Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! :D :D :D No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! :D :D :D

Teraz nikt do mnie (przynajmniej przez jakiś czas) bez kija nie dostąpi... :oops: :lol:

A co trzeba zrobić, żeby ...... :roll: :roll: Też chcę się poczuć potarmoszona :roll:

Rrmisiu no jak ma być na glanc to trudno :-? Uzbrajam się w cierpliwość, ale ciężko mi będzie :oops:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Haaaaaaa, no to ja spieszę wszystkim się pochwalić z samego rana: dostałam DWA pw od Rrmisi!!!! :D :D :D No, doceniona się czuję niesłychanie, moja próżność została połechtana, a nawet potarmoszona! :D :D :D

Phiiii ... a co powiesz na kontakt bezposredni z rrmisia, he? 8) PW fajne jest, ale ploty w niedziele bezcenne :lol:

rrmisiowie, przybywajta :-) Rano pognamy do fitnessu, aby kondycja Wam zaimponowac - bo piecem to nie bardzo, jeszcze lobuz nie na gazie ;), psa wyrychtujemy, kawy naparzymy i kruche sklepowe wyjada na jedyny w domu kawalek stolu 8) Ehhh ... dawno takiej niedzieli nasza wies nie pamieta :D

braza, jak widze tez letko nie masz :roll: Od Ciebie przyjdzie mi brac nauki omijania i niezauwazania ... Juz mi lepiej, ze one beda, a ja wciaz moge miec dobre humora ;)

[trzymajmy sie w kupie :D

ladnie na tym zdjeciu w samcach wyszlo , co nie ? 8)

No ba 8) :lol:

Ładnemu to we wszystkim ładnie :wink: :wink:

Taaa, gołom życiom w samcach świecić :roll:

Siostra dobrze się pali i ciepło u Was :D

a wyłączanie opanowałaś i te regulacje ciepło-zimno :roll:

Teraz nikt do mnie (przynajmniej przez jakiś czas) bez kija nie dostąpi... :oops: :lol:

phi....................... :roll:

samochwała w kącie stała :D :lol:

Amber, a Ty to sie też tak nie przechwalaj tą niedzielą, że niby ploty są bezcenne, tiaaaa................. :roll:

:D

Rrmisia, przyjedź, choćby i po północy :wink:

zrobimy sobie najwyżej nocną, babską nasiadówkę przy mocnym, słodkim 8)

Acha, jakby jednak Wam zaczęło wygasać, to wiesz, dzwoń jak w dym :lol:

phi....................... :roll:

samochwała w kącie stała :D :lol:

ZAZDROŚNICA! :D :D :D

Amber, a Ty to sie też tak nie przechwalaj tą niedzielą, że niby ploty są bezcenne, tiaaaa................. :roll: :D

WŁAŚNIE! :D :D :D

Rrmisia, przyjedź, choćby i po północy :wink:

zrobimy sobie najwyżej nocną, babską nasiadówkę przy mocnym, słodkim 8)

Tiaaa... A mnie to tylko obie szczują, jak przyjazd obiecują... :(

Czekajcie, jeszcze się zdziwicie... Jak mnie u siebie nagle zobaczycie... 8)

Czekajcie, jeszcze się zdziwicie... Jak mnie u siebie nagle zobaczycie... 8)

Ja to nawet jestem goscinna .

Znaczy, wiatrówkę na takich nieproszonych gości masz dopiero w salonie, a nie przy samych drzwiach? :lol: :lol: :lol:

Przyjadę kiedyś z tarczą, coby nie oberwać. :D

Amber, a Ty to sie też tak nie przechwalaj tą niedzielą, że niby ploty są bezcenne, tiaaaa................. :roll:

Zazdraszczasz mła Dłoga ot i tyle :lol:

Tak poplocimy, ze uszy bedziecie miec cale czerwone ;) :lol:

rrmi, sucz juz powiadomiona, z kokardka i w odswietnej obrozy przed brame wybiegnie 8)

Chyba to na Wasz przyjazd dzisiaj zrobili mi piekna skrzyneczke na prund staly 8) Do tej pory mialam na palu majtajaca sie prowizorke :roll:

Poza tym wracajac ze Stolycy zajechaam do LM i nakupowalam 5 wielgachnych paczek rozpalki do kominka. Niech mi teraz kto powie, ze skautem nie jestem ... ognicho w minute rozpalam :lol:

rrmi, jak tam u Was? Piec grzeje? Podlogowka chodzi? 8) A jak sypialnia Dziecka? 8)

Jak Ona się nie odzywa, to ja się martwię. bO JA WIEM, ŻE TAK MA, ŻE JAK COŚ NIE TAK JEST, TO oNA SIĘ WŁAŚNIE NIE ODZYWA. Sorry za CapsLock, nie będę już przepisywać. Rrmisia, żyjesz?! :roll:

No i znowu się martwię. :evil:

Nooooo, teraz to już mój przyjazd Cię nie minie, Moja Droga. Osobiście Ci uszu natrę za takie zachowanie. Potem możemy flaszkę wypić. Z Kulką i Amber na przykład. :D A może i jeszcze ktoś się przyłączy do nas. :roll: 8)

Jak Ona się nie odzywa, to ja się martwię. bO JA WIEM, ŻE TAK MA, ŻE JAK COŚ NIE TAK JEST, TO oNA SIĘ WŁAŚNIE NIE ODZYWA. Sorry za CapsLock, nie będę już przepisywać. Rrmisia, żyjesz?! :roll:

No i znowu się martwię. :evil:

Nooooo, teraz to już mój przyjazd Cię nie minie, Moja Droga. Osobiście Ci uszu natrę za takie zachowanie. Potem możemy flaszkę wypić. Z Kulką i Amber na przykład. :D A może i jeszcze ktoś się przyłączy do nas. :roll: 8)

O tem pisałem...może burbon albo co...

Dpsiu

Czy Ty jestes psychologiem ?

Pewnikiem dobrym psychiatra :D

Na miescie bylam , polatalm , schudlam z kasy troche ,

lodowke na jakies 2 tygodnie zapelnilam .

Poza tym mamy wieczorne obchody po domu.

Cieplo jest i fajnie to obchadzamy.

Podloga taka mila , w lazience na bosaka :p

Jak dorobimy wszedzie sufity to bedzie juz ameryka :D

Kurna , wychodzi mi na to , ze na Niedziele musze sie wyruchtowac na porzadnie :D

To ile nas pic bedzie jak Dpsia zawita w nasze okolice ?

Trzeba desek nabyc , zeby jakies duze stoly poskrecac :D