rrmi 13.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jejku , jaka ja juz stara , ze tak wlasnie wszystko wiem W sumie to przeczytalam ciezkie regaly w temacie psychologii i psychiatrii nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jejku , jaka ja juz stara , ze tak wlasnie wszystko wiem W sumie to przeczytalam ciezkie regaly w temacie psychologii i psychiatrii nawet eeee tam zaraz stara doświadczona się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kasia Ja sie tak sama z siebie smieje i z tej mojej starosci. Tak naprawde to jestem duuuuzo mlodsza. Brazuniu Wlasnie nie wiem kiedy i gdzie Wazne jednak , ze sie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazuniu Wlasnie nie wiem kiedy i gdzie Wazne jednak , ze sie wybieram A spróbuj się nie odezwać A może tak w pobliże Perły Bałtyku, albo do samej owej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Depsiu, Zwolnij troche bo bede Cie musiala "wyzwac" o tych co zaniedbuja swoje dziatwy A tak na powaznie, to nie daj sie zajezdzic. Moj mentor od biznesu brutalnie powtarzal, ze w przelomowym momencie zycia, czyli na lozu smierci nie zaluje sie, ze zbyt malo sie pracowalo, za malo poswiecalo obowiazkom, tylko ze zbyt malo czasu zylismy dla siebie, dla swoich bliskich, za malo zobaczylismy, zwiedzilismy i ze za malo bylo lenistwa. Tak to sobie wzielam do serca, ze rzucilam w cholere prace w korporacji Nie musze pisac jak mi teraz dobrze W koncu na swoim ... rrmisiu, Nas tez jutro czeka praca na zewnatrz Zrzucili nam kolejne gory drewna do kominka i jakos, mimo deszczu i ziabu trzeba je poukladac taka "sciezka zdrowia" o poranku bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazuniu Ty mnie nie bierz na powanie , ja sie tak wszedzie wybieram , ale tak naprawde to ciezko mi po zakupy z domu wyjsc. Wychodze z dmu , bo kazdy wychodzi , bo sie gdzies jezdzi , chodzi do znajmoyh , ale tak naprawde najlepiej mi w domu . No tak mi sie porobilo Amber Padac jutro nie bedzie , ale ma byc zimno , jesli nie musicie to nie noscie jednego dnia. Dzisiaj siedze pod koldra , bo mnie zimno telepie od tego podworka . Deszczyk padal w dzien lekki , kapalo za kolnierz , raz to mi nawet gdzien indziej nakapalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 rrmisiu, Wygrzej sie i wylez! Za mna wlecze sie to chorobsko juz trzeci tydzien. Ale jest lepiej, przynajmniej nie cherlam juz tak a i katar przeszedl ... Nie mniej teraz aura sprzyja bakcylom Nie daj sie wiec i dbaj o siebie i o Majstra Zdrowie najwazniejsze, bo wtedy i prace sie posuwaja i czlowiek skory do rozrywek BTW widzialas? Snieg spadl Zalepilo nam okna dachowe Majutek w kubraku po podworku biega ... znaczy sie zima na dobre sie panoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 i czlowiek skory do rozrywek BTW widzialas? Snieg spadl Zalepilo nam okna dachowe Majutek w kubraku po podworku biega ... znaczy sie zima na dobre sie panoszy Spokojnie , do soboty dojde Widzialam snieg . Dobrze , ze sie jako tako obrobilismy na dworzu. Nie zapomnj zabrac Majutkowe ciuchy do mnie I Majutka of course Nic to Kulka w piatek przyjedzie to k-g bedziem czepiali , zawsze to porzadna pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jakby czasami Housik tu zerkal, to potwierdzam, ze czasu nie moglas miec. Widzialm co bylo do zrobienia i to wszystko na wczoraj aby przed sniegiem zdarzyc... Mysle, ze Housik spokojnie poczeka az u Was bedzie wszystko pozamykane tak aby nie ogrzewac sasiadom powietrze Waszym kosztem. Zamkniecie salon sufitem i juz bedzie normalnie, a poczta poczeka. Do Swiat zdazy doleciec. A w miedzyczasie to przynajmniej sobie pogadasz z Housem, jak juz skubany zemna gadac nie chce. Daj znac jak juz ciepelko nie bedzie uciekalo, bo ja ciagle mysle jak Wy tam w tych wielkich pomieszczeniach, czy Wam sie nagrzalo. A w dodatku dzis snieg nie odpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nic to Kulka w piatek przyjedzie to k-g bedziem czepiali , zawsze to porzadna pomoc A kulka wie, ze za pomoc bedzie i to w dodatku porzadna Porzadna to chyba od porzadania, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dobrze, że mnie uprzedzilaś, zabiorę mój drelich roboczy i zapaskę Amber, już sobie takich podśmiechujek nie rób zajadę i po Ciebie po drodze, co dwie do pomocy, to nie jedna ja to jestem bardzo ciekawa, gdzie Ci dokładnie nakapało rrmi Z tymi sufitami to pamiętam, jak u rodziców było pierwszej zimy po przeprowadzce mieli nieocieplony strop nad piętrem nie udawało się nagrzać piętra do temp wyższej niż 15 st przy większych mrozach robił się lód przy suficie następnego roku po ociepleniu styropianem jest cieplutko i przytulnie jak zamknięcie już sufity, będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Amber, już sobie takich podśmiechujek nie rób zajadę i po Ciebie po drodze, co dwie do pomocy, to nie jedna W szczegolnosci, gdy dwie takie porzadne Wychaczymy jeszcze grzanca po drodze i moge jechac! A co tam ... zawsze to nowa umiejetnosc w milym, znaczy sie porzadnym towarzystwie nabyta ja to jestem bardzo ciekawa, gdzie Ci dokładnie nakapało rrmi No nie wiem, ale tego chyba za wiele Ja tam sie wstydze rrmini za kolnierz zgladac, nie mowiac juz o innych nakapanych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ...Rafal Slusarczyk ... Nie wiem jakim cudem moze miec dopisek "najlepszy doradca na Forum" Pewnie cię to nie pocieszy ale nie miał i nie ma tytułu najlepszego doradcy na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To ja widzę, że znowu Wam się spotkanko szykuje. Ależ ja Wam zazdroszczę! Ja też bym chciała... spotkać się z kimś... Buuuuuuu... Brazunia, może zajedziesz do mnie z jakim ciastem, zrobię grzańca i pójdziecie na koniach u nas pojeździć... Buuuuuuuuu... Amberciu, ten nawał to jakoś tak teraz, mam nadzieję, że w grudniu trochę spokojniej będzie. To wtedy sprawdzę zeszyty swoim chłopakom. A Wy nie możecie raz wreszcie siąść razem w auto jakie (Rrmi, Amber, Kulka, Zeljka i Stefek) i przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 depesia, to chyba na wiosnę sama widzisz, że nasza rrmi z domu nosa nie wyściubia i ja mam ostatnio tak samo, wychodzę jak muszę jakoś tak dobrze mi w domu w piątek muszę być w Wa-wie to i przy okazji naszą gospodynię nawiedzę jeszcze będziesz nas wyganiać, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 depesia, to chyba na wiosnę sama widzisz, że nasza rrmi z domu nosa nie wyściubia i ja mam ostatnio tak samo, wychodzę jak muszę jakoś tak dobrze mi w domu w piątek muszę być w Wa-wie to i przy okazji naszą gospodynię nawiedzę jeszcze będziesz nas wyganiać, zobaczysz Obyś miała rację. Z tym wychodzeniem też tak mam, więc rozumiem. Ale i tak Wam zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.11.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 spóźnione ale prosto z serducha najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia i miłościhttp://giftservice.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/8682c41a95a8348c951e3883c08b84a3.jpghttp://giftservice.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/42766161cf23cb172f19df4906c95ff9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kurde , co wiecej slucham System tym bardziej nie moge przestac . Dementuje plotki jakoby nakapalo mi za gacie . Tylko za spodnie to bylo Cos ciezko sie ruszyc do roboty. Trzymajmy dzis kciuki za naszego kolege Depiego , ktory zaczyna walke na budowie Kulka drelich bedie w sam raz , a zapaska oznacza ,ze bedziesz cos gotowala ,czy jak ? Dpsiu Na wiosne W domu jest zdecydowanie cieplej , jedynie pod czescia salonu gdzie nie ma sufitu , ale moze dzis jakos posuniemy prace jest tak sobie , podloga grzeje super Cyzby to faktycznie tak styro pomogl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kurde , co wiecej slucham System tym bardziej nie moge przestac . Dementuje plotki jakoby nakapalo mi za gacie . Tylko za spodnie to bylo Cos ciezko sie ruszyc do roboty. Trzymajmy dzis kciuki za naszego kolege Depiego , ktory zaczyna walke na budowie Kulka drelich bedie w sam raz , a zapaska oznacza ,ze bedziesz cos gotowala ,czy jak ? Dpsiu Na wiosne W domu jest zdecydowanie cieplej , jedynie pod czescia salonu gdzie nie ma sufitu , ale moze dzis jakos posuniemy prace jest tak sobie , podloga grzeje super Cyzby to faktycznie tak styro pomogl ? Edytko Dziekuje Taka piekna roze wyszywanke dostalam od Zeljki , bardzo lubie roze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 rrmi, podoba mi się jak ktoś tak umie sam ze sobą pogadać grunt to być ze sobą w zgodzie co to jest ten System czy chodzi może o Blue System Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts