mmmad 14.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 rrmi, podoba mi się jak ktoś tak umie sam ze sobą pogadać grunt to być ze sobą w zgodzie Czy ja wiem? Ze schizofrenia nigdy nie jest sie samotnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kulka jak jeszcze kiedys bedziesz musiala byc w Warszawie to ja tez chetnie Cie poznam. Pamietaj o tym, prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mmmad, miarkuj się, bo tu panuje ogólnie ład i kultura nie wiem czy zauważyłeś nie to co w psychologu Zeljko, ja bywam sporadycznie w stolicy, ale obiecuję, że następnym razem z przyjemnością zajadę teraz już nie mogę zawieźć rrmi, bo podobno czerone dywany szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 cześć baby długo mnie nie było, dużo się działo, r słyszałem żeś wiekowa majstra też w to wciągnęłaś ????????? z babami zawsze tak jest nie dość że same rozrabiają, to jeszcze szukają współwinnych najlepszego z okazji Imieniin co z Twoim kotłem ? Amber co z ogrzewaniem? jak coś to przedzwoń, dps serdeczne dzięki, to było bardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Wcisnę się tutatj jeszcze??? Kuleczka i Ambercia możecie się ździebko posunąć to przysiendę z Wami na tym zydelku i popatrzę, co też nowego u naszej Gospodyni?? ... Dziękuję bardzo Ale co ja słyszę, kapie A na kie licho kapie tutaj, nie może gdzie indziej No złośliwe to kapanie jakieś jest Mam nadzieję, że tak jak zaczęło kapać, tak kapać przestanie Depeesiu nie płakuniaj, ja na pewno przyjadę we wrześniu, jak już grzyby będą, bo Szanowny nie ominie drugi raz takiej okazji, odczułby to wręcz jak porażkę osobitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Brazunia, trzymam Cię za słowo. I naszą babską ekipę też. Bo jak na razie to wielu obiecało, ale niewielu przyjechało. Ja mam nawał roboty, wszystko muszę mieć "na wczoraj". Rrmisia, fajnie, że coraz cieplej, ja to zawsze grzeję się przy kominku, bo jak jest zimno to słabo funkcjonuję albo i w ogóle. Jak będzie sufit i kominek to poproszę o foto. Popatrze se. 1950, a masz już? Jak tak, to fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ale dzisiaj byl dzien ... Powitanie dnia przynioslo calodzienny brak pradu To sie nazywaja prace konserwacyjne w srodku zimy Oczywiscie ogrzewanie nam poleglo i nawet nie mielismy na czym zagrzac mleka do platkow! No pechoza ... a tak chcialo mi sie kawy ... Do 13.00 przelezalam wiec pod koldra, pies razem ze mna i z moim zlym humorem. Przed 14 wszyscy stwierdzilismy, ze trzeba sie za jakas prace zabrac Zaczelismy wiec dlubac przy drewutni i drewnie, ktore wczoraj nam przywiezli. Koniec koncow, drewutnia zostala zapakowana a ja kontentna spogladam w ciepla przyszlosc rrmini, Dla kulki czerwony dywan szykujesz, to dla nas przynajmniej na droge wyjdz i pomachaj zalotnie czerwonymi makami. Jak dobrze pojdzie, to powinnismy dotrzec w sobote Bedzie ok? 1950, Dzieki, ze pytasz Jest jak bylo, ale wiemy ze Rafalek ma jeszcze duzo do zrobienia w naszej instalacji Jezier, Niestety pocieszona sie nie czuje ... nabywam doswiadczen ... czasami dosc bolesnych i zimnych, ale coz ... bywa i tak .... Trzeba bylo nam wybudowac dom pasywny, to problemu by nie bylo Depsiu, Moze latem zawitamy Tylko nie wiemy gdzie, ale jak mniemam pieknie jest u Ciebie ... i klimatycznie Jeszcze sie doczekasz, gdy gromada przyjedziemy i troche powywracamy Twoje zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 rrmi, podoba mi się jak ktoś tak umie sam ze sobą pogadać grunt to być ze sobą w zgodzie co to jest ten System czy chodzi może o Blue System Jak to dobrze sie z kogos posmiac , co ? Na zdrowie . Nie wiem co to jest Blue system , ale moj System , to System of a Down. No cudne , zakochalam sie mmmadziu Jak bedziesz sie tak niestosownie zachowywal to naprawde bede zmuszona Poza tym nie musiales zdradzac mojego sekretu na samotnosc Zeljko Jesli tak chcesz Kulke poznac to w piatek u mnie po poludniu 1950 Nie wiem gdzie sie wloczysz dniami i nocami , ale chyba bedziesz mial nakaz meldowania sie czesciej. Z piecem jest ok. Dwa dni mielismy problem , nawet posta o pomoc machnelam na forum i widac to pomoglo , akurat zaczelo sie palic. Jak mniemam to dzialanie forum pomaga Za zyczenia nisko sie klaniam Brazunia Widze , ze w Twim ostatnim poscie jest jakis glebszy sens jednak Dpsiu Byc moze i ja w Niedziele zasiade juz przy kominku . Wersja optymistyczna jest taka , ze moze Amber z Widem i Majutem sie zalapia na pierwsze odpalenie tfu nie zapeszac. Przeprowadz sie gdzies blizej nas to sie bedziey do znudzenia odwiedzac. konczyloby sie na kartce , ze nikto nie je doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Depsiu,[/b] Moze latem zawitamy Tylko nie wiemy gdzie, ale jak mniemam pieknie jest u Ciebie ... i klimatycznie Jeszcze sie doczekasz, gdy gromada przyjedziemy i troche powywracamy Twoje zycie No zobacz podobnie straszylam Sobota jak najbardziej ok , bede pomachiwac Zawsze wychodze po gosci na droge , jak zobaczylam , ze 1950 jedzie to skakalam do gory z radosci , po tym pewnie mnie poznal Z tymi dywanami to nie bierz na powaznie, tak sobie Kulka wymyslila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 rrmisiu, To trzymam kciuki za komiek Pieknie naumialam sie grzebac w ogniu, zar w ogien zamianiac, no mowie Ci magia ... Jak pozwolisz to pokaze Wyjtakowo to lubie, tylko potem niewiedziec czemu wedzonka jakos tak dziwnie pachne Chyba wiecej perfumow trza lac, albo przestac glowe do kominka wsadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Amber Pozwole i chetnie nauki przyjme , aby tylko go wykonczyc do soboty. Nic to w razie co daleko nie masz , na przeszkolenie podjedziesz inna raza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Rrmisiu Głębszy sens, powiadasz .... Tak, coś w tym jest I powiem grzecznie, że jeśli nie obejrzę tego kominka, co to ma się odpalić niedługo, to poplotę w podobny sposób znowu Noooo, ja nie wiem, czy Ty tego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Brazuniu Bardzo lubie jak ktos plecie. Nie cierpie wrecz jak jest powaznie To nie wiem co z tym kominkiem bedzie. W wyobrazni widze juz jak tak sobie siedze i patrze jak sie pali . Chyba Was opuszcze na czas pewie i sie naciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 1950 Za zyczenia nisko sie klaniam no !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Depsiu,[/b] Moze latem zawitamy Tylko nie wiemy gdzie, ale jak mniemam pieknie jest u Ciebie ... i klimatycznie Jeszcze sie doczekasz, gdy gromada przyjedziemy i troche powywracamy Twoje zycie No zobacz podobnie straszylam Dopsze, dopsze... Zobaczymy, czy słowo ciałem się stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Z tymi dywanami to nie bierz na powaznie, tak sobie Kulka wymyslila że niby jak w życiu Szkoda, że ja się na kominek nie załapię, ale co się odwlecze............ zazdroszczę Ci Amber tego grzebania ja sobie pogrzebać nie mogę (w kominku oczywiście ) zaraz mi się kopci na chałupę dokładać drewna też muszę z wolna i ostrożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 teraz już nie mogę zawieźć rrmi, bo podobno czerone dywany szykuje Oj kulka taka to ja nie jestem. Ja sie po prostu w kolejke zapisuje. rrmi ja bardzo chetnie w piatek, ale moj kierowca zajecty, wiec podziekuje tym razem. Bawcie sie dobrze. Hm, co ja mowie, jak inaczej mialo by byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Brazuniu Bardzo lubie jak ktos plecie. Nie cierpie wrecz jak jest powaznie To nie wiem co z tym kominkiem bedzie. W wyobrazni widze juz jak tak sobie siedze i patrze jak sie pali . Chyba Was opuszcze na czas pewie i sie naciesze Sie Kobieto nie wygłupiaj, bo zacznę gadać poważnie i z sensem, a tego już nikt nie zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ...teraz już nie mogę zawieźć rrmi, bo podobno czerone dywany szykuje A dokąd to kuleczko chcialaś naszą rrmi wieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Do lasu nie dam sie wywiezc , to odrazu moge powiedziec. W zyciu. AnSi Na zdjecia czekamy Dpsiu Jak sie slowo cialem staje to sie mowi , ze cud Brazunia Nie strasz Zeljko Cieplej juz znacznie mamy , to sie juz mozesz nie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts