zielonooka 12.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kuleczko już dawno przestałem mierzyć o to mam pytanie w kwesti tego ostatniego nosicie obrączki ? bo ja znam duzo par co... nie nosza... bo niewygodnie , bo uwiera bo sie zniszczy zgubi itp (i nie mowie tu o panach co wieczorami do pubow biegna specjalnie te obraczke chowajac ) np. moi rodzice - nie nosza... nawet nie wiem gdzie schowali Obrączki nie ściagam nigdy. W saunie, na basenie, w barze, w pracy, na piwie z koleżanką - zawszę ją mam. Tylko troszke mam wrażenie że działa inaczej niż powinna. Zwłaszcza na panie nie będące jużsiksami znaczy ze wlasnie ...przyciaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Takie odnosze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 12.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Po ślubie zmienił się (w wyobrażeniu obojga) sposób w jaki się kochamy. Żona zaczęła twierdzić że kocham ją zażarcie, a ja że ona kocha mnie zawzięcie . Pozatym wszystko miedzy nami zostało po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Takie odnosze wrażenie. hmmm tak sobie wykombinowalam.... jesli "nie siksy" to prawdopodobnie w stalym zwiazku w ktorym im dobrze ale moze ciut nudno a tylko chca troszke odmiany i "zakazanego owocu" jakby facet byl niezonaty - istnialo by ryzyko ze sie zakocha i zacznie byc roszczeniowy i narobi klopotow po co to komu a tak - jasne zasady i male ryzyko komplikacji nie wiem czy dobrze kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Takie odnosze wrażenie. hmmm tak sobie wykombinowalam.... jesli "nie siksy" to prawdopodobnie w stalym zwiazku w ktorym im dobrze ale moze ciut nudno a tylko chca troszke odmiany i "zakazanego owocu" jakby facet byl niezonaty - istnialo by ryzyko ze sie zakocha i zacznie byc roszczeniowy i narobi klopotow po co to komu a tak - jasne zasady i male ryzyko komplikacji nie wiem czy dobrze kombinuje Żonaty się nie zalęgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 zielona, dobrze kombinujesz, dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... hmmm tak sobie wykombinowalam.... jesli "nie siksy" to prawdopodobnie w stalym zwiazku w ktorym im dobrze ale moze ciut nudno a tylko chca troszke odmiany i "zakazanego owocu" jakby facet byl niezonaty - istnialo by ryzyko ze sie zakocha i zacznie byc roszczeniowy i narobi klopotow po co to komu a tak - jasne zasady i male ryzyko komplikacji nie wiem czy dobrze kombinuje Sherlock ?? Ja tam oficjalnie nic o kobietach nie wiem Ale ryzyko zakochania dotyczy obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Takie odnosze wrażenie. hmmm tak sobie wykombinowalam.... jesli "nie siksy" to prawdopodobnie w stalym zwiazku w ktorym im dobrze ale moze ciut nudno a tylko chca troszke odmiany i "zakazanego owocu" jakby facet byl niezonaty - istnialo by ryzyko ze sie zakocha i zacznie byc roszczeniowy i narobi klopotow po co to komu a tak - jasne zasady i male ryzyko komplikacji nie wiem czy dobrze kombinuje jezu może ja staroświecki jestem ale to totalna beznadzieja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wiesz Pawson o takich rzeczach się nie myśli. To podświadomośc. Znaczy tak słyszałem A życie jest jakie jest. Często wesołe, czasami beznadziejne. Jak to ktoś kiedyś stwierdził: szczęśliwym się nie jest, szczęśliwym się bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wiesz Pawson o takich rzeczach się nie myśli. To podświadomośc. Znaczy tak słyszałem A życie jest jakie jest. Często wesołe, czasami beznadziejne. Jak to ktoś kiedyś stwierdził: szczęśliwym się nie jest, szczęśliwym się bywa pozostaje miec nadzieje ze ja tez bede o takich rzeczach ze slyszenia wiedzial .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Chodzi Ci o dziewczyny ?? Chyba nie chcesz powiedzieć ze facet od urodzenia do smierci może przyżyć kochając się tylko z jedną kobietą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Chodzi Ci o dziewczyny ?? Chyba nie chcesz powiedzieć ze facet od urodzenia do smierci może przyżyć kochając się tylko z jedną kobietą?? jasne że nie ale w pewnym momencie mówi "starczy" i się żeni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Niektórzy mówią "starczy" i ....umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Niektórzy mówią "starczy" i ....umierają toż to bardzo miła śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 I akcja się toczy w wannie pełnej ...piwa A Ona nad nim się kiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Chodzi Ci o dziewczyny ?? Chyba nie chcesz powiedzieć ze facet od urodzenia do smierci może przyżyć kochając się tylko z jedną kobietą?? jasne że nie ale w pewnym momencie mówi "starczy" i się żeni ... Pawson Jak ja Cię lubię chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Takie odnosze wrażenie. hmmm tak sobie wykombinowalam.... jesli "nie siksy" to prawdopodobnie w stalym zwiazku w ktorym im dobrze ale moze ciut nudno a tylko chca troszke odmiany i "zakazanego owocu" jakby facet byl niezonaty - istnialo by ryzyko ze sie zakocha i zacznie byc roszczeniowy i narobi klopotow po co to komu a tak - jasne zasady i male ryzyko komplikacji nie wiem czy dobrze kombinuje ale nareszcie dobrze kombinujesz.A doswiadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ale nareszcie dobrze kombinujesz.A doswiadczenie? pod tym wzgledem 0 ( zerowe ) jako niemęzatka - absolutnie nie ciagnie mnie do zonatych ps. co to ma znaczyc to "nareszcie" he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 halo. zapominacie o boska_arnika .To dla niej za dużo jak na jeden wieczór. a tak na marginesie to(moze to głupio zabrzmi).żona jedna jedyna a ko....wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ale nareszcie dobrze kombinujesz.A doswiadczenie? pod tym wzgledem 0 ( zerowe ) jako niemęzatka - absolutnie nie ciagnie mnie do zonatych ps. co to ma znaczyc to "nareszcie" he? to znaczy ,że żonaty to ....żonaty, a kawaler to........kawaler. we wątku nareszcie zwracasz uwage na tych co po slubie a nie tylko jakieś żylaste kurczaki.hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts