dominikams 13.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Och, jak ja lubię budować... tylu mężczyzn dookoła, te wszystkie rozmowy, które się przeprowadza, negocjacje (odkryłam, że uwieeeeelbiam negocjować ) te spojrzenia, gesty, umięśnione ciała... mniam mniam.... a co jeden to lepszy (no, z małymi wyjątkami) i jak tu spać w nocy? Potrzebuję pomocy psychologa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 13.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 "wyście sfiksowały, boście chłopa dawno nie miały..." P.S. to tylko cytat z seksmisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Och, jak ja lubię budować... tylu mężczyzn dookoła, te wszystkie rozmowy, które się przeprowadza, negocjacje (odkryłam, że uwieeeeelbiam negocjować ) te spojrzenia, gesty, umięśnione ciała... mniam mniam.... a co jeden to lepszy (no, z małymi wyjątkami) i jak tu spać w nocy? Potrzebuję pomocy psychologa!!! hehehe sluchaj chcesz sie wyleczyc? Nom, to wpadnij na jakas budowe w sam srodek lata , ponad 30 st C. Tam gole ciala pracownikow, umiesnione.... mniam, mniam. Podejdz do nich ponegocjowac ....... i oby rak nie unosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 "wyście sfiksowały, boście chłopa dawno nie miały..." P.S. to tylko cytat z seksmisji To akurat mnie nie dotyczy Agnieszka, ty mi nie proponuj takich rzeczy - myślisz że co wczoraj robiłam? Korzystając z okazji, ze ciplutko się zrobiło podziwiałam, podziwiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 "wyście sfiksowały, boście chłopa dawno nie miały..." P.S. to tylko cytat z seksmisji To akurat mnie nie dotyczy Agnieszka, ty mi nie proponuj takich rzeczy - myślisz że co wczoraj robiłam? Korzystając z okazji, ze ciplutko się zrobiło podziwiałam, podziwiałam... A umnie docieplenie chlopaki robili wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 He he, na szczęście u mnie jeszcze dużo do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 He he, na szczęście u mnie jeszcze dużo do zrobienia a co a u mnie tez zawsze sie cos znajdzie A to schody a to tarasik, a to chodnikczi Skoncza sie prace to moze sobie przerobie cos bo to co bede miala to juz niemodne bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A u mnie już skończyli, Ostatnia ekipa jaką miałam to panowie od kostki, nie dość że spierdolili robotę to nie było jeszcze na kim oka zawiesić. Ale na murarzy i cieśli to aż miło było popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A u mnie już skończyli, Ostatnia ekipa jaką miałam to panowie od kostki, nie dość że spierdolili robotę to nie było jeszcze na kim oka zawiesić. Ale na murarzy i cieśli to aż miło było popatrzeć. buhahhahahahahahhahah Aneta az sie poplakalam ze smiechu A to gnojki no , nawet dobrze nie wygladali, eh, zycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no, dobre!! A ja mam niezłego tynkarza - nie dość, ze wygląda nad wyraz apetycznie, to jeszcze dobrze robi! (tak słyszałam ) Własnie z nim rozmawiałam, bo mamy małą obsuwę przez więźbę, ale nie muszę się tym przejmować bo (cytuję): "dla pani zawsze czas znajdę" No to czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Eeech baby... A ponoć tylko faceci mają takie "fizjologiczne" podejście do seksu A propos tynkarzy to u mnie też jest jeden taki tylko że ja akurat wolałbym tynkarkę . Tynkarze mają taki charakter pracy że ładnie im się górna część rozwija. Może dominika będzie mogła coś napisać też o tej środkowej jak fachman znajdzie dla niej czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no, dobre!! A ja mam niezłego tynkarza - nie dość, ze wygląda nad wyraz apetycznie, to jeszcze dobrze robi! (tak słyszałam ) przestancie kobity bo mnie szczena rozboli od smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 tynki, Agnieszka, tynki dobrze robi Piejar - nie mogę ci zagwarantować, że sprawdzę tę środkową część , ale zapytam Chcesz zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 13.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 He he, na szczęście u mnie jeszcze dużo do zrobienia a co a u mnie tez zawsze sie cos znajdzie A to schody a to tarasik, a to chodnikczi Skoncza sie prace to moze sobie przerobie cos bo to co bede miala to juz niemodne bedzie Taa - w ostateczności zawsze możesz jeszcze składać reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A jeszcze wam powiem, że jak w ekipie są tacy, na których miło popatrzeć to i sąsiadka przyfiluje czy robią, a potem zda relację. Z tego wynika, że oprócz fachowości, ceny ważny jest również wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja miałam fajnych od więźby i pokrycia ( niech się źle nie kojarzy ). Latali w upale po dachu z odkrytymi torsami i tak się słodko zawstydzali jak miałam do nich słówko Całkiem całkiem byli też panowie od gładzi, ale koszulek nie zdejmowali, bo chłodno było w środku Budowanie to fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Piejar - nie mogę ci zagwarantować, że sprawdzę tę środkową część , ale zapytam Chcesz zdjęcie? Przy mojej orientacji wystarczy mi Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko. No nasz elektryk to chyba mnie nienawidzi i to serio serio mowie - nienawidzi mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts