Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Dpsiu

Napstrykalam zdjec , ale nie sa ok.

Cos mi aparat szwankuje.Trzeba zmienic ustawienia, bo kolory sa do bani calkiem.

Tak mnie pod ten tego wzielas z ta projektantka , ze malo sie nie zaplulam :lol:

Kulka

To proste jest z ta babka.

W Ameryce to House do nas jechal z malakserem , bo nasz sie zepsul i razem obieralismy kartofle.

My to mamy fajnych sasiadow .

Jak sie na nas obrazlili przez tego elektryka, to teraz jak wracalam z Syniekm od fryzjera to ten jej mezulek nawet dzien dobry nie powiedziel , znaczy nie odpowiedzial . Nas jak widza to sie odwracaja :lol:

Bo moje Dziecko tak ma ,ze zawsze mowi te dzien dobry.

Jacy smieszni mali ludzie to szok :o

Pewnie kompleksy tak lecza :D

No kurna przykre ,bo jesli juz nawet uwazaja , ze ja nie zaplacilam temu pieprzonemu elektrykowi , choc moge rachunek pokazac i nie wierze , ze im tak powiedzial ,to co Dzieciak ma do tego , zeby Mu nie odpowiedziec.

:-?

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rrmisia są Ludzie i swołocze, niestety. Własne kompleksy leczą wściekając się na innych za beleco albo i nico :-? Żyją po to, by wrogów szukać i zastanawiać się nad każdym, tylko nie nad sobą :evil: Do diabła z nimi!!!!!! Napraw aparat bo ja też na łazienkę czekam a i na tę piękną farbę u Synka.

Amber, a może dzisiaj 1 odcineczek serialu "Z miasta na wieś ....." :wink: :oops:

Amber, a może dzisiaj 1 odcineczek serialu "Z miasta na wieś ....." :wink: :oops:

Wlasnie , moze o tym jak zobaczyli kure , bo krowy juz byly :lol:

Koncze temat sasiadow , nie ma co gadac i sie pocieszac , bo nie ma problemu , tak pogadalam , zeby pogadac , bo mnie to moze nie smieszy , ale dziwi.

1950

Kotlownia prawie juz.

Mam nadzieje zdazyc dzisiaj z odpaleniem.

Rysunki i dyrektywy Twoje tak dobre , ze nawet nie musze dzwonic :D

No ja nie wiem, z czego Ty rżysz. :roll: Stawkę dostaniesz nędzną, ale z wiktem i mieszkaniem. :D

A co ci sąsiedzi tak obstają za elektrykiem? Rodzina czy co? Bo nie wierzę, żeby tak... sobie. :roll:

Muszą mieć coś do Was. Działkę Waszą chcieli, albo zawiść ich re, bo fajny dom budujecie, albo macie lepsze auto, albo cuś. Cuś musi być. :roll:

Może masz mądrzejsze Dziecko i fajniejszego Faceta. Sąsiadka z zawiści nie może wytrzymać. Jakoś musi Ci dopiec. Jest mała. Ma płaski sposób myślenia i niskie pobudki. Patrz sobie spokojnie na nią z góry i kichaj na to. :D :D :D

No i co ja czytam 8) Fajna polewke ze mnie macie :evil: Ale gdybysta te gryyy slyszaly to tez, jak kulka na stoku kapcie by pogubily :evil: :lol:

Ja juz pisalam - nie to, zebym sie usprawiedliwiala, albo cos - ze miastem przesiaknieta. Nie mniej ciasnota mi obmierzla, wiec wsi chce posmakowac :oops: :D

Dzisiaj mija tydzien, jak juz mieszkamy i zamiast mi zyczenia skladac, z kwiatami wedrowac a moze cos rozgrzewajacego postawic, to sie ze mnie wysmiewaja ... no piranie jedne ;) 8)

rrmisiu, smaka mi ta babeczke zrobilas :-) Mniammm ... byc moze taka sama przysposobie 8)

Wiesz co, podpisuje sie pod tym co naskrobala madrze depsia. Ci sasiedzi to cos do Was maja. Dom budujecie chyba za duzy, albo zbyt markowe ciuchy, albo narzedzia budowlane japonskie, albo nie wiem co ... kazdy powod jest dobry, jesli macie cos czego oni nie ... Smutne to, ale prawdziwe :( Taki mamy zascianek ...

Ale ta zadrosc miedzy sasiadami to nic ... gdybys Kochaniutka modelek posluchala, to :evil: 8) Zdolne sa do najwiekszych swinstw i swinstewek, tylko dlatego, ze kolezanka wazy o kilogram mniej, albo ma bielsze zeby, albo mniej syfow na plecach :lol: Ja to sie naslucham :oops: 8)

Palicie juz? Ale nie papierochy tylko groszek 8)

Dziewczyny, ale z tymi kulinarmiami pojechalyscie ... kalmary w panierce, no ja nie wiem czy moj plebejski jezyk jest godzien, ale smaka ma ogromnego ... A tu kurczak dochodzi na grillu ... Ide jesc 8)

Co to ja miałam powiedzieć............acha.........grrrrrryyyy............ :lol:

przepraszam Amber, ale mam przez Ciebie dziś dobry humor :D :wink:

Amber, skąd wiesz tyle o środowisku modelek? :wink:

Szkoda, jak się z sąsiadami nie układa, zawsze to miło choćby dzień dobry powiedzieć :roll:

ale na niektórych nie ma rady, cóż robić :-?

Ja po przejsciach z sąsiadami w bloku, jestem ostrożna. Dzień dobry, ładna dziś pogoda, narazie to tyle.

Ci z prawej, to mili, sympatycznin ludzie.

Jeśli jednak pan, mający działkę naprzeciw, zechciałby się budować dom, to poprostu płacz, lament i zgrzytanie zębów :-?

Rrmi, właśnie, jak z piecem, grzeje??? 8)

Kulka, jak ona (Amber, znaczy się :D ) kręci te reklamówki ze swoją Majusią to tam tych modelek się na pewno nasłucha. :roll: Okropne, nie umiałabym tak żyć. :-?

Grrrrr... Cały czas się zastanawiam - co to mógł być za potfór? Może ratlerek sołtysa...? :roll:

Grrrrr... Cały czas się zastanawiam - co to mógł być za potfór? Może ratlerek sołtysa...? :roll:

No i Ty Brutusie??? :evil: 8) :lol: A jesli chodzi o psy, to mam dziwne wrazenia, ze tu kazdy jest wiekszy od naszego :roll: :lol: Jeszcze troche a kompleksy bede miec :lol:

Modelek to ja sie naslucham na sesjach, pokazach, przy reklamowkach i innych produkcjach ... Nie wszystkie takie sa ... no sa wyjatki :lol:

No i Ty Brutusie??? :evil: 8) :lol:

Sorki, nie mogłam się powstrzymać... :lol: Więcej nie będę... :oops: :D

A znacie dowcip o psie obronnym?

Rozmawia dwóch właścicieli psów. Właściciel owczarka niemieckiego mówi do właściciela yorka:

- I pan twierdzi, że to jest pies obronny? Ha, ha, ha!

Właściciel yorka, kręcąc nad głową młynka smyczą z psem na końcu:

- No to spróbuj pan podejść! :D

A yorki są cudne. Inteligentne i przeurocze. Jakby mnie było stać, to bym sobie kupiła. :D Ale mam swoją Abrę, którą bardzo kocham. :D Jako psa, znaczy się. :lol:

Zapoceni pewnie lataja i nie wiedzą jak wyłączyć :roll: :wink:

Odnosze wrazenie, ze przycisk "off" jest o wiele wazniejszy w tych wszystkich kotlowniach niz "on" 8) Mam to od pierwszego razu rozpalania kominka, kiedy to gniazdko do ktorego podlaczona byla pompa nie mialo zasilania :o Woda w plaszczu zaczela bulgotac, potem z predkoscia swiatla namnozyla sie para, przy akompaniamencie bulgotow, a potem to juz nie pamietam bo mi sie rozum wylaczyl :lol:

rrmisiu, co u Was? Widzisz to piekne slonko? Dzionek powinien byc bardzo optymistyczny :-) No to lece oddac auta na serwis. Niech poprzegladaja :roll: