Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

u mnie to z detalami jest tak , ze sie nie przywiazuje i zmieniam.

Jakos tak ten panelwyszedl w mojej , znaczy naszej lazience .

Mam nadzieje , ze jakis zabawny sie okaze :D

Drzwi mam sztuk 9[z tym , ze 2 to do szafy Synka , no ale takie same maja byc ustawowo] do pomalowania .

Jedne zajelo mi no z 15 minut na podklad , drugie tyle na otwarcie puszki z farba i pozniej tez 15 minut pomalowanie farba i chyba 2 raz bede malowala tez z 15 minut plus czas na otwieranie puszki.

Majster mi nie pomaga , bo mowi , ze ma wazniejsze sprawy :roll:

W ogole bardzo jest wazny i sie panoszy , a ja podaje w kolo te rozne srubokrety .

Ja maluje drzwi to czuje sie jakbym miala taka wazna misje , rosnie moje poczucie wlasnej wartosci i takie tam :roll:

Dzisiaj przykrecilam tez 4 klamki do okien , ale bardzo ciezko sie przykreca ,bola mnie od tego rece :D

Majster mi nie pomaga , bo mowi , ze ma wazniejsze sprawy :roll:

W ogole bardzo jest wazny i sie panoszy , a ja podaje w kolo te rozne srubokrety .

Przestań podawać, zobaczysz jak Cię doceni :D

Ja maluje drzwi to czuje sie jakbym miala taka wazna misje , rosnie moje poczucie wlasnej wartosci i takie tam :roll:

Wartośc to Ty masz kobieto taką, że Rockefelera na Ciebie na pewno nie stać. Ani żadnego innego Indiańca :wink:

A myszom już mówię stanowcze NIE :evil: Byłam ZA dopóki nie zostawiały bobków po sobie. Się rozpanoszyły, to fora ze dwora :evil:

A wiesz co, Rrmisiu? Ja też jutro będę malowała drzwi. :D Jeden z naszych gości tak się nawalił, że... wyszedł razem z drzwiami i zawiasami. :o Z domku, znaczy się. Rąbnął potem z hukiem organizmem o glebę i wylądował zębami na grillu. Zastanawialiśmy się, czy teraz nie będzie pułapek twardych w grillowanym jedzonku. :roll: :lol:

Rano natychmiast wysponsorował potrzebną kwotę i trzeba było jechać po nowe drzwi. No i jutro będę je lakierować... No to pomyślę sobie wtedy o Tobie - że Ty też tak prawie samo. :D

A grzybki - w każdej postaci, nie ma sprawy, powinno na Ciebie wystarczyć, bo nie masz zwalistej postury. :D :D :D Przygotuję ekstra menu! 8)

Jejku Dpsia , ale masz odjazdowych gosci :D

Fajna widac byla imprezka.

To sobie jutro bedziemy malowaly solidarnie drzwi widze.

Dobrze , mowia , ze praca czlowieka uszlachetnia :D

Ja to juz prawie mam krew szlachecka chyba :roll:

Ty jestes taka goscinna Dpsia , ze normalnie nie moge :D

Dlaczego sie Tobie wydaje , ze wsiowi nie maja sie bac myszy :o

Wytlumacz mi . :roll:

rrmsia - a moze pytanie mogloby byc retoryczne,

bo za bardzo nie znam odpowiedzi :D

mysle, ze jak sie juz wszystkie dziury pozatyka to nie wleza :roll:

Prosze zdradz Ty ten amerykanski sposob na drzwi :)

dpsia - :lol:

a on moze w drodze z ukrainy byl, ten gosc ?

z tym kotem, to ja poważnie :roll:

No dobra , moze pomoze.

Ale zabierzesz go ze soba spowrotem , tak?

Czy obaj zamierzacie u nas urolp spedzic? :D

Zosiu

No dobrze , nie bede wiecej dochodzila :roll:

Jesli myslisz o tym samym gosciu co to byl z Ukrainy , to ja juz nie wiem :roll:

Amerykanski sposob jest jak kazdy amerykanski sposob.

Maluje sie podkladem i lateksowa.

No mi w kazdym razie taki sposob bardzo pasuje , bo lece sufity i drzwi jednym kolorem .

Chcialam niby tak jak tu miejscowi robia , ze tego i poza tym , ale wychodzi mi wtedy bejcowanie .

A to nijak sie ma do mojej wizji :roll:

Ty jestes taka goscinna Dpsia , ze normalnie nie moge :D

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif

a on moze w drodze z ukrainy byl, ten gosc ?

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif

Wygląda jakoś... po polsku... :roll: Idę malować... :roll:

rrmi,

Z kotem uwazajcie. Alergeny kociej siersci wnikaja bardzo gleboko, a ich odczuwalne dla alergika stezenie nawet po wyczyszczeniu domu moze utrzymywac sie do 5 lat.

Drzwi superasne. I kto by pomyslal, ze lateksem mozna je potraktowac i bedzie git.

rrmi, czyli od dzisiaj grzejecie? :-) Powodzenia i milego rozpalania :-)

My juz jestesmy po pierwszej nocy ... :-) Snow nie pamietamy, ale bylo superowo :-) W koncu nasz materac 2,5 x 2,2 znalazl godna siebie sypialnie :lol:

No nic ... wiecej napisze jak tylko kupie Ere :-) Teraz katem siedze na notebooku Marka :roll: No to odpala miotle i lece na zakupy ;)

No teraz już nie... Paliłam 20 lat ( :o !) :oops: . I rzuciłam jednego dnia. 8)

Drzwi wyglądają,... jakby je ktoś pomalował... :roll: Trudno mi ze zdjęcia coś więcej powiedzieć (no wiesz, te bryle... :oops: ). No - drzwi, normalne. Fajne. Swoje. :D Moje też się malują. Mają 2 lakiery za sobą. 8)