rrmi 06.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mieszkamy teraz na budowie, wykonczeniowka sie konczy, a my razem z nia. No popatrz to mamy zupelnie tak samo AnSusia Swiety duch pana chwali , co ja sie namyslalam o Tobie , a gg mialam padniete i nijak mi bylo . Tak myslalam , ze netu nie masz. I co tam , zadowolenie jestescie ? Jestem pewna , ze tak Wklej jakies cosik , daj polukac Buziaki dla S i kotow Brazuniu Przyiegalam juz wiecej siary nie robic Btw , patrze , ze Ty kawal kobiety jestes Tez taka bylam kiedys , to mnie wiatr na blok powial , ze sie poobijalam . Kiedys jeszcze schudne i znowu bedzie fajnie Codziennie wstaje z postanowieniem , ze od dzisiaj szlaban na lodowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no wszelki duch.. Jak dobrze ze wszyscy w domu czesc AnSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.11.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Czesc Zosiu, ja to nawet kota dla Ciebie przygarnelam, ale...tak sie jakos u mnie zadomowil. Irys ma na imie, ale czesciej wolamy na niego Wiewiora, bo taki ma ogon. Z norweskim lesnym po mieczu skoligacony. No to jak, chcesz?? Rrmi i ja o Was czesto myslalam. GG jeszcze nie zainstalowalam bo kompuer tez zmienilam. Ale nic to, i tak sie ciesze, ze u Was tak domowo wewatku. Pozdrowienia dla Twojego Starego i dla Młodego tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Po pierwsze primo: jak mogłaś nam pozwolić tak się martwić? OPR honorowo Ci się należy i niniejszym zbierasz! Po drugie primo: GRATULUJĘ położenia płytek!!! Mam nadzieję, że będzie dane mi je ujrzeć jakoś. Zadziwiacie mnie coraz bardziej i bardziej. Niesamowitą determinacją i siłą sprawczą. Niewielu ludzi z taką konsekwencją i siłą dąży do spełnienia swoich marzeń i celów - panie i panowie, czapki z głów! To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Szefowa, masz wybaczone. Ale i tak Ci natrzepie jak Cie zobacze. Jak sms-ow nie chcesz pisac to daj jeden sygnal dzwonkiem, tak tylko aby czlowiek wiedzial, ze ten sms nie poszedl na marne. A Housik niech sie juz cieszy, bo nie dlugo jeszcze ma czekac.... Co do siedzenia na forum... W sumie dobrze nam radzi Kulka aby stad troche zniknac. Wygania nas, inaczej mowiac.., ale co zrobic, Jej tez trzeba wybaczyc, w sumie jak sie dzialki szuka to tak moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 natrzepie Chyba cezko bedzie cos natrzepac , bo nie mam dywanow. No moge do Niedzieli kupic , tylko nie wiem czy sie tak ubrudzi , zeby go trzepac Czekamy To jak AnSi sie znalazla to cala rodzinka w komplecie. I to jeszcze z kotem dla Zosi Dpsiu OPR znosze i przyjmuje na klate. Nasza praca to nie determinacja , tylko zwykla praca. Jedni pracuja tak inni inaczej. Mi ten rodzaj pracy pasuje . Nie mam klientow , petentow czy innych kontaktow. Jestem sama sobie szefem AAA zobaczyc nie problem ,Intercity i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ... W sumie dobrze nam radzi Kulka aby stad troche zniknac. Wygania nas, inaczej mowiac.., ale co zrobic, Jej tez trzeba wybaczyc, w sumie jak sie dzialki szuka to tak moze byc. ja już z tym skończyłam czasem tylko marysia, ew kleju powącham witaj anSi dawno Cię nie było pokaży nam coś niecoś, albo chociaż tak obrazowo opowiedz rrmi te dywany to do mojego przyjazdy będą mam nadzieję chociaż jeden czerwony przed wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kulkaaa, jak my wiemy o czym tu mowa.... Swoj swojego rozumie... A Ty szefowo kupuj ten dywan, kupuj.... a ja juz pomysle co z nim zrobic... p.s. dla Was tez mam prezenty, nie tylko dla Housa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 rrmi, ja z zasady nie wierze w wyjasnienia kobiet. Napisz lepiej, kto Cie tak wkurzyl, ze forum i nas chcialas rzucic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Chciala? Rzuciala na cale 4 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ... witaj anSi dawno Cię nie było pokaży nam coś niecoś, albo chociaż tak obrazowo opowiedz... Czesc Kuleczko. Obrazowo to ja Ci powiem, ze burdel na kolkach u mnie narazie. Jedna łazienka " jeszcze "sie robi", jeden pokoj "sie jeszcze maluje". Generalnie to szaroniebiesko mi wyszlo in i outside Pokaze , niech no tylko kurz i pyl opadna. A tak w ogole to jutro mam wystapienie przed wojtami i starostami - to i w stresie letkim jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 rrmi, ja z zasady nie wierze w wyjasnienia kobiet. . Myslalam , ze silnej wiary jestes . Jednak sie mylilam. Pokaz jaie masz te kolory wpokojach bo sie widze sam nie pochwalisz. Kulka Dywanu nie bedzie , obejscie za to obmiote i moze nawet obgrabie. Zeljko Jeszcze poprzedni prezent nie oprawiony jest. Przyjdzie czas i na to , przyjdzie kiedys AnSi Zaciekawily mnie Twoje zwiazki z soltysami i innymi Pokazuj jak masz , nawet z balaganem. Ciekawosc mnie zzera . Dobrze , ze masz juz net. Jakos dziwnie bylo jak Cie nie bylo. Miejsce na liscie niepodpisane. Tak jak Amber gdzies chyba z Windem odleciala. Kiedy wracasz do domu ? Welna w czesci polozona. Duzo kurna tego jakos jest. Zmywara stoi juz w kuchni [z tym , ze niepodlaczona] , piekarnik tez , ale na podlodze. Teraz to mozna sie zastanowic jak to ma wygladac , mniej wiecej wiem , bo gniazdka musialam juz poplanowa , ale duzo miejsca jest i trzeba to jakos tak sprtynie poustawiac Jako , ze sprytna jestem to sobie poradze. Nagorzej , ze nieskormna Jest tu ktos w tym domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jest tu ktos w tym domu ? Ja się pętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Moge Ci marchewki nagotowac , chcesz ? U mnie jest bardzo zimno na dworzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Moge Ci marchewki nagotowac , chcesz ? U mnie jest bardzo zimno na dworzu Zapraszam do mnie...ciepło jest Marchewkę surową wcinam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jest tu ktos w tym domu ? Ja się pętam... I ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wzielam sie i uspalam Ktos mnie kiedys pytal o ocene szkoly polskiej i amerykanskiej To moze ja bym tak powiedziala. W szkole amerykanskiej nie jest mozliwe , zeby nauczycielka dziewczyny danego chlopaka , mowila tej dziewczynie , ze stac ta wlasnie dziewczyne na lepszego chlopaka a nie na takiego przemadrzalego i w ogole. Przemadrzalosc tego wlasnie chlopaka objawia sie w prosty sposob. Mowi jak cos jest nie tego . Np. ostatnio powiedzial , ze jesli nauczyciel na podstawie domyslow , ze ktos nie rozwiazal sam zadania , tylko spisal z netu i ten ktos mowi , ze to nie prawda to jest przemadrzaly. Jesli sie ktos pyta dlaczego chlopaki jak nie umieja dostaja jedynki , a dziewczynom sie daruje to tez jest przemadrzaly. Jesli ten ktos odpiera logicznie zarzuty nt amerykanskiej szkoly , a codziennie dostaje od kogos wyklad jaka to ta szkola jest do .upy i w koncu pyta nauczyciela jai ten ma problem z amerykanska szkola -to jest przemadrzaly Kiedy nauczyciel pyta tego kogos o cos i ten ktos nie wie , to mowi sie , ze sie nic nie nauczyl w amerykanskiej szkole. I jesli wtedy ten ktos wspomina apel , na ktorym pytajaca nauczycielka zamiast ksiedzu powiedziala ksiedzowi , to znaczy , ze kazdy moze o czyms zapomniec i sie pomylic , to sie na to odpowiada , ze i tak amerykanska szkola jest gorsza. A jak ten ktos pyta ...to co nie bede dluzej wymieniala ? Pewnie nas wezwa do szkoly Wiem , ze maja z Nim krzyz panski , ale gdyby byli nauczycielami to daliby sobie rade. Tylko kilku z Nich mowi zartem , ze z Toba to strach gadac , bo w pokoju nauczycielskim beda sie dasali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 rrmisia moj starszy syn rowniez jest takim obronca ludu ucisnionego ( bo mlodszego to raczej czesciej trzeba bronic )i miewa swoje zdanie , a nigdy nie chodzil do amerykanskiej szkoly nie dajcie sie i walczcie o prawa syna oczywiscie trzeba to wszystko zalatwiac dyplomatycznie , bo jak wiadomo jest w klasie maturalnej dodam , ze tez mialam w szkole problemy i tez bylam krnabrna i przemadrzala .pewnie we krwi przejelam jakies zalazki niemieckiej szkoly , do ktorej chodzili moi dziadkowie , pradziadkowie i pra pra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Chciałabym mieć takiego ucznia. Takiego, który nie boi się myśleć i nie jest oportunistą. Z którym można twórczo rozmawiać i któremu można tak pięknie kształtować swiat dorosłych. Uwielbiam takich uczniów. Aż żal mi d..pę ściska, że go nie uczę. NAPRAWDĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej dawno mnie nie bylo ....a zdjęcia ja też chcę zobaczyć te cudne kafle...i łazienkę... a co do przemądrzałości.. miałam taką kiedyś porąbaną nauczycielkę, która mówiła, że jestem pyskata i przemądrzała bo pytałam się dlaczego ja dostałam 3 a ktoś inny 4 - chciałam usłyszeć argumentację ...a ona zawsze mówiła czy ty się musisz kłócic o ocenę ...nie o to mi chodziło spoko... koniec bliski na studiach cenione są indywidualności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts