jea 08.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A to nie byl czasem orla cien???? A co to jest zenujacy wewatek? Orlicy cień a żenujący, to RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Mój oglądał mecz a teraz się pluksa pod prysznicem, więc zaraz kończę nadawanie Jaj dla mnie, rurki wyglądają supoer. U mnie położyli batrdziej niechlujnie z tego co pamiętam Twin Peaks nie oglądałm szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 09.09.2007 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Depesia, byłam, widziałam i nawet mam plany zrobić conieco Rrmi, ja tam nie wiem jakie worki masz na myśli mogę się tylko domyślać Rakija to taki domowej roboty regionalny trunek, coś jak nasza śliwowica Jest bardzo smaczna (mnie bardzo smakuje) i mocna Pośród prezentów jest też naleweczka wisniowa, taka na słodko, robiona na bazie rakiji Proszę się czestować http://images29.fotosik.pl/77/71ae3aeb1d6af624med.jpg Ps. na stojące rurki nie mam niestety pomysłu chyba tak musi być, w końcu są pod ciśnieniem....... Ja skladalem zamowienie na sliwke, czy pamietalas o mnie? Jesli tak, to prosze schowac. Zawsze moge odebrac, tylko to wymaga czasu. PS. pozdrawiam rrmiow, niezle walicie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Drzwi są piękne, jakbym była odważniejsza to sama bym takie założyła. Chyba bym się bała, że jakaś franca wejdzie mi do domu razem z drzwiami. Ale piękne są niesłychanie, zwłszcza w tym układzie "na przestrzał", kiedy widać ogród przez te drugie. Mniam! No i te rurki - piękne. To wspaniale, że sami potraficie to wszystko zrobić, bo nie macie przestojów i nie denerwujecie się na ekipę. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 rrmi, Rzeczywiscie drzwi imponujace Ale jak sie wodny inkasent w swej bezczelnosci rozpedzi to moze nie zauwazyc drobnej przeszkody, jaka jest szyba Wczoraj fotografowalam u klienta, co to posiada kominek otwarty. Duzy salon, a kominek w ksztalcie kamiennej pieczary. Zdjec wnetrz nie zrobilam, bo mi nie wypadalo ... cel obiektywu byl inny, nie mniej bardzo fajnie to wygladalo Co do rakiji, to trzymajcie, trzymajcie ... bedzie jak znalazl na mrozne wieczory, a moze nawet poranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Mój oglądał mecz a teraz się pluksa pod prysznicem, więc zaraz kończę nadawanie I wszystko jasne Co oznaczaja te literowki Chyba sie domyslam , az zal mnie bierze , ze nie napisalas do mnie priva Housiu Dziekuje za pozdrowienia Mam nadzieje ,ze impreza u Was byla udana Sliwke od Kulki moge za Ciebie zjesc , chyba , ze to jakas inna sliwka ma byc Dpsiu Bardzo sie ciesze , ze drzwi podobaja sie Tobie Ja odwazna jestem , temu sa jakie sa. Z tym , ze sami potrafimy to troche nie tak. Po prostu wciaz sie czegos uczymy . Nie sa to jakies skomplikowane prace przeciez , z hydraulika pomogl nam duzo 1950 poradami przez telefon Poza tym nie pracujemy , wiec mamy czas. I wazne dla mnie jest tez to , ze nie czekamy na ekipy. Teraz oczekujemy co prawda na mixokreta , ale mam nadzieje, ze w srode beda , zrobia i po wszystkim. Jesli nic sie nie zmieni to w poniedzialek zaczniemy nasza lazienke. W poprzednim domu glazurnicy weszli 3 dni po wylewkach i bylo ok , to teraz tez bedzie. Mieszkalismy tam 3 lata i nic sie nie dzialo ,wiec i tu nie popeka. Amber Moglas sie wykazac jednak lepiej z tymi zdjeciami. Trzeba bylo jakos tak boczkiem , niby , ze ten tego i zdjecie pstryknac Licze na to , ze jakos opowiesz mi bardziej szczegolowo o kominku Dzisiaj w Leroyu ten pokazik farbiarsko maziarski , ale nie wyrobie sie , bo niedawno sie zwloklam z lozka . Bede wiec improwizowala Po nocy spedzonej w zamknietym domu , stwierdzam , ze fajnie jest miec drzwi. Bardzo fajnie . I jak wychodzilam zapalic to musialam zamek otworzyc Rowniez zartowalismy sobie na temat inkasenta i szyb w drzwiach. Jak co pokaze filmik. Przywiezlismy takie fajne ustrojstwa z Hameryki i bedzie sie 24/dobe nagrywalo co sie w domu dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 09.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a, dziekuje, dziekuje. Imprezka byla cudowna, co prawda na tarasy wywalilismy sie po zachodzie slonca, tak bylo goraco(30*C). PS. jak cos od kuleczki skapnie to , prosze zostwic z odciskami palcow(kuleczki).Obciagne i je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Cześć rrmisia. Nie znam się na rurkach ale jak dla mnie, to one są położone ładnie i równo. Wyglądają w każdym razie porządnie, więc nie ma się co martwić. Aż szkoda je zalewać, fotogeniczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 A kto powiedzial , ze RW jest zenujacym wewatkiem , co prawda nigdy tam nie wchodze , to moze i nie wiem , ale wlasnie widzialam kilka napisow w stopce u ludzi o tym , to co tu jest grane? Zapraszamy, zapraszamy na RW A rureczki prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Gratuluje barierek. Teraz mozna juz w stanie wskazujacym u Ciebie bywac Zdjecie rozumiem , ze juz w Rawie Mazowieckiej, tak? Inspekcja bedzie w swoim czasie , ostrzege wczesniej. Zebycie sie zdazyli pokapac U mnie (prawie) zawsze mozna bywac. A w stanie wskazujacym to sie u mnie chodzi po suficie... Zdjecie juz w Aparacie (gm. Fotograficzny). I wykrakalas. Wczoraj nam pokapalo niezle z wykuszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 przyszlam ja jakies ładne zdjecie wczoraj widzialam, tzn mignelo mnie cos, ale zajelam sie synem i jak wrocilam juz nie bylo a moze ja juz jakie zwidy mam? rrmi wzorowe rurki masz a posadzka? co ty z nia robilas? odkurzalas czy co? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No, no ale pracujom mowilam ze razem bedziemy sie przeprowadzac do domu. Podlogowka pikna. A gdzie sa zdjecia tych drzwi bo ja sie naszukalam po stronach i nie znalazlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jezcze zdjecie naszych rurek wkleje. Jesli ktos ma uwagi to poprosze , ale jak najszybciej. W srode wylewki. Pozniej trzeba juz tylko milczec w temacie http://img116.imageshack.us/img116/5134/stary1at9.jpg to do środy musicie poprawić ułożenie rur, rury mają być ułożone w równych odstępach tam gdzie są w odległościach mniejszych od założonego modułu, będzie przegrzewana podłoga, są też miejsca w których rury są ułożone w odległościach większych niż 30 cm, tam z kolei przy stąpnięciu stopą będzie się wyraźnie odczuwać różnicę temperatur, niezbyt przyjemną, chciałem nieskromnie dodać, tak, że proszę się nie obijać, poprawić i wkleić następne zdjęcie żebym mógł zaakceptować jak coś nie będziesz wiedziała to proszę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.09.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ależ powiało grozą rrmi, nienerwujsja, mogę przyjechać i pomóc jakby co PS. jak cos od kuleczki skapnie to , prosze zostwic z odciskami palcow(kuleczki).Obciagne i je. Guscik, ja to bym Ci chętnie ściągnęła porcięta i spuściła ostre manto na Twój szanujący się tyłek, za to co w torbach wyrabiasz, że o gębach nie wspomnę także z obciągania śliwki nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ależ powiało grozą rrmi, nienerwujsja, mogę przyjechać i pomóc jakby co PS. jak cos od kuleczki skapnie to , prosze zostwic z odciskami palcow(kuleczki).Obciagne i je. Guscik, ja to bym Ci chętnie ściągnęła porcięta i spuściła ostre manto na Twój szanujący się tyłek, za to co w torbach wyrabiasz, że o gębach nie wspomnę także z obciągania śliwki nici OK. Moge obciagnac cos innego w zamian. Lubie byc kontrowersyjny, klapsy rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.09.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Skoro przyjmujesz na klatę, to ja szykuję pejczyk klaps to przy tym słodka pieszczota......wrrrrrr bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Skoro przyjmujesz na klatę, to ja szykuję pejczyk klaps to przy tym słodka pieszczota......wrrrrrr bój się ..... juz mi slina cieknie z trwogi.:P8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.09.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 miarkuj się SZ.P. w gościach jesteśmy tu porządny dom jest, i porządni gospodarze o takich sprawach nie może być mowy proponuję przenieść nasze porachunki na neutralny grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 miarkuj się SZ.P. w gościach jesteśmy tu porządny dom jest, i porządni gospodarze o takich sprawach nie może być mowy proponuję przenieść nasze porachunki na neutralny grunt nie mam nic na mysli i jeszcze z mojego teli wali muzyka: cudownych rodzicow mam , cudownych rodzicow mam ........jak motyl zastygl czas...cudownych rodzicow mam....odkryli mi kazda droge..... Musze spalzowac , lzy mnie zalaly. PS. to gdzie to spotkanie, jak klata i tylek odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts