kuleczka 20.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 dzień dobry ja chciała do rrmiów, a widzę, ze trafiła do finansistów albo na spotkanie maklerskie co to za mądre głowy się zebrały w jednym miejscu to ja sie zapytam jak stoi WIG,WIG20,TECHWIG,MWIG40,SWIG80???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 dzień dobry ja chciała do rrmiów, a widzę, ze trafiła do finansistów albo na spotkanie maklerskie co to za mądre głowy się zebrały w jednym miejscu to ja sie zapytam jak stoi WIG,WIG20,TECHWIG,MWIG40,SWIG80???? Oj, Kuleczko, a to za karę te pytania Przyznaję się od razu: nic a nic się na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Spadki w nieruchomosciach sa naprawde duze. Przelecialam znane mi miasta w mojej okolicy , ceny ktore pamietam to juz dawno w zapomnienie poszly. Zal tylko tych naszych , krajowych , bo kupowali w najgorszym czasie do kupowania . Sam szczyt byl i mysleli , ze bedzie szlo wyzej. Teraz po 2 stowki mniej. To znaczny spadek No jak dla mnie, to dobra wiadomość ... Ale faktycznie, szkoda tych, co przepłacili Brazuniu Pisalam o rynku nieruchomosci w US. W Polske znizki poki co nie bedzie , w kazdym razie nie w okolicy Wawy Amber Supe cena Kulka I ja sie na tych migach nie znam Co tam w swiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 to witojcie w klubie ale Was nabrałam co?????? u nas na wsi to jak zwykle Mietek się nachlał, w sklepie ukradli musztardę sarepską, ktoś obrobił komuś d.pę się kręci........ (jak sobie wpiszecie w youtube "mietek po japońsku" to jest nasz miejscowy gazownik i mój wielki fan co ja się przez niego natruję ) lepiej piszcie, co Gospodyni porabiajo? czy kominek się posunął coś? (napisz mi rrmi nazwe tego sosu, chodzi mi po głowie to Twoje spaghetti ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 U nas soltysowa rowerkiem jechala i byla mgla, takie tam zwykle dni. U Amber to sie podobno kobiety przestaly zbierac przy kapliczce , nie wiem co sie dzieje Takie chodza sluchy Kulka Jak sie zwloke z wyrka to zobacze na sloiku , bo oczywiscie nie bylo komu wywiezc opakowek szklanych Jak to u nas na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 w łóżeczku zalegasz ale choroba, czy odpoczywasz tylko? mnie teraz na górne drogi przeszło wysmarkałam już worek chusteczek..... czuję w kościach, że jutro już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 to ja sie zapytam jak stoi WIG,WIG20,TECHWIG,MWIG40,SWIG80???? kuleczka - ja dzisiaj widzialam jednego takiego miga. On akurat slabo stal, ale drugi go podpieral wlasnie sie namierzalam zeby rudolfa odkurzyc, ale taka mnie refleksja nad przemijajacym czasem naszla.... to juz 3cia odslona rudolfa bedzie - a my ciagle piekni i mlodzi Z tego wszystkiego nie zdazylam go odkurzyc . rrmi - we w czwartek montuja u nas piec, jestem nastawiona bojowo i na ladowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 rrmi - we w czwartek montuja u nas piec, jestem nastawiona bojowo i na ladowanie to nie wypuszczaj dopoki wszystkiego nie pokaza i nie stwierdzisz, ze jest git, a nawet Ci sie podoba rrmi, Czego w lozku polegujesz? Chora? Zmeczona? A moze tak po prostu leniwa, co? No i fakt, odkad wiedza, ze my nie slubowali to zbierac sie przestaly Moze to i lepiej... zawsze mam wiecej miejsca na manewr zakretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 co ja się przez niego natruję ) no. a potem to Cie glowa boli u nas tez nie ma sarepskiej . ale nie wiem czy ukradli czy znowu nie dowiezli. skaranie boskie z tym zaopatrzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tez az sie wzielam i zadumalam Zosiu Posunelabym sie nawet dalej. Piekniejsi normalnie nawet. Opowiadaj jaki piec i w ogole , bo akurat mamy takie pogawedki piecowe w kole gospodyn. Kulka Leze , bo lubie . Na szczescie nie wydaje na chusteczki ? Moze jakiej malinowej sie napij na zasniecie i wygrzej Z tym , ze sama to Ty sie dobrze nie wygrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 to nie wypuszczaj dopoki wszystkiego nie pokaza i nie stwierdzisz, ze jest git, a nawet Ci sie podoba Amber z urody to on mi sie nawet podoba - taki jest zielony i ma guziczki a tak serio - to nie wypuszcze, jak radzisz rrmi - zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci a piec jest na pellety i groszek, ma grzac wszystko co sie da - czyli podlogowke na dole, grzejniki u gory no i cwu. over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a tak serio - to nie wypuszcze, jak radzisz Dobrze gada Amber , z wlasnego expiriensu Wiesz o co masz tego instalatora pytac ? Zebys pozniej sie nie zastanawiala. U nas tez na pellety i na groszek , ale groszek tanszy to dajemy groszkiem , chyba ma tez wieksza kalorycznosc czy jakostak . Na nasze to powiem , ze lepiej daje Kup sobie takie skorzane rekawice robocze, zebys sie nie poparzyla przy wyciaganiu popiolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Wiesz o co masz tego instalatora pytac ? Zebys pozniej sie nie zastanawiala tak mniej-wiecej . bardziej na Mojego w tej kwestii licze Ale plse jak jest jakis zestaw pytan obowiazkowych, ktore na pewno nie przyjda mi do glowy - to mowcie kochane mowcie tez sie nastawiamy tak bardziej na groszek bo lepiej daje (chociaz w warunkach zabudowy nie mamy pozwolenia na palenie wynglem ciii.... - dziwne ,bo sasiedzi w domu obok maja Rekawice zakupione . Sztuk piec.Jedna zezarla Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jagusia tez widac bedzie palila Tutaj masz wewatek tematyczny My myslelismy , ze jak kupimy rozny wegiel to moze ktorys bedzie lepszy , gorszy czy cos . Z tym , ze tego sie nie przewidzi. Z tego co ja juz wiem to lepiej kupic Retopal i taki mamy , jest drozszy , ale ponoc lepszy. Nie mialam tego tanszego , bo balam sie doswiadczac. Moje zwiazki z weglem do tej pory sprowadzaly sie do przyjmowania wegla w razie problemow zoladkowych. Wkladalam tez balwanowi zamiast nosa . To bylo we wczesnym dziecinstwie Ty pewnie masz podobne wspomnienia ? Moze 1950 sie nawinie to co madrego powie. Wiem jak ciezko pytac o cos , jesli sie nie wie o co ma sie pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 zawsze można zapytać o pogodę albo o zdrowie my też zakupiliśmy za drugim razem jakiś kiepski groszek a teraz to już mamy ze sprawdzonego i kupujemy luzem, teniej i łatwiej wrzucać, te worki to ciężko było podnieść a tak we wiaderko i do zasobnika rrmi, ja jeszcze sobie węglem wybielałam zęby w podstawówce wyczytałam w przyjaciółce że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 i kupujemy luzem, teniej i łatwiej wrzucać, te worki to ciężko było podnieść a tak we wiaderko i do zasobnika U nas moi we dwoch wrzucaja , ja tak tylko czasem pomagam. Dobrze gadasz z tym we wiaderkiem , ale gdzie ten wegiel trzymasz? W garazu ? Za to moim obowiazkiem jest wybieranie popiolu. Nawet polubilam , z braku innej opcji ekhmm Dziaisj to mi sie nawet ladniepalilo , malo tych tego , sam prawie popiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 rrmi, ja jeszcze sobie węglem wybielałam zęby w podstawówce wyczytałam w przyjaciółce że działa udusiłabym się winogronem kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 jak tak to kasia przepraszam nie było to moim zamiarem rrmi, małż sklecił w blaszaku za domem, a blisko kotłowni taką przegródkę z desek i tam trzymamy w przyszłości chcemy blaszak obłożyć drewnem, coby nie straszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazuniu Pisalam o rynku nieruchomosci w US. W Polske znizki poki co nie bedzie , w kazdym razie nie w okolicy Wawy Noo, tak to jest, jak się nie czyta ze zrozumieniem Jeśli chodzi o ceny nieruchomości to na Perłę Bałtyku też nie ma co liczyć przy ich spadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia Nie wierzylabym Kulce W te uduszenie Kulka To masz pewnie jakies wejscie pod reka , u nas to nie przejdzie. A szkoda , juz sie widzialam z elegancka weglarka pod reka , ze niby tak sobie ide fajnie , niose wegiel Zosiu poczytalas ? I wez numer komorki do instalatora i kazdy inny numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts