Maxtorka 10.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=hFKm3AEdG4w&mode=related&search= Bylam tam , moze mnie i widac gdzies w tym tlumie. Jak taka fajna mloda dziewczyna stoi to ja , a ta druga to AnSi Ja wiedziałam że tak będzie ...ja wiedziałam ... Zaraz zapuszczę płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 W lustrze lazienkowym przegladam sie tylko przed zalozeniem szkiel kontaktowych tak jest najbezbieczniej, inaczej na zawal mozna zejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Powiem po prostu Numer z przegladaniem w piekarniku Amber ma ode mnie Lustro mam w lazience juz i wcale nie powiem , ze juz sie w piekarniku nie przegladam Mohag Popatrze , poslucham i sie pociesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 widzę, że Ci ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 widzę, że Ci ulżyło Zal tylko , ze nie na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 rrmi, dzielni jestescie to ja tez cos dla odprezenia... Marillion 2003 ... zobacz jak facet szykuje sie do spiewania i co publika zrobi super ps. a propos , czy ja Wam juz mowilam , ze my z Fishem to wlasciwie jak rodzina rrmi ciesze sie , ze dokladasz do pieca , trzymajcie sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 rrmi, dzielni jestescie to ja tez cos dla odprezenia... Marillion 2003 ... zobacz jak facet szykuje sie do spiewania i co publika zrobi Cudne Dziekuje Zaraz po Shine moja ulubiona , tego co tutaj pokazalas nie widzialam wczesniej Zosiu Tak wiemy , ze jestescie spokrewnieni. Jechaliscie razempociagiem i Ty nie wiedzialas z kim rozmwiasz i pozniej sie dowiedzialas. Chwalisz sie tym za kazdym razem a ja za kazdym razem zazdoszcze Ten piec to nawet fajny jest J Jest tak jak kazales zeby bylo. Zadzwonie rano , albo pozniej niz rano i powiem co i jak Jesli nie bede dzwonila to znaczy , ze cos nie tak jest Tak mami nic na to nie poradze. Amber Ryzykantka z Ciebie. Teraz nie masz juz wyjscia , bede w Niedziele po poludniu , z tym , ze po obiedzie. No sama rozumiesz Majusia ma byc na odswietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 rrmi ciesze sie , ze dokladasz do pieca , trzymajcie sie cieplo Zosiu , że ciepło mają to się już Siostra Przełożona chwaliła Trzeba inny toast wznieść Może trzymajcie się ....prosto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Trzeba inny toast wznieść Może trzymajcie się ....prosto ? No dobra , przyznaje sie. A Ty co wrozka Semira z Polsatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Trzeba inny toast wznieść Może trzymajcie się ....prosto ? No dobra , przyznaje sie. A Ty co wrozka Semira z Polsatu? Nieeee , znam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Nieeee , znam siebie No dobra . Tylko jaki to ma zwiazek ze mna ? Chyba , ze miot byl faktycznie jednolity Mam w sobie takie wielkie uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 [Mam w sobie takie wielkie uffffffff Też bym miała Jesteście wielcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 wielcy ale gafa Jakbys nie wiedziala , ze ja taki sam wielkolud jak Ty. Wielki jest 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 To ja, zważywszy na okoliczność prosiem o pw może będzie mi dane jeszcze kiedyś dostąpić czy dopuszczasz rrmi taką ewentualność Widzę, że nawet Wam w piecu nie wygasa nam na początku wygasało i miałam nadzieję, że Ci doradzę "why" tak sie dzieje no ale skoro Wam nie wygasa, to się nie pcham z mondrościami w sumie to szkoda nawet fajnie być pomocnym i użytecznym zazdroszcze 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 wielcy ale gafa Jakbys nie wiedziala , ze ja taki sam wielkolud jak Ty. Wielki jest 1950 Wiedziałam że się przyczepisz do słówka A 1950 to męski odpowiednik Królewny Śnieżki Tylko czy 7 Krasnoludek znajdziemy ? Że my dwie som małe to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Zosiu , że ciepło mają to się już Siostra Przełożona chwaliła Trzeba inny toast wznieść Może trzymajcie się ....prosto ? trzymajmy sie w kupie ladnie na tym zdjeciu w samcach wyszlo , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 [trzymajmy sie w kupie ladnie na tym zdjeciu w samcach wyszlo , co nie ? No ba Ładnemu to we wszystkim ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Kotłownia widzę karierę robi i trudno się dziwić, bo wyczekiwana wielce przez wszystkich!!! Dobrze, że ciepełko w tylne (i nie tylko) części ciała macie, bo zimno to paskudna i wredna rzecz jest Podłączam się pod delikatne (narazie) aluzje Depeesi do łazienki, jakowyś niedosyt czuję w tym zakresie Amber to ja bym tak na Twoim miejscu omijała delikatnie te lustra. No wiesz, tak po prostu niechcący ich nie zauważać. Nawet jak france wielke można tego dokonać!! Wiem co mówię - pół rogu pokoju mi takie zajmują a ja i tak konsekwentnie ich nie widzę Byłam w sklepie i wypróbowałam piekarnik Siemensa - sprzedawca siem trochem zdziwił - ale on nie od dziwienia się jest Nada się faktycznie Pozdrawiam Was wszystkich [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! Teraz nikt do mnie (przynajmniej przez jakiś czas) bez kija nie dostąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ładnemu to we wszystkim ładnie Raczej bez niczego. Mam nadzieje , ze ostatni raz , publicznie pokazujecie nasze rozbierane zdjecia Brazunia Naprawde nie jest pokoazowo poki co. Musza byc dodatki i w ogole , zeby ladnie sfotografowac. Dajcie czasu please Dzisiaj kurna byl przymrozek , Kulka Badz w nadziei , ze ktorejs nocy zadzwonie i o porade prosic bede. W sumie to po co wydzwaniac , lepiej wsiade i pojade. Jak o polnocy zatrzasne drzwi auta , to jak raz na 2 rano bede. Zaraz mleczarz butel pode drzi przyniesie i zjemy sniadanko Zadnych pw ,zadnych pw , zadnych pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts