Pawson 13.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czyli nadaje się tylko na dwugodzinne spotkanie bez słów ?? Przypuszczam, że zamiast produkcji myśli może produkować niezłą próżnię Ale 2h to chyba za długo...z panią tego typu...chyba, że właśnie się jej czymś usta zamknie... Tak sobie kombinuję, że 99% mężczyzn z tego foum chętnie by jej tym "czymś" usta zatkało A w szczególności to niejaki pan z Fiata Tipo znasz jakiegos geja z forum jak widze ?? Pawson, nie obrażaj kolegi yyy chodziło mi o ten 1 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Osz kurde...załapałam Mimo wszystko przerażajacy ten odsetek....a tyle się mówiło na tym forumo bogatym wnętrzu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Osz kurde...załapałam Mimo wszystko przerażajacy ten odsetek....a tyle się mówiło na tym forumo bogatym wnętrzu............ ona ma na pewno robaki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.09.2006 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W głowie to ona chyba ma tylko ten drucik co uszy trzyma.... Oooo.. właśnie te z tym drucikiem.. Te mi sie nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 pedofile tez kochają dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć o kurde ... troche jadu skapało z ekranu na klawiature i mi literke P zeżarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ps. co się stało z tematem "co masz na gaciach"????? Zmienil sie na temat " co masz w gaciach " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.09.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ps. co się stało z tematem "co masz na gaciach"????? Zmienil sie na temat " co masz w gaciach " tyż fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć o kurde ... troche jadu skapało z ekranu na klawiature i mi literke P zeżarło No wiesz, to ja tu taką reklamę Dodzie robię.......... przecież nieważne co mówią, wazne, że w ogóle mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć o kurde ... troche jadu skapało z ekranu na klawiature i mi literke P zeżarło No wiesz, to ja tu taką reklamę Dodzie robię.......... przecież nieważne co mówią, wazne, że w ogóle mówią no tak jeszcze ze cztery posty i sobie polece jej plyte kupic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć o kurde ... troche jadu skapało z ekranu na klawiature i mi literke P zeżarło No wiesz, to ja tu taką reklamę Dodzie robię.......... przecież nieważne co mówią, wazne, że w ogóle mówią no tak jeszcze ze cztery posty i sobie polece jej plyte kupic ... A kup, kup, spiewa akurat fajnie Odliczamy? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć o kurde ... troche jadu skapało z ekranu na klawiature i mi literke P zeżarło No wiesz, to ja tu taką reklamę Dodzie robię.......... przecież nieważne co mówią, wazne, że w ogóle mówią no tak jeszcze ze cztery posty i sobie polece jej plyte kupic ... Taaaa...Mój ulubiony tekst "księciu, jestem przeznaczona, ale ty nie jesteś nim..(.i dalej ) ty też masz królową...." Przecież tego kunsztu nie powstydził by się wykonawca disco polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wcale nie prawda to co piszecie, Doda to ciepla i mila dziewucha, kocha dzieci i piękno Taaaaa....pieski, kotki i inne zwierzaczki...i...Radzia kocha...i w ogóle życie kocha...i jest cool..i fajnie jest.......o Boże złamała paznokieć o kurde ... troche jadu skapało z ekranu na klawiature i mi literke P zeżarło No wiesz, to ja tu taką reklamę Dodzie robię.......... przecież nieważne co mówią, wazne, że w ogóle mówią no tak jeszcze ze cztery posty i sobie polece jej plyte kupic ... Taaaa...Mój ulubiony tekst "księciu, jestem przeznaczona, ale ty nie jesteś nim..(.i dalej ) ty też masz królową...." Przecież tego kunsztu nie powstydził by się wykonawca disco polo No patrz jak dokladnie slowa pamietasz P.S. jeszcze 1 post i Pawson biegnie po płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 litości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Taaaa...Mój ulubiony tekst "księciu, jestem przeznaczona, ale ty nie jesteś nim..(.i dalej ) ty też masz królową...." Przecież tego kunsztu nie powstydził by się wykonawca disco polo tu sie z toba nie zgodze w disco polo byłoby "księciowi ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 DO SKLEPU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 DO SKLEPU chyba juz poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 14.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja podeszłam do sprawy "psychologicznie" Jeszcze 7 lat temu byłam długowłosa szatynka a terz jestem długowłosą blondynką... Czemu ta zmiana? Bo: Mogę teraz robić delikatniejszy makijaż Jasnozielone oczy pasują bardziej do blond bo faceci bardziej lituja się nad blondynką bo - mam teraz łatwiejsze życie:):) Najważniejsze to żeby kolory pasowały... A swoją droga moge robić teraz niektórych "w konika" bo charakter mam diabelski a wygląd anielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts