rrmi 18.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Depeesiu będę za 10 minut W dresach, bo do sprzątania chyba na galowo nie muszę Co tam sprzatac , szkoda dnia na takie bzdety. Tola Zapomnialas o prasowaniu. Cos ja czuje , ze Ty sie do mnie napowaznie wybierasz , czy dobrze czuje ? Musimy sie chyba jakos tak zmobilizowac i dac w intencji dojazd hydraulika do Amber. Zeby mu sie lekko auto prowadzilo i nie zepsulo lub katarku nie zlapal. Kasia Trzeba bedzie probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Tola Zapomnialas o prasowaniu. Cos ja czuje , ze Ty sie do mnie napowaznie wybierasz , czy dobrze czuje ? bardzo dobrze czujesz o prasowaniu nie zapomniałam, pominęłam nie bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dasz znac wczesniej czy bedzie niespodzianka ? No dobra Kiedy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Musimy sie chyba jakos tak zmobilizowac i dac w intencji dojazd hydraulika do Amber. Zeby mu sie lekko auto prowadzilo i nie zepsulo lub katarku nie zlapal. Koniecznie! Ja bardzo prosze Szanowne Forumowiczki i Szanownych Forumowiczow, o male wsparcie u Najwyzszego, aby ten lobuz, lawirant i przyczyna wszelakich mych katarow, kaszlow z powiklaniami w koncu przyjechal i doprowadzil do porzadku, to co wzorcowo spierniczyl i napsul Jakby kto nie wiedzial o kim pisze to hydraulik Rafal Slusarczyk sie nazywa i przestrzegam przed nim wszystkich, ktorzy ewentualnie czytaja jego ogloszenia o kotlach i uslugach. Temu panu mowimy zdecydowane NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Już pisałam, że jak śniegi stopnieją...coby było widać gdzie wodospadzik zbudować. Ale to już tak na mur - beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Sniegi wlasnie stopnialy Amber Trzymamy kciuki , przeciez ten koszmar musi sie skonczyc . I to juz. Facet jest niepowazny Kulka Znowu Cie glowa boli ? Nasza Ty Mamko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Mamko znaczy etetowa, czy na umowę zlecenie ano buoli tyle, że mniej do tego mi 2 kilo ubyło od piątku z tego akurat się cieszę potwierdzam, że u Rrmiów bardzo cieplutko i to nie tylko tak fizycznie, ale i atmosferycznie matko, sama nie czuje jak rymuje jednak nikt tu jeszcze nie pochwalił Pana Domu, a to dusza nie człowiek w ogóle to ja teraz oczekuje Waszego przyjazdu naprawde, wedle tego jak rrmiowy tłumaczył, to się do mnie jedzie godzinępiętnaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 w ogóle to ja teraz oczekuje Waszego przyjazdu naprawde, wedle tego jak rrmiowy tłumaczył, to się do mnie jedzie godzinępiętnaście Bedziemy jutro z wieczora Poza tym zazdroszcze schudniecia . W sumie to mialam nadzieje , ze przybierzesz , temu Cie podkarmialam Ogladasz ? Bo ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 oglądam ale ta Idi to jest d.pa w takim razie będę jutro oczekująca tylko tak nagotować smacznie to ja raczej nie dam rady, jednak postaram się i będę Cię podkarmiać nie mniej natarczywie chudzino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ale ta Idi to jest d.pa No straszna. Dobrze , ze im sex nie wyszedl , bo Carlos to jednak leci na Gabielle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 dał ciała fakt, na Gabryśkę leci w sumie to się nie dziwię ja też bym leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no niezla jest Gabi i ta kiecka zielona od tej bylej zonka zarabista , co ? Ja to bym chciala , ze Susan jednak do Mike wrocila , a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 zobacz Mike ich uratuje i wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ale Gabi ma plaszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 bosssski wygląda w nim ja milion baksów ten sam aktor ją uwodzi, co Sarę w Seksie w wielkim mieście i tam też grał polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ale on stary jakis jest tej Sary w miescie to nie widzialam a kto to ten JM , Wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja pierdzielę, jestem zdegustowana jak to się ludziska wyrażają bez powodu zupełnie nie wiem kto zacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ja też! I chyba wróci - Susan do Mika. Ten Ian to palant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.11.2007 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 hola hola Miki i Susan to nie ten wątek ja za jedzonko i piwiontko moge nakopać (węgla ) i narąbać ( drewna ) się. najedzony i napity też nie chrapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ej Wy zDecydowane... Juz chcialem przestac czytac, tak tu zie znow nawazelilnilo... Slodko, az zaczalem domniemywac, ze od tej slodkosci sa Kulki mdlosci.Na szczescie poajwil sie w odpowiednim momencie Hydraulik i wrócił akcje watku na (nie)wlasciwe tory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts