Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Do lasu nie dam sie wywiezc , to odrazu moge powiedziec.

W zyciu.

Dpsiu

Jak sie slowo cialem staje to sie mowi , ze cud :D

Aha...znaczy się ,w moje lasy też nie dasz się wywieźć... znaczy się, nie przyjedziesz... znaczy się, że to byłby cud... znaczy się, JA CIĘ JESZCZE ZŁAPIĘ. Z tym, że nie wiem, co wtedy zrobię i jak Cię wykorzystam.

weźcie już przestańcie z tym wywożeniem, bo mnie wstyd :roll:

kurcze, jakoś z wiekiem łapię się na tym, że coraz więcej ortografów strzelam :-?

coraz częściej też mam wątpliwości co do pisowni, muszę się przeprosić ze słownikiem :oops:

rrmi, bo selek mu dogryza często, gęsto :D

ale abstrahując od tego............., ja się nieustannie zachwycam składnią, sensem, sposobem, wypowiedzi wiadomego pana :p

jest to dla mnie niesamowicie fascynujące zjawisko psycho-fizyczne,

gdybym studiowała psychologię, na bank pisałabym magisterkę z osobowości internetowych, zależnościach, małych i dużych społecznościach w necie, zachowań..............

takie to moje małe zboczenie

a odrobiłaś już zadanie domowe i nauczyłaś się swojego ogrzewania
Jest ser!!!

Oglaszam , ze doslownie chwile po poloeniu sufitu mamy w salonie ponad 18 stopni , bardo jestem zadowolona.

Piec tez juz chyba rozgryziony .

Mam nadzieje .

Dziekuje J

Dpsiu

Jak ja mowie to mowie , no mowie Ci :p

Kulka

Mam podobne zainteresowania i lubie obserwowac ludzi.

W ocenie rzadko sie myle.

Zaraz wiedzialam , ze do moich komentarzy zagladaja sami fajni ludzie :D

mmmadziu

Tak tylko sprawdzalam Ciebie

Ooooo, jest sufit!!!! Hurrraaa!!!! Ja też na fotki czekam, a co! Saluna z sufitem i kuminkiem, a co! :D :D :D 8)

Gratuluję, Rrmisiu, bardzo gratuluję!!! :D :D :D

Gdzieś kołace się we mnie nadzieja, że jak mówisz, to mówisz. :roll: :p

rrmisiu,

Ho, ho, ho ... sufit to nie byle sprawa ... moment wrecz przelomowy! Teraz juz zawsze bedzie cieplo i przytulnie :-) A jak tam kominek? Bo pokazalabym jak pieknie, a moze nawet z gracja grzebie w rozpalonych drewienkach :oops:

Nie to, ze chce sie promowac, albo cos ale wiesz falszywa skromnosc nie poplaca :lol:

Dziewczyny, widzialam dzisiaj jako zywo Piotra Rubika 8) Snulismy sie miedzy tymi samymi polkami w hipermarkecie ... no dobra, on sie snul a ja za nim :oops: :lol: Potem grzebalismy w jednej lodowce z jogurtami :oops: A potem on poszedl do kasy, a ja zupelnie zapomnialam co mam kupic :lol: No nic to ... na kolacje suchary i grzane wino ... dzien jak codzien :lol:

oh jo

zycie to jednak jest piekne

8) 8) 8)

Dziekuje Wam za podziwianie naszego sufitu :p

Tez podziwiamy.

Chcialabym powiedziec , ze bez pomocy naszego najlepszego sasiada i wspanialego faceta , tego samego , ktory robil nam wiezbe nie bylo mozliwe polozenie k-g w pol godziny.

Pozniej Synek dokrecal tylko wkrety.

Tak mysle , ze ..tfu nawet nie powiem , nie zapesze :D

Jutro Kulka powiedz rano Rodzinie jak bedziesz opuszczala dom , ze nie wiesz kiedy wrocisz , bo sie maly zlocik szykuje Forumowy :roll:

Popijem se , stare czasy powspominamy, jak starzy polacy :D

W planach jest impreza do balego rana 8)

Kurna , w domu cieplo , ze az milo , piec pali mniej , no normalnie super :D

AAA , kit wciskalam , nowa plyta Systemu to nie systemu tylko wokalisty , ale brzmi jak System , bo w sumie to wokalista nadal temu zespolowi to cos.

Zakochana jestem coraz bardziej :p

Amber

Ne zebym tego , ale ten Rubik to tego :roll:

Z tym , ze rozumiem .

Dam pogrzebac , jak bedzie w czym , mam nadzieje

Jeszcze musze sie pochwalic :-) Jutro przyjezdzaja dlubac w instalacji gazowej :D No nareszcie! Mam nadzieje, ze ladnie przekopia dzialeczke, zaloza skrzyneczke i pozostanie mi jeszcze troszke poczekac na licznik i odbior ... A potem zalacze sobie gaz na malutki plomyczek i wyprowadze sie na zime do mamy :lol: 8)

:oops: nie no rrmisia, ja to najwyżej na godzinkę, góra dwie :wink:

nie szykuj nic proszę, nie rób sobie kłopotu

wystarczy gorąca herbatka z cytryną, ew. jak to mówi Amber, kruche sklepowe :D

cieszę się razem z Tobą z ciepełka w chałupce :wink:

jutro sprawdzę

Ps. poważnie spodziewasz się kogoś

nie wiem czy bardzo mam się wystroić :roll: :D

Jeszcze musze sie pochwalic :-) Jutro przyjezdzaja dlubac w instalacji gazowej :D No nareszcie! Mam nadzieje, ze ladnie przekopia dzialeczke, zaloza skrzyneczke i pozostanie mi jeszcze troszke poczekac na licznik i odbior ... A potem zalacze sobie gaz na malutki plomyczek i wyprowadze sie na zime do mamy :lol: 8)
I tej werski sie trzymajmy :D

Jak nie bedzie tak jak mowia to z grabiami pojdziemy.

W sobote w razie co szczegoly omowim :D :wink:

Kulka

Imprez bedzie , bo u nas dom imprez jest.

Inne forumowicze beda i jak widze ku mej radosci caly weekend sie imprezowo zapowiada.

Nie wiem jeszcze kto na Niedziele nam pisany :D

Zapoznasz sie Kulka , nie badz wsiowa i nie gadaj ,ze Ty tylko z cytrynka :D :wink: