Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Dziekuje Wam za kibicowanie ,przepraszam, ze nie odzywalam sie .

Juz bede.

Pali sie :p

Mohag dopiero zobaczylam smasa ,dziekuje :p

Matko jakie to skomplikowane rozpalic w piecu :roll:

Ladnie sie pali , chyba zdjecie zrobie :D

Trzaśnij foto, zobaczymy czy się równo pali 8) :lol: :wink:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

rrmi,

Dobrze Cie widziec w cieplejszej rzeczywistosci :D Teraz bez obaw mozecie wygladac zimy ... nie mniej, aby zbyt szybko nie przyszla :roll: Nie lubie zimy ... brrr ...

No i jestem pod wrazeniem, ze tak sprawnie Wam z ta kotlownia poszlo ... I tak skutecznie :-) Moja edukacja poki co zatrzymala sie na kominku 8) Dzisiaj o swicie 8) znow sobie rozpalilam ... A co 8) Cos mi sie wydaje, ze te 12 mp to do Wigilii wyjaram :lol:

braza,

A Ty ich tym szlachetnym trunkiem tak nie rozpieszczaj 8) Dosyc tutaj mamy wyskokow :evil: A to wisienki koktajlowe, babki ziemniaczana, a nawet szarlotki i wloskie przysmaki :evil: :lol: No normalnie Panie dobrobyt i delikatesy 8)

No to GRATULACJE!!! :D :D :D Cieszę się bardzo, że ładnie się pali!!! :D 8) Bo mnie tu już głowa się zakręciła od myślenia, co się dzieje w Rrmiowie. :roll: Proszę nas tu więcej nie zostawiać bez wieści, bo się tak zruszyłam, że normalnie ręce mi się całkie trzęśli i myśleć nie mogłam. :roll: :oops:

Zawsze tak panikuję, jeśli chodzi o ważne dla mnie osoby. :oops:

braza,

A Ty ich tym szlachetnym trunkiem tak nie rozpieszczaj 8) Dosyc tutaj mamy wyskokow :evil: A to wisienki koktajlowe, babki ziemniaczana, a nawet szarlotki i wloskie przysmaki :evil: :lol: No normalnie Panie dobrobyt i delikatesy 8)

Dobrze, dobrze :wink: Następną razą zapodam mniejszą ilość :wink:

Amber moja Droga, prosiłam o firmę, serię i nazwę tego piekarnika, w którym się tak ładnie zawsze wygląda :roll: I co???? Ja też chcę mieć lepszy humor jak się czeszę :wink:

Amber moja Droga, prosiłam o firmę, serię i nazwę tego piekarnika, w którym się tak ładnie zawsze wygląda :roll: I co???? Ja też chcę mieć lepszy humor jak się czeszę :wink:

braza, przez to znikniecie rrmi w otchlani kotlowni, na smierc zapomnialam :oops: Na lepsze samopoczucie polecam Siemens'a z opcja grilla :lol: Wspanialy wyglad gwarantowany! Zauwazylam nawet pewna zaleznosc ... im czesciej uzywam grilla i nie myje szyby, tym ma powierzchownosc wydaje sie jeszcze cudniejsza :oops: :lol:

Rrmi, gratulacje :D

już się nie martwię, że Wam tyłki odmarzną, przy większych mrozach :p :wink:

zrób chociaż zdjęcie pieca, bom ciekawa, czy mam podobny 8) :D

Jeśli chodzi o pory roku, to ja mam tak.

Wiosną się cieszę, że słonko, że coraz cieplej, kwiaty zakwitają i w ogóle jest super :wink:

pod koniec lata zaczynam się martwić, że jest takie krótkie, że pachnie jesienią, że ja nie chcę.....

przychodzi jesień i okazuje się, że ja bardzo lubię jesień, fajnie tak posiedzieć przy kominku, jak za oknem plucha i wiatr, a w dzień na grzybki, na spacer do lasu......

nadchodzi zima, jest pięknie i biało, są Święta i narty.......lubię zimę

A potem przychodzi wytęskniona wiosna :D

braza, przez to znikniecie rrmi w otchlani kotlowni, na smierc zapomnialam :oops: Na lepsze samopoczucie polecam Siemens'a z opcja grilla :lol: Wspanialy wyglad gwarantowany! Zauwazylam nawet pewna zaleznosc ... im czesciej uzywam grilla i nie myje szyby, tym ma powierzchownosc wydaje sie jeszcze cudniejsza :oops: :lol:

Dziękuję serdecznie, firmę zapisałam w ważnych notatkach, a o zależności używania grilla i nie mycia szyby będę na pewno pamiętać :D

Rrmisia fajnie sie spało w ciepełku, co nieeeee!!!!!!! :D :D

Ladny dzisiaj dzien jest , sloneczny.

Czytalam o szybkich sniegach jednak w tym roku :-?

Ja tam zimy nie lubie i koniec .

:D

Amber

Czy Ty korzystasz z grilka w piekarniku?

Jakos tak wiem , ze mam ale nie robilam tak nic nigdy.

Gdyby nie 1950 to bysmy polegli , jak slowo daje :roll:

Amber

Czy Ty korzystasz z grilka w piekarniku?

Jakos tak wiem , ze mam ale nie robilam tak nic nigdy.

No baaa ... namietnie uzywa go Marek. Nie mniej ja tez rzucam cos na ruszt :-) Najpyszniejszy jest kurczak w kawalkach. 40 minut i masz danko prawie jak z grilla ogrodowego.

Grilla ma tez nasz kominek. Mimo, ze z PW to szukalam takiego, ktory ma unoszona do gory szybe. Taka wsuwana w obudowe. Mozesz ja podniesc, wtedy jest kominek z otwartym palniskiem, oraz z grillem :-) Mozna sobie cos pysznego upichcic :-)

Depsiu,

U nas jest teraz 2 stopnie :o , a noc dopiero przed nami ... Od poczatku jak tu mieszkamy palimy codziennie w kominku ... Cos mi sie wydaje, ze zgromadzonego drewna do konca zimy nam nie starczy :roll:

Na szczescie juz za miesiac bedzie gaz 8)

U nas 3 stopnie.

Na szczescie juz odpowietrzone , teraz powinno dzialac dobrze.

Trzeba sie brac za sufity.

W ramach odreagowania zapuscialam nosa w You Tube i znalazlam to

http://pl.youtube.com/watch?v=hFKm3AEdG4w&mode=related&search=

Bylam tam , moze mnie i widac gdzies w tym tlumie.

Jak taka fajna mloda dziewczyna stoi to ja , a ta druga to AnSi :D :D

Amber

To ja w Niedziele na proszony obiad , tak ? :roll: :roll:

No dobra , wystroje sie jak na Boze Cialo i jade , zaraz jak wstane , tak po 14.00 :D

No i po co to mowilas o tym kurczaku? :D

DpsiuBardzo dziekuje za mile slowa , pewnie dostalam na zapas , bo nie zasluzylam niczym szczegolnym.

1950

Ma u nas tygodniowy urlop z wyzywieniem i z drynamy..

Z grilem i z tancami na stole i w ogole :D

No dobra 2 tygodnie :D

Amber

To ja w Niedziele na proszony obiad , tak ? :roll: :roll:

No dobra , wystroje sie jak na Boze Cialo i jade , zaraz jak wstane , tak po 14.00 :D

No i po co to mowilas o tym kurczaku? :D

No jasne :-) Jak tylko ufacie w me troche watpliwe, ale wielce starajace sie zdolnosci to zapraszam :-)

1950

Ma u nas tygodniowy urlop z wyzywieniem i z drynamy..

Z grilem i z tancami na stole i w ogole :D

No dobra 2 tygodnie :D

1950, juz Ci zazdraszczam :-) Wesze tutaj lapowe w postaci krzyzowki SPA z Moulin Rouge :oops: 8) Czy jestes na to gotowy? 8)

DpsiuBardzo dziekuje za mile slowa , pewnie dostalam na zapas , bo nie zasluzylam niczym szczegolnym.

Nie bądź taka skromnisia. :D Się w głowę normalnie popukaj, co Ty gadasz. :D 8)

Coraz mi trudniej się czeka na zdjęcia łazienki. Kiedy Ty tam wreszcie posprzątasz? :evil: :wink:

Dziękuję serdecznie, firmę zapisałam w ważnych notatkach, a o zależności używania grilla i nie mycia szyby będę na pewno pamiętać :D

brazunia,

Jak to mowi jeden z moich wykonawcow, nie co dzien jest maj 8) I dzisiaj sie u mnie skonczyl :( Przyjechala szafa z wielkimi lustrami i czar tak jakby prysl :( Juz nic nie bedzie takie jak kiedys, lico juz nie tak gladkie i rumiane, a rysy zatracily swa wysublimowana, piekarnikowa idealnosc :(

Ehhhh ... zycie ... :roll:

[Jak to mowi jeden z moich wykonawcow, nie co dzien jest maj 8) I dzisiaj sie u mnie skonczyl :( Przyjechala szafa z wielkimi lustrami i czar tak jakby prysl :( Juz nic nie bedzie takie jak kiedys, lico juz nie tak gladkie i rumiane, a rysy zatracily swa wysublimowana, piekarnikowa idealnosc :(

Ehhhh ... zycie ... :roll:

Tak czułam i dlatego do dzisiaj tylko jedno duże lustro mamy :lol:

W dodatku w przedsionku więc przelotem się oglądam , bo zawsze spóźniona jestem 8)