braza 11.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! Teraz nikt do mnie (przynajmniej przez jakiś czas) bez kija nie dostąpi... A co trzeba zrobić, żeby ...... Też chcę się poczuć potarmoszona Rrmisiu no jak ma być na glanc to trudno Uzbrajam się w cierpliwość, ale ciężko mi będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! Phiiii ... a co powiesz na kontakt bezposredni z rrmisia, he? PW fajne jest, ale ploty w niedziele bezcenne rrmisiowie, przybywajta Rano pognamy do fitnessu, aby kondycja Wam zaimponowac - bo piecem to nie bardzo, jeszcze lobuz nie na gazie , psa wyrychtujemy, kawy naparzymy i kruche sklepowe wyjada na jedyny w domu kawalek stolu Ehhh ... dawno takiej niedzieli nasza wies nie pamieta braza, jak widze tez letko nie masz Od Ciebie przyjdzie mi brac nauki omijania i niezauwazania ... Juz mi lepiej, ze one beda, a ja wciaz moge miec dobre humora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 [trzymajmy sie w kupie ladnie na tym zdjeciu w samcach wyszlo , co nie ? No ba Ładnemu to we wszystkim ładnie Taaa, gołom życiom w samcach świecić Siostra dobrze się pali i ciepło u Was a wyłączanie opanowałaś i te regulacje ciepło-zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No macie ze mnie uzywanie Przybedziemy w Niedziele , Suczy powiedz , ze ciotka z wujem sie rychtuja Jea Do ustawien nie doszlismy , poki co robimy jak Pan przykazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To ja Ci poradze fachowo, jak wyłączać, tak po prostemu... ...nie dowalaj do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! Teraz nikt do mnie (przynajmniej przez jakiś czas) bez kija nie dostąpi... phi....................... samochwała w kącie stała Amber, a Ty to sie też tak nie przechwalaj tą niedzielą, że niby ploty są bezcenne, tiaaaa................. Rrmisia, przyjedź, choćby i po północy zrobimy sobie najwyżej nocną, babską nasiadówkę przy mocnym, słodkim Acha, jakby jednak Wam zaczęło wygasać, to wiesz, dzwoń jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! Teraz nikt do mnie (przynajmniej przez jakiś czas) bez kija nie dostąpi... phi....................... samochwała w kącie stała ZAZDROŚNICA! Amber, a Ty to sie też tak nie przechwalaj tą niedzielą, że niby ploty są bezcenne, tiaaaa................. WŁAŚNIE! Rrmisia, przyjedź, choćby i po północy zrobimy sobie najwyżej nocną, babską nasiadówkę przy mocnym, słodkim Tiaaa... A mnie to tylko obie szczują, jak przyjazd obiecują... Czekajcie, jeszcze się zdziwicie... Jak mnie u siebie nagle zobaczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Czekajcie, jeszcze się zdziwicie... Jak mnie u siebie nagle zobaczycie... Ja to nawet jestem goscinna . Kulka Moge nasiadywac jak trzeba. Moze jakiegos kuraka wysiedze. A Ty drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Czekajcie, jeszcze się zdziwicie... Jak mnie u siebie nagle zobaczycie... Ja to nawet jestem goscinna . Znaczy, wiatrówkę na takich nieproszonych gości masz dopiero w salonie, a nie przy samych drzwiach? Przyjadę kiedyś z tarczą, coby nie oberwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Amber, a Ty to sie też tak nie przechwalaj tą niedzielą, że niby ploty są bezcenne, tiaaaa................. Zazdraszczasz mła Dłoga ot i tyle Tak poplocimy, ze uszy bedziecie miec cale czerwone rrmi, sucz juz powiadomiona, z kokardka i w odswietnej obrozy przed brame wybiegnie Chyba to na Wasz przyjazd dzisiaj zrobili mi piekna skrzyneczke na prund staly Do tej pory mialam na palu majtajaca sie prowizorke Poza tym wracajac ze Stolycy zajechaam do LM i nakupowalam 5 wielgachnych paczek rozpalki do kominka. Niech mi teraz kto powie, ze skautem nie jestem ... ognicho w minute rozpalam rrmi, jak tam u Was? Piec grzeje? Podlogowka chodzi? A jak sypialnia Dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jak Ona się nie odzywa, to ja się martwię. bO JA WIEM, ŻE TAK MA, ŻE JAK COŚ NIE TAK JEST, TO oNA SIĘ WŁAŚNIE NIE ODZYWA. Sorry za CapsLock, nie będę już przepisywać. Rrmisia, żyjesz?! No i znowu się martwię. Nooooo, teraz to już mój przyjazd Cię nie minie, Moja Droga. Osobiście Ci uszu natrę za takie zachowanie. Potem możemy flaszkę wypić. Z Kulką i Amber na przykład. A może i jeszcze ktoś się przyłączy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... a ja mogem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... Jestem!!!!!! Obecna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... Jestem!!!!!! Obecna!!!! Flaszka na stole i to pozostale sie zleca Nie ma to jak skuteczny motywator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jak Ona się nie odzywa, to ja się martwię. bO JA WIEM, ŻE TAK MA, ŻE JAK COŚ NIE TAK JEST, TO oNA SIĘ WŁAŚNIE NIE ODZYWA. Sorry za CapsLock, nie będę już przepisywać. Rrmisia, żyjesz?! No i znowu się martwię. Nooooo, teraz to już mój przyjazd Cię nie minie, Moja Droga. Osobiście Ci uszu natrę za takie zachowanie. Potem możemy flaszkę wypić. Z Kulką i Amber na przykład. A może i jeszcze ktoś się przyłączy do nas. O tem pisałem...może burbon albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 O, jea, nie chowaj tego burbona, widziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... Ty już tam przecież będziesz My dopiero uwentualnie dołączymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dpsiu Czy Ty jestes psychologiem ? Pewnikiem dobrym psychiatra Na miescie bylam , polatalm , schudlam z kasy troche , lodowke na jakies 2 tygodnie zapelnilam . Poza tym mamy wieczorne obchody po domu. Cieplo jest i fajnie to obchadzamy. Podloga taka mila , w lazience na bosaka Jak dorobimy wszedzie sufity to bedzie juz ameryka Kurna , wychodzi mi na to , ze na Niedziele musze sie wyruchtowac na porzadnie To ile nas pic bedzie jak Dpsia zawita w nasze okolice ? Trzeba desek nabyc , zeby jakies duze stoly poskrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts