braza 14.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 rrmisia juz do domu wraca Ale pogadalismy Fajnie bylo, budowlanymi wspominkami sie podzielilysmy, a nawet rrmisie instalacje grzewcza obejrzeli i podpowiedzieli zamasowane odpowietrzanie Bedziemy wiec z powietrzem walczyc, przy jednoczesnym nekaniu naszego instalatora Dzisiaj w domu jakby cieplej ... moze to przez Redd'sa? A moze i na pewno, przez naszych zacnych Gosci rrmisiowie, jeszcze raz dzieki za odwiedziny Super bylo Was poznac No Wam zazdraszczam tych rrmisiów A czy rrmisia cmoknęła Majutka w nos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No Wam zazdraszczam tych rrmisiów A czy rrmisia cmoknęła Majutka w nos? I to nie jeden raz Majutek skwapliwie odwdzieczyl sie przekupnym wyjadaniem nagrodek i pysznego ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Babka sie udala. Juz zjedzona. Wysylam obiecane zdjecie. http://i24.tinypic.com/23j2woz.jpg Cudo nad cudami Prosze ode mnie w nos calowac i powiedziec jak nazywa sie nowy czlonek Rodzinki Rozbawilas mnie wczoraj Bonnie Sluchajcie , biedna, wyglodzona i ciekawa babki ziemniaczanej dzwonila z samej Hameryki pytac co i jak Tak czy inaczej jak zwykle milo bylo Cie slyszec. Wrocilam wygoszczona z tych Amberowych ljuksosow Podobalo nam sie bardzo. Zobaczylam w koncu wanne , o ktorej tyle wiedzialam Wiecie co ? Najfajniejsze w takich spotkaniach jest to , ze sie gada ze soba jak ze starymi znajomymi. Majusia nie dala mi autografu , ale spedzila w moich objeciach dobra godzine. Przybila piatke , rownala , warowala i pokazala co potrafi . Zaluje , ze nie zamowilam sobie kawy , bo bysmy sobie z jednej filizanki popily. Dawno nie widzialam takiego malego cuda Tak czy inaczej super miec taka mila sasiadke I takiego przystojnego sasiada Zaczelismy ukladac tez dzisiaj od rana sufit w naszej sypialni. W domu temperatura podnosi sie systematycznie Brazuniu Spoko , obcalowane Kosz na smieci rzeczywiscie sie odnalazl , bo widzialam na wlasne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No Wam zazdraszczam tych rrmisiów A czy rrmisia cmoknęła Majutka w nos? I to nie jeden raz Majutek skwapliwie odwdzieczyl sie przekupnym wyjadaniem nagrodek i pysznego ciasta To dobrze!! A co do tego docieplania to spróbuj jeszcze gin z tonikiem Poważnie: współczuję. Mam nadzieję, że sobie z tym poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 pysznego ciasta No ba!Ty sama pieklas . Ja sama pieklam to i dobre bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Zobaczylam w koncu wanne , o ktorej tyle wiedzialam Zaluje tylko, ze nie moglas wyprobowac Ale my tez jestesmy dopiero przed "degustacja" i wciaz z niecierpliwoscia oczekujemy na gaz Wiecie co ? Najfajniejsze w takich spotkaniach jest to , ze sie gada ze soba jak ze starymi znajomymi. Otoz to! W poprzednim wcieleniu na pewno bylysmy sasiadkami brazunia, Mam nadzieje, ze zapanujemy nad naszymy rurkami i nim przyjda mrozy rozgryziemy temat ciepla Nie moze byc inaczej ... w domu MUSI byc cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Malenstwo ma na imie Kiwi.W nosek jest juz wycalowana za wszystkie czasy. Ta babka to narobilas mi apetytu. Najedlismy sie jak nie wiem co. Kazdy tylko podchodzil i bral sobie kawalwczek i nie wiadomo kiedy zostala zjedzona.Raz na jakis czas trzeba sobie zaszalec. Jak ja Wam zazdroszcze takich forumowych spotkan. Kiedy ja tak bede miala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Bonnie, jak ja Cię rozumiem z tą odległością... Ja w Polsce mieszkam, a nie mogie siem doprosić... (nie mylić z maciorą ) Kiwi jest cudniasta, bardzo proszę o duże głaskanko w moim imieniu. Amber, trzymam kciuki, coby insztalator szybko się pojawił i ciepło naregulował. I tak szczęściara jesteś, Rrmisie przyjechali do Ciebie. Chlip... chlip... pffffrrrrrr.... smark..... chlip..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja to bym chetnie poczytal jakas alternatywna wersje opowiesci o spotkaniu: "w Bursztynkach zimno jak w psiarni, alkohol podaja tylko 40%, oni za opozycja a my przeciwko, to sie chlopaki po dwoch godzinach pobili, a po trzech uwalili i powiedzieli, ze chca sie zamienic zonami zeby poznac poglady przeciwnikow". rrmi jak Ty teraz robisz? Indyka w lipcu czy karpia w grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja to bym chetnie poczytal jakas alternatywna wersje opowiesci o spotkaniu: "w Bursztynkach zimno jak w psiarni, alkohol podaja tylko 40%, oni za opozycja a my przeciwko, to sie chlopaki po dwoch godzinach pobili, a po trzech uwalili i powiedzieli, ze chca sie zamienic zonami zeby poznac poglady przeciwnikow". No zesz Ludzi to tylko kreca afery, trojkaty a nawet czworokaty A my tu grzecznie podywagowalismy, czesciej sie zgadzalismy, niz nie i w ogole rrmisia tyle ciasta napiekla, ze jeszcze do porannej kawy mialam A dzisiaj mam dwie wiadomosci. Dobra i zla Dobra to ta, ze w koncu dzwonil instalator. Stwierdzil, ze moze nawet przyjedzie. Zla wiadomosc jest natomiast taka, ze ani on, ani my nie wiemy kiedy Ponadto zamowilam kolejne 4 mp grabu ... Parkietowy jesion dobrze pali sie w kominku, ale zima zbyt dluga, aby mi podlogi starczylo Zaraz zaczniemy akcje odpowietrzania ... Powinien tez przyjsc elektryk do niedzialajacej Teki ... Rano znowu mleko w piekarniku podgrzewalam bonnie, Piekny maluch Pewnie jak spi, to sobie pochrapuje i tak smiesznie nozki do tylu wyciaga Tez mam malutkiego slodziaka w domku, to wiem jakie to szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ojoj!!!! Zazdroszczę Wam tego spotkania!!! Czemu ja mam tak cholernie daleko do wszystkich fajnych ludzi Rrmisiu jak prace się posuwają?? Możesz już coś więcej pokazać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Siora pewnie na wałku śmiga Czasu nie ma a metrów ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 rrmi, pewnie do zimy sie przygotowuje i goni z sufitami Dzielny z Niej "parobek". Sama tak sie nazywa, chociaz my z Markiem wiemy, ze Ona umie wiecej niz my razem wzieci BTW pale w niewydolnym kominku i popijam grzanca ... Nie myslcie, ze to alkoholizm To tylko walka z ewentualnymi bakcylami i wyziebieniem Dzwonilam jeszcze raz do instalatora, aby sie co do daty opowiedzial i nauczyl nas tajemnych sztuk odpowietrzania instalacji. I tu uwaga. Co odpowiedzial? Ze to Jego slodka tajemnica Czekam na Marka, aby Mu ta "slodka wiesc" obwiescic Zaczynam brac Fervex ... gardlo i zatoki mam wirusami zawalone na maksa ... Sa jednak plusy dnia Przyszedl elektryk ... Stwierdzil, ze to meblarz przewiercil kabel od Teki. Podlaczyl ja jakos i naczej, kasy za to nie chcial. Przyjdzie jeszcze raz naprawic to co meblarz napsul ... Fajnego mam elektryka ... Zrobilam piekna, jesienna sesje w "zaczarowanym ogrodzie". Miejsce nazywalo sie tak na prawde i bylo wyjatkowe ... Fotografowana para rowniez. Jak nie z tych czasow i nie z tego miejsca ... Emocje, uczucia, czasem lzy ... Jestem pod wrazeniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Siora pewnie na wałku śmiga Czasu nie ma a metrów ubywa Wygrales odgadywanke . Malowalam. Przeprowadzilismy Dzieciaka do pokoju. Rece mi odpadaja , bo nawet sufity malowalam sama. Nie wyszlo mi laczenie pod sufitem , bedzie trzeba poprawiac , ale nie jest zle. Malowalam od reki , bo nie moglam tasmy malarskiej znalzezc Pokoj ogolnie wyszedl sliczny . Nasza sypialnia jest zaawansowana na tyle , ze najdalej pod koniec tygodnia nasza garazowa dola sie zakonczy W debacie Tusk podpadl mi bardzo , bo jeszcze po nocy ogladalismy na Onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No to gratulki Synek pewnie szczęśliwy!! Wspominałaś, że pokój będzie przecudnej urody, ale jakoś mi trudno tak na słowo uwierzyć No tak już mam, że wzrokowiec jestem...... Myślę, że żaluzju paniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Zła jestem na Tuska też nie popisał się, ale co tam, wg sondaży notowania pisiorów spadły nieco, a PO poszły w górę. Ludziska, apelujem IDŹTA DO URN zaraz mnie rrmisia pogoni Pokazuj ten pokój, bo nie wysiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brazuniu poniala , poniala Kulka Pewnie Ciebie tym samym co mnie wkurzyl Tusk. Baaardzo mi sie taki pomysl nie spodobal Urzedasy sa pasozytami Jest ich za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Nooooo, to gratulacje, Rrmisiu! Dziecko pewnie zadowolone jak 150. Czekam na jakieś zdjęcia tych śliczności, już się nie mogę doczekać po Waszej łazience. Amber, bidulko, Ty czosnek jedz w hurtowych ilościach, nie patrz na aromat, lepiej jechać czosnkiem niż być chorym. Do tego miód i cytryna, koniecznie 3 dni w łóżku pod kołdrą. Inaczej możesz przechodzić przeziębienie, a może to być naprawdę groźne w skutkach. Zresztą, Rrmi wie dużo lepiej, to Ci wytłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Zresztą, Rrmi wie dużo lepiej, to Ci wytłumaczy. Moge nawet wyleczyc Poleje i zaraz sie ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Bingo rrmisia urzędasów to ja bym wiesz......... Pokaż pokój, się nie fstyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts