Mufinek 25.10.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 że... MalinaMalina ?? MM pewnie już wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teorie konspiracyjne... Jestem nowa. Czytam Was już długo, ale dziś mam trochę czasu, to się wreszcie odzywam Budować zaczynam wiosnę - na razie mądrzyć się nie będę w tym temacie. A tak czytając to już Wszystkich polubiłam Pozdrowienia Nowa cośik styl znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 26.10.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy? Dla faceta zmienia sie nie wiele. Dla kobiety wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czekam na doświadczonych małżonków. Co u Was się zmieniło po ślubie? Czy nadal jesteście w sobie tak bardzo zakochani? Czy nadal okazujecie sobie tyle ciepła co przed slubem i zabiegacie o swoje wzgledy? Dla faceta zmienia sie nie wiele. Dla kobiety wszystko Dla faceta zmienia się wszystko na gorsze Dla kobit nic same plusy...jak nic nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Teorie konspiracyjne... Jestem nowa. Czytam Was już długo, ale dziś mam trochę czasu, to się wreszcie odzywam Budować zaczynam wiosnę - na razie mądrzyć się nie będę w tym temacie. A tak czytając to już Wszystkich polubiłam Pozdrowienia Nowa cośik styl znajomy dla mnie to na bank MM, albo jej siostra bliźniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 27.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie znam Owej, a Siostry jeszcze nie posiadam (i raczej w tym temacie mało się może zmienić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Była tu taka jedna, co zwładnęła forum przez kilkanaście dni Ale juz jej nie ma Styl miała podobny, stąd podejrzenia, że to MM reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie znam Owej, a Siostry jeszcze nie posiadam (i raczej w tym temacie mało się może zmienić ) Tu się zgadzam, kuleczko to napewno nie MM ale cosik z tych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie znam Owej, a Siostry jeszcze nie posiadam (i raczej w tym temacie mało się może zmienić ) Tu się zgadzam, kuleczko to napewno nie MM ale cosik z tych okolic mantalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Była tu taka jedna, co zwładnęła forum przez kilkanaście dni Ale juz jej nie ma Styl miała podobny, stąd podejrzenia, że to MM reaktywacja Może my za bardzo podejrzliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 27.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 27.10.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie znam Owej, a Siostry jeszcze nie posiadam (i raczej w tym temacie mało się może zmienić ) Czy oby na pewno?? Ale już na pewno to sobowtór MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 27.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... czyli dzień jak codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... czyli dzień jak codzień A niektórzy twierdzą, że nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... czyli dzień jak codzień A niektórzy twierdzą, że nic się nie dzieje Paulka a ja już piwko mam i koledzy są też...no...szkoda, że Cię tu nie ma...no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 27.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... czyli dzień jak codzień A niektórzy twierdzą, że nic się nie dzieje Paulka a ja już piwko mam i koledzy są też...no...szkoda, że Cię tu nie ma...no Czy ja też na pivko moge wstąpić, uwielbiam pivko........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... czyli dzień jak codzień A niektórzy twierdzą, że nic się nie dzieje Paulka a ja już piwko mam i koledzy są też...no...szkoda, że Cię tu nie ma...no Czy ja też na pivko moge wstąpić, uwielbiam pivko........ pivko tuczy a ja pije wlasnie ehhh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wiem, że co druga osoba to agent z konkurencyjnej hurtowni budowlanej Znowu jakąś szafe otwarli... czyli dzień jak codzień A niektórzy twierdzą, że nic się nie dzieje Paulka a ja już piwko mam i koledzy są też...no...szkoda, że Cię tu nie ma...no JESTEM!!! obecna! Ale jak piwno, to tylko sprofanowane: z sokiem albo miodem (Nie jest wielbicielką trunków, jak piję to muszę je "unormalnić smakowo". ALe poświęce się dla dobra sprawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 czy ja slyszalem piwo ?? Tylko PLIS bez soku poprosze krzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts