Pawson 13.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Hihihihihihihi Ale w środku to u niej tylko echo , echo , echo ........ czepiasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ale nadal nie wiem, co to za kolor fuksja... połączenie różowego z zielonym i mała nutką alabastrowego ... acha oczywiście widać przebłyski turkusu i oliwki w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Co prawda nie trawię takich wykonawców ale jedno wiem: Doda śpiewa lepiej niż Mandaryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.09.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ciekawe co Radzio naz to ? Nie wiem, za to podobno nawet będzie do Samorządu Terytorialnego kandydował. Pewnie z ramienia Samoobrony???? O dziwo podobno z PO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ale nadal nie wiem, co to za kolor fuksja... połączenie różowego z zielonym i mała nutką alabastrowego ... acha oczywiście widać przebłyski turkusu i oliwki w nim jak roślina - fuksja - chyba http://www.republika.pl/palmiarnia/palmy/fuksja22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Hihihihihihihi Ale w środku to u niej tylko echo , echo , echo ........ czepiasz sie Ależ skąd Koń jaki jest każdy widzi Aaaaale śpiewa lepiej niż Mandaryna , to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Blondynki i brunetki za i przeciw, co sądzicie o kobietach? Polki , w kazdym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mnie tam się niezbyt podoba. Taka przeciętna. Buźka w stylu Lopezowej (brak wyszczególnionych rys - taka "pełna" buźka) Jabol ....Ty to pewnie fan Dody jestes No nie mow ze Dodzia brzydka A jak się śmieje! Hihihihihihihi Ale w środku to u niej tylko echo , echo , echo ........ czepiasz sie Ależ skąd Koń jaki jest każdy widzi Aaaaale śpiewa lepiej niż Mandaryna , to fakt Kolega męża pracuje w radiu ... znanym, z pierwszej piątki słuchalność. kazali mu zrobić wywiad z Dodą. Wrócił załamany - bo się nie dało. Ona mówi nie na temat, nie ma zdania, a jak ma to nie może go zwerbalizować.. nie było z czego tego wywiadu zrobić :) Bo ile można o lakierze do paznokci... A poza tym było cool - widoki urocze W głowie to ona chyba ma tylko ten drucik co uszy trzyma.... Ale każdemu według potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? ja nie wiem czemu dla tych zawistnych kobiet z forum to wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos?Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Przypuszczam, że zamiast produkcji myśli może produkować niezłą próżnię Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Brunetki? Blondynki? Tez cos? Dla mnie moze byc i łysa, byle była wygolona. gdzie na twarzy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Właśnie z taka panią to na styk. Z mądrzejszą by było 2,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ...Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Właśnie z taka panią to na styk. Z mądrzejszą by było 2,5h a pol godziny to na robienie krzyżówki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 15min na szybki prysznic i 15 na wspólna konwersację na pozegnanie. Wersja od DD: Szmaty w garść i wychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Przypuszczam, że zamiast produkcji myśli może produkować niezłą próżnię Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Tak sobie kombinuję, że 99% mężczyzn z tego foum chętnie by jej tym "czymś" usta zatkało A w szczególności to niejaki pan z Fiata Tipo Ps. co się stało z tematem "co masz na gaciach"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Przypuszczam, że zamiast produkcji myśli może produkować niezłą próżnię Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Tak sobie kombinuję, że 99% mężczyzn z tego foum chętnie by jej tym "czymś" usta zatkało A w szczególności to niejaki pan z Fiata Tipo znasz jakiegos geja z forum jak widze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Przypuszczam, że zamiast produkcji myśli może produkować niezłą próżnię Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Tak sobie kombinuję, że 99% mężczyzn z tego foum chętnie by jej tym "czymś" usta zatkało A w szczególności to niejaki pan z Fiata Tipo znasz jakiegos geja z forum jak widze ?? Pawson, nie obrażaj kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts