kuleczka 05.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czuję sie zdradzona myślałam, że tylko do mnie privy piszesz rrmi Co do głosu, to się zgadzam, baaardzo kobiecy i przytulny ma nasza rrmisia Dobrze, że zakopałaś tego doła, ja też dzisiaj nie jestem w dyspozycji ostatnio mam wrażenie, że wszyscy ode mnie czegoś chcą.... od dwóch lat pomagam koleżance, która się rozwodzi, tak mam, że na serio przeżywam Jej problemy i huśtawki nastrojów, załamania i wzloty i mam już chyba przesyt, bo praktycznie scedowała na mnie odpowiedzialność za swe decycje, doradza się w każdej, najmniejszej sprawie, uczestniczę w Jej życiu od rana do wieczora poprzez sms-y, telefony....... Żeby tego było mało, kuzynka ma podobne problemy i od 2 tygodni jestem powiernicą, pocieszycielką, hotelem, żywicielem, na każdy telefon....... Niestety mąż mi się zbiesił i jakby zaprotestował, że niby nie ma już u mnie dla Niego miejsca......eh faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.10.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 rrmi, Widze, ze Synek w pozytywne zaparte poszedl Bedziemy zaciskac kciukasy za zdanie i dalsza edukacyjna kariere Dzisiaj mialam kolejny dzien eksperymentow z kominkiem, kaloryferami i podlogowka. Czy ktos mi moze podpowiedziec, czy krzywa grzewcza 0,9 daje mniej ciepla niz krzywa grzewcza 1,2? Czy to jest odwrotnie Wciaz z ustawien nie jestem usatysfakcjonowana, ale cos mi sie wydaje, ze osiagnelam lepsze niz te ktore zostawil mi hydraulik ... Po pierwsze zapomnial mi przywiezc glowic do kaloryferow i mowiac, ze wszystkie sa rozkrecone troche bujal ... Byly w wiekszosci zakrecone, a bez glowic troche trudno krecic tak aby wiedziec jaki jest parametr Po drugie na programatorze kominka tak bylo ustawione, ze moglam sobie palic i palic a w domu byloby i tak zimno, poniewaz przy temp. wody w plaszczu na poziomie 40 stopni wlaczaly sie pompy i zaczynaly schladzac wode do 30 - 20 stopni No normalnie dramat ... musialam sie Wam wyzalic Ot co ... i znowu w rrmisiowym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nic nie słyszę co z kotłownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 rrmi, Junior da rade... jak nie w tym roku to w przyszlym Uszy do gory, to nie koniec swiata ani katastrofa narodowa Moje malenstwo dalo rade, to Twoje tez da a co do stwierdzenia Na studiach bedzie mu znacznie lepiej. to tez zalezy... moja cora nasluchala sie wielu tekstow w formie - ze nie jedego juz takiego mieli ktory jezyk znal perfekt a i tak rady sobie nie dawal i po roku-dwoch zostawal wykopany. I chociaz zawsze byla najlepsza na roku, to "gnebiona" byla do konca Z Jej roku gdzie bylo cztery osoby po niemieckim gimnazjum zostala tylko Ona..... no ale co bylo to bylo, od wrzesnia dostala swoja pierwsza klase i moze zaczac gnebic szczeniaki jak Ja do tej pory gnebili moze troche odreaguje ta pedagogiczna traume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Brazunia Spoko , tak tylko strasze Kulka Nie badz zazdrosna Ja nie tego poza tym ogolnie zeby znowu w ta tutaj Tak w zyciu czasem jest , ze trzeba kogos posluchac. Mysle , ze lepiej sie slucha niz gada ,bo gada sie rownie cezko jak sie prosi . Latwiej dawac niz brac , ale nie mozna placic za to wlasnym Mezem i Jego odczuciami , ale to sama najlepiej Wiesz , czy Twojny ma racje czy nie. To taki dziwnie trudny temat , trzeba jednak z flaszka Amber Ja to poza tym nie slyszalam Majutka w tem telephonie. To o czym piszesz i cala ta slowna rozgrywka to chyba po to zebym ja ciemna kobieta , wciaz bez kotlowni niczego nie zrozumiala Brzmi jak czary, ale mysle , ze rozkminisz, a jak nie na kolana przed 1950 i pytaj , fachowiec nad fachowcami. Tylko kurna nie doczytla , ze mam zapsuty samochod i nie mam jak dokupic kolanek i jakiegos zaworu czy mieszacza. Tak na powanie to nie wiem jak bedzie , auta ma jutro byc juz jednak w robcie , ale kiedy dostaniemy do uzytku nie mam pojecia , licze , ze w poniedzialek po poludniu najdalej. Poki co nie jest zle , ta miedz nawet fajna jest w obrobce, tylko , ze jak trzymam ta blache , zeby nie popalic K-G to sie boje , ze mnie Majster podpali . Za te moje rozne grzechy. Niepopelnione of course Mohag No Wiesz , ze jak co powiesz to normalnie Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Brazunia Tylko kurna nie doczytla , ze mam zapsuty samochod i nie mam jak dokupic kolanek i jakiegos zaworu czy mieszacza. Tak na powanie to nie wiem jak bedzie , auta ma jutro byc juz jednak w robcie , ale kiedy dostaniemy do uzytku nie mam pojecia , licze , ze w poniedzialek po poludniu najdalej. Poki co nie jest zle , ta miedz nawet fajna jest w obrobce, tylko , ze jak trzymam ta blache , zeby nie popalic K-G to sie boje , ze mnie Majster podpali . tiaaa................... a wcześniej pisałaś że sklep tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Blisko , bo sie jedzie z 10 minut samochodem Podlaczony juz ten zbiorniczek co na poddaszu mial byc. Rozne inne rurki . Najlepiej zrobie zdjecie pogladowe i bedziesz mogl sie wyzywac na nas Jkies problemy dzs wytapily z mieszaczem , ale nie bardzo rozumiem jakie. Jelsido jutra nie ustapia to bede pytala , poki co mam nadzieje , ze damy rade sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 e tam w takich sytuacjach dolowo-przemysleniowych zawsze sobie pomysl, ze rzucilas dzieciaka na gleboka wode z rozpedu i badz dumna ze nie podwinal ogona, nie siadl w kacie i nie plakal... tylko idzie do przodu raz wolniej, raz szybciej ale idzie i to jest najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 sobie pomysl Wlasnie mysle , ze potrzebuje nie myslec przez kilka dni i pozniej sie zastanowie co dalej Jak bede tak dalej myslala, to moje poczucie wlasnej wartosci lub jej braku dojdzie do niebezpiecznej czerwonej kreski. W sumie to juz ja widze. Ta kreske znaczy. Dosc nawet jest wyrazista . Sie wziela i upasla Mohag Powiedz jak drzwi , nadaja sie dla Ciebie czy nie to co chcesz miec ? Jesli nie to to dlaczego? Mi pasuja te po dwoch razach jak znalazl. Na szczescie chociaz z tym nie mam problemu Ukladam w glowie wypracowanie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Brazunia Spoko , tak tylko strasze To co Privy nie będzie A ja tu siedzę i czekam I wcale się nie boję, też żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Moja czerwona linia dopadla mnie tez niedawno... moze to przesilenie jesienne hihi kurcze lepiej wszystko zwalic na pogode a o tym mysleniu to myslalam wzgledem wlasnie bardziej "olania" niz zamartwiania sie co bedzie. Bedzie co ma byc, a ze ma byc dobrze to sama wiesz Jak dla mnie drzwi wyszly calkiem przyzwoicie ja na takie jestem juz od dawna zdecydowana i bede takie robic. Czy mi pasuja, to nie moge powiedziec nie widzac na zywo... nie wiem jaka "fakture" tego masz. Nawet nie chodzi mi o widoczne czy nie sloje, ale moje maja byc takie ala plastikowe tz optycznie powloka ma tak wygladac jakby oblano je cieniutka warstwa plastiku. Dlatego beda chyba bardziej w polysk wpadaly niz Twoje, ale tego na zdjeciach wlasnie nie mozna dobrze zobaczyc, bo moze to jest to samo co ja chce. wypracowanie sie przyda, ale daj sobie czas, ja nie poganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No dobra, powstrzymam tę zazdrość wstrętną jak już tak mówisz, że nie tego Czasem dobrze nie myśleć, dać sobie luz na jakiś czas. Jak czasem się obudzę rankiem, to mnie wszystko tak przytłacza i wydaje się że za dużo na jedną głowę, olaboga........, ale wtedy sobie tłumaczę "weź się nie mazgaj mazgaju, masz gorszy okres, zrób sobie kawę, daj na wstrzymanie, a za dni parę spojrzysz na wszystko z innej perspektywy" przeważnie pomaga \ brazunia, się priwów nie dopraszaj, bo jak zwietrzy taki jeden niespecjalny, to będziesz miała priwów pod dostatkiem mówię Ci już dziewczynom próbki na czacie wklejałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 brazunia, się priwów nie dopraszaj, bo jak zwietrzy taki jeden niespecjalny, to będziesz miała priwów pod dostatkiem mówię Ci już dziewczynom próbki na czacie wklejałam Ło matko!!!! Dobrze, Kuleczko to ja juz głośno i wyraźnie,BARDZO DUŻYMI literami powiem wszystkim, że NIE CHCĘ ŻADNYCH PRIVÓW!!!!! Nie mów, naprawdę się jakiś taki znalazł A możesz mi też jakąś próbkę tego dzieła dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ty sie Braza nie wyrozniaj lepiej , bo zobaczysz. Jak Kulka pokazala te pw to w szoku bylysmy. Wiem , ze te ode mnie uwielbia , ale to nie o te chodzilo Zimno jest dosc na dworzu. Moj kleci te kotlownie , ja chyba sie za szpachlowanie wezme , jesli mnie dopusci. Z jedenej strony dobrze , jesli sie komus wydaje , ze sam zrobi wszystko najlepiej , bo sie nie narobi pomocnik , ale z drugiej strony robota stoi. Lepiej czy gorzej mysle , ze dalabym rade. Chyba sie zaczne jakos wyklocac o szpachelke. Dzieki Wam raz jeszcze za wsparcie , naprawde pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 rrmi, Dobrze, ze temat kotlowni macie rozparcowywany. Dzisiaj ziab byl ... Rano nie rozpalilismy kominka, tak nam sie wydawalo jakos cieplo, ale wystarczylo pare razy drzwiami zamajtac, okno otworzyc i nalecialo tego w porywach do 8 stopienkow ... brrrr ... Za chwile jedziemy popracowac, ale jak wrocimy to trzeba napalic, aby przytulnie sie stalo Kolejna opinia. Pralka Candy ... nie polecam! Pierze ok, wiruje tez do prawie sucha (1200 obrotow, wiec nie ma sie co dziwic), ale glosna jest Uwazam, ze za glosna mimo, ze miala byc cicha ... Chyba do serwisu zadzwonie ... I jeszcze jedno, interfejs nie jest przyjazny uzytkownikowi, ale to juz wiecie Piekarnik Siemens i lodowka Elektrolux bardzo polecam. Lodowki zupelnie nie slychac. Ale wybralam taka co ma chyba 36 dB. Takie mam male sluchowe schizy Jesli ktos bedzie zainteresowany konkretnymi modelami to sprawdze na fakturach No to lecem pofocic Milej soboty dla rrmisiow i pozostalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dzieki Amber I ja zycze udanej soboty kazdemu kto tu zaglada. Od rana bylam na grzybach , co prawda wszystko chyba wyzbierane , bo te moje rano to calkiem niedawno bylo , ale u nas pod tarasem znalazlam duzego grzyba . Jedna osoba sie pewnie porzadnie moze takim najesc. Cp do sprzetow to mam lodowke LG , ta wielka , jednodrzwiowa. Mozna duzo napchac jedzonka . Jest cicha chyba , bo jakos nam nie przeszkadza. Piekarnik Bosh tez dobry. Najwiekszy mam klopot z suszarka , bo nie mozna regulowac temeratury suszenia (chyba nie mozna) . I tak sie to wkoloko kreci ze 2 godziny , nim wyschnie. Kuchenka Bosh , tez duza ale jakas jednak w sumie ciasna jest. Zmywarka Siemensa , ale jakos zle myje. Wciaz mam taki osad , jakby plamy na zywanych szklankach. Probowalam zmieniac ustawienia nablyszczacza , ale nic to nie daje. Niby czyszcze filtr , ale kicha. Kotlownia sie robi. Mohag U mnie widac sloje na drzwiach , ale takie mialo byc. Znaczy Tobie latex nie bedzie pasowal chyba. Na zdjeciu faktycznie malo co widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 fotki nowsze prosze zapodac jak ja ta ciekawosc wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 fotki nowsze prosze zapodac jak ja ta ciekawosc wytrzymam Se przyjedz i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 A moze tak i zrobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Mohag U mnie widac sloje na drzwiach , ale takie mialo byc. Znaczy Tobie latex nie bedzie pasowal chyba. Na zdjeciu faktycznie malo co widac bardzo ładne, sam widziałem, ale cza je wyszlifować i malnąć drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts