rrmi 21.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Jak to milo , nie macie pojecia , ze sie tak o mnie troszczycie Niniejszym informuje , ze nadaje z wlasnego lozka , z wlasnej sypialni , za ktorej sciana mam wlasna lazienke Jazda byla calkiem na maxa , ale udalo sie. Teraz w nagrode slucham Shine on Your ... i bardzo jestem zadowolona Brakuje co nie co , ale jutro pewnie dkonczymy. Zdrowko Wasze w gardlo nasze acha, kolor sypialni jest jakis ceglasty Jutro poprawki i zobacze jak za dnia wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 rrmisia, ale fajnie, we własnej sypialni i już nie w IV RP gratulacje i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Wlasnie poczytalam co i jak z ta IV Rzeczypospolita. Kulka Sto lat i najlepszego , dzisiaj chyba trzezwa nie jestes Mialam nawet smsa Ci wyslac , ale jakos tak juz nie ma nowej karty do telefonu pewnie z miesiac czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ojojojoj, ululałam się nieco tokajem taka jestem happy dzięki kochana Ps. mogę Ci tę kartę przez internet uzupełnić no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 no młoda, fajnie jest, że mieszkasz w swojej sypialni, ale nie fajnie jest, bo Waszych głosów brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 21.10.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 jeszcze troszeczke , jeszcz eraz.... sorki , że tu się wkrochmalam ale gdzies muszem niemam swojegowewatka........... jak balanga to balanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 100 lat, 100 lat!!!!!!!!!!! Jak balanga, to balanga!!!!!!! Nietrzeźwa tez jestem, wino mi się rzuciło. La, la, la,la! Na pohybel Kaczyńskim!!! Wróciła normalność! Rrmisia, fajnie, że się znalazłas! CZK...!!! Ale fajnie, że jesteś w sypialni! Ale się napiłam! Ale jutro będę miała tupot białych mew! A Kulka to się szybko zmyła z imprezy! Ale za to jakie ilości postawiła - no!!!! La, la, la, la!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich!!!! Męża i myszy też! I Synka!!! La, la, la!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 jezdem jedsem ale mi sie klawidsxe platają wypiłam całego tokajha i pół innego nawet nie wiem co cze stary !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Rrmisia!!!!!!! Ale masz suuuuupeeeeer!!!! Kawę Ci do łózka niosę!!!!!!! http://www.fotosearch.pl/comp/csk/csk165/wwwwebconcepts-ad-pojecia-~-ks6882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Zdazylem jeszcze przeczytac troche inwektyw w "Podaj dalej" - wesolo wczoraj bylo... Ale juz nie ma... Ja w kwestii formalnej (zona mie sie kazala zapytac, bo Wy podobno opiniotworczy u mnie jestescie): czy kucyki/warkoczyki oslabiaja wlosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Napisałam nawet nowy wątek z zapytaniem, gdzie nam zabrali tamten wątek. Taka tam była piękna imprezka w nocy, a oni zwinęli wątek. Ale napiłam się z Mężem pierwszy raz od bardzo dawna - normalnie to o 22.00 już odpływamy w krainę snów. Ech, piękny dzień nam wczoraj nastał! I imprezka piękna - tyle osób, że szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Trzeba bylo u mnie imprezowac. Pozyjemy , zobaczymy . Na pewno juz nie bedzie bolszewickich metod . Brazuniu Dziekuje za kawke , rano jak znalazl. Szkoda tylko , ze dopiero zobaczylam Marjucha Nie pamietam czy pisalam , to sie powtorze jak co Jestem z Ciebie baaardzo dumna Mmmadziu Uwazam , ze warkoczyki maja wielki wplyw na nasze cdzienne zycie. Wzmagaja z cala pewnoscia potencje i dodaja usmiechu. Tak wiec zalecam jak najbardziej. Moga byc tez na brodzie Nie moge , alescie sie wczoraj wszyscy nawalili Mam nadzieje , ze kaca nie macie. Okazja naprawde super. U Kulki to podwojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 No normalnie to się cieszę tą Twoją sypialnią, jakby to moja była!!!!!!! Kawę sobie na jutro zostaw, teraz już wiesz, że jest!!!!!!! Kaca jakoś dziwnie nie miałam, a zazwyczaj występuje w postaci budzącej mój wstręt straszliwy A to pewnie dlatego, że Towarzystwo było superowe!!!!! No dobrze - z małymi wyjątkami! Ale ten wyjątek to mi nawet powiedzał, że za młoda jestem ... tylko nie zdążyłam zapytać na co Zdrówko Twojej sypialni!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 rrmi, Gratuluje wlasnej sypialni z wlasna lazienka No to macie zasluzony komforcik! Teraz zadna mysz Wam niestraszna, bo zadna nie powinna sie juz do Was dostac Pewnie straz przy drzwiach rozstawiasz i dzielnie pilnujesz wlosci Jeszcze raz wielgachne brawa mmmad, Gumki recepturki przecinaja wlosy i dlatego raczej sie ich nie poleca ... nie mowiac juz, ze zbyt mocno sciagniete prowadza do znacznego wytrzeszczu oczu i troche klopotliwego wygladu Dlatego jesli juz cos na glowie nosic to moze nie niczym Nelly kapelusze - bo jakby sa w odwrocie - a jedynie frotki, co to i cebulke wlosa i wlos oszczedzaja No nic ... ide do lozka ... mam taki bol gardla, ze chyba ranka nie dozyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Brazuniu Dziekuje bardzo I ja czuje sie w tej sypialni jak we wlasnej , normalnie wiem , ze mi sie nalezala. Pol dnia szukalam zaslon i firanki , bo ja bez tego dlugo zyc nie moge , ale znalazlam. Pozniej juz mielismy lzej. Skladalismy polki w garderobie. Znaczy ja podziwialam. Nie do koca sie udalo , bo jakies nie takie kupilismy zaczepy. Jutro znowu sklepy Rzozlozylam troche ciuchow na polkach i tak fajnie sie zrobilo. AmberTy sie normalnie wykonczysz. Czosnek , miod i do wyra !!!!. Majutek w nogi . Najgorsze , ze Ona ma tak malo tego cialka do podgrzewania Buziaki PS. mmmadziu Amber sie zna na gumkach i na frotkach , bo czesze Majusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ty sie na łóżku połóż na wznak, w sufit patrz i myśl...co by tu jeszcze skołować...może lampe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Skad Wiesz , ze nie mam lampy? Moze mnie sledzisz ? Nie moge jakos bez czegos mietkiego w oknie , ale lampy to mi juz wisza jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Rrmisia, gratuluję sypialni i garderoby!!! Wczoraj się napiłam i nie pogratulowałam... Ehem... to wszystko przez PiS... bo ja z radości w palnik dałam... Ale drugi raz z takiej okazji też bym dała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Siostra z doświadczenia żarówka na kablu długo wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jea Wiem , wiem , kiedy sprzedawalam poprzedni dom , dopiero pod koniec mieszkania zauwazylam , ze nie mam wszedzie lamp Dpsiu Wiem , wiem , ze z radosci pilas . Laskawie wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts