Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ta bo mie sie rozchodziło o to, że wszyskie mogo być i pić. :D Ty, Rrmisia, rychtuj stoły, albo chociaż desek naskładaj, jak coś to poskręcamy. :D

Psych... coś tam to chyba mnie by się przydał. :roll: Przesilenie jesienne mnie dopada albo cuś. :-? I bez to czuję, kto jest ze mną - w tym stanie. :D

Na przykład Braza, albo Maxi, albo Zeljka, albo Zochna... :D

a ja mogem :roll:

Nie mozesz.

To zlot czarownic.

Chyba, ze bedziesz robil za opiekuna zamku, jak w "Legendzie".

Zaraz tam czarownice :roll: Miłe kobitki jesteśmy, a że czasami poczarujemy .... :wink:

Rrmisiu wyrychtuj się na tę niedzielę piknie, białe skarpetki koniecznie!!!

No i nie zapomnij o dechach, ale to już po gościnie!!!

Amber kursa wysokie omijania potrzebne nie są, bo proste to jak nie wiem co!!! Na przeciwległej ścianie stawiasz lub wieszasz coś bardzo interesującego (np. swoje przepięknej urodzy zdjęcie) i samo wzrok przyciąga :wink:

No i nie zapomnij o dechach, ale to już po gościnie!!!

:o Będą prać?! :o To w nogi trzeba będzie... :roll: :p

'Zaczeeeekaaaaaj!!!! Nie goń tak!!!! Dechy to na stół!! Jak tyle luda wpadnie i każdy będzie chciał przy stole :o

Jeśli o mnie chodzi to i na podłodze mogę kieliszek postawić, byle w miłym towarzystwie :D

Jeśli o mnie chodzi to i na podłodze mogę kieliszek postawić, byle w miłym towarzystwie :D

Ja też wybredna nie jestem ale stół musi być 8)

Po pierwsze primo - można a nawet trzeba na nim wspólnie zatańczyć :lol:

Po drugie primo - gdzieś spać trzeba , a wiadomo pod stołem bezpiecznie , już niżej się nie spadnie :lol: :wink:

No właśnie :-? Gdzie Gospodyni??? Czyżby już rychtować się zaczęła :roll: Do Amber dopiero w niedzielę jedzie, z tego co pamiętam :roll:

Najlepiej zamiast odswietnego makijazu, kolczykow i szpilek wezmie kufajke, rekawice, buty z niedzwiedziej skory i czape z lisa ... No szlaga mnie trafi przez to ogrzewanie, nie mowiac juz ze wyjaralam fure drewna, a i tak zimno ...

Jak jutro rano dorwe mojego instalatora na telefonie, to wiory poleca ... :evil:

Nie nerwujsja Amber , na początku tak z tym grzaniem jest że grzejesz , grzejesz a i tak masz wrażenie że nie jest dostatecznie ciepło :roll:

Raaany ... ale gdyby przyszly mrozy (nawet niewielkie) to my tutaj pomarzniemy na kosc :roll:

I to chyba nie wrazenie, tylko fakt oczywisty :cry:

Siedze w dresie niczym blokers, do tego w polarze i pod polarowym kocem i nie powiem, aby bylo mi cieplo :cry:

Od jutra zaczne sie grzac grzancem, albo łyskaczem, nie mniej jak tak dalej pojdzie to grozi mi alkoholizm i stan wiecznego upojenia :roll: 8)