Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Och, jak ja lubię budować... tylu mężczyzn dookoła, te wszystkie rozmowy, które się przeprowadza, negocjacje (odkryłam, że uwieeeeelbiam negocjować :lol: )

te spojrzenia, gesty, umięśnione ciała... mniam mniam.... 8) a co jeden to lepszy (no, z małymi wyjątkami)

i jak tu spać w nocy? :wink:

Potrzebuję pomocy psychologa!!!

https://forum.murator.pl/topic/61510-by%C4%87-kobiet%C4%85-by%C4%87-kobiet%C4%85-tra-la-la-na-budowie/

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Och, jak ja lubię budować... tylu mężczyzn dookoła, te wszystkie rozmowy, które się przeprowadza, negocjacje (odkryłam, że uwieeeeelbiam negocjować :lol: )

te spojrzenia, gesty, umięśnione ciała... mniam mniam.... 8) a co jeden to lepszy (no, z małymi wyjątkami)

i jak tu spać w nocy? :wink:

Potrzebuję pomocy psychologa!!!

hehehe sluchaj chcesz sie wyleczyc?

Nom, to wpadnij na jakas budowe w sam srodek lata , ponad 30 st C.

Tam gole ciala pracownikow, umiesnione.... mniam, mniam.

Podejdz do nich ponegocjowac ....... :-? i oby rak nie unosili :lol: :wink:

"wyście sfiksowały, boście chłopa dawno nie miały..."

P.S. to tylko cytat z seksmisji :lol:

To akurat mnie nie dotyczy

:wink: :oops:

Agnieszka, ty mi nie proponuj takich rzeczy - myślisz że co wczoraj robiłam? Korzystając z okazji, ze ciplutko się zrobiło podziwiałam, podziwiałam...

8)

"wyście sfiksowały, boście chłopa dawno nie miały..."

P.S. to tylko cytat z seksmisji :lol:

To akurat mnie nie dotyczy

:wink: :oops:

Agnieszka, ty mi nie proponuj takich rzeczy - myślisz że co wczoraj robiłam? Korzystając z okazji, ze ciplutko się zrobiło podziwiałam, podziwiałam...

8)

A umnie docieplenie chlopaki robili wczoraj :D

He he, na szczęście u mnie jeszcze dużo do zrobienia :lol:

a co a u mnie tez zawsze sie cos znajdzie :lol:

A to schody a to tarasik, a to chodnikczi :lol:

Skoncza sie prace to moze sobie przerobie cos :roll: bo to co bede miala to juz niemodne bedzie :lol: :wink:

A u mnie już skończyli,

Ostatnia ekipa jaką miałam to panowie od kostki, nie dość że spierdolili robotę to nie było jeszcze na kim oka zawiesić. :evil:

Ale na murarzy i cieśli to aż miło było popatrzeć. :oops: :D :D

A u mnie już skończyli,

Ostatnia ekipa jaką miałam to panowie od kostki, nie dość że spierdolili robotę to nie było jeszcze na kim oka zawiesić. :evil:

Ale na murarzy i cieśli to aż miło było popatrzeć. :oops: :D :D

buhahhahahahahahhahah

Aneta az sie poplakalam ze smiechu :p :wink:

A to gnojki no , nawet dobrze nie wygladali, eh, zycie ... :wink:

no, dobre!! :lol: :lol: :lol:

A ja mam niezłego tynkarza - nie dość, ze wygląda nad wyraz apetycznie, to jeszcze dobrze robi! 8) (tak słyszałam :wink: :lol: )

Własnie z nim rozmawiałam, bo mamy małą obsuwę przez więźbę, ale nie muszę się tym przejmować bo (cytuję): "dla pani zawsze czas znajdę" 8)

No to czekam z niecierpliwością :roll:

Eeech baby... A ponoć tylko faceci mają takie "fizjologiczne" podejście do seksu :wink:

A propos tynkarzy to u mnie też jest jeden taki tylko że ja akurat wolałbym tynkarkę :D :D :D.

Tynkarze mają taki charakter pracy że ładnie im się górna część rozwija. Może dominika będzie mogła coś napisać też o tej środkowej jak fachman znajdzie dla niej czas :D :D :D

no, dobre!! :lol: :lol: :lol:

A ja mam niezłego tynkarza - nie dość, ze wygląda nad wyraz apetycznie, to jeszcze dobrze robi! 8) (tak słyszałam :wink: :lol: )

:D :D :p :p :p :p :p

przestancie kobity bo mnie szczena rozboli od smiechu :D

He he, na szczęście u mnie jeszcze dużo do zrobienia :lol:

a co a u mnie tez zawsze sie cos znajdzie :lol:

A to schody a to tarasik, a to chodnikczi :lol:

Skoncza sie prace to moze sobie przerobie cos :roll: bo to co bede miala to juz niemodne bedzie :lol: :wink:

Taa - w ostateczności zawsze możesz jeszcze składać reklamacje. :wink:

A jeszcze wam powiem, że jak w ekipie są tacy, na których miło popatrzeć to i sąsiadka przyfiluje czy robią, a potem zda relację.

:p

Z tego wynika, że oprócz fachowości, ceny ważny jest również wygląd.

Ja miałam fajnych od więźby i pokrycia ( niech się źle nie kojarzy :lol: ). Latali w upale po dachu z odkrytymi torsami i tak się słodko zawstydzali jak miałam do nich słówko :lol: :lol: :lol:

Całkiem całkiem byli też panowie od gładzi, ale koszulek nie zdejmowali, bo chłodno było w środku :(

Budowanie to fajna sprawa :D

jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... :lol: :lol:
jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... :lol: :lol:

Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko.

Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko.

No nasz elektryk to chyba mnie nienawidzi :lol: i to serio serio mowie - nienawidzi mnie.