rrmi 15.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jea U nas nie pada, chyba wie , ze bym byla niezadowolona Twoje zdrowko w pierwszej kolejnosci , ok ? Kurde , naprawde fajnie miec sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ne zebym tego , ale ten Rubik to tego jestem zniesmaczony świński blondyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 nie no rrmisia, ja to najwyżej na godzinkę, góra dwie nie szykuj nic proszę, nie rób sobie kłopotu wystarczy gorąca herbatka z cytryną, ew. z wkladką jak to mówi Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jea U nas nie pada, chyba wie , ze bym byla niezadowolona Twoje zdrowko w pierwszej kolejnosci , ok ? Kurde , naprawde fajnie miec sufity Dopiero dwa razy odśnieżałem, popołudniu i o 20... teraz z 20cm jest ale jak całą noc popada No to Twoje zdrowie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kulka Imprez bedzie , bo u nas dom imprez jest. Inne forumowicze beda i jak widze ku mej radosci caly weekend sie imprezowo zapowiada. Nie wiem jeszcze kto na Niedziele nam pisany Zapoznasz sie Kulka , nie badz wsiowa i nie gadaj ,ze Ty tylko z cytrynka rrmisia, no ale ten imprez to nie ode pietnastej nie żebym przesądna była obawiam się, że nie doczekam szacownych gości nie żeby w kwestii ostatecznej, ale logistycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 rrmisiu, W koncu po salonach mozesz w kreacjach maszerowac, a nie tylko w polarze i kurtalce Idzie ku lepszemu! Najwazniejsze, ze przed zima zdazyliscie. A i z piecem wspolny jezyk jest nawiazany 1950, fakt w brunetach gustuje, a on przeszlosciowy wlasnie malo blondynem byl A juz na pewno nie takim nordyckim ... przez gardlo nie przejdzie mi swinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 1950, proszę mnie nie przeinaczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a co wy baby ode mnie chcecie, ja tylko jak bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kulka, A nie mozesz w sobote zajechac? Poznalabym Szanowna Forumowiczke, z ktora jak mniemam mialabym wiele wspolnego, w szczegolnosci w doswiadczeniach zimowo-wyskokowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ciesze sie, ze juz robota zrobiona i ze ciepelko przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 wyskokowych No tak mysle , ze Kulka jest wyskokowa Poza tym i ogolnie. Jesli Kulki nie bedzie to Ja oplotkujemy Imprez jutro od wieczora , jesli sa chetni to bedzie weselej 1950 No nic nie chcemy , tylko tyle , zebys mial nas na oku Jea To wspoczuwam , chyba , ze lubisz az tyle Sniegu oczywiscie. Ja to nie zybym tego , ale lubie jak siedze pod koldra i to po uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 rrmisiu, Zapomnialam zapytac, jak tam myszy? Obiecalam Majutkowi troche ruchu pobudzajacego instynkty, ale cos mi sie wydaje, ze rozprawilas sie z nimi na dobre Nudzi mi sie psisko, wiec liczymy na sobotnia aktywna rozrywke, a nie tylko obgadywanie kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a poobgadujcie sobie do woli najwyżej mnie uszy będą piec Amber, nie mogę w sobotę, bo ja będę przy okazji innych spraw jednak tyle sobót przede nami, jeszcze się będzie okazja pogościć znaczy taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Amber Nie ma myszy i nie powiem , ze mi przykro. Mlody sie cieszy na Majuta , wiec rozrywka bedzie Jakies pajaki czasem laza , moga byc ? Wyswatalabym jakiego kawalera , ale tu takie tylko miejscowe Majusia to pewnie o jakims szlachcicu marzy Poza tym Kulke fajnie bedzie obgadywac Na minusie jest za oknem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 za bardzo to nie bedzie o czym obgadywać taka już jestem perfekto no nie ma się do czego przyczepić się z tem kawalerem nie wygłupiaj już Ci Amber wybije głowy swatanie lepiej kawalerów dla nas na jutro poszukaj nie będziemy tak same przy tej cytrynce moge ja po drodze zgarnąć jakich spod sklepu, tylko powiedz jakie masz preferencje zeby Ci pasował i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 za bardzo to nie bedzie o czym obgadywać taka już jestem perfekto no nie ma się do czego przyczepić Dajcie im człowieka, a znajda mu wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Oj, nie mogę z Wami!!!! No uśmiałam się jak norka jak Was czytałam!!! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e035.gif Ależ tam będzie wesoło dzisiaj! Chociaż jakiegoś priva śmiesznego przyślijcie, coooooo? Ambercia, a on, ten Rubik, to na żywo też taki jak w TV? Sympatyczną gębę ma chociaż w realu? Jak mu z oczu patrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dziń dybry Państwu i na wstępie od razu do rzeczy przejdę!!! Ja bym bardzo się cieszyła, gdyby tak Szacowni Forumowicze i Forumowiczki trochę mnie poobgadywali, ale warunek jeden stawiam - przy tym obgadywaniu proszę moje zdróweczko jakowymś szlachetnym trunkiem wypić!!!!! A że dwa dni obgadywania się szykują, bo to się Towarzystwo za jednym zamachem "do kupy" zebrać nie może, to przygotowuję się na silne pieczenie policzków i w sobotę i w niedzielę!!!! Zapowiadam takowoż, że jeśli owe silne pieczenia policzków nie wystąpią, to się nasłuchacie!!!!!!! Pozdrawiam i życzę miłych, gadających wieczorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ambercia, a on, ten Rubik, to na żywo też taki jak w TV? Sympatyczną gębę ma chociaż w realu? Jak mu z oczu patrzy? Ja wiedzialam, ze jakas zblakana duszyczka, a moze wielbicielka tego i owego Rubika podpyta mnie dokladniej o to spotkanie przy jogurtach Otoz Kochana Depsiu, Rubiczek byl jako zywcem wyjety z TV. Jego oko kamery ani nie upieksza, ani nie ubrzydza. Moze jedynie wydaje sie na zwyca troche bardziej pomarszczony (whoops ... nie wiem czy powinnam pisac takie rzeczy ) i niestety - ale to juz taka globalna bolaczka ludzi z TV (oprocz Prokopa ) - nizszy niz nam sie wydaje Kiedys robilam sobie zakupy w EMPIKU a tu obok mnie zczytywal jakiegos brukowca zapomniany chyba Piotr Gebarowski. Jakiz on niewielki ... To samo dotyczy Joanny Brodzik, Wiczaka, Borysa Szyca i wielu wielu innych. Co jak co, ale kamera dodaje przede wszystkim wzrostu ... no i popularnosci brazuniu, Obiecuje Ci Slonko bedziesz miala swoje 5 minut na jutrzejszych pogaduchach rrmisiu, Wrzuc mi Kochana na PW dokladny swoj adres i jeszcze raz nr komorki i domowy Dziekuje kulka, Zimno sie zrobilo jak nie wiem co ... opatul sie szczelnie, waloneczki cieple na nogi, a za pazuche pelna piersiowke wez! My tak na wsi zawsze czynimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 I tak nic? Caly dzien? No ja nie moge, albo imprezujecie, albo udajecie zapracowanych Sie pochwale Mamy juz skrzyneczke i podlaczenie gazu do pieca ... ale jeszcze bez gazu Przekopanie dzialki i wcisniecie rurek 3.000 PLN, perspektywa na cieplo zawsze i bez wzgledu na umiejetnosci mieszania w kominku - bezcenne Teraz tylko geodeta wyrysuje mapke, ktos tam zalozy nam licznik, a ktos inny odkreci kurek i bedzie git ... Jednym slowem pewnie kolejny miesiac niecierpliwego oczekiwania I jak tam po spotkaniu? Ploty byly? A grzaniec tez byl? I co z kominkiem? Mam nadzieje, ze pobyt kulki nie wstrzymal tak waznych prac, jak uruchomienie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts