Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Być kobietą, być kobietą, tra la la (na budowie)

dominikams

Recommended Posts

jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... :lol: :lol:

I tu się mylisz :D ściany mamy proste i tynki też niczego sobie :wink: A małżonek jak przyjeżdżał na plac boju to od razu zaznaczał fachmanom, że pytania i uwagi to do żony, bo ona tu dowodzi 8) Taką mieliśmy umowę odnośnie budowy :D Do tej pory nie wie, ile mamy styropiany w elewacji, albo waty w dachu :lol: Zapracowany bidula jest strasznie, a mnie jakoś studia z budową udawało się pogodzić :wink:

Odnośnie tematu wewątku, to żeby nie było tak słodko - miałam kafelkarzy strasznie obleśnych i cuchnących :-? ale płytki ładnie ułożyli... :lol:

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jezu ... i później przyjeżdża facet na budowę sprawdzić ile żona przypilnowała ... a tam ściany krzywo, tynki krzywo a ekipa się olejkiem do opalania smaruje i pręży ... :lol: :lol:

Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko.

No nasz elektryk to chyba mnie nienawidzi :lol: i to serio serio mowie - nienawidzi mnie.

:lol: :lol: :lol: :lol: Takaś jędza :lol: :lol: :lol:

I tu się mylisz :D ściany mamy proste i tynki też niczego sobie :wink: A małżonek jak przyjeżdżał na plac boju to od razu zaznaczał fachmanom, że pytania i uwagi to do żony, bo ona tu dowodzi 8) Taką mieliśmy umowę odnośnie budowy :D Do tej pory nie wie, ile mamy styropiany w elewacji, albo waty w dachu :lol: Zapracowany bidula jest strasznie, a mnie jakoś studia z budową udawało się pogodzić :wink:

Odnośnie tematu wewątku, to żeby nie było tak słodko - miałam kafelkarzy strasznie obleśnych i cuchnących :-? ale płytki ładnie ułożyli... :lol:

kurde to gratuluje sukcesów !!

Z moich obserwacji wynika, że czasem baba może być znacznie bardziej wredna (wybaczcie siostry) i stanowcza jeżeli chodzi o egzekucję jakości prac. A jeżeli chodzi o ten olejek, to cóż ... widać kobiety też lubią czymś nacieszyć oko.

No nasz elektryk to chyba mnie nienawidzi :lol: i to serio serio mowie - nienawidzi mnie.

:lol: :lol: :lol: :lol: Takaś jędza :lol: :lol: :lol:

Agnieszka ich pewnie pejczem poganiała ... :roll: :wink:

8) . Od razu inna motywacja! :wink:

No zeby wiecej czasu miec, to dzis nie pojade dekodera oddac :lol: mimo ze termin mialam w poniedzialek 8) :wink:

A dzisiaj cieplutko jest, a slupkow kopanie to meczaca robota, trzeba sie rozebrac i te sprawy :lol:

Tylko Ty sie nie rozbieraj! Bo malz moj tez przylezie :D

A On niby nie patrzy a pozniej mowi - ta miala fajne spodenki :lol:

Jako, że na działce będą nieletni postuluję ograniczyć rozbieranie do powszechnie przyjętych za przyzwoite granic!

:D oki

A wiecie co ,znajomi nasi mieszkaja sobie pod lasem.

A obok nich piekny dom sobie stoi.

Basen kryty ale sciany przeszklone.

A w tym basenie pelno golasow czesto :o :wink:

dominika i co Ty na to? :lol:

U nas w największe upały jak podjeżdżałam na budowę to panowie najpierw chórem mówili "Dzień dobry!", a potem biegiem do blaszaka spodnie zakładać - w samych gatkach robili 8) Faaajnie było... :wink:

wow to kulturalni do tego, ale mialas faaajnie ..... :wink:

U mnie bylo odwrotnie :roll: przyjezdzalam a oni migusiem sie rozbierali :lol:

U nas w największe upały jak podjeżdżałam na budowę to panowie najpierw chórem mówili "Dzień dobry!", a potem biegiem do blaszaka spodnie zakładać - w samych gatkach robili 8) Faaajnie było... :wink:

To chyba ty miałaś fajniej.... :D

To chyba ty miałaś fajniej.... :D

heh nie zawsze jest fajnie jak sie ktos rozbierze ... :D

Kiedys na striptizie sobie bylismy, damski napoczatek zapodali...

No super, super, ładna, wygimnastykowana ... oklaski gromkie dostala.

No dobra sobie mysle czas na męski.

:o wyszlo to to, krokiem szczupaka, male , chude, blade ... :-?

No ale chetną do tanca mial , wiec moze to ja taka wybredna ,no nie wiem. Taniec byl erotyczny ( fuj), Pan nagle sciaga gatki i co ? :o

....... i chyba juz nigdy nie pojde na meski striptiz :-? :lol: