jabko 18.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dobrze że nie pavulonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dobrze że nie pavulonem Nie jestem z Łodzi I mam bogaty wybór znieczuleń ( czyste , kolorowe , wysoko - i niskoprocentowe ) Co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 hmmm W sumie zawód masz fajowy. Faceci mdleją Ci na rękach I te fantazje facetów na temat pań w białym fartuszku. Ponoc jeden z najseksowniejszych zawodów świata A sadzasz ich na tym foltelu zwanym "lotniskiem" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja bym sie bał w takim momencie złapać za noge nie ma czego ... najwyżej jej wiertło zjedzie i ci sie zacznie powoli w język wwiercać ... podwojna rozkosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dobrze że nie pavulonem Nie jestem z Łodzi Ja tez nie A jak mieszkalem w akademiku i byla kampania wrzesniowa, to zawsze w jakis weekend biegalo stado wstawionych zeboli na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.09.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 integracja w Havana Club http://images3.fotosik.pl/166/6a4f10b6486fdf50.jpg Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 18.09.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie Właśnie...o kim to On tak rozmyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie dobrze powiedziane i dzięki za zrozumienie.One tak ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła fajne ciacho, nie? (ps. Gosiu- nie bij! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie dobrze powiedziane i dzięki za zrozumienie.One tak ja nie. A co , wozem byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie Właśnie...o kim to On tak rozmyśla jeżeli Ci chodzi o to czy powiem to niestety nie. To bardzo tajemnicza osoba i nie moge jej zdradzić. Jeżeli sama to zrobi to ok ,ja tego nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie dobrze powiedziane i dzięki za zrozumienie.One tak ja nie. A co , wozem byłeś ? nie konnym i nie ciągnij mnie za jezora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 integracja w Havana Club http://images3.fotosik.pl/166/6a4f10b6486fdf50.jpg Fiu fiu fiu......czy to miłość tak Cię wyprzystojniła nie moja to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie Właśnie...o kim to On tak rozmyśla jeżeli Ci chodzi o to czy powiem to niestety nie. To bardzo tajemnicza osoba i nie moge jej zdradzić. Jeżeli sama to zrobi to ok ,ja tego nie lubie. Nie nie, zupełnie nie o to mi chodzi...nie jestem ciekawska Chciałam tylko zauważyć, że bardzo hmm...wyprzystojniałeś ostatnio. W życiu bym nie pomyślała, że ten gość z tematu "forumowiczu przedstaw się " i ten powyżej to ten sam facet. Wyglądasz tu jak własny syn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 bo zgolil wlosy zawsze twierdzilam ze....to bardzo czesto bardzo dobrze robi na urode i podobnie jak kuleczka uwazam ze o wiele wiele lepiej niz z dluzszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 bo zgolil wlosy zawsze twierdzilam ze....to bardzo czesto bardzo dobrze robi na urode i podobnie jak kuleczka uwazam ze o wiele wiele lepiej niz z dluzszymi och Ty w mordeczke...gdzieś jest moje foto z długimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale bawił to się chyba ...... niespecjalnie Właśnie...o kim to On tak rozmyśla jeżeli Ci chodzi o to czy powiem to niestety nie. To bardzo tajemnicza osoba i nie moge jej zdradzić. Jeżeli sama to zrobi to ok ,ja tego nie lubie. Nie nie, zupełnie nie o to mi chodzi...nie jestem ciekawska Chciałam tylko zauważyć, że bardzo hmm...wyprzystojniałeś ostatnio. W życiu bym nie pomyślała, że ten gość z tematu "forumowiczu przedstaw się " i ten powyżej to ten sam facet. Wyglądasz tu jak własny syn . Jak robisz sobie ze mnie jaja to poprosze Selimma i Cie użądli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 bo zgolil wlosy zawsze twierdzilam ze....to bardzo czesto bardzo dobrze robi na urode i podobnie jak kuleczka uwazam ze o wiele wiele lepiej niz z dluzszymi och Ty w mordeczke...gdzieś jest moje foto z długimi? no na "gebach" nie sa dlugie...sa dluzsze niz teraz w mojej skromnej opini zdecydowanie pasuje ci obecna fryzurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Doradzcie cos komus , kto sie boi dentysty - sadysty. Ostatnio dentystke z bolu zlapalem za noge A co ona na to ? Sory , ale musialem do pracy ... no , powiedziala , ze jak tak dalej , to zrobimy dziorke w policzku ... , ale w sumie byla zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts