Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Majusia wycalowana i nakarmiona bardzo.

Narobila troche kichy i pojechala do domu zawstydzona :D

:lol:

Obszczekala naszego Mlodego :lol: , btw pierwszy chyba raz w zyciu jakis pies Go bszczekal i do tego taki obronny :lol:

My z Ambercia wygadane .

:D

Dpsiu

Jak tam impreza , pewnie sie rozkreca :D

Zeljko

Czekam jutro na zdjecie koloru :D

Zosiu

Widac kibicowalas bardzo

Nasi Pany :D :D

Mroz sie zbiera od polnocy :-?

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Majusia wycalowana i nakarmiona bardzo.

Narobila troche kichy i pojechala do domu zawstydzona :D

Nie troche, a duzo :evil: A zawstydzona to jam jestem :roll: Lalabym kijem po glowie, ale sumienie nie mam 8) :oops:

My z Ambercia wygadane .

:D

Oj i to jeszcze jak! Jedzonko bylo pyszne, towarzystwo przednie, a co rownie istotne warunki CIEPLARNIANE :D Baaardzo mi sie ten Wasz piec podoba ... no baaaardzo :-) W nowym domu chcem taki samiusienki :-)

Dom tez piekny, przestronny i ma fajowskie drzwi :D Miejsca by nie starczylo, aby wymieniac jak rrmisia pieknie ma! Jedni musza uwierzyc na slowo, a inni co juz widzieli to i tak wiedza :-)

rrmisiowie, dziekuje jeszcze raz za goscine :D

No, ja wiedziaam, że u Rrmi pięknie jest. :D

U nas impreza też się udała, z tym, że nie wiadomo jak, bo synkowie jeszcze śpią snem sprawiedliwego. :D

Ambercia, a Ty byś nie mogła wkleić Majutka? Jakbyś u mnie w komentarzach... :D

Ambercia, a Ty byś nie mogła wkleić Majutka? Jakbyś u mnie w komentarzach... :D

Majusia byla wczoraj w pieknym ubranku :p

Wygladala jak krolewna :p

Sama chcialam pstryknac , ale jakos tak wyszlo,ze zagadalimy sie :roll:

Ale Was oplotkowalysmy :lol: :wink:

Taaaaaaak? No to bardzo mi przyjemnie! :lol: 8)

Ale nie piekły mnie policzki! :D

Majusia byla wczoraj w pieknym ubranku :p

Wygladala jak krolewna :p

tiaaaaa ... a zachowala sie jak paskudny buras :evil:

Fakt, dobrze mowilysmy wczoraj wiec strat w postaci piekacych policzkow i krostakow na jezyku byc nie powinno ;)

Dzisiaj zauwazylam, ze pod nasza furtka spi duzy pies ... hmmm zawolalam do niego, aby zobaczyc w jakich jest zamiarach ;) Z radosci zaczal krecic dupaskiem, a pysk usmiechal mu sie od ucha do ucha :-) Glodny chyba byl , bo wciskal nos kolo naszego smietnika ... Wynioslam wiec kabanosy z przeznaczeniem na sniadanie i bialy ser ... pozarl momentalnie ... A u nas tradycyjnie: platki i mleko :lol:

depsiu,

oto ta pyskata sucz w sportowych chodzeniu przy nodze z pelnym kontaktem wzrokowym z przewodnikiem ;) Tak to sie nazywa, ale nie daj sie zwiesc ... gdy sucz nie pracuje buras z niej jest okrutny :evil:

http://img233.imageshack.us/img233/572/44293678jo1.jpg

ja nie wiem, co Wy o mnie gadałyście :p

miałam wczoraj pierwszą w życiu migrenę, która trwa do dziś

tyle że mogę już chodzić bez przewracania się i nie zwracam wszystkiego co zjem :roll:

masakra :-?

Majusia jest prześliczna 8)

pochwalę się i ja moją Muszką przybłędą z przodozgryzem, a co

tylko nabiorę sił do zrobienia ładnej fotki

Co Ty tam Amberka od suczy chcesz to ja nie wiem.

Ot sie przestraszyla , w koncu jakis chlop z pokoju wychodzil , drzwi trzasnely, to sie biedna przestraszyla i poszczekala , ze niby taka jest odwazna.

Co w duchu myslala to wole nie wiedziec :roll:

Kulka

Moze Ty znowu jestes w ciazy ?

W tamtym roku to ok , pamietam roznosilam plotki[z tym , ze w dobrej wierze] , ale moze teraz teraz to beda good newsy ??? :D

Moge na kszesna :roll:

Melduje, ze kurczka robilam po Twojemu. :wink:

Fotke pokaze jak zrobie i ten drugi pokoj. Dzis malowalismy zielen drugi raz.

Jak juz wyschlo, to sie nawet mojemu mezowi podobalo. To znaczy, powiedzial, a co tu ma sie podobac, jest ok, spoko... :lol:

Ten pokoj ma byc lesny, wiec i mech ktory jest groszkiem sie przyda. :roll: :D

Dzis bylo wiercone w salonie do lamp i zyrandolow..., nie, zeby jakis byl, albo lampeczka..., tylko dziury sa i kolki do powieszenia.... :roll:

Gdzie kupic tania i ladna lampe? 8) ale zanim to zrobie, gdzie znalezc czasu dla meza aby pojechal z nami po to do sklepu... :-?

Ciekawe w ktorym to roku na rescie zamieszkamy... :roll: :x

Szefowa a Ty juz wiesz jaki Wasz kominek bedzie? Czy mamy pomoc szukac... :wink:

I jak wyszedl kurczak Zeljko ? :D

Ciesze sie , ze juz pomalowane .

Co do zyrandoli to nie pomoge , nasze widzialas , mam tyle innych spraw na glowie , ze poki co zarowki sa ok :D

Przeprowadzisz sie juz niedlugo , znaczy wtedy kiedy ten tego :roll:

Poza tym Stefek by sie nudzil w takim beznadziejnym sklepie gdie sprzedaje sie lampy , jestem pewna :D

Co do kominka to juz wiem wszystko , ale poki co dochodzimy do siebie po imprezowym weekendzie :roll: :roll:

Kulka

Moze Ty znowu jestes w ciazy ?

kuleczko, NA PRAWDE??? Jakze byloby fajnie, oczyma wyobrazni widze cale foruma cioc i wujkow, a na krzesnych to chyba wszyscy bysmy poszli 8) :D O wyprawke sie nie martw! Sie zalatwi! :-)

Zeljka,

Ja nie wiem po co Ci te lampy i zyrandole ;) Zarowy sa bardzo gustowne i wybor masz tylko jedny: albo energooszczedne, albo pelna klasyka :lol: I po sklepach wszelakich jezdzic nie trzeba, bo nawet w moim wiejskim sklepie kupisz polskie i zagramaniczne. Zagramaniczne sa oczywiscie dla snobow i obrzydliwych bogaczy, wiec ja nawet do tej polki nie podchodze 8) :D Nie ma to jak wspierac rodzima mysl technologiczna :lol:

rrmisiu,

Uruchomienia Waszego kominka doczekac sie nie moge :-) Juz sie wpraszam, a poki co jutro jade jakas karkowke upolowac :-) Wiesz w jakim celu 8)

Rrmisia - jak na poważnie to masz na privie. :D

Ambercia - Majutek jest po prostu słodki!!! Nie stać mnie na takie malutkie szczęście, więc mam kotka od sąsiadki :lol: , ale jakbym mogła, to na pewno chciałabym takie cudności mieć! :D Proszę wymiziać Majusię od cioci DPS. 8) I w ogóle nie wiem, co się suni czepiasz. :evil: Poszczekała sobie, a tu krzyk! :o Młody od Rrmisi na pewno się nie obraził, a nawet może się uśmiał! :D

Kulka - miewam migreny od lat, dobrze wiem, o czym mówisz. Jedyne, co trochę pomaga to:

1. Wziąć 2 tabletki saridonu

2. Zasłonić okno, wyłączyć wszystko i spróbować przespać migrenę.

Bardzo współczuję i zdrówka życzę.

I tak jest, widzę, lepiej - możesz patrzeć w monitor, u mnie wtedy jest to absolutnie niemożliwe. :(

Kurczak byl mniam.

Stefek w sklepie sie nie nudzi, bo sciaga ze wszystkiego ceny... :lol:

Zarowki mowicie.., no cos w tym jest..., na razie w calym domu jest jedna...

Tylko obawiam sie jak juz raz u nas zarowki sie da, to tak juz zostanie... :-?

Obecnie w mieszkaniu w salonie mamy lampe ktora miala byc tymczasowo - no i jest juz 15 lat... :roll:

Dochodza do siebie po imprezie.... :roll: Dawno tego u mnie nie bylo ale mysle sobie, ze to calkiem mile zajecie... :wink: :D

Uruchomienia Waszego kominka doczekac sie nie moge :-) Juz sie wpraszam, a poki co jutro jade jakas karkowke upolowac :-) Wiesz w jakim celu 8)

Wiadomo ,ze inaugracja bez Was sie nie odbedzie.

Co do karkowy -powodzenia zycze :D

Nastepna raza jak bede sie do Ciebie wybierala nakup wiecej roznosci to Ci na tydzien nagotuje .

Twojny sie odpasie troche :lol:

ps.Golabki za malo slone 8)

Zeljko

U nas jak u Amber , polskie -bo dobre i nasze.

Zarowki of course :D

Dpsiu

Dzieki .

Kurna ponad 400 :-?

rrmi, bez Ciebie mnie znów na języki wezmą :lol:

nic z tych rzeczy

jestem właśnie podczas trudnych dni, więc nie bojam ziaby :D

Amber, wiem, że Ci przykro, ale ja mogę być na krzesną dla Twojej dziatwy :D

Depesia, jakby mnie się miało to znów przydarzyć, to nie wiem :-?

osobisty mnie kupił solpadeine, bo musujące, a tabl od razu zwracałam

i pomogło nawet

ale co przeżyłam wczoraj i całą noc i dziś do południa

oczywiście siedziałam po ciemku, w ciszy i z miską przy łóżku

Zeljko, musisz koniecznie pokazać ten leśny pokój

w sam raz by się zdał na moją migrenę

tak myślę 8) :wink:

Cześć kobiety, wszystkie bez wyjątku :D

kuleczka mnie tez tylko pomaga solpa coś tamod razu łykam dwie tabletki i da się jakoś żyć, a i w ciąży nie jestem :evil: :wink:

dps, do Ciebie to ja mam równie daleko jak rrmi :roll: i tak się zastanawiam czy uda mi się Was kiedyś obaczyć na moje przecudne oczęta??? :roll:

Amber, cudna psinka :D