kaśka maciej 11.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... Ty już tam przecież będziesz My dopiero uwentualnie dołączymy aaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No co Ty Kaska , nie wiedzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No co Ty Kaska , nie wiedzialas? mam dziś kiepski dzień, nie jarzę prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To powiedz Kasia co jest na rzeczy i sie moze polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ta bo mie sie rozchodziło o to, że wszyskie mogo być i pić. Ty, Rrmisia, rychtuj stoły, albo chociaż desek naskładaj, jak coś to poskręcamy. Psych... coś tam to chyba mnie by się przydał. Przesilenie jesienne mnie dopada albo cuś. I bez to czuję, kto jest ze mną - w tym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... a ja mogem Nie mozesz. To zlot czarownic. Chyba, ze bedziesz robil za opiekuna zamku, jak w "Legendzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... a ja mogem Nie mozesz. To zlot czarownic. Chyba, ze bedziesz robil za opiekuna zamku, jak w "Legendzie". Zaraz tam czarownice Miłe kobitki jesteśmy, a że czasami poczarujemy .... Rrmisiu wyrychtuj się na tę niedzielę piknie, białe skarpetki koniecznie!!! No i nie zapomnij o dechach, ale to już po gościnie!!! Amber kursa wysokie omijania potrzebne nie są, bo proste to jak nie wiem co!!! Na przeciwległej ścianie stawiasz lub wieszasz coś bardzo interesującego (np. swoje przepięknej urodzy zdjęcie) i samo wzrok przyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No i nie zapomnij o dechach, ale to już po gościnie!!! Będą prać?! To w nogi trzeba będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To powiedz Kasia co jest na rzeczy i sie moze polepszy cfana jej siem już polepszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No i nie zapomnij o dechach, ale to już po gościnie!!! Będą prać?! To w nogi trzeba będzie... 'Zaczeeeekaaaaaj!!!! Nie goń tak!!!! Dechy to na stół!! Jak tyle luda wpadnie i każdy będzie chciał przy stole Jeśli o mnie chodzi to i na podłodze mogę kieliszek postawić, byle w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jeśli o mnie chodzi to i na podłodze mogę kieliszek postawić, byle w miłym towarzystwie Ja też wybredna nie jestem ale stół musi być Po pierwsze primo - można a nawet trzeba na nim wspólnie zatańczyć Po drugie primo - gdzieś spać trzeba , a wiadomo pod stołem bezpiecznie , już niżej się nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Oglądacie debatę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no... wygrał Donek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Noooo wygrał nasz człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Noooo wygrał nasz człowiek Uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobrze, że wygrał Duck. Niedobrze, że ONA znowu zniknęła. Ja się tak nie bawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No właśnie Gdzie Gospodyni??? Czyżby już rychtować się zaczęła Do Amber dopiero w niedzielę jedzie, z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No właśnie Gdzie Gospodyni??? Czyżby już rychtować się zaczęła Do Amber dopiero w niedzielę jedzie, z tego co pamiętam Najlepiej zamiast odswietnego makijazu, kolczykow i szpilek wezmie kufajke, rekawice, buty z niedzwiedziej skory i czape z lisa ... No szlaga mnie trafi przez to ogrzewanie, nie mowiac juz ze wyjaralam fure drewna, a i tak zimno ... Jak jutro rano dorwe mojego instalatora na telefonie, to wiory poleca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nie nerwujsja Amber , na początku tak z tym grzaniem jest że grzejesz , grzejesz a i tak masz wrażenie że nie jest dostatecznie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nie nerwujsja Amber , na początku tak z tym grzaniem jest że grzejesz , grzejesz a i tak masz wrażenie że nie jest dostatecznie ciepło Raaany ... ale gdyby przyszly mrozy (nawet niewielkie) to my tutaj pomarzniemy na kosc I to chyba nie wrazenie, tylko fakt oczywisty Siedze w dresie niczym blokers, do tego w polarze i pod polarowym kocem i nie powiem, aby bylo mi cieplo Od jutra zaczne sie grzac grzancem, albo łyskaczem, nie mniej jak tak dalej pojdzie to grozi mi alkoholizm i stan wiecznego upojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts