rrmi 08.10.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dpsiu Napstrykalam zdjec , ale nie sa ok. Cos mi aparat szwankuje.Trzeba zmienic ustawienia, bo kolory sa do bani calkiem. Tak mnie pod ten tego wzielas z ta projektantka , ze malo sie nie zaplulam Kulka To proste jest z ta babka. W Ameryce to House do nas jechal z malakserem , bo nasz sie zepsul i razem obieralismy kartofle. My to mamy fajnych sasiadow . Jak sie na nas obrazlili przez tego elektryka, to teraz jak wracalam z Syniekm od fryzjera to ten jej mezulek nawet dzien dobry nie powiedziel , znaczy nie odpowiedzial . Nas jak widza to sie odwracaja Bo moje Dziecko tak ma ,ze zawsze mowi te dzien dobry. Jacy smieszni mali ludzie to szok Pewnie kompleksy tak lecza No kurna przykre ,bo jesli juz nawet uwazaja , ze ja nie zaplacilam temu pieprzonemu elektrykowi , choc moge rachunek pokazac i nie wierze , ze im tak powiedzial ,to co Dzieciak ma do tego , zeby Mu nie odpowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Rrmisia są Ludzie i swołocze, niestety. Własne kompleksy leczą wściekając się na innych za beleco albo i nico Żyją po to, by wrogów szukać i zastanawiać się nad każdym, tylko nie nad sobą Do diabła z nimi!!!!!! Napraw aparat bo ja też na łazienkę czekam a i na tę piękną farbę u Synka. Amber, a może dzisiaj 1 odcineczek serialu "Z miasta na wieś ....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Amber, a może dzisiaj 1 odcineczek serialu "Z miasta na wieś ....." Wlasnie , moze o tym jak zobaczyli kure , bo krowy juz byly Koncze temat sasiadow , nie ma co gadac i sie pocieszac , bo nie ma problemu , tak pogadalam , zeby pogadac , bo mnie to moze nie smieszy , ale dziwi. 1950 Kotlownia prawie juz. Mam nadzieje zdazyc dzisiaj z odpaleniem. Rysunki i dyrektywy Twoje tak dobre , ze nawet nie musze dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No ja nie wiem, z czego Ty rżysz. Stawkę dostaniesz nędzną, ale z wiktem i mieszkaniem. A co ci sąsiedzi tak obstają za elektrykiem? Rodzina czy co? Bo nie wierzę, żeby tak... sobie. Muszą mieć coś do Was. Działkę Waszą chcieli, albo zawiść ich re, bo fajny dom budujecie, albo macie lepsze auto, albo cuś. Cuś musi być. Może masz mądrzejsze Dziecko i fajniejszego Faceta. Sąsiadka z zawiści nie może wytrzymać. Jakoś musi Ci dopiec. Jest mała. Ma płaski sposób myślenia i niskie pobudki. Patrz sobie spokojnie na nią z góry i kichaj na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.10.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 1950 Kotlownia prawie juz. Mam nadzieje zdazyc dzisiaj z odpaleniem. Rysunki i dyrektywy Twoje tak dobre , ze nawet nie musze dzwonic zdjęcia please a czy te kupy, to już zrobiłaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.10.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No i co ja czytam Fajna polewke ze mnie macie Ale gdybysta te gryyy slyszaly to tez, jak kulka na stoku kapcie by pogubily Ja juz pisalam - nie to, zebym sie usprawiedliwiala, albo cos - ze miastem przesiaknieta. Nie mniej ciasnota mi obmierzla, wiec wsi chce posmakowac Dzisiaj mija tydzien, jak juz mieszkamy i zamiast mi zyczenia skladac, z kwiatami wedrowac a moze cos rozgrzewajacego postawic, to sie ze mnie wysmiewaja ... no piranie jedne rrmisiu, smaka mi ta babeczke zrobilas Mniammm ... byc moze taka sama przysposobie Wiesz co, podpisuje sie pod tym co naskrobala madrze depsia. Ci sasiedzi to cos do Was maja. Dom budujecie chyba za duzy, albo zbyt markowe ciuchy, albo narzedzia budowlane japonskie, albo nie wiem co ... kazdy powod jest dobry, jesli macie cos czego oni nie ... Smutne to, ale prawdziwe Taki mamy zascianek ... Ale ta zadrosc miedzy sasiadami to nic ... gdybys Kochaniutka modelek posluchala, to Zdolne sa do najwiekszych swinstw i swinstewek, tylko dlatego, ze kolezanka wazy o kilogram mniej, albo ma bielsze zeby, albo mniej syfow na plecach Ja to sie naslucham Palicie juz? Ale nie papierochy tylko groszek Dziewczyny, ale z tymi kulinarmiami pojechalyscie ... kalmary w panierce, no ja nie wiem czy moj plebejski jezyk jest godzien, ale smaka ma ogromnego ... A tu kurczak dochodzi na grillu ... Ide jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Co to ja miałam powiedzieć............acha.........grrrrrryyyy............ przepraszam Amber, ale mam przez Ciebie dziś dobry humor Amber, skąd wiesz tyle o środowisku modelek? Szkoda, jak się z sąsiadami nie układa, zawsze to miło choćby dzień dobry powiedzieć ale na niektórych nie ma rady, cóż robić Ja po przejsciach z sąsiadami w bloku, jestem ostrożna. Dzień dobry, ładna dziś pogoda, narazie to tyle. Ci z prawej, to mili, sympatycznin ludzie. Jeśli jednak pan, mający działkę naprzeciw, zechciałby się budować dom, to poprostu płacz, lament i zgrzytanie zębów Rrmi, właśnie, jak z piecem, grzeje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ona jest zapracowana, szpachluje bo Majster się bawi w kotłowni, i dalej nie wiem co z tymi kupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Co to ja miałam powiedzieć............acha.........grrrrrryyyy............ przepraszam Amber, ale mam przez Ciebie dziś dobry humor No kulka .... no ja Cie I gdzie tu mamy wsparcie i zrozumienie dla drobnych slabostek i wielkich, lesnych potfforow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kulka, jak ona (Amber, znaczy się ) kręci te reklamówki ze swoją Majusią to tam tych modelek się na pewno nasłucha. Okropne, nie umiałabym tak żyć. Grrrrr... Cały czas się zastanawiam - co to mógł być za potfór? Może ratlerek sołtysa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Grrrrr... Cały czas się zastanawiam - co to mógł być za potfór? Może ratlerek sołtysa...? No i Ty Brutusie??? A jesli chodzi o psy, to mam dziwne wrazenia, ze tu kazdy jest wiekszy od naszego Jeszcze troche a kompleksy bede miec Modelek to ja sie naslucham na sesjach, pokazach, przy reklamowkach i innych produkcjach ... Nie wszystkie takie sa ... no sa wyjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 zycie modelki jest przechlapane, szczegolnie jak przytyje 10 kilo to tylko taka dygresja, to samo tyczy sie duzych psow ... dla demonstracji, moj pies obronny pilnujacy Columbusa nie radze podchodzic http://img211.imageshack.us/img211/4989/img4590zo2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 rrmi dlugo mam jeszcze charkac ? sliniak biore do lozka ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No i Ty Brutusie??? Sorki, nie mogłam się powstrzymać... Więcej nie będę... A znacie dowcip o psie obronnym? Rozmawia dwóch właścicieli psów. Właściciel owczarka niemieckiego mówi do właściciela yorka: - I pan twierdzi, że to jest pies obronny? Ha, ha, ha! Właściciel yorka, kręcąc nad głową młynka smyczą z psem na końcu: - No to spróbuj pan podejść! A yorki są cudne. Inteligentne i przeurocze. Jakby mnie było stać, to bym sobie kupiła. Ale mam swoją Abrę, którą bardzo kocham. Jako psa, znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 depsia, to nie york tylko sznauc minius chociaz duzo ludzi sie myli jak widza zdjecie Floyd-a... moze dlatego ze jest czarno-srebrny. ale mnie dzisiaj cus meczy, chyba udam sie w strone alkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mohag w alkowie, Rrmi w kotłowni... Chyba... Halo!!!!!! Jak poszedł rozruch pieca????? Ja się tu martwię!!!! Czy już nikt nie myśli o moich uczuciach? Nikt o mnie nie dba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Zapoceni pewnie lataja i nie wiedzą jak wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Zapoceni pewnie lataja i nie wiedzą jak wyłączyć Odnosze wrazenie, ze przycisk "off" jest o wiele wazniejszy w tych wszystkich kotlowniach niz "on" Mam to od pierwszego razu rozpalania kominka, kiedy to gniazdko do ktorego podlaczona byla pompa nie mialo zasilania Woda w plaszczu zaczela bulgotac, potem z predkoscia swiatla namnozyla sie para, przy akompaniamencie bulgotow, a potem to juz nie pamietam bo mi sie rozum wylaczyl rrmisiu, co u Was? Widzisz to piekne slonko? Dzionek powinien byc bardzo optymistyczny No to lece oddac auta na serwis. Niech poprzegladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 dzisiaj oddamy sie jednak kotlowni , bo to juz naprawde bardzo naglace jest. Chyba się w tej kotłowni zatracili , to już drugi dzień i brak info Mam nadzieję że ciepełko w domku macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Przyszlam lazienke zobaczyc a tu ciagle zdjec nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts