rrmi 17.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Majusia wycalowana i nakarmiona bardzo. Narobila troche kichy i pojechala do domu zawstydzona Obszczekala naszego Mlodego , btw pierwszy chyba raz w zyciu jakis pies Go bszczekal i do tego taki obronny My z Ambercia wygadane . Dpsiu Jak tam impreza , pewnie sie rozkreca Zeljko Czekam jutro na zdjecie koloru Zosiu Widac kibicowalas bardzo Nasi Pany Mroz sie zbiera od polnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.11.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Majusia wycalowana i nakarmiona bardzo. Narobila troche kichy i pojechala do domu zawstydzona Nie troche, a duzo A zawstydzona to jam jestem Lalabym kijem po glowie, ale sumienie nie mam My z Ambercia wygadane . Oj i to jeszcze jak! Jedzonko bylo pyszne, towarzystwo przednie, a co rownie istotne warunki CIEPLARNIANE Baaardzo mi sie ten Wasz piec podoba ... no baaaardzo W nowym domu chcem taki samiusienki Dom tez piekny, przestronny i ma fajowskie drzwi Miejsca by nie starczylo, aby wymieniac jak rrmisia pieknie ma! Jedni musza uwierzyc na slowo, a inni co juz widzieli to i tak wiedza rrmisiowie, dziekuje jeszcze raz za goscine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No, ja wiedziaam, że u Rrmi pięknie jest. U nas impreza też się udała, z tym, że nie wiadomo jak, bo synkowie jeszcze śpią snem sprawiedliwego. Ambercia, a Ty byś nie mogła wkleić Majutka? Jakbyś u mnie w komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ambercia, a Ty byś nie mogła wkleić Majutka? Jakbyś u mnie w komentarzach... Majusia byla wczoraj w pieknym ubranku Wygladala jak krolewna Sama chcialam pstryknac , ale jakos tak wyszlo,ze zagadalimy sie Ale Was oplotkowalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ambercia, a Ty byś nie mogła wkleić Majutka? Jakbyś u mnie w komentarzach... Majusia byla wczoraj w pieknym ubranku Wygladala jak krolewna Sama chcialam pstryknac , ale jakos tak wyszlo,ze zagadalimy sie Ale Was oplotkowalysmy Taaaaaaak? No to bardzo mi przyjemnie! Ale nie piekły mnie policzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ale nie piekły mnie policzki! Jesli ktos dobrze mowi to nie pieka podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Aaaaaa, jak dobrze - to dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dpsiu Tak calkiem na powaznie zapytam . Gdzie sa Twoje namiary , ktore wczesniej mialas w stopce. Tak wlasnie siedze sobie i myslalam ile to kilosow do Ciebie mam , chcialam sprawdzic a tu kicha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Majusia byla wczoraj w pieknym ubranku Wygladala jak krolewna tiaaaaa ... a zachowala sie jak paskudny buras Fakt, dobrze mowilysmy wczoraj wiec strat w postaci piekacych policzkow i krostakow na jezyku byc nie powinno Dzisiaj zauwazylam, ze pod nasza furtka spi duzy pies ... hmmm zawolalam do niego, aby zobaczyc w jakich jest zamiarach Z radosci zaczal krecic dupaskiem, a pysk usmiechal mu sie od ucha do ucha Glodny chyba byl , bo wciskal nos kolo naszego smietnika ... Wynioslam wiec kabanosy z przeznaczeniem na sniadanie i bialy ser ... pozarl momentalnie ... A u nas tradycyjnie: platki i mleko depsiu, oto ta pyskata sucz w sportowych chodzeniu przy nodze z pelnym kontaktem wzrokowym z przewodnikiem Tak to sie nazywa, ale nie daj sie zwiesc ... gdy sucz nie pracuje buras z niej jest okrutny http://img233.imageshack.us/img233/572/44293678jo1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja nie wiem, co Wy o mnie gadałyście miałam wczoraj pierwszą w życiu migrenę, która trwa do dziś tyle że mogę już chodzić bez przewracania się i nie zwracam wszystkiego co zjem masakra Majusia jest prześliczna pochwalę się i ja moją Muszką przybłędą z przodozgryzem, a co tylko nabiorę sił do zrobienia ładnej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Co Ty tam Amberka od suczy chcesz to ja nie wiem. Ot sie przestraszyla , w koncu jakis chlop z pokoju wychodzil , drzwi trzasnely, to sie biedna przestraszyla i poszczekala , ze niby taka jest odwazna. Co w duchu myslala to wole nie wiedziec Kulka Moze Ty znowu jestes w ciazy ? W tamtym roku to ok , pamietam roznosilam plotki[z tym , ze w dobrej wierze] , ale moze teraz teraz to beda good newsy ??? Moge na kszesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Melduje, ze kurczka robilam po Twojemu. Fotke pokaze jak zrobie i ten drugi pokoj. Dzis malowalismy zielen drugi raz. Jak juz wyschlo, to sie nawet mojemu mezowi podobalo. To znaczy, powiedzial, a co tu ma sie podobac, jest ok, spoko... Ten pokoj ma byc lesny, wiec i mech ktory jest groszkiem sie przyda. Dzis bylo wiercone w salonie do lamp i zyrandolow..., nie, zeby jakis byl, albo lampeczka..., tylko dziury sa i kolki do powieszenia.... Gdzie kupic tania i ladna lampe? ale zanim to zrobie, gdzie znalezc czasu dla meza aby pojechal z nami po to do sklepu... Ciekawe w ktorym to roku na rescie zamieszkamy... Szefowa a Ty juz wiesz jaki Wasz kominek bedzie? Czy mamy pomoc szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 I jak wyszedl kurczak Zeljko ? Ciesze sie , ze juz pomalowane . Co do zyrandoli to nie pomoge , nasze widzialas , mam tyle innych spraw na glowie , ze poki co zarowki sa ok Przeprowadzisz sie juz niedlugo , znaczy wtedy kiedy ten tego Poza tym Stefek by sie nudzil w takim beznadziejnym sklepie gdie sprzedaje sie lampy , jestem pewna Co do kominka to juz wiem wszystko , ale poki co dochodzimy do siebie po imprezowym weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kulka Moze Ty znowu jestes w ciazy ? kuleczko, NA PRAWDE??? Jakze byloby fajnie, oczyma wyobrazni widze cale foruma cioc i wujkow, a na krzesnych to chyba wszyscy bysmy poszli O wyprawke sie nie martw! Sie zalatwi! Zeljka, Ja nie wiem po co Ci te lampy i zyrandole Zarowy sa bardzo gustowne i wybor masz tylko jedny: albo energooszczedne, albo pelna klasyka I po sklepach wszelakich jezdzic nie trzeba, bo nawet w moim wiejskim sklepie kupisz polskie i zagramaniczne. Zagramaniczne sa oczywiscie dla snobow i obrzydliwych bogaczy, wiec ja nawet do tej polki nie podchodze Nie ma to jak wspierac rodzima mysl technologiczna rrmisiu, Uruchomienia Waszego kominka doczekac sie nie moge Juz sie wpraszam, a poki co jutro jade jakas karkowke upolowac Wiesz w jakim celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Rrmisia - jak na poważnie to masz na privie. Ambercia - Majutek jest po prostu słodki!!! Nie stać mnie na takie malutkie szczęście, więc mam kotka od sąsiadki , ale jakbym mogła, to na pewno chciałabym takie cudności mieć! Proszę wymiziać Majusię od cioci DPS. I w ogóle nie wiem, co się suni czepiasz. Poszczekała sobie, a tu krzyk! Młody od Rrmisi na pewno się nie obraził, a nawet może się uśmiał! Kulka - miewam migreny od lat, dobrze wiem, o czym mówisz. Jedyne, co trochę pomaga to: 1. Wziąć 2 tabletki saridonu 2. Zasłonić okno, wyłączyć wszystko i spróbować przespać migrenę. Bardzo współczuję i zdrówka życzę. I tak jest, widzę, lepiej - możesz patrzeć w monitor, u mnie wtedy jest to absolutnie niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kurczak byl mniam. Stefek w sklepie sie nie nudzi, bo sciaga ze wszystkiego ceny... Zarowki mowicie.., no cos w tym jest..., na razie w calym domu jest jedna... Tylko obawiam sie jak juz raz u nas zarowki sie da, to tak juz zostanie... Obecnie w mieszkaniu w salonie mamy lampe ktora miala byc tymczasowo - no i jest juz 15 lat... Dochodza do siebie po imprezie.... Dawno tego u mnie nie bylo ale mysle sobie, ze to calkiem mile zajecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Uruchomienia Waszego kominka doczekac sie nie moge Juz sie wpraszam, a poki co jutro jade jakas karkowke upolowac Wiesz w jakim celu Wiadomo ,ze inaugracja bez Was sie nie odbedzie. Co do karkowy -powodzenia zycze Nastepna raza jak bede sie do Ciebie wybierala nakup wiecej roznosci to Ci na tydzien nagotuje . Twojny sie odpasie troche ps.Golabki za malo slone Zeljko U nas jak u Amber , polskie -bo dobre i nasze. Zarowki of course Dpsiu Dzieki . Kurna ponad 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No właśnie. Dlatego do mnie nie opłaca się Wam jechać na chwilę. Jak już, to chociaż na te parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 rrmi, bez Ciebie mnie znów na języki wezmą nic z tych rzeczy jestem właśnie podczas trudnych dni, więc nie bojam ziaby Amber, wiem, że Ci przykro, ale ja mogę być na krzesną dla Twojej dziatwy Depesia, jakby mnie się miało to znów przydarzyć, to nie wiem osobisty mnie kupił solpadeine, bo musujące, a tabl od razu zwracałam i pomogło nawet ale co przeżyłam wczoraj i całą noc i dziś do południa oczywiście siedziałam po ciemku, w ciszy i z miską przy łóżku Zeljko, musisz koniecznie pokazać ten leśny pokój w sam raz by się zdał na moją migrenę tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Cześć kobiety, wszystkie bez wyjątku kuleczka mnie tez tylko pomaga solpa coś tamod razu łykam dwie tabletki i da się jakoś żyć, a i w ciąży nie jestem dps, do Ciebie to ja mam równie daleko jak rrmi i tak się zastanawiam czy uda mi się Was kiedyś obaczyć na moje przecudne oczęta??? Amber, cudna psinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts