Żelka 08.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A zdjecia bedom? I dlaczeko dzielo artystyczne nie oprawione jeszcze? Na szkole to ja sie nie znam, ale amerykanska musi byc gorsza skoro mila tam Australie i Austrie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 hej dawno mnie nie bylo normalnie zaniedbujesz sprawe Miko Z tymi studiami i indywidualnoscia to masz racje , tym , ze nastudia idzie sie majac mature Zeljko Zdaralo mi sie spotkac a ta zagramanica idiote co to nie wiedzial gdzie lezy Somalia. Jak najbardziej. W Polsce tez mi sie zdarza spotykac podobnych. No nie ma inaczej.. Na ten temat mozna dlugo mowic. Generalnie moje wrazenia i odczucia sa , ale bardzo skrotowo mowiac mniej wiecej takie. Ucza tam tego co ma sie przydac kiedys tam. Uczaich tez tego , ze zyja w najlepszym na swiecie kraju , ze powinni byc dumni z tego , ze sa Amerykance I dodam tylko , ze tym ludziom generalnie zyje sie latwiej . I to wcale nie dlatego , ze maja dobre kredyty. A dlatego , ze zyja w przekonaniu , ze lepiej byc nie moze. U nas inaczej jest. Sporo ludzi mysli , ze na zachodzie to jest to i tamto a u nas ..ujnia. Pewnie sporo w tym racji , jak i w tym , ze tylko ktos ograniczony nie chce spobowac czego innego w innym miejscu. Generalnie jakos chyba mialam szcescie spotykac nieco bardziej rozeznanych w swiecie ludzi. Nawet takich co to wiedzieli , ze w Polsce mamy PLN i jaki jest przelicznik do $ Z tym , ze jak mowie to mozna przy kilku flaszkach lepiej pogadac Zeby juz na ziemie zejsc , to prosze powiedziec czy szafki kuchenne maja taka sama glebokosc jak np. zmywarka ? Mam juz zmywarke w kuchni [niepodlaczona jednak ] i jakas taka wielka jest Sufit w lyvingu sie jakos posuwa I mam jeszcze toster na oknie. Tylko gniazdka powybrzuszane i nieposkrecane Dpsiu i Frosiu dziekuje za imile slowa. Przysiegam Was juz wiecej tymi moimi problemami nie zanudzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 WRÓCIŁAŚ!!!!!!!!!!!! Słuchy mnie doszły, że szaleliście z płytkami No ładnie, tylko już nie rób takich przerw, co?? Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No Ty już chyba cakiem... nie tego. A o czym masz zamiar z nami rozmawiać? I kto Ci powiedział, że nudzisz??? No coś podobnego, jak żyję nie słyszałam takiej ... hm... niemądrości! Masz z nami rozmawiać o wszystkim i niczym nas nie zanudzasz i ja chcę żebyś o wszystkim gadała, bo mnie to wtedy rozwija! A jak sufit się posuwa, to chociaż drzwi zamknij, żeby nie było słychać, jak on się posuwa. A z kim właściwie on tak się posuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Odnoszę wrażenie, że zmywarka i szafka kuchenna niekoniecznie muszą iść w parze z wymiarami, ale można też i dobrać takie, żeby pasowały. Szafki kuchenne (standart) mają gł. 60cm (to chyba najgłębsze; cały czas mówię o tych "kupnych" a nie zamawianych na wymiar). A zmywarka wydaje się wielka, bo wokół niej jest pusto! Jak dojdą szafki to i zmywarka schudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Tylko kilku z Nich mowi zartem , ze z Toba to strach gadac , bo w pokoju nauczycielskim beda sie dasali heheheh, czyli tylko oni mają jaja do nauczania reszta to badziewie z przykrością stwierdzam, ze nauczyciele to ..ujnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A jak sufit się posuwa, to chociaż drzwi zamknij, żeby nie było słychać, jak on się posuwa. A z kim właściwie on tak się posuwa? Oj, Depeesiu, takie mało dyskretne pytanie Z kim się posuwa to chyba sprawa samego sufitu, mniemam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A zmywarka wydaje się wielka, bo wokół niej jest pusto! Jak dojdą szafki to i zmywarka schudnie Ma Pani racje z pewnoscia. Szafki bede musiala zamowic , bo moja kuchnia do typowych nie nalezy. Beda 3 szafy po lewej , lodowka i slupek z piekarnikiem przy wejsciu z garazu , pod podciagiem nasz pekny stol i na srodku wyspa , a w rzedzie pod oknem od wejscia bedzie zlew , zmywarka i e 3 metry blatu robocego na szafkach.. To tyle wiem. Dla mnie jedynym wymogiem jakims takim na amen sa drzwiczki . Takie a nie inne i juz. Dpsiu Tak mi sie jakos wymknelo , chociaz mam wrazenie , pewnie nie tylko ja , ze wciaz zyje ta Ameryka i wciaz o tym gadam , a jestem tutaj i bardzo mi sie podoba . Chyba tak byc musi.Czlowiek juz taki jest , ze teskni za czyms zawsze. Kasiu Ja znikad nie wracalam przeciez jestem calyn czas. Tak mi tylko jakos czas zlecial Co do nauczycieli , to ja podobnie jak Ty nie uogolniam , jak niczego zreszta.Jedni maja te jaja do nauczania a inni nie i juz. Mysle , ze tu ma chyba duze znaczenie , ze to prowincja i jakies naciski maja . Co do posuwania sufitu to nie puszczam pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Niestety, z tymi nauczycielami to Kasia ma dużo racji. Jeden taki oświecony właśnie się wypowiedział w wątku o dyslektykach na psychologu. Że on jest nauczycielem i 20 lat temu nie było dys -. I jego rodzice paskiem uczyli i pomogło. A teraz to źle, bo lecą do Poradni i już papierek mają. No... nie chcę być niegrzeczna, ale ciśnie mi się na usta, że to ... no... No, wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dpsiu Z takimi cwokami to nawet szkoda gadac , bo pewnie tym paskiem to i rozum mial wytluczony . Nic nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 też wyczytałam o tym pasku miałam nawet coś wyskrobać, ale ostatnio chyba za dużo łażę po forum i czepiam się kurna no robię się jakaś zgredziała macie Wy z tą szkołą polską utrapienie taki fajny chłopak, odważny, mający swoje zdanie i normalnie upupić, maskę założyc, gębę przyprawić, pokazać miejsce w szeregu............... smutne jest to nasze szkolnictwo jak @##$%^^ na studiach jednak naprawdę ceni się indywidualność, przynajmniej u nas tak było im ktoś bardziej zakręcony i ze świeżym spojrzeniem, tym lepsze punkty zbierał pozostaje czekać anSi, dziękuję za obrazowy wielce opis a jak tajemnicze wystąpienie wypadło i o czym występowałaś? zaszczyś jeszcze odpowiedzią Ps. rrmi wybaczam dywany a z tymi grabiami to będziesz tak czekać na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 też wyczytałam o tym pasku miałam nawet coś wyskrobać, ale ostatnio chyba za dużo łażę po forum i czepiam się kurna no robię się jakaś zgredziała A wiesz, Kuleczko, że też ostatnio mam takie wrażenie? To kryzys wieku i tożsamości czy jak? Rrmisia, masz rację, że szkoda gadać, ale jak czytam takie banialuki rodem z ciemnogrodu, to nóż mi się sam w kieszeni otwiera i nie wytrzymuję i coś zaraz mówię. No, nie umiem takich bzdur i wymysłów spokojnie przyjmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No, nie umiem takich bzdur i wymysłów spokojnie przyjmować. Az`zal , ze Cie tu nie bylo kiedy wystepowala wiadoma osoba. To dopiero byly bzdury Kulka No z grabiami bede , a co nie podoba sie ? Mam na koktailowo moze byc ? Bym poprosila w inetncji pogody bez deszczu , bo trzeba sie styropianem zajac na zewnatrz . Tak Wam powiem Dziewczeta drogie , ze sie czepiacie , dlatego , ze juz jestescie w takim wieku , ze nic innego nie pozostaje . Tylko zlosc , ze uroda przeminela , ze sie faceci juz nie tak za Wami obgladywuja na ulicy. To gorycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 też wyczytałam o tym pasku miałam nawet coś wyskrobać, ale ostatnio chyba za dużo łażę po forum i czepiam się kurna no robię się jakaś zgredziała A wiesz, Kuleczko, że też ostatnio mam takie wrażenie? To kryzys wieku i tożsamości czy jak? ale mi wstyd teraz w domu to już się mój ślubny zbuntował, normalnie przelałam czarę upierdliwości i stanu "bez kija nie podchodź" miewam czasem takie okresy, ale pocieszam się, że nieczęsto kryzys wieku i tożsamości powiadasz ja poproszę o łagodniej brzmiącą diagnozę się wystrachałam może to tylko ta gorycz, co to rrmia mówiła ps. dobra, to teraz jak ns idę komuś w d..ę powłazić i niech me winy zostaną odkupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Rmisiu i Kuleczko wystepowalam na temat "Rola i mozliwosci e-learningu w ksztalceniu ustawicznym" - bo projekt realizujemy -Centra Ksztalcenia na Odleglosc na Wsiach. Powiem szczerze, ze nie widzialam, zeby jakis wojt padl z wrazenia po mom wystapieniu - no to nie wiem, co myslec No a tak w szczegole to nauczycielka jestem no i teraz rozgladam sie czy ja mam te no...jak to mowice...JAJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 też wyczytałam o tym pasku miałam nawet coś wyskrobać, ale ostatnio chyba za dużo łażę po forum i czepiam się kurna no robię się jakaś zgredziała A wiesz, Kuleczko, że też ostatnio mam takie wrażenie? To kryzys wieku i tożsamości czy jak? ale mi wstyd teraz w domu to już się mój ślubny zbuntował, normalnie przelałam czarę upierdliwości i stanu "bez kija nie podchodź" miewam czasem takie okresy, ale pocieszam się, że nieczęsto kryzys wieku i tożsamości powiadasz ja poproszę o łagodniej brzmiącą diagnozę się wystrachałam może to tylko ta gorycz, co to rrmia mówiła ps. dobra, to teraz jak ns idę komuś w d..ę powłazić i niech me winy zostaną odkupione Eeee, no Kulka!!! Ja to jakoś kretyńsko napisałam, ale mi chodziło o to, że ja mam wrażenie o sobie, że to ja jestem upierdliwa, absolutnie nie Ty!!!! No proszę Cię, nie stresuj się bez sensu, to o mnie tutaj chodzi!!! PRZEPRASZAM!!! Plissss!!! No!!!!! Kurde, zawsze coś walnę jak łysy grzywką o beton!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Rmisiu i Kuleczko wystepowalam na temat "Rola i mozliwosci e-learningu w ksztalceniu ustawicznym" - bo projekt realizujemy -Centra Ksztalcenia na Odleglosc na Wsiach. Powiem szczerze, ze nie widzialam, zeby jakis wojt padl z wrazenia po mom wystapieniu - no to nie wiem, co myslec No a tak w szczegole to nauczycielka jestem no i teraz rozgladam sie czy ja mam te no...jak to mowice...JAJA AnSi, czy będzie nadużyciem, jeśli Cię poproszę o kilka zdań z wyjaśnieniem tego projektu na priva? Z wielu względów takie sprawy mnie interesują i byłabym bardzo wdzięczna za jakiś ogólny zarys tematu. Na czym polega pomysł, kto może się kształcić, kto finansuje i jak to się odbywa? Bardzo ogólnie, nie chcę być namolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 rrmi, ja z zasady nie wierze w wyjasnienia kobiet. Myslalam , ze silnej wiary jestes . Jednak sie mylilam. Pokaz jaie masz te kolory wpokojach bo sie widze sam nie pochwalisz. W wierze utwierdzaja mnie cuda. Kilka late temu spotkalem jedno i tak z nim zyje do dzis. Mimo to, zostalem wierny zasadom. (Nie napisze, ze zasady zobowiazuja ) Moj aparat, podobnie jak moje oko, nie rozroznia tych kolorow, wiec nie ma sie co meczyc... To co przezywacie to moze byc: menonukleoza, ZNP, SCHN lub WDWSP Takie pytanie ot: czy jak Twoj protoplastus chodzil do szkolu w US to czy tez mialas tegu typu dylematy? Tak sie zastanawiam, czy jego problemami zajelas sie z racji lokalnej specyfiki szkoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 09.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 też wyczytałam o tym pasku miałam nawet coś wyskrobać, ale ostatnio chyba za dużo łażę po forum i czepiam się kurna no robię się jakaś zgredziała A wiesz, Kuleczko, że też ostatnio mam takie wrażenie? To kryzys wieku i tożsamości czy jak? Rrmisia, masz rację, że szkoda gadać, ale jak czytam takie banialuki rodem z ciemnogrodu, to nóż mi się sam w kieszeni otwiera i nie wytrzymuję i coś zaraz mówię. No, nie umiem takich bzdur i wymysłów spokojnie przyjmować. Q_rwa, ja rowniez .Pas mi sie sam rozwija i mam ochote "naaaapierdalac" swoje dziecko. O przepraszam, zapomnialem sie przywitac . Dzien Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Eeee, no Kulka!!! Ja to jakoś kretyńsko napisałam, ale mi chodziło o to, że ja mam wrażenie o sobie, że to ja jestem upierdliwa, absolutnie nie Ty!!!! No proszę Cię, nie stresuj się bez sensu, to o mnie tutaj chodzi!!! PRZEPRASZAM!!! Plissss!!! No!!!!! Kurde, zawsze coś walnę jak łysy grzywką o beton!!! uffff, to mogę się dalej czepnąć tu i ówdzie kamień z serca daja vu dzień dobry trzymaj pas na wodzy...... nie uchodzi, żeby się sam tak panoszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts