braza 30.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzień dobry Żeby nie było że zapomniałam - jestem, zaglądam i cały czas podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Na Halloween trzeba sie gotowic juz Dynię mam I cukierki też , jakby ktoś postraszyć zechciał i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Zdjec dalej ni ma. Oj nadzieja mnie opuszcza po woli, po woli... No i co z tym adresem! Nic nie piszesz szefowa. Przeciez wiem gdzie mieszkacie, a moge zaadresowac na rrmi, tylko reszta mi brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wstyd 30.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Z okazji Halloween postanowilem Was troche postraszyc. Buuuuu buuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..... ...z "dyniowym" pozdrowieniem http://img91.imageshack.us/img91/900/p1030865cx5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 O matko, ażem monitor opluła ze śmiechu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Z tym, że nie wiem, czy to Twój ostatni dom. Możesz mieć różne marzenia. Haftów robić nie będę, bo Zeljka piękne robi. Masz racje , to nie jest moj pierwszy i nie ostatni dom. Juz mam upatrzone miejsce na kolejny. Z tym , ze chyba dwa bede budowala nastepnym rezem. Synkowi oddzielny. Niech sie sobie rzadzi sam Z tym , ze Matka za pltem bedzie . No lepiej bez plotu To czas chyba zaczac swietowanie. Ja sie przebierac nie musze ,bo po pracy wygladam jak przebieraniec. Housik cudne dynie , ile ton kupiles ? A skad masz takiego ladnego nicka , dobrze , ze sie nie udlawilam z wrazenia Zeljko Z dowozem poprosze Ziemniaczanke zrobie Maxi A czy masz czekoladowe ? W Ameryce jak ktos nie daje cukierkow to dzieci mu jajkami dom obrzucaja Brazuniu Ja nie wiem jak kto inny , ale sama lubie jak mi sie zespol w liczebnosci zgadza . Taki wypadek bym miala dzisiaj. To bylo tak , ze stala sterta obcietych plyt k-g i chcialam jedna wyjac ze srodka i malo co te plyty sie na mnie i ze mna nie przewrocily. Opanowalam sytuacje nadludzkim wysilkiem Kulka Zakupow nie nalzey zalowac , trzeba sobie uswiadamiac , ze mozna bylo kupic gorzej. Bo mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 hej rrmi przyszłam zobaczyć czy wsio jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hejka Kasia Ja wlasnie Twoja wiezbe w tym samym czasie sprawdzalam I oknem w kuchni wygladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć pracy Dobrze, że Cię nie przywaliło Bierki mi się skojarzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ło matko!!!! No ja mam dokładnie takie same skojarzenia jak nasz Futrzaczek z tymi bierkami!!!! Ty Kobieto uważaj!!!! Ja Ciebię naprawdę bardzo lubię, ale jak jeszcze raz taki numer odwalisz tooo...... P.S. Czy dostałaś mojego maila?? A może miałaś chwilkę i posłałaś dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Rane, House w jakim markowym sklepie sprzedają takie dynie? p.s. Nareszcie, masz ładnego nicka! p.p.s. Szefowa a barszcz tez będzie? Jak mąż wróci z Wiednia pogadam z nim i dam znać kiedy będzie można wyruszyć na taka podróż. Pozdrawiam cala ekipę z szefowa na czole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 p.p.s. Szefowa a barszcz tez będzie? Tak. Zabielany, prowansalski Bardzo smaczny Czekamy Jea , Brazunia Mi sie z domkiem z kart skojarzylo. Musialam je zlapac , bo inaczej by mnie przygniotly. Nie bylo w sumie zle , bo to odciete kawalki z holu , ale bym sie poobijala niezle. Teraz nie moge na zwolnienie isc. Za duzo pracy Okazalo sie , ze trzeba drzwi jedne przerobic , te ktorych uzywalismy jako wejsciowe do tyczasowego mieszkania w garazu. Musimy wyrownac poziomy jakos , bedzie kucie. Na szczescie moj Majster ma niezly sprzet Do kucia oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No ja podziwiam Twoje zasoby energii i chciejstwa. Jeszcze tyle pracy w tym domu, a Tobie w głowie już następny. Ty uważać musisz, bo kto te następne zbuduje, jak Ty będziesz się wydostawać spod stosu k-g? Kasia, gratuluję więźby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wiesz co rrmia, już byś ze mnie tak bezwstydnie nie ściągała z tym domem i jeszcze się chwalić będzie po forum i co, imożejeszczeco możejeszcze pierwsza ten drugi wybudujesz http://www.gifygg.com/gifs/gifs/257domina.gif i jeszcze z mimilapą weszłaś w dyniowy interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wstyd 30.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kochani. Jak milo znowu zamienic z Wami "slowo". Droga Zeljko, wiem ze wygladaja jak od jubilera , ale kupila je moja mala w markecie. Rrmi zlotko moje, przyjmijmy ze na smietniku wygrzebalem. DPS, grzyby wczesniej czy pozniej zabiore i tak jak obiecalem wymienie sie na nasiona. Mam do odstapienia 8 roznych gatunkow i kazdy jest jedyny w swoim rodzaju.Rrmi wszystko wytlumaczy. a-ha(taka grupa muzyczna ) no to pod halloween, oczywiscie w rytnie przebojow a-ha tara ra ra ra ra ta ta ta ta ra ra ra ra ..... http://img204.imageshack.us/img204/408/p1030871ni4.jpg Buziaki Wy mordy moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ufff, no to ja się bardzo cieszę, że będę mogła dotrzymać umowy. Rrmisia, nie ma to-tamto, musisz mi dać adres na priva! 1950, nie martw się, dla Ciebie też się coś znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wstyd 30.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ufff, no to ja się bardzo cieszę, że będę mogła dotrzymać umowy. Rrmisia, nie ma to-tamto, musisz mi dać adres na priva! 1950, nie martw się, dla Ciebie też się coś znajdzie! .....nie ma tak lekko, ja je sam odbiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Rrmi wszystko wytlumaczy. Chyba nie za bardzo , nie widzialam nawet nasion pomidorowych na zywo Wiem , ze przyslesz je przesylka i to wszystko co zrozumialam Dpsiu Jesli Ty mi przyslesz takie grzyby to ja i tak nie wytrzymam i nagotuje i sami zjemy. House nie dostanie nic No ale On i tak calkiem niezle wyglada. Moj zasob chciejstwa jest dosc duzy. Taka sie urodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mnie się zdaje, że coś jednak zostanie, nie będziesz taka. Sama mówiłaś, że nie potrafisz gotować. To ja teraz nie wiem, które zeznania są zgodne z faktami. Zaryzykuję, najwyżej będziesz się tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts