rrmi 01.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 W sumie moj sie jakos o wyprowadzce nie wypowiada , to pewnie zostaje Jutro zrobie Ci zdjecie drzwi , chyba juz sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jak zostaje to na co Mu panel prysznicowy tam a nie tu ? bedzie przychodzil zazywac kapieli do Ciebie Photosy koniecznie, no i o zdradzenie hamerykanskiej tajemnicy prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pani , ten panel to w naszej lazience przy sypialni. Kurde fajnie jest W sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a nie mozna bylo w innej lazience ? ja piaskowy mam w przyziemiu, to najwyzej nie bede tam chodzic i bede zdrowa psychicznie no w sumie to przewaznie jest fajnie, ale w detalach to juz moze byc inaczej ile tych drzwi masz do malowania ? duzo czasu to zajmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u mnie to z detalami jest tak , ze sie nie przywiazuje i zmieniam. Jakos tak ten panelwyszedl w mojej , znaczy naszej lazience . Mam nadzieje , ze jakis zabawny sie okaze Drzwi mam sztuk 9[z tym , ze 2 to do szafy Synka , no ale takie same maja byc ustawowo] do pomalowania . Jedne zajelo mi no z 15 minut na podklad , drugie tyle na otwarcie puszki z farba i pozniej tez 15 minut pomalowanie farba i chyba 2 raz bede malowala tez z 15 minut plus czas na otwieranie puszki. Majster mi nie pomaga , bo mowi , ze ma wazniejsze sprawy W ogole bardzo jest wazny i sie panoszy , a ja podaje w kolo te rozne srubokrety . Ja maluje drzwi to czuje sie jakbym miala taka wazna misje , rosnie moje poczucie wlasnej wartosci i takie tam Dzisiaj przykrecilam tez 4 klamki do okien , ale bardzo ciezko sie przykreca ,bola mnie od tego rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Majster mi nie pomaga , bo mowi , ze ma wazniejsze sprawy W ogole bardzo jest wazny i sie panoszy , a ja podaje w kolo te rozne srubokrety . Przestań podawać, zobaczysz jak Cię doceni Ja maluje drzwi to czuje sie jakbym miala taka wazna misje , rosnie moje poczucie wlasnej wartosci i takie tam Wartośc to Ty masz kobieto taką, że Rockefelera na Ciebie na pewno nie stać. Ani żadnego innego Indiańca A myszom już mówię stanowcze NIE Byłam ZA dopóki nie zostawiały bobków po sobie. Się rozpanoszyły, to fora ze dwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dać takiej pędzel i się panoszy ważniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Panoszy to sie kura na jajkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A wiesz co, Rrmisiu? Ja też jutro będę malowała drzwi. Jeden z naszych gości tak się nawalił, że... wyszedł razem z drzwiami i zawiasami. Z domku, znaczy się. Rąbnął potem z hukiem organizmem o glebę i wylądował zębami na grillu. Zastanawialiśmy się, czy teraz nie będzie pułapek twardych w grillowanym jedzonku. Rano natychmiast wysponsorował potrzebną kwotę i trzeba było jechać po nowe drzwi. No i jutro będę je lakierować... No to pomyślę sobie wtedy o Tobie - że Ty też tak prawie samo. A grzybki - w każdej postaci, nie ma sprawy, powinno na Ciebie wystarczyć, bo nie masz zwalistej postury. Przygotuję ekstra menu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jejku Dpsia , ale masz odjazdowych gosci Fajna widac byla imprezka. To sobie jutro bedziemy malowaly solidarnie drzwi widze. Dobrze , mowia , ze praca czlowieka uszlachetnia Ja to juz prawie mam krew szlachecka chyba Ty jestes taka goscinna Dpsia , ze normalnie nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 z tym kotem, to ja poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dlaczego sie Tobie wydaje , ze wsiowi nie maja sie bac myszy Wytlumacz mi . rrmsia - a moze pytanie mogloby byc retoryczne, bo za bardzo nie znam odpowiedzi mysle, ze jak sie juz wszystkie dziury pozatyka to nie wleza Prosze zdradz Ty ten amerykanski sposob na drzwi dpsia - a on moze w drodze z ukrainy byl, ten gosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 z tym kotem, to ja poważnie No dobra , moze pomoze. Ale zabierzesz go ze soba spowrotem , tak? Czy obaj zamierzacie u nas urolp spedzic? Zosiu No dobrze , nie bede wiecej dochodzila Jesli myslisz o tym samym gosciu co to byl z Ukrainy , to ja juz nie wiem Amerykanski sposob jest jak kazdy amerykanski sposob. Maluje sie podkladem i lateksowa. No mi w kazdym razie taki sposob bardzo pasuje , bo lece sufity i drzwi jednym kolorem . Chcialam niby tak jak tu miejscowi robia , ze tego i poza tym , ale wychodzi mi wtedy bejcowanie . A to nijak sie ma do mojej wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ty jestes taka goscinna Dpsia , ze normalnie nie moge http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif a on moze w drodze z ukrainy byl, ten gosc ? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif Wygląda jakoś... po polsku... Idę malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 rrmi bardzo ładnie te drzwi pomalowane, siama malowałaś? są drzewniane? gdzie można je kupić ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 rrmi, Z kotem uwazajcie. Alergeny kociej siersci wnikaja bardzo gleboko, a ich odczuwalne dla alergika stezenie nawet po wyczyszczeniu domu moze utrzymywac sie do 5 lat. Drzwi superasne. I kto by pomyslal, ze lateksem mozna je potraktowac i bedzie git. rrmi, czyli od dzisiaj grzejecie? Powodzenia i milego rozpalania My juz jestesmy po pierwszej nocy ... Snow nie pamietamy, ale bylo superowo W koncu nasz materac 2,5 x 2,2 znalazl godna siebie sypialnie No nic ... wiecej napisze jak tylko kupie Ere Teraz katem siedze na notebooku Marka No to odpala miotle i lece na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Drzwi wyglądają spoko ale czy ten lateks to się normalnie myje, czy trzeba jednak co jakiś czas malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No teraz już nie... Paliłam 20 lat ( !) . I rzuciłam jednego dnia. Drzwi wyglądają,... jakby je ktoś pomalował... Trudno mi ze zdjęcia coś więcej powiedzieć (no wiesz, te bryle... ). No - drzwi, normalne. Fajne. Swoje. Moje też się malują. Mają 2 lakiery za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jutro po południu,jak będę w Mszczonowie to zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts