Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Być kobietą, być kobietą, tra la la (na budowie)

dominikams

Recommended Posts

Och, jak ja lubię budować... tylu mężczyzn dookoła, te wszystkie rozmowy, które się przeprowadza, negocjacje (odkryłam, że uwieeeeelbiam negocjować :lol: )

te spojrzenia, gesty, umięśnione ciała... mniam mniam.... 8) a co jeden to lepszy (no, z małymi wyjątkami)

i jak tu spać w nocy? :wink:

Potrzebuję pomocy psychologa!!!

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Och, jak ja lubię budować... tylu mężczyzn dookoła, te wszystkie rozmowy, które się przeprowadza, negocjacje (odkryłam, że uwieeeeelbiam negocjować :lol: )

te spojrzenia, gesty, umięśnione ciała... mniam mniam.... 8) a co jeden to lepszy (no, z małymi wyjątkami)

i jak tu spać w nocy? :wink:

Potrzebuję pomocy psychologa!!!

hehehe sluchaj chcesz sie wyleczyc?

Nom, to wpadnij na jakas budowe w sam srodek lata , ponad 30 st C.

Tam gole ciala pracownikow, umiesnione.... mniam, mniam.

Podejdz do nich ponegocjowac ....... :-? i oby rak nie unosili :lol: :wink:

"wyście sfiksowały, boście chłopa dawno nie miały..."

P.S. to tylko cytat z seksmisji :lol:

To akurat mnie nie dotyczy

:wink: :oops:

Agnieszka, ty mi nie proponuj takich rzeczy - myślisz że co wczoraj robiłam? Korzystając z okazji, ze ciplutko się zrobiło podziwiałam, podziwiałam...

8)

A umnie docieplenie chlopaki robili wczoraj :D

A u mnie już skończyli,

Ostatnia ekipa jaką miałam to panowie od kostki, nie dość że spierdolili robotę to nie było jeszcze na kim oka zawiesić. :evil:

Ale na murarzy i cieśli to aż miło było popatrzeć. :oops: :D :D

buhahhahahahahahhahah

Aneta az sie poplakalam ze smiechu :p :wink:

A to gnojki no , nawet dobrze nie wygladali, eh, zycie ... :wink:

no, dobre!! :lol: :lol: :lol:

A ja mam niezłego tynkarza - nie dość, ze wygląda nad wyraz apetycznie, to jeszcze dobrze robi! 8) (tak słyszałam :wink: :lol: )

Własnie z nim rozmawiałam, bo mamy małą obsuwę przez więźbę, ale nie muszę się tym przejmować bo (cytuję): "dla pani zawsze czas znajdę" 8)

No to czekam z niecierpliwością :roll:

Eeech baby... A ponoć tylko faceci mają takie "fizjologiczne" podejście do seksu :wink:

A propos tynkarzy to u mnie też jest jeden taki tylko że ja akurat wolałbym tynkarkę :D :D :D.

Tynkarze mają taki charakter pracy że ładnie im się górna część rozwija. Może dominika będzie mogła coś napisać też o tej środkowej jak fachman znajdzie dla niej czas :D :D :D

He he, na szczęście u mnie jeszcze dużo do zrobienia :lol:

a co a u mnie tez zawsze sie cos znajdzie :lol:

A to schody a to tarasik, a to chodnikczi :lol:

Skoncza sie prace to moze sobie przerobie cos :roll: bo to co bede miala to juz niemodne bedzie :lol: :wink:

Taa - w ostateczności zawsze możesz jeszcze składać reklamacje. :wink:

Ja miałam fajnych od więźby i pokrycia ( niech się źle nie kojarzy :lol: ). Latali w upale po dachu z odkrytymi torsami i tak się słodko zawstydzali jak miałam do nich słówko :lol: :lol: :lol:

Całkiem całkiem byli też panowie od gładzi, ale koszulek nie zdejmowali, bo chłodno było w środku :(

Budowanie to fajna sprawa :D

jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... :lol: :lol:

Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko.

jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... :lol: :lol:

Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko.

No nasz elektryk to chyba mnie nienawidzi :lol: i to serio serio mowie - nienawidzi mnie.