kuleczka 14.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 zawieść oczywiście amnezja jakaś, albo pomylony klawisz ja nie pojmować.... dziewczyny, siedzę w kartoflach w poradach życiowych ubawiłam się po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kulka Ubawilas sie w kartoflach ? Sie pofatyguje i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 przegapiłaś najlepsze rrmisia jak chłopaki dedukowali na temat selimma boszzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ns cos ma do naszegoSela , tylko nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Do lasu nie dam sie wywiezc , to odrazu moge powiedziec. W zyciu. Dpsiu Jak sie slowo cialem staje to sie mowi , ze cud Aha...znaczy się ,w moje lasy też nie dasz się wywieźć... znaczy się, nie przyjedziesz... znaczy się, że to byłby cud... znaczy się, JA CIĘ JESZCZE ZŁAPIĘ. Z tym, że nie wiem, co wtedy zrobię i jak Cię wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 weźcie już przestańcie z tym wywożeniem, bo mnie wstyd kurcze, jakoś z wiekiem łapię się na tym, że coraz więcej ortografów strzelam coraz częściej też mam wątpliwości co do pisowni, muszę się przeprosić ze słownikiem rrmi, bo selek mu dogryza często, gęsto ale abstrahując od tego............., ja się nieustannie zachwycam składnią, sensem, sposobem, wypowiedzi wiadomego pana jest to dla mnie niesamowicie fascynujące zjawisko psycho-fizyczne, gdybym studiowała psychologię, na bank pisałabym magisterkę z osobowości internetowych, zależnościach, małych i dużych społecznościach w necie, zachowań.............. takie to moje małe zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kulka, sorki, no znowu ja... Naprawdę, nie myślałam specjalnie o tym wy... no wiesz. Tylko Ona tak napisała, że mnie wychodzi, że nie przyjedzie. Z tym, że obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.11.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a odrobiłaś już zadanie domowe i nauczyłaś się swojego ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 mmmadziu Jak bedziesz sie tak niestosownie zachowywal to naprawde bede zmuszona Poza tym nie musiales zdradzac mojego sekretu na samotnosc Tego nie pisalem ja, to byl ten drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a odrobiłaś już zadanie domowe i nauczyłaś się swojego ogrzewaniaJest ser!!! Oglaszam , ze doslownie chwile po poloeniu sufitu mamy w salonie ponad 18 stopni , bardo jestem zadowolona. Piec tez juz chyba rozgryziony . Mam nadzieje . Dziekuje J Dpsiu Jak ja mowie to mowie , no mowie Ci Kulka Mam podobne zainteresowania i lubie obserwowac ludzi. W ocenie rzadko sie myle. Zaraz wiedzialam , ze do moich komentarzy zagladaja sami fajni ludzie mmmadziu Tak tylko sprawdzalam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 zaryzykowałabym nawet, że najfajniejsi z fajnych hip hip huraaaaaa!!!!!! dla rrmiowego sufitu niech żyje ciepełko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 zaryzykowałabym nawet, że najfajniejsi z fajnych hip hip huraaaaaa!!!!!! dla rrmiowego sufitu niech żyje ciepełko!!! taaaaaaa a sufit to bym chętnie zobaczyła ten u rrmi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Niech żyje sufit!!!!!!!!!! Od razu cieplej, co nie Pani Majstrowa A zdjęcia jakoweś masz, że tak z delikatną "żaluzją" zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ooooo, jest sufit!!!! Hurrraaa!!!! Ja też na fotki czekam, a co! Saluna z sufitem i kuminkiem, a co! Gratuluję, Rrmisiu, bardzo gratuluję!!! Gdzieś kołace się we mnie nadzieja, że jak mówisz, to mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 rrmisiu, Ho, ho, ho ... sufit to nie byle sprawa ... moment wrecz przelomowy! Teraz juz zawsze bedzie cieplo i przytulnie A jak tam kominek? Bo pokazalabym jak pieknie, a moze nawet z gracja grzebie w rozpalonych drewienkach Nie to, ze chce sie promowac, albo cos ale wiesz falszywa skromnosc nie poplaca Dziewczyny, widzialam dzisiaj jako zywo Piotra Rubika Snulismy sie miedzy tymi samymi polkami w hipermarkecie ... no dobra, on sie snul a ja za nim Potem grzebalismy w jednej lodowce z jogurtami A potem on poszedl do kasy, a ja zupelnie zapomnialam co mam kupic No nic to ... na kolacje suchary i grzane wino ... dzien jak codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 oh jo zycie to jednak jest piekne Dziekuje Wam za podziwianie naszego sufitu Tez podziwiamy. Chcialabym powiedziec , ze bez pomocy naszego najlepszego sasiada i wspanialego faceta , tego samego , ktory robil nam wiezbe nie bylo mozliwe polozenie k-g w pol godziny. Pozniej Synek dokrecal tylko wkrety. Tak mysle , ze ..tfu nawet nie powiem , nie zapesze Jutro Kulka powiedz rano Rodzinie jak bedziesz opuszczala dom , ze nie wiesz kiedy wrocisz , bo sie maly zlocik szykuje Forumowy Popijem se , stare czasy powspominamy, jak starzy polacy W planach jest impreza do balego rana Kurna , w domu cieplo , ze az milo , piec pali mniej , no normalnie super AAA , kit wciskalam , nowa plyta Systemu to nie systemu tylko wokalisty , ale brzmi jak System , bo w sumie to wokalista nadal temu zespolowi to cos. Zakochana jestem coraz bardziej Amber Ne zebym tego , ale ten Rubik to tego Z tym , ze rozumiem . Dam pogrzebac , jak bedzie w czym , mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jeszcze musze sie pochwalic Jutro przyjezdzaja dlubac w instalacji gazowej No nareszcie! Mam nadzieje, ze ladnie przekopia dzialeczke, zaloza skrzyneczke i pozostanie mi jeszcze troszke poczekac na licznik i odbior ... A potem zalacze sobie gaz na malutki plomyczek i wyprowadze sie na zime do mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 nie no rrmisia, ja to najwyżej na godzinkę, góra dwie nie szykuj nic proszę, nie rób sobie kłopotu wystarczy gorąca herbatka z cytryną, ew. jak to mówi Amber, kruche sklepowe cieszę się razem z Tobą z ciepełka w chałupce jutro sprawdzę Ps. poważnie spodziewasz się kogoś nie wiem czy bardzo mam się wystroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jeszcze musze sie pochwalic Jutro przyjezdzaja dlubac w instalacji gazowej No nareszcie! Mam nadzieje, ze ladnie przekopia dzialeczke, zaloza skrzyneczke i pozostanie mi jeszcze troszke poczekac na licznik i odbior ... A potem zalacze sobie gaz na malutki plomyczek i wyprowadze sie na zime do mamy I tej werski sie trzymajmy Jak nie bedzie tak jak mowia to z grabiami pojdziemy. W sobote w razie co szczegoly omowim Kulka Imprez bedzie , bo u nas dom imprez jest. Inne forumowicze beda i jak widze ku mej radosci caly weekend sie imprezowo zapowiada. Nie wiem jeszcze kto na Niedziele nam pisany Zapoznasz sie Kulka , nie badz wsiowa i nie gadaj ,ze Ty tylko z cytrynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Sufit, ciepło i impreza...wiecie, że żyjecie Gratuluję...również sąsiada A nie zasypało Was za bardzo, u mnie dalej pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts