guscik1719502279 10.09.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ...placze.. mieczyslaw szczesniak teraz daje.uuuuuuuuuuuummmmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Spadam, Plebania sie zaczyna...."na tej ziemi pod tym niebem, nasze zycie toczy sie........la lal la ....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.09.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mieczysław Szcześniak mówisz to się rrmiusia ucieszy.... w końcu to prawie jak Pink Floyd Ps. muszę sie zastanowić, zbyt trudne pytania zadajesz poza tym u nas jest grubo po północy hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 A kto to jest ten pink i floyd? .....to moze tam, gdzie fortunata na jakims pstrym koniu jezdzi? PS. Pani Irka z "Plebani" rozrabia i trudno mi sie skoncentrowac, choc jest grubo przed polnoca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 rrmisiu, Gdzie jestes? Goscie Ci sie z prywata rozpasali, a Ty pewnie w pocie czola i z obledem w oku dlubiesz przy rureczkach Daj znac co u Was i czy deszcz zbyt mocno nie doskwiera ... Ja juz drugi plener odwolalam i tyly w foceniu mam okrutne Za to czasu na przemyslenie okolobudowlane pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.09.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Zdjecie rozumiem , ze juz w Rawie Mazowieckiej, tak? Doszlo (do konca)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czekam na to zdjecie mmmadziu Amber Co sie odwlecze to nie uciecze (czy jakos tak) , jeszcze sobie popstrykasz Ja faktycznie w rurkach siedzialam Housa z Kulka zamykam razem w pokoju goscinnym . I juz 1950 Poprzenosilam te rurki tak zeby bylo rowniej. W sumie to nie wiem czy nie za gesto one sa , bo poszlo 1100 m rury. Zdjece zrobie i pokaze , zebys nie mial juz na co gadac Tak naprawde to dziekuje , za opierdziel ,jakos tak mi sie wydawalo , ze bedzie dobrze , ale przez skore czulam , ze bede przekladala, bo Majster co inne roni i ja musialam to dokonczyc. Zeljko Daleko nam bardzo do Ciebie . Z tym ,ze sie staramy Malmuc To nie posadzka , to folia , wiec czysta jest. Ale pod nia pozamiatane faktycznie. Jeden mi radzil , zeby to zalac po prostu , ale jakos nie moglam smieci zabetonowac. Piach juz jest , cement tez , jutro wylewki. Mysz dalej u nas jest. Chyba sie bedzie starala o zameldowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 1950 Poprzenosilam te rurki tak zeby bylo rowniej. W sumie to nie wiem czy nie za gesto one sa , bo poszlo 1100 m rury. Zdjece zrobie i pokaze , zebys nie mial juz na co gadac Tak naprawde to dziekuje , za opierdziel ,jakos tak mi sie wydawalo , ze bedzie dobrze , ale przez skore czulam , ze bede przekladala, bo Majster co inne roni i ja musialam to dokonczyc. no!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Duzo nie poprzekladalam jednak , bo przyszedl sasiad i powiedzial , ze u Niego bylo duzo gorzej i dobrze jest. Poza tym nie bede spala na podlodze , to nie bede czula roznic temperatury. A chodze w domu i tak w butach calyn dzien Jejku , zeby juz bylo jutro po poludniu i po wylewkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A mowiłam żeś zgrabna to sie kiedyś na czacie wypierałaś, teraz mam czarno na białym http://img399.imageshack.us/img399/8695/lotniskofo0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rrmisia, jeszcze tylko 24 godziny i będziesz chodziła po swoich własnych grzejących podłogach! Ale fajnie! Pozwolisz mi przychodzić do Ciebie boso? Fajnie jest z taką ciepłą podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rrmisia, jeszcze tylko 24 godziny i będziesz chodziła po swoich własnych grzejących podłogach! Ale fajnie! Pozwolisz mi poleżeć kiedyś na takiej ciepłej? Ciekawa jestem, jak to jest. Moja Droga DPSIU Do cieplej wlasnej podlogi to jeszcze u mnie szmat drogi. Trzeba piec podlaczyc. Poki co uklad jest napelniony zimna woda , zeby szczelnosc sprawdzic . Piec podlaczymy jak zrobiona bedzie lazienka i w tej co teraz uzywamy (prowizorycznej) zrobimy docelowe pomieszczenie , czyli kotlownie Polezec dam , ze mna jak z dzieckiem , na wszystko sie zgadzam Nawet pod kominkiem jak bedziesz miala zyczenie. Znaczy kolo kominka Oba rozdzielacze sa juz podlaczone . Nie ma przeciekow. Verunia Dziekuje za komplementa , az nie wiem co powiedziec , moze , ze jestem fotogeniczna? Choc tez mi sie nie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 [ ze jestem fotogeniczna? Oj i to bardzo! W szczegolnosci podoba mi sie ten cieply kolor skory twarzy i promienisty usmiech Jesli jeszcze jest jakies wolne miejsce przy kominku, to rezerwuje Nie ma to jak najlepsza miejscowka w gosciach rrmi, czy umiesz robic ciasto marchewkowe? Moja Hamerykanska znajoma czasami takie wypieka, ale jakos ze zawsze sie spozniam, a ciasto takie pyszne to dla mnie nie starcza Moze jakims przepisikiem byc rzucila, to se w domu poprobuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Amber Czuj sie jak posiadaczka miejscowki Kto wie , moze akurat trafisz na pierwsze odpalenie, termin Twoich odwiedzin pasuje mniej wiecej do moich planow, ale jak to na budowie pewnosci nie mam Na ciasto marchewkowe nie mam przepisu , ale widzialam w jednym wewatku na forum . Sama robilam tylko takie z torebek , blyskawiczne , moze do Housa sie zwroce , zeby podeslal kilka opakowek On to sam piecze , ale te torebkowe tez dobre Zapomnialam poprosicic jak lecial teraz i zaluje Taki dzisiaj dziwny dzien dla mnie. Pamietam jak to bylo 6 lat temu. Zaden pokaz w TV tego co sie stalo nie odda. Widzialam te dymy nad NY godzine po ataku. To bylo przerazajace , pozniej jeszcze kilka miesiecy ten dym unosil sie nad City. Odwazylismy sie tam pojechac dopiero po Bozym Narodzeniu. Do dzisiaj pamietam i pewnie nie zapomne tego co tam widzialam i czulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Taki dzisiaj dziwny dzien dla mnie. Pamietam jak to bylo 6 lat temu. Zaden pokaz w TV tego co sie stalo nie odda. Widzialam te dymy nad NY godzine po ataku. To bylo przerazajace , pozniej jeszcze kilka miesiecy ten dym unosil sie nad City. Odwazylismy sie tam pojechac dopiero po Bozym Narodzeniu. Do dzisiaj pamietam i pewnie nie zapomne tego co tam widzialam i czulam. A ja pamietam, ze wtedy mielismy absolutnie zakrecony dzien w korporacji. Wpadlam do pokoju aktuariuszy i zobaczylam na Onecie zdjecia wiez. W pierwszej chwili pomyslama, ze to jakas manipulacja pod kolejny katastroficzny film ... Dopiero gdy wczytalam sie (kilka razy, bo nie moglam uwierzyc) w przerazajacy artykul zrozumialam, ze to rzeczywistosc ... Miesiac pozniej moj Marek musial leciec na egzaminy do CISCO w San Jose to balam sie przeokrutnie ... Doprawdy koszmarnie to wspominam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja tego dnia załatwiałam bardzo istotne dla mnie sprawy w Łodzi. Wracając samochodem, byłam dalej mocno zaaferowana...... włączyłam radio RMF (chyba). Słucham, że pali się jedna wieża, za chwilę, że druga wieża w płomieniach, karetki, syreny, teatralnie załamujący się głos "lektora" i wyobraźcie sobie, że przełączyłam na odtwarzacz CD, bo myślałam, że to inscenizacja jakiejś sensacyjnej książki. Dopiero w domu włączyłam telewizor.............. i przeżyłam szok......... Nie wyobrażam sobie byc wówczas tam, na miejscu Rrmi, nie widziałam tego zdjęcia wcześniej Jeśli od dzisiaj powiesz coś o tłustej d.pie, klęczysz godzinę na grochu zgrabniaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.09.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rrmi, nie widziałam tego zdjęcia wcześniej Jeśli od dzisiaj powiesz coś o tłustej d.pie, klęczysz godzinę na grochu zgrabniaro mało siedem, odgrażam się ale przyjadę z tym grochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 http://img76.imageshack.us/img76/8643/rurki1li5.jpg ale tu nie ma folii rrmi Ty chyba wprowadzisz sie przede mną, idziesz jak burza a! marchewkowe ciasto jadłam tylko z jednego przepisu, ale to dlatego że siostra wypróbowała wiele i to jest naprawdę pyszne gdzieś mam ten przepis więc jeśli będziesz chciała to go wykopię ehhhhhh nie mogę doczekać się swojej kuchni bo teraz rządzi moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Malmuc No przed polozeniem tego wszystkiego zamiatalam Nie idziemy jak burza , mamy 4 tygodnie opoznienia . Zakaladalismy , ze na 1 wrzesnia Synek sie wprowadzi na swoje pokoje i lazienke , a tu jeszcze wylewki , k-g , trzeba gniazdek dolozyc i wiele innych rzeczy zrobic , no ale nic to . Jakos to bedzie wczesniej czy pozniej Kuchni zycze Tobie jak najszybciej Wezwanie do Housa o ciasto w proszku do wyslania. Gorzej jak ktos pomysl , ze to jaka trucizna czy inne bombowe wynalazki Na droge z ktorej widac WTC od strony New Jersey wjechalam 15 minut po ataku. Wszedzie byl korek i wlasnie na Route 3 z jednej gorki widac bylo dobrze co sie stalo Posuwalismy sie autami bardzo powoli , bo kazdy patrzyl i nie wiadomo bylo co sie stalo. Mielismy wylaczone radio w samochodzie czy zepsute , nie pamietam . W domu nie dziala telewizja wiec niczego sie nie dowiedzialam. Telefony w NY tez nie dzialaly dosc dlugo , martwilam sie o znajomych. U nas w New Jersey tez kilka godzin nie dzialal telefon . Kiedy wlaczyli jeden program dowiedzialam sie ze szczegolami co sie stalo. Jest takie miasteczko Ridgewood w NJ , zginelo stamtad kilkanascie osob wtedy . Maja tam droge , kamienista , z dosc wysokim plotem , tez z kamieni , z ktorej widac City . Bylo tam do Bozego Narodzenia codziennie tysiace zniczy. Poszukam kiedys jakies zdjecia , tak pieknie to wygladalo ,az drugiej strony jaki to urok w takim dramacie 1950Ja nie ksiezniczka , moge nawet na fasoli Dajcie juz spokoj z ta moja zgrabnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 rrmi no co ty! marchewkowe z proszku? nie no muszę sie za to ciasto zabrać i zaserwować może odziedziczyłam po babci i mamie smykałkę do wypieków ? ale pancakes robię naklepsze na świecie z maślanki mroągowskiej wracając do 11 września...... tydzień wcześniej moja siostra wyjechała już na stałe do Pensylwanii w okolice gdzie spadł samolot nie wiem......... nie potrafię objąć rozumem dlaczego to wszystko się wydarzyło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts