boska_arnika 12.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tezeusz1 12.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No i po co bliżniaczy watek.... ? tu juz to jest dyskutowane: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boska_arnika 12.09.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No i po co bliżniaczy watek.... ? tu juz to jest dyskutowane: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76010 bo tam już jest tego mnóstwo i można sie zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tezeusz1 12.09.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No i po co bliżniaczy watek.... ? tu juz to jest dyskutowane: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76010 bo tam już jest tego mnóstwo i można sie zgubić no to zaraz bedzie 100 watkow na forum o tym samym bo kazdy po jakims czasie sie zrobi dlugi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boska_arnika 12.09.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No i po co bliżniaczy watek.... ? tu juz to jest dyskutowane: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76010 bo tam już jest tego mnóstwo i można sie zgubić no to zaraz bedzie 100 watkow na forum o tym samym bo kazdy po jakims czasie sie zrobi dlugi.... ok no to wracamy do wątku który już jest i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.09.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 FSZYSTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a Ty arnika ledwo co zawitalas na forum i juz zamiast o budownictwie to od razu o intymych sprawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boska_arnika 12.09.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a Ty arnika ledwo co zawitalas na forum i juz zamiast o budownictwie to od razu o intymych sprawach? A bo o budownictwie dopiero się rozglądam bo mam w planach zacząć budowę. W tej chwili to szukam ładnej działki w okolicach Bielska, ale poza miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 12.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a Ty arnika ledwo co zawitalas na forum i juz zamiast o budownictwie to od razu o intymych sprawach? A bo o budownictwie dopiero się rozglądam bo mam w planach zacząć budowę. W tej chwili to szukam ładnej działki w okolicach Bielska, ale poza miastem. No i faceta z kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 12.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a Ty arnika ledwo co zawitalas na forum i juz zamiast o budownictwie to od razu o intymych sprawach? A bo o budownictwie dopiero się rozglądam bo mam w planach zacząć budowę. W tej chwili to szukam ładnej działki w okolicach Bielska, ale poza miastem. No i faceta z kasą. Jak wiadomo jest wiele sposobów na zorganizowanie kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 12.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy? Skoro istnieje ten wątek to odpowiem, nie jestem doświadczoną małżowinką, ale jak na razie szczęśliwą małżowinką. Jest nawet lepiej niż przed ślubem, mąż bardziej mnie rozpieszcza niż przed ślubem, a mógłby stwierdzić mam żonę więc już nie musze się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... No i faceta z kasą. Może lepiej z klasą ... Skoro istnieje ten wątek to odpowiem, nie jestem doświadczoną małżowinką, ale jak na razie szczęśliwą małżowinką. Jest nawet lepiej niż przed ślubem, mąż bardziej mnie rozpieszcza niż przed ślubem, a mógłby stwierdzić mam żonę więc już nie musze się starać Na pewno ma babę...dlatego taki miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 12.09.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... No i faceta z kasą. Może lepiej z klasą Nauczyciela? Oj, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Na pewno ma babę...dlatego taki miły Jabłko, a czemu Ty wszystkich swoją miarą mierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 12.09.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ślub - co się zmienia po zawarciu związku małżeńskiego? Najczęściej zmienia sie nazwisko, niekiedy również adres zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 biżuteria się zmienia ... tzn.. takie cos na palec dochodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 o to mam pytanie w kwesti tego ostatniego nosicie obrączki ? bo ja znam duzo par co... nie nosza... bo niewygodnie , bo uwiera bo sie zniszczy zgubi itp (i nie mowie tu o panach co wieczorami do pubow biegna specjalnie te obraczke chowajac ) np. moi rodzice - nie nosza... nawet nie wiem gdzie schowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 o to mam pytanie w kwesti tego ostatniego nosicie obrączki ? bo ja znam duzo par co... nie nosza... bo niewygodnie , bo uwiera bo sie zniszczy zgubi itp (i nie mowie tu o panach co wieczorami do pubow biegna specjalnie te obraczke chowajac ) np. moi rodzice - nie nosza... nawet nie wiem gdzie schowali nosze ... w sumie zawsze wiec jest juz zlekka przyciuchana. na poczatku sie musialem przyzwyczaic (bo nie jestem z tych "sygnetowych" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 o to mam pytanie w kwesti tego ostatniego nosicie obrączki ? bo ja znam duzo par co... nie nosza... bo niewygodnie , bo uwiera bo sie zniszczy zgubi itp (i nie mowie tu o panach co wieczorami do pubow biegna specjalnie te obraczke chowajac ) np. moi rodzice - nie nosza... nawet nie wiem gdzie schowali nosze ... w sumie zawsze wiec jest juz zlekka przyciuchana. na poczatku sie musialem przyzwyczaic (bo nie jestem z tych "sygnetowych" ) nigdy nie nosiłem ale zawsze wszem i wobec w sytuacjach hmmm...... można powiedzieć dwuznacznych, oświadczałem że jestem żonaty i że tę moją gorszą polowę kocham a może jak bym nosił, to by jej złodziej nie ukradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kuleczko już dawno przestałem mierzyć o to mam pytanie w kwesti tego ostatniego nosicie obrączki ? bo ja znam duzo par co... nie nosza... bo niewygodnie , bo uwiera bo sie zniszczy zgubi itp (i nie mowie tu o panach co wieczorami do pubow biegna specjalnie te obraczke chowajac ) np. moi rodzice - nie nosza... nawet nie wiem gdzie schowali Obrączki nie ściagam nigdy. W saunie, na basenie, w barze, w pracy, na piwie z koleżanką - zawszę ją mam. Tylko troszke mam wrażenie że działa inaczej niż powinna. Zwłaszcza na panie nie będące jużsiksami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts