braza 02.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Mohag szczęśliwej podróży!!! A przy okazji - to ja nigdy trendy nie byłam, zawszeć jakoś tak z nadążaniem za tymi tryndami na bakier Amber a jak zdróweczko?? Nie znoszę zimna!!!! W zimnie nie funkcjonuję normalnie - chyba mózg mi zamarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 brazuniu, Niewatpliwie idzie ku lepszemu Mama do lozka mnie przykula i wypedza wirusy Goracy rosol, zurek z kielbaska, domowa pomidorowa i inne takie czynnie Jej w tym pomagaja No normalnie RAJ Co do zimy to ja tez nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Ty masz mądrą Mamę, Amber. Jak mogłaś tak się załatwić! Ja widzę, że z tym zimnem to sporo osób ma na bakier. Ale ja właściwie lubię zimę - kiedy słońce skrzy się na śniegu, pod nogami skrzypi, powietrze rześkie i mroźne i taka cisza dokoła... W lesie wtedy tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Czuję na plecach zimny oddech zimy .... Ty mnie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Czuję na plecach zimny oddech zimy .... Ty juz nie masz calkiem czucia Ja tam wiosne czuje W sercu. Za dni pare mam 20 rocznice slubu , to sobie tak czuje To po maluchu Jutro rano zaczynamy klasc plytki Dzisiaj zaplismy , maly zlot forumowy nam sie zrobil , bardzo przyjemny, to odsapnelismy i jutro ruszamy No to moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Rane 20!!! To trzeba oblac! Wypije w Wasze zdrowie i za nastepnych 100 lat! Ide po cos dobrego. Moze byc w cukierkach, to najlepsze polaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 RRmisie, niech Wam szczęścia, miłości, zdrowia, energii i dobrej synowej nie zabraknie Wypiję swego ulubionego Żuberka za Waszą pomyślność a dla Was szampan, niech strzela i zwiastuje kolejne dziesiątki wspólnie przeżytych lat...buziaki i gratulacje ode mnie i Mirasa http://www.ipfon.pl/images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja z inspekcją nie ma Cię i nie ma się martwię no chyba, że tak ostro świętujecie rocznicę w takim razie, GRATULACJE raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja też robię sprawdzenie obecności, wszyscy poza gospodarzami, obecni!!! Rrmisie chociaż powiedzcie, jak świętujecie, niech nam szczęki opadną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Chyba wyjechali gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 to ja tez pogratuluje moze przyjdzie podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.11.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 przyłączam się do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO RRMISIOWIE http://www.roze.pl/gfx/S023_big.jpg do flaszki też......................czy ktoś stawia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja też gratuluję i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Hmmmm... Teraz będą 20 dni świętować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Skoro Szacownych Jubilatów nie ma, to ja flaszkę postawię!!! A co, w krew mi weszło stawianie No, impreza się rozpoczyna http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/021/2106.jpg I elegancka zakąseczka http://www.strykowski.net/zdjecia_zywnosc_zupy_jedzenie_fotografie/Salatka_5_268_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Rrmi & Co - gratulacje wielkie , szczescia , milosci i namietnosci oraz wolnosci i niepodleglosci a moze tak, korzystajac z chwilowo wolnej chaty, jakas imprezke skrecimy Gospodarze sie uciesza , jak wroca Kulka suń ten bukiet lekko, bo nie ma dzie flaszek stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 http://img169.imageshack.us/img169/1015/p10504003bk.jpg Kurna, tylko człowiek się odwróci na chwilę, a już jakaś cholera ajer podpija! Sie częstować proszę!!! Zochna, gdzie masz musztardówkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 http://img169.imageshack.us/img169/1015/p10504003bk.jpg Kurna, tylko człowiek się odwróci na chwilę, a już jakaś cholera ajer podpija! Sie częstować proszę!!! Zochna, gdzie masz musztardówkie? To nie ja, ja nie lubię ajera!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Tiaaaa... Cała w siniakach jestem. Czy to, że sobie poleżałam na podłodze to zaraz musi oznaczać, że pijaczka jestem? Które tak nogami wczoraj machało, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mysle, ze krecili te karton gipsy i rrmi zostala "zakrecona" w srodku. A potem Majster umarl z glodu. Albo im padl internet, albo pojechali na miesiac podwudziestoslubny. Chodzi mi po glowie jeszcze inna mozliwosc... Niemniej jednak: przyznaje medal za wytrwalosc w malzenstwie i zaangazowanie w budowe Wielkiej Rzeczypospolitej (i innych pomniejszych krajow). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts