AmberWind 20.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ale sie weglowo zrobilo Odkad rrmisiowie pokazali mi to swoje podajnikowate cudo i dali przycupnac, na amerykanskim meblu, moim polskim, a nawet wiejskim tylkiem i rozkoszowac sie niczym nieskrepowana atmosfera, pelna tropikalnej temperatury, zapalalam taka zadza do omawianego przedmiotu, ze do teraz mnie trzyma stan permamentnego podniecenia, a nawet porzadania ... Do domu przynioslam nowine, ze w nowym domu slimaczek, podajniczek i kociolek bedziemy miec kolorowy, moze nie tak elegancki jak ten kondensat, ale z drugiej strony portfel na elegancki bardziej wyglada wtedy, gdy jest wypchany jak bozonarodzeniowy pirog, a nie chudy jak "nasza szkapa" ... na co po lekturze "ile gazu zuzywacie" po cichu licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia Nie wierzylabym Kulce W te uduszenie Kulka To masz pewnie jakies wejscie pod reka , u nas to nie przejdzie. A szkoda , juz sie widzialam z elegancka weglarka pod reka , ze niby tak sobie ide fajnie , niose wegiel aż żal za serce chwyta może Ci Twojny wywierci jaką dziurę w ścianie z odpowiedniej strony u nas rzeczywiście, wejście do kotłowni mamy od strony tego blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 fajnie sobie o zakupach wegla gadac, a nie o jakis glupich kieckach z weglem to mam wspomnienie bardzo mile - w przedszkolu to bylo, w dniu Barborki, z braku kopalni w okolicy , pani zaprowadzila dzieci do kotlowni,zeby wegiel pokazac. Ja bylam w takim czerwonym kozuszku, ktorego serdecznie nienawidzilam bo byl cieply, z futrem, czerwony , sztywny i gryzl. Za to uwielbiala go moja Mama i cala rodzina nad nim cmokala i kazali mi w nim chodzic. Jak wyszlismy z tej kotlowni to kozuszek byl czarny i juz nigdy nie udalo sie go doprowadzic do uzytku Do dzisiaj mysle cieplo o Pani Bogusi, ktora wymyslila te wycieczke i uratowala moje dziecinstwo Z tego widac ze wegiel dziala na zeby ale na kozuszek to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Zosiu poczytalas ? I wez numer komorki do instalatora i kazdy inny numer czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Zosiu Sie popakalam ze smiechu Amber Ciesze sie , jesli podobalo sie Tobie u nas w tropikach. Na pewno ten piec nie jest bezobslugowy , bo trzeba dorzucic , wyczyscic , ale za to bankowo jest cieplo.I dziala. Boje sie myslec ile zaplacialabym za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Z tego widac ze wegiel dziala na zeby ale na kozuszek to juz nie Zochna, mamy wiela wspolnego Kozuszek, ale nie czerwony tylko obrzydliwie brazowy, jak niedzwiedz z Rusi tez zatruwal me szczeniece lata. I pewnie cale dziecinstwo na marnacje by poszlo gdyby nie 1 listopada Otoz dlubiac cos z nudow nad grobem, gdy dorosli zabawiali sie corocznymi pogaduchami kto z kim i dlaczego, nagle ni z tego ni z owego zaplonelam jak jeden z wielu zniczy Wujek jakims cudem uratowal mi warkocze i reszte mej postury, tak ze po akcji gasniczej z ktorej wyszlam bez szwanku na zawsze i z mocno ukrywana radoscia rozstalam sie z dzieciecym koszmarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Z tego widać, że wielu z nas miało swój "kożuszek" w dzieciństwie, ja takowoż!!! Bardzo podobny był do tego Amberci - jak niedźwiedź okrutny brunatny toże, a do tego miałam czapę jak ruski wojak w Wojnie Ojczyźnianej Żadnej krew mrożącej w żyłach przygody nie przeżyłam, ale moje dzieciństwo uratował nasz wielki pies - ciesząc się bardzo na widok mojej coś około 5-letniej osoby, wracającej z przedszkola, radością swą spowodował wylądowanie mnie właśnie w tym ślicznym inaczej kożuszku w potężnej kałuży błota, zmieszanego z węglem!!!! No i po kożuszku!!! Baaardzo kochałam tego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 też miałam kożuszek, ale biały i bardzo go lubiłam jakaś dziwna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a do tego miałam czapę jak ruski wojak w Wojnie Ojczyźnianej Mam taka teraz , Kulka ocenila , ze teraz takie modne nawet sa Fajne te historie z kozuszkami . Mialam i ja .Zadnej historii jednak nie pamietam z nim zwiazanej Pamietam tylko jak rajstopy biale mialam porwane. I jak sie w przedszkolu bawilsmy w Janka i w Marusie Kulka Jesli lubilas ten bialy to znaczy , ze Ty taka damulka bylas W sumie bialy tez bym chyba lubila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 też miałam kożuszek, ale biały i bardzo go lubiłam jakaś dziwna jestem kulka, burzujko Ty jedna! Jakbys buraska miala, to tez zionelabys nienawiscia do dzieciecego koszmaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a do tego miałam czapę jak ruski wojak w Wojnie Ojczyźnianej Mam taka teraz , Kulka ocenila , ze teraz takie modne nawet sa Fajne te historie z kozuszkami . Mialam i ja .Zadnej historii jednak nie pamietam z nim zwiazanej Pamietam tylko jak rajstopy biale mialam porwane. I jak sie w przedszkolu bawilsmy w Janka i w Marusie Kulka Jesli lubilas ten bialy to znaczy , ze Ty taka damulka bylas W sumie bialy tez bym chyba lubila Ja zawsze była Marusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Amber , Ty bardzo zdesperowana w sprawie kozuszka widze bylas Dobrze, ze Wujek przytomnoscia umyslu sie wykazal Ja bylam Lidka, bo mi jej bylo szkoda, po tym jak Marusia z Jankiem teges. I jeszcze chcialam byc zona Lenina albo chociaz jakiegos szeregowego radzieckiego rewolucjonisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czytam, czytam ale nic nie pisze bo sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja w temacie grzania chcialbym rozpoczac dyskusje na temat wplywu Malaszynskiego na oziebienie stosunkow malzenskich... mmmad-ness znowu go oglada. A ja juz nie moge na niego patrzec... mysle tylko, jak rozbija stosunki malzenskie... wiec sie zalogowalem, zeby sie poskarzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czytam, czytam ale nic nie pisze bo sie nie znam. Ty sie odnalazlas , jeszcze tylko Dpsi brak do kompletu Pewnie dojada te zarelko po imprezie Myslalam , ze wiele moge zrozumiec ,ale zeby Lenina? A ta rekawiczka Jagusi to nie poszkodzila ? Zosia Ty chyba z wrazenia nie spisz , ze ten piec i w ogole Pokaz jakies zdjecia moze ? Wy z 3 city to jakies takie jetescie na oziebienie stosunkow malzenskich... .ale seksualnych? Jesli tak to przyjmuje skarge . Nazwisko oskarzonego niewiele mi mowi , ale lacze sie z Toba w bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Wy z 3 city to jakies takie jetescie ale ze niby co ? w kwestii tych zdjec znaczy ? nie mam zadnych swiezynek i taki balagan na budowie, ze mi troche wstyd pokazywac ja to nie spie z glodu , bo caly czas go zaspakajam no i o tym piecu w przerwach mysle Malaszynski to jest ten od Magdy M chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ja nie mam traumy kozuszkowej dzieki bogu moglam chodzic w kurtce ortalionowej na watolinie, bo moja mam miala ta traume i powiedziala ze jej dzieci nigdy sztywne chodzic nie beda Zglasza sie Gregorii .. zawsze lubilam ciezkie maszyny i kierownice My bylysmy cztery dziewczyny i papuga... kurna nikt psa nie mial Ale to bylo krotko, bo pozniej weszla moda na "niewidzialna reke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 coś mię minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 no zeby zaraz jakies takie... Nie wiem, w ktorym pudelku mam aparat Lepiej naocznie ten moj budowlany bajzel zobaczyc Jakby ktos zechcial sie nad mgliste wybrzeze wybrac oczywiscie Sosen potrzebuje, takich pospolitych... PS Ja nie mialam kozuszka, ale za to sztuczne futerko, w ktorym wygladalam jak stara brazowa niedzwiedzica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 AnSi - no czego jak czego ale sosen to u nas dostatek . Takze przyjezdzaj kochana i wybieraj Z dobrej kaszubskiej ziemi one - tylko nie wiem czy teraz mozna przesadzac ps. mam nadzieje , ze bedziesz w futerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts