DPS 31.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Depesia coś się tak przelękła No cóż... Nie jest tajemnicą, że nie pałamy do siebie gorącą sympatią, a i złośliwych komentarzy o moim gospodarstwie sporo już było, choć nie było przez housa widziane. To co będzie jeśli house przyjedzie? To trochę tak, jakby zapowiedziała Ci się z wizytą pewna osoba z forum Muratora, bywająca też na forum gazety. Wiesz teraz, o czym mówię, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Rrmisiu dostałam adres i posłałam dalej - myślałam, że tylko ja "nie bardzo"z komputerami.... Działam - to znaczy wysłałam Jea trochę informacji. Idę zaraz szukać firm w googlach Depeesia Ty sobie daj luz!!!! Twoje gospodarstwo jest "Cud i Miód" i nikt się nie przyczepi, bo nie ma do czego!!!!!! To piszę ja, Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 .....nie ma tak lekko, ja je sam odbiore. Ahaaaaaaaaaaaa!!! Nie ma tak lekko, to literki tez sam odbierzesz. Moge nawet u jubilera zostawic. Mam byc w kraju(grudzien), ale poza okolicami stolicy - natomiast bliziutko "grzybow".Juz nawet sprawdzalem. To, ze ostatnio nie bylo czasu na spotkanie nic nie przesadza o przyszlosci.. Nie strasz, nie strasz!!! p.s. dostarcze do rrmisi te literki, dostarcze.., nie moglabym dziecku kazac czekac. Szefowa a gdzie zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Rrmisiu dostałam adres i posłałam dalej - myślałam, że tylko ja "nie bardzo"z komputerami.... Działam - to znaczy wysłałam Jea trochę informacji. Idę zaraz szukać firm w googlach Depeesia Ty sobie daj luz!!!! Twoje gospodarstwo jest "Cud i Miód" i nikt się nie przyczepi, bo nie ma do czego!!!!!! To piszę ja, Braza Ty, Braza, to jednak dobra dziewczyna jesteś. Mam nadzieję, że z pomocą mądrych ludzi wszystko wreszcie ruszy u Ciebie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Miałam w planach wyłączyć komputer! Miałam w planach iść do kuchni robić obiad! Miałam w planach posprzątać, bo pies masowo produkuje sierść! Miałam w planach .... Bez sensu wymieniać dalej! Plany diabli wzięli Siedzę i czytam, i się oderwać nie mogę To choroba jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Na pewno Jea Ci pomoze to sensownie rozwiazac. W nagrode bedzie mial ode mnie kroplowe To nie ma być sensowne ino skuteczne Tera troche wolnego bedzie, to medytował bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 [ Kolejny etap to chyba inny kraj, a przede wszystkim inny klimat Tak sobie dumam, ze w tym pomyslunku to jestesmy bardzo do Was podobni Ten kolejny etap to moj Maz ma taki jak Wy. Mnie to jakos nie tego Lubie jednak byc w Polsce. Brazuniu Wszyscy tutaj pewnie chcemy , zebys jakos rozwiazala swoj problem i zaczela Brazic Jea poduma i bedzie cos z tego , byle nie male Jeatka ps.Ludzie maja powazniejsze choroby Zeljko Czekam na sygnal Kochaniutka Dpsiu Tyle Housowego co sobie pogada , to sie nie przejuj. Zreszta obiecal juz byc grzeczny. Stara sie to trzeba dac Mu szanse. Pomimo , ze odgornie zmieniono Mu nick to i tak wiadomo , ze to On . Po co bylo tyle klopotu sobie sprawiac U nas robota wre. Pomocnik jakis by sie jak znalazl przydal. Mamy kurna po dwie rece tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 pogniewanie mi juz troche przeszlo, ale lepiej niech mi sie Rubik na oczy nie pokazuje bedzie bezpieczniej dla niego ale ja juz chromole wszystko, w weekend zaczepiam Columbusa i jade precz, troche dystansu nabiore albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U nas robota wre. Pomocnik jakis by sie jak znalazl przydal. Mamy kurna po dwie rece tylko Uuuuu ..... czyli jak zawsze A my postanowilismy sie troche polenic i wykurowac do konca Leze teraz u mojej Mamy, lozeczko takie cieple i miekkie, ja na jednej poduszce, pies na drugiej, obok stoliczek - herbatka z malinami, ulubione cukierasy, placek ze sliwka no i najwazniesze jakies 25 st w pokoju Rozkosz Troche tu pobede Pozdrowienia dla Wszystkich i uwazajcie jutro na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ej tam Rrmisiu zara Jeątka Najpierw trzeba się poznać bliżej A na powaznie, to ja Wam wszystkim wdzięczna jestem za wsparcie ogromniście!!!! Bardzo mi przykro, że nie mogę Wam pomóc w tych robotach, poważnie Gdyby to ciut bliżej było .... Amber nie wyłaź z tego cieplutkiego kojka choćby i do Wigilii, ale masz się wykurować!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja bym Wam pomogła, Rrmisiu, ale od wczoraj mnie się ręce trzęsą. Mam chytry plan. Dobrze, że robota wre, bo będzie pięknie na święta u Was. Amber, chyba ostatnim przebłyskiem rozsądku pojechałaś wreszcie do Mamy. Bardzo rozsądnie, pochwalam! I już się nie martwię, Mama na pewno Cię wyleczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mówię Wam, zrobiłam taki pyszny bigosik., z grzybami, śliwkami......mniam i w domu pięknie ciastem pachnie zaraz się biorę za sałatkę lubię święta, jakie by nie były, nawet takie krótkie Depesia, jakby mi się Housik zapowiedział, to bym normalnie z przejęcia nie zasnęła co ja bym mogła mu nagotować, bo przecież nie bigosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 brazunia, Depsia, Dzieki Dziewczyny! Czlowiek na swoim zupelnie zapomina, jak to fajnie jest gdy tak ktos o Ciebie non-stop dba, podpytuje czy jeszcze cos aby oby nie potrzeba, pilnuje godzin podawania lekow i kolacja jest o 18.30 a nie przed 24.00 Wyjatkowo jest ... kulka, Bigosik powiadasz ... hmmmm ... sa powody do mruczenia Osobiscie uwielbiam A co Ty taki robotny dzien masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 dystansu nabiore Ne wiem jakidystans Ci potrebny , ale moge zapewnic taki w kazdym romiare. Mam podkladki dystansowe Kulka Bylo podleciec z tym zarelkiem do nas. Cos nam sie chce ps.Ty uwazaj z Housem nigdy nie wiadomo Dpsiu Gadaj raz dwa jakie masz te plany i dlaczego taie chytre ? Amber Masz pewnie dobrze , duzo dobrego jedzenia , domowe ciasto , rozne inne fajne przysmaki. I Majusia u Babci wypieszczona pewnie. Buziaki dla Was trzech Brazunia Z Nim to trzeba uwazac , bo On zaraz w krzaki ciagnie Ta wdziecznosc to sie widze chyba Wdziecznego bierze Na zdrowie Ostatnie 2 pary drzwi u nas wstawione. Zostalo kilka kawalkow do doklejenia. Tak bym chciala jutro , pomimo swieta zaczac plytki ukladac. Chyba jednak chociaz z raz przeszpachlujemy. Reszta szpachlowania zaczeka. Ja to chcialam zaczac szpachlowanie , ale po tym jakschrzanilam nasza sypialnie , Majster powiedzial , ze sam bedzie to robil. Ciekawe czy kiedys dojdzie do wniosku , ze sam wszystkiego nie zrobi Zima idzie , normalnie taki wiatr zimowy. Zaraz po plytkach zrobimy sufit w salonie A tak w ogole to wiem poki co gdzie bedzie stala lodowka. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ne wiem jakidystans Ci potrebny , ale moge zapewnic taki w kazdym romiare. Mam podkladki dystansowe dobre bosh niech te male piranie juz spac pojda bo slodycze mi sie koncza a ta weszka lata i lata, dwoni i dwoni do drzwi... normalnie konca nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jakbym powiedziała, to plan przestałby być chytry. Ale się cieszę, że u Was już tak blisko do końca! No co najmniej tak, jakby u mnie to było! Bardzo, bardzo się cieszę, naprawdę! Jak już będą sufity, to całkiem jak w domu. Na święta będzie domowo i pieknie. Boszszszsz, jak ja bym z Wami kawkę (albo coś innego ) wypiła i pooglądała... Czego to Piaseczno tak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Czego to Piaseczno tak daleko? jakie Piaseczno toż to zadupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ale fajne Jak ja Cie lubie Dpsiu Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ale fajne Jak ja Cie lubie a co........... pefnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts