Maxtorka 19.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Odwieczna wojna płci Dlatego życie piękne jest nom frajdowe podsumowanie ( czytaj - na czasie i na luzie i wogole fajne - wg mego synala ). Tak wogole to by mozna telenowele nakręcic nie? ja kce rolę ... tylko nie-łóżkową[/ Ja też , ja też Mogę być np. wróżką Z czarnym kotem i szklaną kulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 o jesu ........ ale tłok do tej nowelki ... znaczy się - ma branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Pawson - jakaś rola która pozwoli wykorzystac Twój talent lingwistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja kce być Anną Mariją Lusesitą, i żeby mnie wszystkie amanty kochały i podrywały A na koniec okaże się , że jestem siostrą Pawsona, tylko matka miała amnezję i zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja poprosze role Incognito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja kce być Anną Mariją Lusesitą, i żeby mnie wszystkie amanty kochały i podrywały A na koniec okaże się , że jestem siostrą Pawsona, tylko matka miała amnezję i zapomniała Dobra, to ja będę brzydulą co się kocha potajemnie w Pawsonie a Maxtorka jako wrózka wywrozy mi kiedys milosc wielką z jabkiem boskim ( kurcze ale sobie chyba narobiłam, jak zara jabko tu wpadnie będę miała ). A kuleczka to się okaże moją siostrą kochaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Oczywiscie piszesz o miłości fizycznej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Oczywiscie piszesz o miłości fizycznej ?? głodnemu chleb na myśli miłość wielka moj drogi , to milosc bez zdrad ! ( no to teraz pozamiatane, nie bedzie chcial takiej milosci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Taką już mam Ciebie będe zdradzał tylko z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Juz widze sezon 2: Agnieszka1 kochala sie w Pawsonie, ktory okazal sie byc bratem przyrodnim jej siostry przyrodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Taką już mam Ciebie będe zdradzał tylko z żoną Nie masz szans u mnie. Ja nie napisalam ze bedzie nas cos laczyc, tylko ze wrozka wywrozy a ja wrozkom nie wierze Przeciez pisalam ze sie bede kochac w Pawsonie zlosniku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Juz widze sezon 2: Agnieszka1 kochala sie w Pawsonie, ktory okazal sie byc bratem przyrodnim jej siostry przyrodniej. no przeca to telenowela nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 miłość wielka moj drogi , to milosc bez zdrad ! ( no to teraz pozamiatane, nie bedzie chcial takiej milosci ) Święta racja miłość wielka ia prawdziwa to bez zdrad, czy w dzisiejszym świecie takie się jeszcze zdarzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... Nie masz szans u mnie... Oczywiście ze nie mam ... Przeciez pisalam ze sie bede kochac w Pawsonie Kochać to Ty się mozesz w kim chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... Nie masz szans u mnie... Oczywiście ze nie mam ... Przeciez pisalam ze sie bede kochac w Pawsonie Kochać to Ty się mozesz w kim chcesz dziękuje za pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 19.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ... Nie masz szans u mnie... Oczywiście ze nie mam ... Przeciez pisalam ze sie bede kochac w Pawsonie Kochać to Ty się mozesz w kim chcesz A ciekawe w kim się kocha jabko w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 miłość wielka moj drogi , to milosc bez zdrad ! ( no to teraz pozamiatane, nie bedzie chcial takiej milosci ) Święta racja miłość wielka ia prawdziwa to bez zdrad, czy w dzisiejszym świecie takie się jeszcze zdarzają? oj tak, zdarzają się , chociaz niektorym ciezko w to uwierzyc - dlaczego ciezko , nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W żonie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Kochać to Ty się mozesz w kim chcesz toć jabkowi wcale o uczucia nie chodzi ... kurde tylko w kim ja sie bede kochal ?? wiem bede typem narcystycznym i sie bede kochal w sobie ... dzień ma 12 godz.. to bede 5 przed lustrem 5 na silowni i 2 u kosmetyczki ... O KURDE NIE STRACZYŁO NA SOLARIUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts