rrmi 16.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Przysiegam chcialam zrobic ,ale musialam baterie podlaczyc . Pozniej zrobie. Sie nie wstydze , jak slowo. Przykre te bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No to czekamy na fotki. Kuleczko, masz rację, ważne, że pisuarom w dół poszło. Też apeluję: LUDZIE, IDŹTA NA WYBORY!!! Możliwie bez babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No to czekamy na fotki. Kuleczko, masz rację, ważne, że pisuarom w dół poszło. Też apeluję: LUDZIE, IDŹTA NA WYBORY!!! Możliwie bez babci. Trochę się boję że pisiaki jeszcze jakiś numer na koniec wykręcą I nie będzie czasu na prostowanie . U nas wśród sąsiadów pełna mobilizacja Po sumie do urn Też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 rrmini, To sie napracowaliscie. Ale efekta som . Szybko Wam idzie. Dzisiaj jedziemy do LM kupic Wasz patent rozpalkowy Dobre rady sa na wage ... ciepla Moze nawet zdazymy sobie Cyfre kupic ... niby brak TV zupelnie mi nie przeszkadza, ale obejrzanej debaty Wam zazdraszczam Amber, bidulko, Ty czosnek jedz w hurtowych ilościach, nie patrz na aromat, lepiej jechać czosnkiem niż być chorym. Do tego miód i cytryna, koniecznie 3 dni w łóżku pod kołdrą. Inaczej możesz przechodzić przeziębienie, a może to być naprawdę groźne w skutkach. Zresztą, Rrmi wie dużo lepiej, to Ci wytłumaczy. Chyba rzeczywiscie przejde na jakas kuracje Cos mi w plucach swiszczy No i kicham jak Zagloba po tabace Wczoraj jak tylko dotarlismy do domu zaczelismy na maksa palic w kominku ... Na dole zrobilo sie cieplo, ale to glownie od kamieni, ktorymi oblozony jest kominek. One nagrzewaja sie bardzo skutecznie ... Majstrowalismy troche przy kaloryferach, aby je odpowietrzyc. Nie mniej wciaz grzeja pulsacyjnie. Troche cieplo, a potem znowu zimna woda trafia do obiegu ... Naszym najwiekszym bledem bylo zatrudnienie do instalacji czlowieka, ktory mieszka ok. 300 km od nas Natomiast jego grzechem, jest przyjmowanie zlecen, ktorych nie moze porzadnie serwisowac ... My juz wyciagnelismy z tej lekcji stosowne wnioski ... na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No to czekamy na fotki. Kuleczko, masz rację, ważne, że pisuarom w dół poszło. Też apeluję: LUDZIE, IDŹTA NA WYBORY!!! Możliwie bez babci. Trochę się boję że pisiaki jeszcze jakiś numer na koniec wykręcą I nie będzie czasu na prostowanie . U nas wśród sąsiadów pełna mobilizacja Po sumie do urn Też czekam na fotki Ja to się trochę nie boje, ja jestem absolutnie przekonana że pisiowcy coś odwalą Tacy jak oni (czyt.: bliźniaki i ich sfora) nie z tych, co łatwo władzę oddają i przyznają się do porażki Rrmisiu zabroń nam tego politykowania , nawet pogoń w razie gdyby Amber ja bardzo przepraszam, ale co Wam do głowy przyszło ściągać faceta z takiej odległości No, i tak musztarda po obiedzie, trzymam kciuki za Wasze ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Amber ja bardzo przepraszam, ale co Wam do głowy przyszło ściągać faceta z takiej odległości No, i tak musztarda po obiedzie, trzymam kciuki za Wasze ciepełko No wiem, wiem ... glupota i brak pomyslunku Ale oferowal na Forum swoje uslugi na terenie Wawy i okolic, mial dopisek "najlepsiejszy" i gdy zorientowalismy sie, ze jest z az tak daleka to bylo po ptokach . A dzisiaj wietrze sobie caly dom. Jest pieknie, slonecznie i cieplo. Na szczescie ustawienie domu do kierunkow swiata mam idealne, wiec strategiczne miejsca domu wygrzewaja sie az milo Pies szczesliwy poleguje na rozgrzanym parkiecie BTW zamowilam sobie kolejne 4mp grabu Marek mowi, ze to juz schiza bo i tak jak tylko podlacza nam w listopadzie gaz, bede palic bezobslugowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Rrmisiu zabroń nam tego politykowania , nawet pogoń w razie gdyby Alez jakbym mogla. Politykujmy , moze nas tu ABW nie namierzy. Czasem mysle , ze strach pisac cokolwiek zlego , bo ktos doniesie. Komuna jak slowo. Amber Odpowietrzaliscie? Daj znac jak poszlo. Ciekawa jestem jak Wam sie bedzie naszym sposobem podpalalo Moze nie bedzie trzeba , tak ladnie na dworzu , wiosna idzie. Maxi Czy Wy na ta sume to jakos cala ulica chodzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Oni juz prawie mieszkaja a zdjec nie widac. A mnie ciekawosc zzera Chce cosik sciagnac a nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Amber Odpowietrzaliscie? Daj znac jak poszlo. Troche, poniewaz mimo ze na pewno sa zapowietrzone leci duzo wody, a powietrze sie nie pojawia Dopoki nie rozgryziemy tych naczyn i uzupelniania wody, to nie chcemy pozbawiac instalacji plynow ... No jakies bledne kolo ... czekamy na instalatora i mam nadzieje, ze wkrotce nas odwiedzi Dobrze, ze dzisiaj bylo tak cieplo ... Dom sie nagrzal, a ja jakos optymistyczniej zerkam na swe wirusy i bol gardla ... rrmisiu, jak minal dzionek? Napracowana? Synek z sypialani zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Rrmisiu jakoś tak dziwnie się czuję, gdy się nie odzywasz Jak tam przygotowania Waszej sypialni?? Amber cieszę się, że choć odrobinę cieplej Życzę jak najszybszego pojawienia się tego instalatora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Amber Odpowietrzaliscie? Daj znac jak poszlo. Troche, poniewaz mimo ze na pewno sa zapowietrzone leci duzo wody, a powietrze sie nie pojawia Ty nie żałuj wody, to powietrze musisz wygonić chyba, że chcesz mieć zimno, Dopoki nie rozgryziemy tych naczyn i uzupelniania wody, to nie chcemy pozbawiac instalacji plynow ... No jakies bledne kolo ... czekamy na instalatora i mam nadzieje, ze wkrotce nas odwiedzi Dobrze, ze dzisiaj bylo tak cieplo ... Dom sie nagrzal, a ja jakos optymistyczniej zerkam na swe wirusy i bol gardla ... rrmisiu, jak minal dzionek? Napracowana? Synek z sypialani zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Rrmisiu jakoś tak dziwnie się czuję, gdy się nie odzywasz Brazunia , zyje , zyje , dziekuje za troske Mnie tak latwo sie nie dobije Obiecane zdjecia Pokoj Synka , szafa ma drugie drzwi , ale nie ma komu wstawic Aparat chyba jest jakos zle poustawiany , bo kolor scian jest inny w rzeczywistosci. Sufit ecru , molding rowniez.Tylko w szafie bialo. Jego dzienny pokoj bedzie w zupelnie innym kolorze. Chyba w czekoladowym Mam nadzieje , ze nie jestescie rozczarowane , ale zawsze mowilam , ze u mnie nowoczesnie nie bedzie Jest i bedzie zwyczajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 1950 dzieki , ze pomagasz mojej sasiadce Ty jednak cudny jestes. Tak wyglada teraz nasza sypialnia . Tam z tylu to garderoba Za mala niestety. Chyba sie rozpakuje w nastepnym domu dpiero na porzadnie. Dobrze , ze nie jestem modna i moje ciuchy zawsze dobre Tu z innej strony. Jak widac pracy duzo , dlatego mnie wciaz nie ma na forum Tak wyglada salon Jedna z naszych rozdzielni do ciepelka. 1950 Bez uzgadniania z Toba wstawilismy ten taki do odpowietrzania, ale tak wygodnie jest . Z wiaderkiem sie biega i po klopocie. Chyba juz sie odpowietrzylo poza tym Powiem szczerze . Ten piec na groszek to jedna z lepszych decyzji. Dom ma okolo 280 m2 z antresola bez garazu , jest juz cieplo, a wciaz nie ma sufotw. Wsypanie groszku zajmuje chwile. Co prawda poki co to worek dziennie , ale nie ma sie co dziwic. Dom swiezy , brak sufitow. Poza tym to duzy dom i jakiego rodzaju ogrzewanie kosztowaloby tak malo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 1950, dzieki wielkie Ne bedziemy szczedzic wody i dzisiaj rozprawiamy sie z tym zimnem na dobre rrmi, teraz juz wiem, ze Synek na pewno zadowolony Nawet ma firanki Estetka z Ciebie. My w sypialni wciaz mamy tylko gole okna Widze, ze Wasza sypialnia "dochodzi" Pracy duzo, ale macie juz blizej niz dalej. Jeszcze pare dni i bedzie gotowa! Co do Waszego pieca, to rzeczywiscie jest to wybor najbardziej ekonomiczny i najmniej absorbujacy. Ogrzac tak duzy dom jak Wasz gazem, to jak nic pracowac tylko na ... gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kolorek ładny i się sprawiłaś na medal Nowoczesności nie będzie, oki ale lajt widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kolorek ładny i się sprawiłaś na medal Nowoczesności nie będzie, oki ale lajt widzę Tam zaden lajcik ,to prezent i tak zostal , jesli sie dobrze zrozumielismy Zwykle dobrze sie sprawiam wiec nie musisz mnie moj Drogi chwalic Amberka Dawajcie z tym odpowietrzaniem poki cieplo . Zaczelam wlasnie szpachlowac sypielnie. Mam nadzieje jakos tak szybko skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 rrmi, i Wy to tak sami, temi rencami malowaliście?? matko, zdolne bestie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ooooo, to ja cieszę się bardzo, że są obrazki! Pokój Dziecka bardzo mi się podoba - jest czysty, jasny, nie przeładowany i taki... w sam raz dla młodego chłopaka. Kolory patchworku i ścian pięknie dobrane, a kolor ścian nawet przy założeniu, że aparat go zmienił - jest naprawdę interesujący. Umacniam się w zamiarze zaprzęgnięcia Ciebie, Rrmisiu, jako projektantki. Wizja lokalna oczywiście jest niezbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ten twoj synek jakis dziwny rrmisiu taki porzadek no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Rrmia fajny ten synusiowy pokój, ale stanowczo brakuje mi tam obrazków mam kilka papirusów w antyramach na zbyciu reflektujesz jak pamiętam, to Wasz sypialnia jest całkiem spora wiela sobie liczy metrów? co do pieca, to popieram, naprawdę tanie i bezproblemowe grzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts