Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jea

U nas nie pada, chyba wie , ze bym byla niezadowolona :roll:

Twoje zdrowko w pierwszej kolejnosci , ok ? :D

Kurde , naprawde fajnie miec sufity :p

Dopiero dwa razy odśnieżałem, popołudniu i o 20...

teraz z 20cm jest ale jak całą noc popada :roll:

No to Twoje zdrowie na budowie :D

Kulka

Imprez bedzie , bo u nas dom imprez jest.

Inne forumowicze beda i jak widze ku mej radosci caly weekend sie imprezowo zapowiada.

Nie wiem jeszcze kto na Niedziele nam pisany :D

Zapoznasz sie Kulka , nie badz wsiowa i nie gadaj ,ze Ty tylko z cytrynka :D :wink:

:lol: rrmisia, no ale ten imprez to nie ode pietnastej 8)

nie żebym przesądna była :p

obawiam się, że nie doczekam szacownych gości

nie żeby w kwestii ostatecznej, ale logistycznej :p

rrmisiu,

W koncu po salonach mozesz w kreacjach maszerowac, a nie tylko w polarze i kurtalce :-) Idzie ku lepszemu! Najwazniejsze, ze przed zima zdazyliscie. A i z piecem wspolny jezyk jest nawiazany :-)

1950,

:lol: :lol: :lol: fakt w brunetach gustuje, a on przeszlosciowy wlasnie malo blondynem byl :lol: A juz na pewno nie takim nordyckim ... przez gardlo nie przejdzie mi swinski :lol:

wyskokowych :lol:

No tak mysle , ze Kulka jest wyskokowa :D

Poza tym i ogolnie.

Jesli Kulki nie bedzie to Ja oplotkujemy :D :wink:

Imprez jutro od wieczora , jesli sa chetni to bedzie weselej :D

1950

No nic nie chcemy , tylko tyle , zebys mial nas na oku

Jea

To wspoczuwam , chyba , ze lubisz az tyle

Sniegu oczywiscie.

Ja to nie zybym tego , ale lubie jak siedze pod koldra i to po uszy.

Amber

Nie ma myszy i nie powiem , ze mi przykro.

Mlody sie cieszy na Majuta , wiec rozrywka bedzie :D

Jakies pajaki czasem laza , moga byc ? :roll:

Wyswatalabym jakiego kawalera , ale tu takie tylko miejscowe :roll: :D

Majusia to pewnie o jakims szlachcicu marzy :D

Poza tym Kulke fajnie bedzie obgadywac :lol:

Na minusie jest za oknem :-?

,

za bardzo to nie bedzie o czym obgadywać

taka już jestem perfekto :D no nie ma się do czego przyczepić :p :p :p

się z tem kawalerem nie wygłupiaj

już Ci Amber wybije głowy swatanie :lol:

lepiej kawalerów dla nas na jutro poszukaj

nie będziemy tak same przy tej cytrynce :D

moge ja po drodze zgarnąć jakich spod sklepu, tylko powiedz jakie masz preferencje :lol:

zeby Ci pasował i w ogóle 8)

Oj, nie mogę z Wami!!!! No uśmiałam się jak norka jak Was czytałam!!!

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e035.gif

Ależ tam będzie wesoło dzisiaj! :D

Chociaż jakiegoś priva śmiesznego przyślijcie, coooooo? :oops:

Ambercia, a on, ten Rubik, to na żywo też taki jak w TV? Sympatyczną gębę ma chociaż w realu? Jak mu z oczu patrzy? :roll:

Dziń dybry Państwu i na wstępie od razu do rzeczy przejdę!!! Ja bym bardzo się cieszyła, gdyby tak Szacowni Forumowicze i Forumowiczki trochę mnie poobgadywali, ale warunek jeden stawiam - przy tym obgadywaniu proszę moje zdróweczko jakowymś szlachetnym trunkiem wypić!!!!! A że dwa dni obgadywania się szykują, bo to się Towarzystwo za jednym zamachem "do kupy" zebrać nie może, to przygotowuję się na silne pieczenie policzków i w sobotę i w niedzielę!!!! Zapowiadam takowoż, że jeśli owe silne pieczenia policzków nie wystąpią, to się nasłuchacie!!!!!!!

Pozdrawiam i życzę miłych, gadających wieczorów :D

Ambercia, a on, ten Rubik, to na żywo też taki jak w TV? Sympatyczną gębę ma chociaż w realu? Jak mu z oczu patrzy? :roll:

Ja wiedzialam, ze jakas zblakana duszyczka, a moze wielbicielka tego i owego Rubika podpyta mnie dokladniej o to spotkanie przy jogurtach ;)

Otoz Kochana Depsiu, Rubiczek byl jako zywcem wyjety z TV. Jego oko kamery ani nie upieksza, ani nie ubrzydza. Moze jedynie wydaje sie na zwyca troche bardziej pomarszczony (whoops ... nie wiem czy powinnam pisac takie rzeczy :oops: ) i niestety - ale to juz taka globalna bolaczka ludzi z TV (oprocz Prokopa ;)) - nizszy niz nam sie wydaje :-)

Kiedys robilam sobie zakupy w EMPIKU a tu obok mnie zczytywal jakiegos brukowca zapomniany chyba Piotr Gebarowski. Jakiz on niewielki ... To samo dotyczy Joanny Brodzik, Wiczaka, Borysa Szyca i wielu wielu innych. Co jak co, ale kamera dodaje przede wszystkim wzrostu ... no i popularnosci :lol:

brazuniu,

Obiecuje Ci Slonko bedziesz miala swoje 5 minut na jutrzejszych pogaduchach :-)

rrmisiu,

Wrzuc mi Kochana na PW dokladny swoj adres i jeszcze raz nr komorki i domowy :-) Dziekuje :-)

kulka,

Zimno sie zrobilo jak nie wiem co ... opatul sie szczelnie, waloneczki cieple na nogi, a za pazuche pelna piersiowke wez! My tak na wsi zawsze czynimy :lol:

I tak nic? Caly dzien? No ja nie moge, albo imprezujecie, albo udajecie zapracowanych :evil: :lol:

Sie pochwale :-) Mamy juz skrzyneczke i podlaczenie gazu do pieca ... ale jeszcze bez gazu :lol: Przekopanie dzialki i wcisniecie rurek 3.000 PLN, perspektywa na cieplo zawsze i bez wzgledu na umiejetnosci mieszania w kominku - bezcenne 8) :D

Teraz tylko geodeta wyrysuje mapke, ktos tam zalozy nam licznik, a ktos inny odkreci kurek i bedzie git ... Jednym slowem pewnie kolejny miesiac niecierpliwego oczekiwania 8) :D

I jak tam po spotkaniu? Ploty byly? A grzaniec tez byl? I co z kominkiem? Mam nadzieje, ze pobyt kulki nie wstrzymal tak waznych prac, jak uruchomienie kominka :evil: :D