Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Mieszkamy teraz na budowie, wykonczeniowka sie konczy, a my razem z nia.
No popatrz to mamy zupelnie tak samo :D

AnSusia

Swiety duch pana chwali :D , co ja sie namyslalam o Tobie ,

a gg mialam padniete i nijak mi bylo .

Tak myslalam , ze netu nie masz.

I co tam , zadowolenie jestescie ?

Jestem pewna , ze tak :p

Wklej jakies cosik , daj polukac

Buziaki dla S i kotow :p

Brazuniu

Przyiegalam juz wiecej siary nie robic :D

Btw , patrze , ze Ty kawal kobiety jestes :D

Tez taka bylam kiedys , to mnie wiatr na blok powial , ze sie poobijalam .

Kiedys jeszcze schudne i znowu bedzie fajnie :D

Codziennie wstaje z postanowieniem , ze od dzisiaj szlaban na lodowke :-?

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Zosiu, ja to nawet kota dla Ciebie przygarnelam, ale...tak sie jakos u mnie zadomowil. Irys ma na imie, ale czesciej wolamy na niego Wiewiora, bo taki ma ogon. Z norweskim lesnym po mieczu skoligacony. No to jak, chcesz?? :)

Rrmi i ja o Was czesto myslalam. GG jeszcze nie zainstalowalam :oops: bo kompuer tez zmienilam. Ale nic to, i tak sie ciesze, ze u Was tak domowo

wewatku. Pozdrowienia dla Twojego Starego i dla Młodego tez :D

Po pierwsze primo: jak mogłaś nam pozwolić tak się martwić? OPR honorowo Ci się należy i niniejszym zbierasz! 8)

Po drugie primo: GRATULUJĘ położenia płytek!!! Mam nadzieję, że będzie dane mi je ujrzeć jakoś. :lol:

Zadziwiacie mnie coraz bardziej i bardziej. Niesamowitą determinacją i siłą sprawczą. Niewielu ludzi z taką konsekwencją i siłą dąży do spełnienia swoich marzeń i celów - panie i panowie, czapki z głów!

To co pijemy? :D

Szefowa, masz wybaczone. Ale i tak Ci natrzepie jak Cie zobacze. Jak sms-ow nie chcesz pisac to daj jeden sygnal dzwonkiem, tak tylko aby czlowiek wiedzial, ze ten sms nie poszedl na marne. :roll:

A Housik niech sie juz cieszy, bo nie dlugo jeszcze ma czekac.... :p

Co do siedzenia na forum... 8)

W sumie dobrze nam radzi Kulka aby stad troche zniknac. :roll: :wink:

Wygania nas, inaczej mowiac.., ale co zrobic, Jej tez trzeba wybaczyc, w sumie jak sie dzialki szuka to tak moze byc. :D 8) :wink:

natrzepie
Chyba cezko bedzie cos natrzepac , bo nie mam dywanow.

No moge do Niedzieli kupic , tylko nie wiem czy sie tak ubrudzi , zeby go trzepac :D

Czekamy :D

To jak AnSi sie znalazla to cala rodzinka w komplecie.

I to jeszcze z kotem dla Zosi :D

Dpsiu

OPR znosze i przyjmuje na klate.

Nasza praca to nie determinacja , tylko zwykla praca.

Jedni pracuja tak inni inaczej.

Mi ten rodzaj pracy pasuje .

Nie mam klientow , petentow czy innych kontaktow.

Jestem sama sobie szefem :roll:

AAA zobaczyc nie problem ,Intercity i juz :D

...

W sumie dobrze nam radzi Kulka aby stad troche zniknac. :roll: :wink:

Wygania nas, inaczej mowiac.., ale co zrobic, Jej tez trzeba wybaczyc, w sumie jak sie dzialki szuka to tak moze byc. :D 8) :wink:

ja już z tym skończyłam

czasem tylko marysia, ew kleju powącham 8) :lol:

witaj anSi :D dawno Cię nie było

pokaży nam coś niecoś, albo chociaż tak obrazowo opowiedz

rrmi te dywany to do mojego przyjazdy będą mam nadzieję

chociaż jeden czerwony przed wejściem :D

...

witaj anSi :D dawno Cię nie było

pokaży nam coś niecoś, albo chociaż tak obrazowo opowiedz...

Czesc Kuleczko. Obrazowo to ja Ci powiem, ze burdel na kolkach u mnie narazie. Jedna łazienka " jeszcze "sie robi", jeden pokoj "sie jeszcze maluje". Generalnie to szaroniebiesko mi wyszlo in i outside :) Pokaze , niech no tylko kurz i pyl opadna. A tak w ogole to jutro mam wystapienie przed wojtami i starostami - to i w stresie letkim jestem...

rrmi, ja z zasady nie wierze w wyjasnienia kobiet.

.

Myslalam , ze silnej wiary jestes .

Jednak sie mylilam.

Pokaz jaie masz te kolory wpokojach bo sie widze sam nie pochwalisz. :D

Kulka

Dywanu nie bedzie , obejscie za to obmiote i moze nawet obgrabie. :D

Zeljko

Jeszcze poprzedni prezent nie oprawiony jest.

Przyjdzie czas i na to , przyjdzie kiedys :D

AnSi

Zaciekawily mnie Twoje zwiazki z soltysami i innymi :roll:

Pokazuj jak masz , nawet z balaganem.

Ciekawosc mnie zzera .

Dobrze , ze masz juz net.

Jakos dziwnie bylo jak Cie nie bylo.

Miejsce na liscie niepodpisane.

Tak jak Amber gdzies chyba z Windem odleciala.

Kiedy wracasz do domu ?

Welna w czesci polozona.

Duzo kurna tego jakos jest.

Zmywara stoi juz w kuchni [z tym , ze niepodlaczona] , piekarnik tez , ale na podlodze.

Teraz to mozna sie zastanowic jak to ma wygladac , mniej wiecej wiem , bo gniazdka musialam juz poplanowa , ale duzo miejsca jest i trzeba to jakos tak sprtynie poustawiac :D

Jako , ze sprytna jestem to sobie poradze.

Nagorzej , ze nieskormna :D

Jest tu ktos w tym domu ? :p

Wzielam sie i uspalam :D

Ktos mnie kiedys pytal o ocene szkoly polskiej i amerykanskiej :D

To moze ja bym tak powiedziala.

W szkole amerykanskiej nie jest mozliwe , zeby nauczycielka dziewczyny danego chlopaka , mowila tej dziewczynie , ze stac ta wlasnie dziewczyne na lepszego chlopaka a nie na takiego przemadrzalego i w ogole.

Przemadrzalosc tego wlasnie chlopaka objawia sie w prosty sposob.

Mowi jak cos jest nie tego .

Np. ostatnio powiedzial , ze jesli nauczyciel na podstawie domyslow , ze ktos nie rozwiazal sam zadania , tylko spisal z netu i ten ktos mowi , ze to nie prawda to jest przemadrzaly.

Jesli sie ktos pyta dlaczego chlopaki jak nie umieja dostaja jedynki , a dziewczynom sie daruje to tez jest przemadrzaly.

Jesli ten ktos odpiera logicznie zarzuty nt amerykanskiej szkoly , a codziennie dostaje od kogos wyklad jaka to ta szkola jest do .upy i w koncu pyta nauczyciela jai ten ma problem z amerykanska szkola -to jest przemadrzaly :D

Kiedy nauczyciel pyta tego kogos o cos i ten ktos nie wie , to mowi sie , ze sie nic nie nauczyl w amerykanskiej szkole.

I jesli wtedy ten ktos wspomina apel , na ktorym pytajaca nauczycielka zamiast ksiedzu powiedziala ksiedzowi , to znaczy , ze kazdy moze o czyms zapomniec i sie pomylic , to sie na to odpowiada , ze i tak amerykanska szkola jest gorsza.

A jak ten ktos pyta ...to co nie bede dluzej wymieniala ?

Pewnie nas wezwa do szkoly :-?

Wiem , ze maja z Nim krzyz panski , ale gdyby byli nauczycielami to daliby sobie rade.

Tylko kilku z Nich mowi zartem , ze z Toba to strach gadac , bo w pokoju nauczycielskim beda sie dasali :D

rrmisia moj starszy syn rowniez jest takim obronca ludu ucisnionego ( bo mlodszego to raczej czesciej trzeba bronic 8) )i miewa swoje zdanie , a nigdy nie chodzil do amerykanskiej szkoly :D

nie dajcie sie i walczcie o prawa syna

oczywiscie trzeba to wszystko zalatwiac dyplomatycznie , bo jak wiadomo jest w klasie maturalnej

dodam , ze tez mialam w szkole problemy i tez bylam krnabrna i przemadrzala :oops: .pewnie we krwi przejelam jakies zalazki niemieckiej szkoly , do ktorej chodzili moi dziadkowie , pradziadkowie i pra pra :roll:

Chciałabym mieć takiego ucznia. Takiego, który nie boi się myśleć i nie jest oportunistą. Z którym można twórczo rozmawiać i któremu można tak pięknie kształtować swiat dorosłych. Uwielbiam takich uczniów. Aż żal mi d..pę ściska, że go nie uczę. NAPRAWDĘ.

hej :D dawno mnie nie bylo :D

....a zdjęcia :cry: :cry: :cry: ja też chcę zobaczyć te cudne kafle...i łazienkę... :cry: :cry: :cry:

a co do przemądrzałości.. :oops: miałam taką kiedyś porąbaną nauczycielkę, która mówiła, że jestem pyskata i przemądrzała :o :lol: bo pytałam się dlaczego ja dostałam 3 a ktoś inny 4 - chciałam usłyszeć argumentację :roll: ...a ona zawsze mówiła czy ty się musisz kłócic o ocenę :o ...nie o to mi chodziło :lol: :lol: :lol:

spoko... koniec bliski na studiach cenione są indywidualności :D