jea 09.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dziekuje Wam za kibicowanie ,przepraszam, ze nie odzywalam sie . Juz bede. Pali sie Mohag dopiero zobaczylam smasa ,dziekuje Matko jakie to skomplikowane rozpalic w piecu Ladnie sie pali , chyba zdjecie zrobie Trzaśnij foto, zobaczymy czy się równo pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Nic z tego , ze zdjecia znaczy , bo jak sie tam otwiera , zeby popatrzec to sie dymi. Kup nie ma , bo Luska koty ma podworkowe i musi nazbierac , ale zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.10.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 rrmi, Dobrze Cie widziec w cieplejszej rzeczywistosci Teraz bez obaw mozecie wygladac zimy ... nie mniej, aby zbyt szybko nie przyszla Nie lubie zimy ... brrr ... No i jestem pod wrazeniem, ze tak sprawnie Wam z ta kotlownia poszlo ... I tak skutecznie Moja edukacja poki co zatrzymala sie na kominku Dzisiaj o swicie znow sobie rozpalilam ... A co Cos mi sie wydaje, ze te 12 mp to do Wigilii wyjaram braza, A Ty ich tym szlachetnym trunkiem tak nie rozpieszczaj Dosyc tutaj mamy wyskokow A to wisienki koktajlowe, babki ziemniaczana, a nawet szarlotki i wloskie przysmaki No normalnie Panie dobrobyt i delikatesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No to GRATULACJE!!! Cieszę się bardzo, że ładnie się pali!!! Bo mnie tu już głowa się zakręciła od myślenia, co się dzieje w Rrmiowie. Proszę nas tu więcej nie zostawiać bez wieści, bo się tak zruszyłam, że normalnie ręce mi się całkie trzęśli i myśleć nie mogłam. Zawsze tak panikuję, jeśli chodzi o ważne dla mnie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 braza, A Ty ich tym szlachetnym trunkiem tak nie rozpieszczaj Dosyc tutaj mamy wyskokow A to wisienki koktajlowe, babki ziemniaczana, a nawet szarlotki i wloskie przysmaki No normalnie Panie dobrobyt i delikatesy Dobrze, dobrze Następną razą zapodam mniejszą ilość Amber moja Droga, prosiłam o firmę, serię i nazwę tego piekarnika, w którym się tak ładnie zawsze wygląda I co???? Ja też chcę mieć lepszy humor jak się czeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Amber moja Droga, prosiłam o firmę, serię i nazwę tego piekarnika, w którym się tak ładnie zawsze wygląda I co???? Ja też chcę mieć lepszy humor jak się czeszę braza, przez to znikniecie rrmi w otchlani kotlowni, na smierc zapomnialam Na lepsze samopoczucie polecam Siemens'a z opcja grilla Wspanialy wyglad gwarantowany! Zauwazylam nawet pewna zaleznosc ... im czesciej uzywam grilla i nie myje szyby, tym ma powierzchownosc wydaje sie jeszcze cudniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Rrmi, gratulacje już się nie martwię, że Wam tyłki odmarzną, przy większych mrozach zrób chociaż zdjęcie pieca, bom ciekawa, czy mam podobny Jeśli chodzi o pory roku, to ja mam tak. Wiosną się cieszę, że słonko, że coraz cieplej, kwiaty zakwitają i w ogóle jest super pod koniec lata zaczynam się martwić, że jest takie krótkie, że pachnie jesienią, że ja nie chcę..... przychodzi jesień i okazuje się, że ja bardzo lubię jesień, fajnie tak posiedzieć przy kominku, jak za oknem plucha i wiatr, a w dzień na grzybki, na spacer do lasu...... nadchodzi zima, jest pięknie i biało, są Święta i narty.......lubię zimę A potem przychodzi wytęskniona wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Noooo , tak napaliliście że i u mnie się ciepło zrobiło Gratulacje :D A z porami roku to mam tak jak kulka , wszystkie lubię , pod warunkiem że przychodzą w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Amber moja Droga, prosiłam o firmę, serię i nazwę tego piekarnika, w którym się tak ładnie zawsze wygląda I co???? Ja też chcę mieć lepszy humor jak się czeszę braza, przez to znikniecie rrmi w otchlani kotlowni, na smierc zapomnialam Na lepsze samopoczucie polecam Siemens'a z opcja grilla Wspanialy wyglad gwarantowany! Zauwazylam nawet pewna zaleznosc ... im czesciej uzywam grilla i nie myje szyby, tym ma powierzchownosc wydaje sie jeszcze cudniejsza Dziękuję serdecznie, firmę zapisałam w ważnych notatkach, a o zależności używania grilla i nie mycia szyby będę na pewno pamiętać Rrmisia fajnie sie spało w ciepełku, co nieeeee!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 O teraz w cieplym to nawet i aparat fotograficzny zacznie znow dzialac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ladny dzisiaj dzien jest , sloneczny. Czytalam o szybkich sniegach jednak w tym roku Ja tam zimy nie lubie i koniec . Amber Czy Ty korzystasz z grilka w piekarniku? Jakos tak wiem , ze mam ale nie robilam tak nic nigdy. Gdyby nie 1950 to bysmy polegli , jak slowo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Najważniejsze, że jest ciepło. U nas na dworze zimno jak 150. W nocy -4C. Szok! Toż to początek października dopiero, a tu w nocy takie mrozy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Amber Czy Ty korzystasz z grilka w piekarniku? Jakos tak wiem , ze mam ale nie robilam tak nic nigdy. No baaa ... namietnie uzywa go Marek. Nie mniej ja tez rzucam cos na ruszt Najpyszniejszy jest kurczak w kawalkach. 40 minut i masz danko prawie jak z grilla ogrodowego. Grilla ma tez nasz kominek. Mimo, ze z PW to szukalam takiego, ktory ma unoszona do gory szybe. Taka wsuwana w obudowe. Mozesz ja podniesc, wtedy jest kominek z otwartym palniskiem, oraz z grillem Mozna sobie cos pysznego upichcic Depsiu, U nas jest teraz 2 stopnie , a noc dopiero przed nami ... Od poczatku jak tu mieszkamy palimy codziennie w kominku ... Cos mi sie wydaje, ze zgromadzonego drewna do konca zimy nam nie starczy Na szczescie juz za miesiac bedzie gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U nas 3 stopnie. Na szczescie juz odpowietrzone , teraz powinno dzialac dobrze. Trzeba sie brac za sufity. W ramach odreagowania zapuscialam nosa w You Tube i znalazlam to http://pl.youtube.com/watch?v=hFKm3AEdG4w&mode=related&search= Bylam tam , moze mnie i widac gdzies w tym tlumie. Jak taka fajna mloda dziewczyna stoi to ja , a ta druga to AnSi Amber To ja w Niedziele na proszony obiad , tak ? No dobra , wystroje sie jak na Boze Cialo i jade , zaraz jak wstane , tak po 14.00 No i po co to mowilas o tym kurczaku? DpsiuBardzo dziekuje za mile slowa , pewnie dostalam na zapas , bo nie zasluzylam niczym szczegolnym. 1950 Ma u nas tygodniowy urlop z wyzywieniem i z drynamy.. Z grilem i z tancami na stole i w ogole No dobra 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 1950 Ma u nas tygodniowy urlop z wyzywieniem i z drynamy.. Z grilem i z tancami na stole i w ogole No dobra 2 tygodnie :oops: czymam Cie za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Amber To ja w Niedziele na proszony obiad , tak ? No dobra , wystroje sie jak na Boze Cialo i jade , zaraz jak wstane , tak po 14.00 No i po co to mowilas o tym kurczaku? No jasne Jak tylko ufacie w me troche watpliwe, ale wielce starajace sie zdolnosci to zapraszam 1950 Ma u nas tygodniowy urlop z wyzywieniem i z drynamy.. Z grilem i z tancami na stole i w ogole No dobra 2 tygodnie 1950, juz Ci zazdraszczam Wesze tutaj lapowe w postaci krzyzowki SPA z Moulin Rouge Czy jestes na to gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 DpsiuBardzo dziekuje za mile slowa , pewnie dostalam na zapas , bo nie zasluzylam niczym szczegolnym. Nie bądź taka skromnisia. Się w głowę normalnie popukaj, co Ty gadasz. Coraz mi trudniej się czeka na zdjęcia łazienki. Kiedy Ty tam wreszcie posprzątasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dziękuję serdecznie, firmę zapisałam w ważnych notatkach, a o zależności używania grilla i nie mycia szyby będę na pewno pamiętać brazunia, Jak to mowi jeden z moich wykonawcow, nie co dzien jest maj I dzisiaj sie u mnie skonczyl Przyjechala szafa z wielkimi lustrami i czar tak jakby prysl Juz nic nie bedzie takie jak kiedys, lico juz nie tak gladkie i rumiane, a rysy zatracily swa wysublimowana, piekarnikowa idealnosc Ehhhh ... zycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 rrmi, dzielni jestescie to ja tez cos dla odprezenia... Marillion 2003 ... zobacz jak facet szykuje sie do spiewania i co publika zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 [Jak to mowi jeden z moich wykonawcow, nie co dzien jest maj I dzisiaj sie u mnie skonczyl Przyjechala szafa z wielkimi lustrami i czar tak jakby prysl Juz nic nie bedzie takie jak kiedys, lico juz nie tak gladkie i rumiane, a rysy zatracily swa wysublimowana, piekarnikowa idealnosc Ehhhh ... zycie ... Tak czułam i dlatego do dzisiaj tylko jedno duże lustro mamy W dodatku w przedsionku więc przelotem się oglądam , bo zawsze spóźniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts