Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

.

najedzony i napity też nie chrapię :wink: :D

Kazdy chlop chyba chrapie :D

mmmadziu

I po co Ci to bylo :roll:

Brazunia

Ten Ian czy jak sie to pisze taki flegmatyczny jest.

I zazdrosny do przesady , z tym , ze mi go troche zal , bo ona kocha hydraulika jednak :roll:

Stara McKlusky jest debesciara , swojego w zamrazarce trzyma :D

Dobry patent :D

No nic do wiosny juz tylko kilka miesiecy :p

I dobrze, że kocha hudraulika, bo chociaż hydraulik też sam nie wiedział za bardzo czego chce, to i tak ma "większe jaja" niż ten bogaty paniczyk!!

Czy ktoś z Was ma może na dvd "Zagubionych"???? Nie oglądałam od początku, gapa jedna, i aż mnie ściska, bo nie wiem o co kaman :roll:

Brazuniu

Nie ma tego o co pytasz , nawet nie wiem o co pytasz :oops: Moja filmoteka to

Ojciec Chrzestny , Scarface , Dawno temu w Ameryce , Pulp Fiction , Czas Apokalipsy i takie tam .

No i Gospodynie :D

Zosiu

Chyba czas o Rudolfie pomyslec juz , co? :D

Ej Wy zDecydowane... Juz chcialem przestac czytac, tak tu zie znow nawazelilnilo... Slodko, az zaczalem domniemywac, ze od tej slodkosci sa Kulki mdlosci.

ja bym powiedział tak słodko-pierdząco się zrobiło :roll:

jak by tutaj nas nie było :evil:

alem sobie nasrał w papiery :lol: :lol: :oops:

(Wszak zawsze moga nas wyslac nas na leczenie klimatyczne do AmberWind)

se uwazajta, bo rzeczywiscie na zsylku przyjedziecie :lol:

Jam tez wielbicielka Ojca Krzestnego, Dawno temu w Hameryce, ale tez Zapachu Kobiety, czy tez (ale to juz zupelnie inna bajka) pierwszej czesci Dziekiej Orchidei.

Wczoraj natomiast obejrzelismy Nagi Instynkt 2 ... no strasznie sie zawiodlam ... lubie uruchamiac glebokie poklady wyobrazni, a nie tak troche na skroty ...

Dla lubiacych starozytnosc polecam "Trzystu" ... krwawa ale swietna opowiesc o Sparcie i Leonidasie ... tez wczoraj obejrzelismy ;)

Rrmisiu a Gospodynie to masz wszystkie sezony, czy tylkko pierwszy??? Bo ja pierwszy mam, ale tęskno mi do następnych :oops:

"300" dobry, chociaż trochę się zawiodłam, niestety. "Labirynt Fauna" - też dobry tylko psia krętka mroczny i smutny taki.

P.S. No se chopy grabią normalnie :roll:

Amber wiem dlaczego chcesz mnie na zesłanie :lol: :lol: :lol:

no już dobrze :roll: :roll: :roll: :roll:

zrobimy Ci ciepełko :D

o jaki sprytny :D

Brazuniu

Nie mam zadnych gospodyn , zaczelam to w Polsce ogladac dopiero :roll:

U mnie cieplo , ale zre jak smok , prawie worek dziennie :D

Wiem , wiem dom nowka sztuka , to musi sie wygrzac :D

rrmisiu,

A ile ma worek? Jakos widzialam je u Was ale zapomnialam zapytac. 50 czy 100 kg?

U nas tez cieplo :-) Ale co sie nalatam to moje. Obwody w lazienkach zimne. Dobrze, ze w hollu jako tako grzeje. Nie mniej manewr cieple grzejniki a za chwile lodowate powtarza sie z kazdym ruchem pompy ... Dlatego na te 21 st. na dole, to wypale tyle drewna, ze niejednemu na caly sezon grzewczy by starczylo :roll: A ostrej zimy przeciez jeszcze nie ma ...

Amberko

Worek ma 50 kilogramy , kosztuje 30 zeta.

W sumie moj Maz uwaza , ze jak za tej wielkosci nowy dom to i tak nie jest duzo.

Wyjdzie ok .900 na miesiac.

Ja bym taniej chciala bo sknera jestem , ale poki co ciesze sie , ze cieplo jest :roll:

Poki co znosze nasze drzewo na taras i ukladam , zeby podeschlo i gotowe czekalo na kominek.

Jak juz nadejdzie te moment to wiem , ze bedziesz miala tak duze doswiadczenie w palneniu , ze na premierze rozpalisz za 1 razem :D

Kulka

Jak migrena ?

To nie jest duzo ... dom masz ogromny, a na dodatek wciaz niektore sufity czekaja na dokonczenie!

Wiesz, czytalam teraz watek o zuzyciu gazu ... jak czytam "mam dom 140 m2, tem. 18/20 st i zuzywam 20 - 30 m3 gazu na miesiac" to ostatecznie nie sa to male kwoty na ta przyjemnosc ...

Nie mniej, wygodnie miec gaz ... mozna wyjechac na narty i nie martwic sie, ze cos tam zamarza ...

No nic rrmisiu ide dolozyc do kominka :lol:

moja migrena ustąpiła, ale siakaś tak słaba jestem i niekumata :)

nawywijałam coś w papierach i muszę wszystko poprawiać teraz

eh.......

muszę Wam powiedzieć, że u nas raczej mało spala tego groszku, obecnie wychodzi 200 kg na tydzień, przy temp w domu 22-23 st.

jednak choć ogrzewana powierzchnia spora, bo prawie 250 m, to mam niższe pomieszczenia, a szczególnie na poddaszu, więc kubatura, jak mniemam jest mniejsza niż u Ciebie rrmi

przy ekogroszku z wyjazdami nie ma problemów

zasypujemy zasobnik do pełna, przykręcamy grzejniki i hulaj dusza :wink:

No nic rrmisiu ide dolozyc do kominka :lol:

I jak bylo ? :D

Kurna , najgorsze , ze to nie jest zabawne :-?

W skupieniu czekajmy na Twojego Rafiego i dajmy w tej intencji :roll:

Poki co na dworzu nie jest zle.

Brazniu

Zeby chlopakow powkurzac powiem tylko , ze ja tez Cie lubie i ciesze sie , ze Ty sie cieszysz z tego , ze my mamy cieplo :D :lol:

Kulka

Poza tym , ze mamy wysoko sufity to i budynek swiezuski jak poranne bulki :D

Dobrze ,ze z Twoja glowa lepiej :roll:

A te siakos to wiem od kogo podlapalas 8)