kuleczka 02.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Rrmia to się chyba tak na Twe przyjęcie rychtuje 1950 normalnie cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Nie zebym nie byla , ale jakos tak chodze i dumam.I sie szykuje , z tym , ze wciaz jestem w rozsypce. Mielismy dzien jazdy samochodem po rurki ,po srubunki , po mufi i inne fajne rzeczy. Jak pompa ,jak sterownik i naczynie przeplywoe albo przeponowe Kulka Latex myje sie jak sie chce. Nie sciera sie nie nie odpada i nie kruszy .Jedyne co nie tego , to moze sie nie podobac komus Woda ciepla nie jest przelaczona jednak , bo czegos nie kupilismy. Mielismy tez pijakow na podworku i myslalam , ze bedziemy sie z nimi bic. Jak juz sobie poszli to pojechalismy po inne zakupy i oni wtedy wrocili. Synek sam byl , ale sie ich zapytal groznie "ktoremu mam ...no tego". I tak oto nasz dobytek zostal uratowany. Amber Nie grzejemy jeszcze , nie ,trzeba to podlaczyc a nie uruchomic Opowiadaj jak tam sie masz?? Materrac nie maly . Miala podobny w Ameryce , ale za ciezko mi bylo zmieniac posciel i tutaj mam mniejszy , poza tym ja przytulinska jestem Co do kota i alergenow to jak najbardziej wiem, to krzyk rozpaczy Malmuc Malowalam osobiscie . Jestem nawet z tego zadowolona z efektow Drzwi kupilismy wzgledem pasujacej nam ich urody. Bywaja w roznych gatunkach od takich jak mam w kotlowni [najtanszych , marketowych] do moim zdaniem ladniejszych , a moze tylko drozszych na Bartyckiej. Dpsia Jaka Ty madra jestes , ze tak rzucilas 1950 Bede czekala z telefonem w reku a pozniej na drodze stane i sie nie rusze dopoki nie zamrugasz swiatlami.Zawsze tak robie jak ktos ma przyjechac. Na Aggi czekalam tak stojac sobie radosnie jakies pol godziny Nie pamietam co to ja jeszcze chcialam naklamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Normalnie dużo się u Was dzieje, drzwi z poświatą Fajowe są...ino białe i ze ścierą będziesz zaiwaniać, chiba A te mufki, śrubunki i inne fajne rzeczy, to na zeszyt weź albo kaucje, co nie wykorzystasz, to zwrócisz...nie będziesz w kółko jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Aggi zajedzie z przytupem normalnie Ją pozdrów od mmnie drzwi mnie się podobają, ale nie ma to jak na żywo zobaczyć Ja sobie tak siedzę z laptokiem przy kominku i fajnie mi jest takie mnie refleksje nachodzą, że szkoda mi będzie tego domu kurde, przeszło rok tu mieszkam i zżyłam się trochę ale już postanowione, zresztą argumentów za jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Jea W tym sklepie gdzie kupujemy tak nie daja , nawet jak im sie chce dac wiecej kasy. Nie i juz Co Ty masz za avatar ? Jakies baby w gaciach , o jeju Kulka Bedziesz miala drugi bardziej dopracowany i nowy . Teraz juz Wiesz co pasuje Wam bardziej co mniej. Budowanie jest fajne , ja lubie. To moj drugi dom i nie zamierzam dozyc tu czasow jego remontu. Jak chcesz drzwi za zywo to trzeba w paliwo zainwestowac Aggi sie teraz do nas nie wybierze , ja musze sie tam na Lodz wyrychtowac , to i mmmadzia obskocze zarazem Moze po Niedzieli jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Jea W tym sklepie gdzie kupujemy tak nie daja , nawet jak im sie chce dac wiecej kasy. Nie i juz Co Ty masz za avatar ? Jakies baby w gaciach , o jeju Zmień sklep, będzie taniej...nawet jak dalej Te gacie, to ze zmęczenia...na pobudzenie bez gaci bym wstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.10.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 kuleczka, paskudnie jest sie tak w cudzym watku panoszyc, ale muszem zapytac Co Ci ten domek winien, ze go kantem chcesz puscic, he??? Salonu do siedzenia Ci zazdraszczam ... u nas co najwyzej na parkiecie moge sie rozsiasc rozsuwajac zadkiem sterty folii i tektur malarskich Taka to mam wygode rrmi, dzielnie jestescie! Nie tylko robotni, az z pochwalami nie nadazam, ale tez odwazni i waleczni Sama nie wiem, ale obrastam w piorka, ze mam takich Znajomych Jutro po wsi przejde i o Was opowiem ... A teraz slow kilka o poranku. Wstalam ok. 10.00 zwloklam sie z sypialni i w pizamie otworzylam drzwi wejsciowe co by psa na siku wypuscic Raany ale mi dobrze bylo Przecieram oczy widze dwie krowy obok mojego ogrodzenia. Mysle NIEMOZLIWE, czyzby szklanka miodku jeszcze nie uleciala z mej glowy? Przecieram oczy ponowie, potem jeszcze raz i co? Krowy nadal sa Dre sie wiec na cale gardlo "Marekkkkkkk jalowki pod oknami!!!!", a on na to "A co mam upolowac czy wydoic???" I tak oto zaczelo sie dla nas zycie na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A teraz slow kilka o poranku. Wstalam ok. 10.00 zwloklam sie z sypialni i w pizamie otworzylam drzwi wejsciowe co by psa na siku wypuscic Raany ale mi dobrze bylo Przecieram oczy widze dwie krowy obok mojego ogrodzenia. Mysle NIEMOZLIWE, czyzby szklanka miodku jeszcze nie uleciala z mej glowy? Przecieram oczy ponowie, potem jeszcze raz i co? Krowy nadal sa Dre sie wiec na cale gardlo "Marekkkkkkk jalowki pod oknami!!!!", a on na to "A co mam upolowac czy wydoic???" I tak oto zaczelo sie dla nas zycie na wsi Bo Marki załapane som...umieją strzelać i doić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Amber No w jakim cudzym , w jakim cudzym . Przeciez ja jakby kuma jestem czy zapasowa kszesna To fajnie mialas z krowami od rana. I Majusia pewnie juz chciala isc tam do nich sie pobawic. Mowilam Ci , ze wynalazlam specjalnie dla niej 2 krowy po sasiedzku? Zaimponowal mi Twoj Marek , zaraz by szedl doil i swieze mleko, no zobacz , kto by pomyslal , taki niby miastowy , a wiesniak cala geba od pierwszej nocy. Pewnie mial przodkow miejscowych 8 pokolen temu , zgadlam ? Nie gadaj o mnie duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Budowanie jest fajne , ja lubie. To moj drugi dom i nie zamierzam dozyc tu czasow jego remontu Znalazłaś już następny projekt? Ile kosztuje Wasza ekipa, jeśli dostaniecie wikt i kwaterunek? Amber - monitor sobie oplułam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dpsiu Jeszcze nie znalazlam , bo nie szukam . Daj mi skonczyc ten dom , pozniej pomysle. Nasza ekipa duzo je i pije , jak to budowlancy. Lepiej nas z wiktem nie brac Majster sie zawzial , podlacza jednak ciepla wode do obiegu Jutro mycie w nowej lazience. Mam nadzieje , ze niczego nie zabraknie , bo bedzie mycie w zimnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dpsiu...Nasza ekipa duzo je i pije , jak to budowlancy... quote] I pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Kulka Bedziesz miala drugi bardziej dopracowany i nowy . Teraz juz Wiesz co pasuje Wam bardziej co mniej. Budowanie jest fajne , ja lubie. To moj drugi dom i nie zamierzam dozyc tu czasow jego remontu. Jak chcesz drzwi za zywo to trzeba w paliwo zainwestowac tak sobie tłumaczę ale że Ty już myślisz o następnym, znaczy, że dopuszczasz taką myśl, nie skończywszy obecnego Hamerykanka normalnie z krwi i kości Aggi sie teraz do nas nie wybierze , ja musze sie tam na Lodz wyrychtowac , to i mmmadzia obskocze zarazem Moze po Niedzieli jakos to bedzie teraz to ja Ci nie przepuszczę z Łodzi do nas bliziuchno Amber, długo by opowiadać, sporo jest tych minusów ale z tą krową to mieliście fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dpsiu Jeszcze nie znalazlam , bo nie szukam . Daj mi skonczyc ten dom , pozniej pomysle. Nasza ekipa duzo je i pije , jak to budowlancy. Lepiej nas z wiktem nie brac Majster sie zawzial , podlacza jednak ciepla wode do obiegu Jutro mycie w nowej lazience. Mam nadzieje , ze niczego nie zabraknie , bo bedzie mycie w zimnej Bo ja myślałam tak, jak Kulka mówi, że tak lubisz, że dopuszczasz myśl... a co... U nas dużo jest jedzenia i picia. Starczyłoby. Swojskie jedzonko. Może macie wolne moce przerobowe wiosną? Jak nie macie mocy przerobowych, to może chociaż macie czas na odwiedziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 że dopuszczasz No czasem dopuszczam , czego nie ? Dpsiu Przyjedziemy jak czas bedzie i brodzik bedziem murowali Kulka No dobrze ,z tym , ze nie wiem , ktora to Niedziela bedzie Predzej Ty do mnie dojedziesz Woda ciepla w nowej lazience jest. Podlaczali ze Synkiem do 2 w nocy Zaraz demolka kotlowni i po 5 wstawianie pieca. Ciekawe kiedy 1950 doczlapie sie Nastawilam grochowe , zrobie wolowinke , potem to w ogole Amber Krowy dzisiaj tez byly ? Doiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Aggi sie teraz do nas nie wybierze , ja musze sie tam na Lodz wyrychtowac , to i mmmadzia obskocze zarazem Moze po Niedzieli jakos to bedzie Czyzbys widziala nasze ogloszenia o poszukiwaniu opiekunki do dziecka i w koncu zdecydowalas sie na przyjazd? Istnieje mozliwosc zamieszkania z nami Ale musisz najpierw rzucic palenie... Kuleczka to moze tez przyjedziesz do nas i bedziesz na II zmiane pracowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 że dopuszczasz No czasem dopuszczam , czego nie ? I polewasz mu wiertło wodą?! Dpsiu Przyjedziemy jak czas bedzie i brodzik bedziem murowali No to ja przez zimę przygotuję może miejsce na ten brodzik. Duży musi być, żebyśmy się pomieścili. Z tym murowaniem znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Nie myśl że mnie nie ma Jestem , czytam , patrzę , kibicuję Dziś na ten przykład będę kciuki za dobry poczęstunek trzymać ( też lubię grochóweczkę i wołowinkę i ...ja tam wszstko lubię ) I za kotłownię oczywiście , oby się dobrze w Wasz wodoobieg włączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 uwaga uwaga znaleziona została pierwsza ...ale martwa mysz na górze ...chyba tam już nie wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Czyzbys widziala nasze ogloszenia o poszukiwaniu opiekunki do dziecka i w koncu zdecydowalas sie na przyjazd? Istnieje mozliwosc zamieszkania z nami Ale musisz najpierw rzucic palenie... Kuleczka to moze tez przyjedziesz do nas i bedziesz na II zmiane pracowac?Z Kulka to my mozemy pobalowac , ale nie zeby jako opiekunki . Do tego jeszcze mieszkac z Toba? Podajesz chociaz sniadanie do lozka? Dpsiu Ja ne rozumiem tych Twoich insynuacji Maxi Wiem , ze czuwasz nade mna jako najlepsza anielica Miko Jestes cienka przy mnie , jesli o myszowa konkurencje chodzi Boszzz , ja sie wykoncze przez te obrzydliwe stworki . Stawiaj lapki i syp zarcie takie rozowe. Tak poza tym jestem w stresie , bo wlasnie pojechal niedawno 1950 od nas i powiedzial , ze mnie obsmaruje Piec stoi juz w kotlowni , czeka na swoja kolej. Mam nadzieje , ze jakos to pojdzie , po takim instruktazu powinno byc dobrze , a jak co to wiadomo czyja bedzie wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts