DPS 30.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No i przecież masz te pod tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Alez sie tutaj imprezowo zrobilo Moze od tych butelkowanych "lekarstw" szybciej do zdrowia bym doszla, niz po paskudnych pigulach rrmi, uwazaj na siebie, uwazaj! Robota w recach sie pali, ale czujnosc musi byc! Wrog nie spi! Co do dwoch domow w rozkosznie bliskiej odleglosci, to przedni pomysl. Oko bedziesz miala i uwage wieksza, a niby przy pelnej swobodzie Nam tez sie marzy kolejny ... zima w poszukiwaniach dzialki wybedziemy Zawsze ciagnelo mnie do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mnie się zdaje, że coś jednak zostanie, nie będziesz taka. Sama mówiłaś, że nie potrafisz gotować. To ja teraz nie wiem, które zeznania są zgodne z faktami. Zaryzykuję, najwyżej będziesz się tłumaczyć. No jak nie bede taka ?? hihihi Nie klamalam , bo nie klamie w ogole i z zasady. Kto powiedzial , ze nie mozna gotowac jesli nie umie sie tego robic bardzo dobrze ? Wciaz sie szkole. Staram sie.bosshhh czy ktos mnie w koncu doceni Gotuje codziennie swieze obiadki dla mojej Rodziny Na szczescie problem sie rozwiazal sam , nic to bedziemy jedli te spod tarasu , jakos sie tam mnoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tylko pamiętaj, że wszystkie grzyby są jadalne, z tym, że niektóre tylko raz. Żebyś nam jakiego trujaczka nie wrąbała. Szkoda byłoby, bo kto by mi takie ładne zdjęcia przysyłał? Zawsze mówię, że nie trzeba być kucharzem, żeby wiedzieć czy kotlet smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 http://img204.imageshack.us/img204/408/p1030871ni4.jpg Buziaki Wy mordy moje. AmberProponuje Basila , super i nie ma kaca po tym i glowa nie boli. Oj co my tego wypilismy To na K tam z tylu , chyba KNOB czy jakos tak mniam . Reszty nie znam , ale widze , ze pracownicy dbaja o szefa , ruska wodka stoi Amber co rozumiec przez woda ? Ze nad jeziorem ? Majusia by sie ucieszyla na pewno Tylko pamiętaj, że wszystkie grzyby są jadalne, z tym, że niektóre tylko raz. Żebyś nam jakiego trujaczka nie wrąbała. Szkoda byłoby, bo kto by mi takie ładne zdjęcia przysyłał? Zawsze mówię, że nie trzeba być kucharzem, żeby wiedzieć czy kotlet smakuje. OOOO!!!! Madrego to i dobrze posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Staram sie.bosshhh czy ktos mnie w koncu doceni ja Ciebie docenie za to staranie staranie jest najwazniejsze a reszta to pikus... ps. ja sie nie staram i u nas nie-malz jest dowodzacym kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Housik cudne dynie , ile ton kupiles ? A skad masz takiego ladnego nicka , dobrze , ze sie nie udlawilam z wrazenia Łeeeee!!! a ja sie dalam nabrac i myslalam ze faktycznie mimi zrobila come back... serce mi fiknelo 3 koziolki a oczy zasnuly łzy wzruszenia...... a tu tylko house..... housik - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 .....nie ma tak lekko, ja je sam odbiore. Ahaaaaaaaaaaaa!!! Nie ma tak lekko, to literki tez sam odbierzesz. Moge nawet u jubilera zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 rrmi, Dzieki za rekomendacje Nie ma to jak kroczyc przetartymi sciezkami Nie to co kulka, niewiedziec co spozyla i juz jej reczne robotki obmierzly rrmisiu, woda to woda, czyli tylko morze Decyzja zapadla, bedzie gdzies w okolicach Trojmiasta, blisko Gdanska, nad projektem juz myslimy, ale dzialka to podstawa, wiec czekaja nas wkrotce krajoznawcze wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja Ciebie docenie za to staranie staranie jest najwazniejsze a reszta to pikus... ps. ja sie nie staram i u nas nie-malz jest dowodzacym kuchnia Wiem , wiem , na Ciebie zawsze moge liczyc Dziekuje. Masz dobrze z tym nie mezem , taki uzdolniony jest Czy jestes wciaz obrazona na Rubika ? Zielona Coz , na nudy wiadoma osoba byla pierwsza klasa . Teraz tylko wkleja , wkleja i wkleja. I nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 rrmisiu, woda to woda, czyli tylko morze Decyzja zapadla, bedzie gdzies w okolicach Trojmiasta, blisko Gdanska, nad projektem juz myslimy, ale dzialka to podstawa, wiec czekaja nas wkrotce krajoznawcze wycieczki A z Trójmiasta bliżej do Kołobrzegu niż z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wstyd 30.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 .....nie ma tak lekko, ja je sam odbiore. Ahaaaaaaaaaaaa!!! Nie ma tak lekko, to literki tez sam odbierzesz. Moge nawet u jubilera zostawic. Mam byc w kraju(grudzien), ale poza okolicami stolicy - natomiast bliziutko "grzybow".Juz nawet sprawdzalem. To, ze ostatnio nie bylo czasu na spotkanie nic nie przesadza o przyszlosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A z Trójmiasta bliżej do Kołobrzegu niż z Wawy jakby nie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A z Trójmiasta bliżej do Kołobrzegu niż z Wawy jakby nie patrzec A w Kołobrzegu NIE MA PORZĄDNEGO STUDIA FOTOGRAFICZNEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 rrmi, Dzieki za rekomendacje Nie ma to jak kroczyc przetartymi sciezkami Nie to co kulka, niewiedziec co spozyla i juz jej reczne robotki obmierzly ładnie to tak się śmiać z cudzego.............. spożyła co spożyła, nie ma co rozpamiętywać.......... Depesia coś się tak przelękła housik, popatrz, odszedleś z forum jeszcze w IV RP, a wróciłeś już do wolnego kraju miałeś nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 .... Teraz tylko wkleja , wkleja i wkleja. I nic no cóż - starze3 sie nam chyba i juz nie ma dawnej energi ... ale za to wkleja w dobrym stylu.... prowansalskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ładnie to tak się śmiać z cudzego.............. spożyła co spożyła, nie ma co rozpamiętywać.......... ojeju, tak sobie po prostu Diewczyna na wspominki wziela Amber Dlugo sie decydowalismy nt gdzie. Rozdarcie bylo niemale. Ostatecznie rzucilo nas tuaj , ale myslalam , ze bede z Zosia sasiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wstyd 30.10.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 housik, popatrz, odszedleś z forum jeszcze w IV RP, a wróciłeś już do wolnego kraju miałeś nosa ...dlatego ten nowy nick. PS. bardzo lubie kaczki, dzis nawet mialem z niech "elementy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 P.S. Czy dostałaś mojego maila?? A może miałaś chwilkę i posłałaś dalej?? Dostalam , popatrzylam , poczytalam , ale nie podalam dalej , bo czasu zbraklo. Maila do Frosi nie mam , ale i tak bym nie umiala tego wyslac chyba Zaczelas dzialac ? Na pewno Jea Ci pomoze to sensownie rozwiazac. W nagrode bedzie mial ode mnie kroplowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Amber Dlugo sie decydowalismy nt gdzie. Rozdarcie bylo niemale. Ostatecznie rzucilo nas tuaj , ale myslalam , ze bede z Zosia sasiadkami Wiem cos o tym ... my tez niby myslelismy, ze Warszawa lub okolice to tak na zawsze, ale jak sie okazuje wcale tak byc nie musi ... Jest tyle pieknych miejsc, a my wlasciwie topograficznie nie jestesmy niczym ograniczeni Skoro wiec mozemy mieszkac wszedzie, to niech to bedzie jakis ladny zakatek, niedaleko morza ... Kolejny etap to chyba inny kraj, a przede wszystkim inny klimat Tak sobie dumam, ze w tym pomyslunku to jestesmy bardzo do Was podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts