braza 16.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Amberciu mogę na Ciebie liczyć, mogę??? Bo Kuleczka z Rrmisią to chyba nie piły zdrówka mojego, policzki rumiane mam, ale tylko od wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 znowu piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 znowu piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 znowu piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Otóż ogłaszam wszem i wobec, że nieco ponad godzinę temu wróciłam od rrmiów no mówię Wam, było tak miło, wesoło i gadatliwie, że musieli mnie siłą wyrzucać d.pa mnie się do hamerykańskiego krzesła przyrosła tak naprawdę, to impreza się dopiero rozkręcała, a ja musiałam o suchym pysku (następnym razem załatwię sobie jakiegoś drajwera ) przynajmniej sobie pojadłam dobrego jedzonka Ps.dom - super, miejsce, las, spokój.......parę pomysłów z domu to chyba ściągnę (np szafy ), no i upewniłam się, że parterówka to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.11.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 to j amoze spac pojede o kllse ju6tor[olploptueu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.11.2007 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 to j amoze spac pojede o kllse ju6tor[olploptueu Siora idziemy spać, ja tule ale...byle gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Rrmi jakie to narzecze mam nadzieję, że Ci dzisiaj mężuś herbatki dobrej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kulka Prosze mi tu podsmiechujek nie robic , bo Cie obsmaruje Ale bedziecie zdrowi wszyscy , na pewno Kulka Popatrz tutaj , bo jakos wczoraj wyszlo tak dziwnie , ze nie posluchalas dobrze. http://pl.youtube.com/watch?v=T8YluAMCRT8 Dziewczeta sprzatacie czy gotujecie , ze tak pusto w domu dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No, mam nadzieję, że będę zdrowa. Synkowi imprezę osiemnastkową z kumplami dziś wyprawiam, muszę lecieć. Wieczorem będę wolne miała. Nie wiem dlaczego synek nie chciał, żebym została gwiazdą wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja dzis bylam w domku, maz po dlugim czasie znalazl troche czasu, wiec bylo malowanie (dwie sciany nam zostaly, jedna - groszek, druga w innym pokoju bordo) sciany w goscinnym - oni nazwali to zapach mchu.... Zapachu nie bylo wcale a mech to tez nie przypomina... Ja sie na razie nie martwie, zobacze jutro jak wyschnie jakie to bedzie.., na razie maz skomentowal, ze ten kolor dziala - nawymiotnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dpsiu Najlepsze zyczenia dla Synka To gdzie sie wybierasz wieczorem? Chyba odwapnisz chate , co ? Do mnie zalec , z Amberka sie zapoznasz Zeljko Ciekawa jestem tego koloru ,bo w opisie jest dosc dziwny Brazuniu Majutka od Ciebie w nos , tak ? W rzeczy samej to naprawde nasza Maxi chyba sie zabozyla Rozumiem jakis maly odwyk , ale zeby tyle to przesada , no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 tak naprawdę, to impreza się dopiero rozkręcała, a ja musiałam o suchym pysku (następnym razem załatwię sobie jakiegoś drajwera ) Wybierz mnie, wybierz mnie!!! Mnie wystarcza rybka, zalewa niepotrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Pstrykne, to pokaze. Dziwny jak dziwny.., u mojego mezna przewraca w jelitach, u mnnie wcale... Jak co to zmienie na jakis blotny.., bo taki tez chcialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Nie wiem dlaczego synek nie chciał, żebym została gwiazdą wieczoru. No skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 W rzeczy samej to naprawde nasza Maxi chyba sie zabozyla Rozumiem jakis maly odwyk , ale zeby tyle to przesada , no nie ? Hmmm, juz parę dni temu na RW złożyłam prostest w sprawie jej nieobecności nieusprawiedliwionej No zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Brazuniu Majutka od Ciebie w nos , tak ? Tak, w sam czubeczek!!! I Ambercię cmoknij w czółko W rzeczy samej to naprawde nasza Maxi chyba sie zabozyla Rozumiem jakis maly odwyk , ale zeby tyle to przesada , no nie ? No właśnie!!!! Gdzie jest Maxi!!!!!!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ufffff.... Nareszcie młodzież się bawi, a ja mam wolne... No zmęczyłam się konkretnie. Jeśli wyszły mi zdjęcia, to wkleję w dzienniku, pokażę Wam pierwszą większą imprezkę w stodole. W domu panuje teraz błoga cisza. Mąż włączył nam mecz, będziemy kibicować. Fajnie jest mieć takie możliwości lokalowe. Wy chyba też będziecie się dobrze bawić. Czekałam wczoraj na śmiesznego priva - i nic. Nie myślicie o koleżance, nie myślicie... Poprawcie się dzisiaj. Proszę Ambercię uściskać i Majutka wyczochrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Poolskaaa bialoo czerwoniiii Poolskaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Nie wiem dlaczego synek nie chciał, żebym została gwiazdą wieczoru. No jak pragnę zdrowia, strrrrraszneeee!!!! Kompletnie nie docenia gwiazdorstwa swojej osobistej Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts