kuleczka 19.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 człowiek już się nie może podzielić głębokim przemyśleniem o czasu do czasu jestem mmmad zdegustowana z tego wszystkiego nie wiem, czy wypali z tem drajwerem o czym my będziemy gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.11.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 . najedzony i napity też nie chrapię Kazdy chlop chyba chrapie mmmadziu I po co Ci to bylo Brazunia Ten Ian czy jak sie to pisze taki flegmatyczny jest. I zazdrosny do przesady , z tym , ze mi go troche zal , bo ona kocha hydraulika jednak Stara McKlusky jest debesciara , swojego w zamrazarce trzyma Dobry patent No nic do wiosny juz tylko kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I dobrze, że kocha hudraulika, bo chociaż hydraulik też sam nie wiedział za bardzo czego chce, to i tak ma "większe jaja" niż ten bogaty paniczyk!! Czy ktoś z Was ma może na dvd "Zagubionych"???? Nie oglądałam od początku, gapa jedna, i aż mnie ściska, bo nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Brazuniu Nie ma tego o co pytasz , nawet nie wiem o co pytasz Moja filmoteka to Ojciec Chrzestny , Scarface , Dawno temu w Ameryce , Pulp Fiction , Czas Apokalipsy i takie tam . No i Gospodynie Zosiu Chyba czas o Rudolfie pomyslec juz , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ej Wy zDecydowane... Juz chcialem przestac czytac, tak tu zie znow nawazelilnilo... Slodko, az zaczalem domniemywac, ze od tej slodkosci sa Kulki mdlosci. ja bym powiedział tak słodko-pierdząco się zrobiło jak by tutaj nas nie było alem sobie nasrał w papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 [Ojciec Chrzestny , Dawno temu w Ameryce , No i Gospodynie To moja ulubiona trójka W ogóle to fimy z De Niro i Pacino Niezłe z nich ciacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.11.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 alem sobie nasrał w papiery Trzymajmy sie raze. W kupie cieplej. (Wszak zawsze moga nas wyslac nas na leczenie klimatyczne do AmberWind) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.11.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kasia Pamietam , gadalysmy o naszych slabosciach mmmadziu i 1950 Nie zyjecie za te intrygi. Normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 (Wszak zawsze moga nas wyslac nas na leczenie klimatyczne do AmberWind) se uwazajta, bo rzeczywiscie na zsylku przyjedziecie Jam tez wielbicielka Ojca Krzestnego, Dawno temu w Hameryce, ale tez Zapachu Kobiety, czy tez (ale to juz zupelnie inna bajka) pierwszej czesci Dziekiej Orchidei. Wczoraj natomiast obejrzelismy Nagi Instynkt 2 ... no strasznie sie zawiodlam ... lubie uruchamiac glebokie poklady wyobrazni, a nie tak troche na skroty ... Dla lubiacych starozytnosc polecam "Trzystu" ... krwawa ale swietna opowiesc o Sparcie i Leonidasie ... tez wczoraj obejrzelismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Rrmisiu a Gospodynie to masz wszystkie sezony, czy tylkko pierwszy??? Bo ja pierwszy mam, ale tęskno mi do następnych "300" dobry, chociaż trochę się zawiodłam, niestety. "Labirynt Fauna" - też dobry tylko psia krętka mroczny i smutny taki. P.S. No se chopy grabią normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Amber wiem dlaczego chcesz mnie na zesłanie no już dobrze :roll: zrobimy Ci ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Amber wiem dlaczego chcesz mnie na zesłanie no już dobrze :roll: zrobimy Ci ciepełko przejrzales mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Amber wiem dlaczego chcesz mnie na zesłanie no już dobrze :roll: zrobimy Ci ciepełko o jaki sprytny Brazuniu Nie mam zadnych gospodyn , zaczelam to w Polsce ogladac dopiero U mnie cieplo , ale zre jak smok , prawie worek dziennie Wiem , wiem dom nowka sztuka , to musi sie wygrzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 rrmisiu, A ile ma worek? Jakos widzialam je u Was ale zapomnialam zapytac. 50 czy 100 kg? U nas tez cieplo Ale co sie nalatam to moje. Obwody w lazienkach zimne. Dobrze, ze w hollu jako tako grzeje. Nie mniej manewr cieple grzejniki a za chwile lodowate powtarza sie z kazdym ruchem pompy ... Dlatego na te 21 st. na dole, to wypale tyle drewna, ze niejednemu na caly sezon grzewczy by starczylo A ostrej zimy przeciez jeszcze nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Amberko Worek ma 50 kilogramy , kosztuje 30 zeta. W sumie moj Maz uwaza , ze jak za tej wielkosci nowy dom to i tak nie jest duzo. Wyjdzie ok .900 na miesiac. Ja bym taniej chciala bo sknera jestem , ale poki co ciesze sie , ze cieplo jest Poki co znosze nasze drzewo na taras i ukladam , zeby podeschlo i gotowe czekalo na kominek. Jak juz nadejdzie te moment to wiem , ze bedziesz miala tak duze doswiadczenie w palneniu , ze na premierze rozpalisz za 1 razem Kulka Jak migrena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To nie jest duzo ... dom masz ogromny, a na dodatek wciaz niektore sufity czekaja na dokonczenie! Wiesz, czytalam teraz watek o zuzyciu gazu ... jak czytam "mam dom 140 m2, tem. 18/20 st i zuzywam 20 - 30 m3 gazu na miesiac" to ostatecznie nie sa to male kwoty na ta przyjemnosc ... Nie mniej, wygodnie miec gaz ... mozna wyjechac na narty i nie martwic sie, ze cos tam zamarza ... No nic rrmisiu ide dolozyc do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Szkoda, że nie masz Gospodyń, ale i tak Cię lubię!!!!!! Cieszę się, że ciepełko Wam tyłeczki grzeje U Amberci też tak niedługo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 moja migrena ustąpiła, ale siakaś tak słaba jestem i niekumata nawywijałam coś w papierach i muszę wszystko poprawiać teraz eh....... muszę Wam powiedzieć, że u nas raczej mało spala tego groszku, obecnie wychodzi 200 kg na tydzień, przy temp w domu 22-23 st. jednak choć ogrzewana powierzchnia spora, bo prawie 250 m, to mam niższe pomieszczenia, a szczególnie na poddaszu, więc kubatura, jak mniemam jest mniejsza niż u Ciebie rrmi przy ekogroszku z wyjazdami nie ma problemów zasypujemy zasobnik do pełna, przykręcamy grzejniki i hulaj dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No nic rrmisiu ide dolozyc do kominka I jak bylo ? Kurna , najgorsze , ze to nie jest zabawne W skupieniu czekajmy na Twojego Rafiego i dajmy w tej intencji Poki co na dworzu nie jest zle. Brazniu Zeby chlopakow powkurzac powiem tylko , ze ja tez Cie lubie i ciesze sie , ze Ty sie cieszysz z tego , ze my mamy cieplo Kulka Poza tym , ze mamy wysoko sufity to i budynek swiezuski jak poranne bulki Dobrze ,ze z Twoja glowa lepiej A te siakos to wiem od kogo podlapalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 macie jakiś węgiel do wrzucenia chętnie pomogę muszę się jakoś wyżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts