DPS 21.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ZELJKO!!! Jaka laska!!! No... jestem w szoku!!! Nigdy więcej nie pokażę Wam ani czubka swojego nosa! Wy wszystkie takie laski, Rrmi też, a ja... Szkoda gadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ZELJKO!!! Jaka laska!!! No... jestem w szoku!!! Nigdy więcej nie pokażę Wam ani czubka swojego nosa! Wy wszystkie takie laski, Rrmi też, a ja... Szkoda gadać! Wszystkie są laski, dobrze napisałaś, WSZYSTKIE, znaczy Ty też czy to Ci sie podoba czy też nie, tak właśnie jest Naoglądałm się TVN Style i tak mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Sosenko, no co Ty, to ze strony szabloneria.pl.... A rrmi jak mowila o lasce to Jej chodzilo o ta co ta baba na awatarku tzryma za glowa... rrmi czy house juz dostal??? i co mowil??? a moze sobie fototapete po prostu przykleisz, tak jak to robia w Hameryce - ten dol tylko.., wiesz o co mi chodzi, nie http://www.fototapety.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=2257 http://www.fototapety.com.pl/catalog/product_info.php?cPath=1_41&products_id=508 popstrykaj troche moze znajdziesz cos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 czesc Laski prosze , tu mamy czerwone i od biedy herbaciane : (tzn mielismy - kasuje,bo wielkie zdjecia ) w sprawie mojej prywaty - to chcialam potwierdzic , ze kotlownia gotowa czeka na te wielka jutrzejsza chwile. czeka od 1mca - co biorac ,pod uwage obecne standardy dotrzymywania terminow - oznacza , ze wlasciwie piec jest przezd czasem Z tym ze jutro ino piec - a wszystkie inne gadzety - tzn grzejniki i takie tam dopiero pojutrze . Znaczy wielkie odpalanie w piatek chyba. Znaczy taka mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 qrcze jakie wielkie te zdjecia to moze ja wykasuje a jakby Ktos chcial obejrzec - to one tu sa :http://clipso-design.com/les_realisations2004.htm?Langue=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 A wiecie jaka Kulka jest laska ? wow czego się napaliłaś dasz się sztachnąć zresztą dobrze Kasica prawi każda baba je laska nebeska piękne te róże Zosiu powiem Ci rrmi, że tam u Ciebie w romantycznej sypialni róże mogą fajnie zagrać ja bym się nie bała nawet czeronych, bo nie muszą być w mocnym kontraście a nawet lepiej jak nie będą tak myślę Zelika, widziałam Twoje prace cudeńka czy to jest bardzo trudne??? ja kiedyś bardzo lubiłam takie różne robótki ręczne, może bym sobie co do domu zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 21.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 czy house juz dostal??? i co mowil??? Moja kochaniutka jeszcze nie dostal, ale bardzo sie cieszy i czeka na przylot Twoich prezentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 21.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 w morde, znowu sie nie przywitalem Czesc Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.11.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 cze!!! poświeć jeszcze trochę, bo u nas szaro, buro i ponuro w morde jeża Ps.czekamy na coś smakowitego w kulinariach, bo tam tylko wafel ns-a straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.11.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ja slyszalem, ze Kulka to jest, ze dech zapiera. Ja nie chce byc laska. W mieszkanku w domu mielismy roze na scianie. Malowane od szablonow. Na szczescie to nie ja malowalem... A propos lasek: mialem kiedys w zwyczaju mowic do wszystkich znajomych niezaleznie od pci per Laski. I kiedys w jakims wiekszym towarzystwie sie pytam: "Ej, laski, idziecie juz czy nie?,", po czym zorientowalem sie, ze sa tam osobki, ktore mnie nie znaja. Wiec dodalem szybko " i Wy dziewczyny tez idziecie?" No to dobranoc, Laski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.11.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Jakie tam dobranoc Cze Laski Czy jeszcze ktora tu jest? rrmi, jutro chiba bedzie TEN dzien Badz gotowa, bo jak nie po mojej mysli bedzie, to trza gdzies cialo schowac Masz duza dzialke, to pomozesz Poza tym trzymaj telefon w kieszeni, bo moze bede w jakiejs innej desperacji Dzisiaj moj kominek wmlucil chyba 30 bali drewna i wykrecilam 21,5 Ale wierzcie mi, ja przy 19 czy 20 umieram z zimna ... dopiero powyzej 20 moge sensownie, a czasem tez inaczej pomyslec Gora tradycyjnie niedogrzana, bo jak otworze dwa obwody, to wszystko siada i juz zupelnie nie wiem gdzie to cieplo idzie, bo pojawia sie na ulamek czegos i zanika Moze jutro koszmar sie skonczy ... Sledze natomiast dosyc uwaznie lekture "spozycia" gazu w sezonie u innych Forumowiczow. No i coz ... postanowilam wiecej nie pic z tego powodu ... nie zeby zbyt drogo ta rozrywka wychodzila, o nie! Ale rano glowa boli, a tego to ja nie lubie Przyjmuje wiec zapiski "dopalam drewnem za 50 zl/m-c i jest cieplo" jako osobliwy folklor i fantazjowanie No chyba, ze ktos jak nasza Depsia drwa ma wlasne, osobiste i juz rrmi, Ja to od dawna wiem, ze w tobie artystyczna dusza sie gniezdzi Widzialam, widzialam te motywy w strukturze! Nie kazdy mialby taki pomyslunek, o umiejetnosciach nie wspominajac. Po tym co zobaczylam o roze w sypialni jestem spokojna Alez bedzie romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Moja kochaniutka Awansowałam chyba... Dasz znać jak będzie, nie, abym tu rrmi nie zamęczyła moją babska ciekawością ... czy to bardzo trudne Kulka trudne to nie jest, ale trzeba mieć dużo cierpliwości bo wolno idzie i jest precyzyjne. Patrzysz na wzór na papierze i ciągle liczysz ile krzyżyków tu ile tam, ile od tego, ile od tamtego.., spoglądasz ciągle na ten wzór i licząc przenosisz to samo na materiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Nigdy więcej nie pokażę Wam ani czubka swojego nosa! No naprawde wez sie i popukaj Znaczy taka mam nadzieje I tej wersji sie trzymajmy , przyjmujac ja za oficjalna Dziekuje za linka i buziaki dla Jagusi powiem Ci rrmi, że tam u Ciebie w romantycznej sypialni róże mogą fajnie zagrać ja bym się nie bała nawet czeronych, bo nie muszą być w mocnym kontraście a nawet lepiej jak nie będą tak myślę Dokladnie tak samo pomyslalam w morde, znowu sie nie przywitalem Czesc Laski Czesc , nie zabijaj mnie. Mamy tu wojne na budowie przez te mrozy , ale spoko , wyrobie sie Ja slyszalem, ze Kulka to jest, ze dech zapiera. Ja nie chce byc laska. Ty slyszales od dlugiego , ale powiem Ci , ze moj Stary pewnie tez tak uwaza Ty nie jestes laska , nie mozesz byc . Bym cos powiedziala , ale nie moge Poza tym trzymaj telefon w kieszeni, bo moze bede w jakiejs innej desperacji Bede trzymala i czekamy w gotowosci. Na podworku to nie chce go trzymac , ale moze byc po drugiej stronie drogi. Tam park krajobrazowy jest , wiec bedzie mial swieze powietrze i wygodnie Ja to od dawna wiem, ze w tobie artystyczna dusza sie gniezdzi Widzialam, widzialam te motywy w strukturze! Nie kazdy mialby taki pomyslunek, o umiejetnosciach nie wspominajac. Slowo daje , dawno nikt tak po mnie nie pojechal BTW , nie malo Ci tego drzewa poszlo. Dzwonilas tam do Piaseczna z tego linka , ktory dalam ? a moze sobie fototapete po prostu przykleisz, tak jak to robia w Hameryce - ten dol tylko.., wiesz o co mi chodzi, nie hihihi , nie widzialam w Ameryce u nikogo fototapety Wolalabym jakiegos artyste i takie prawie zywe olejne czy akwarelowe roze. Mysle o Tobie niesmialo Jak tam postepy u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 rrmi, Dzieki za kontakt Juz tam dzwonil i jutro jade. Na probe kupie ze dwa - trzy wory i zobacze jaki efekt bedzie tej mieszanki. Pojechalabym dzisiaj ... ale dzisiaj moze byc wazny dzien, wiec pilnuje Zamroz, co? Veluxy szronem sie pokryly. Raport temperaturowy to po wstaniu 19,5 st. Na gorze juz nie patrze ... przeca czuje, ze mi mrozem po stopach ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć, Laski! Przy Was to mną mozna dzieci i dorosłych straszyć. Rrmisia, w grudniowym numerze czaspisma "Weranda" jest na końcu dołączony szablon do malowania różyczek na ścianie - może przydałby Ci się. Buuuu, zimno... Ja chcę wiosny.... A wieczorem chcę świąt Bożego Narodzenia.... Brrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 hihihi , nie widzialam w Ameryce u nikogo fototapety O jej nie chodzilo mi o fototapete tylko o sposob polozenia - ten dol tylko... W fimlach czasami maja takie pokoje, no co?? Co do malowania olejnego na sciane.., to Ty za bardzo mi ufasz.... Nawet u siebie bym sie nie odwazyla..., a co dopiero u kogos.... Ale jak znajdziesz co bys chciala to pokaz obraz a ja powiem czy bym sie podjela czy strach nie pozwala... A nie lepiej na plotnie takie malowidlo zrobic, to mozna wszedzie potem przestawic i zabrac... a nawet wywalic jak zbrzydnie... Postepy u mnie..., czyli w domu? o ten zielony jest taki jakis jak na tym zdjeciu http://wnetrza.st77.com/img/fot_113.jpg w ogole warto zerknac na ich strone a tutaj tez warto kuknac http://www.pakamera.pl/wnetrze-320-1856.htm mi by sie tez podobaly na scianie namalowane takie babki jak tutaj, tak ze trzy cztery, kazda inna ale w tej samej tonacji - na przyklad w czerwieniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć, Laski! Przy Was to mną mozna dzieci i dorosłych straszyć. A ja to Ciebie tak wlasciwie nie widzialam Nie wiem czy namysle sie na szablony, nie moge sobie wyobrazic jak to by wygladalo. Wiadomo , ze wyobraznia nie jest moja mocna strona Amber Czyzbys byla zajeta ? Daj znac co i jak!! Zeljko Ten zielony ladny jest bardzo jak dla mnie. A jak prace ogolnie? U mnie szpachlowanie trwa , teraz juz sie tak nie spieszymy jak z sypialniami , to zejdzie Dam cynk z rozmai. Najbardziej podoba mi sie ta roza z tego linku co Zosia dala. Jest sliczna. Co prawda nie taki kolor planowalam , ale jak dla mnie cud swiata Sie zatrzasnelam dzisiaj w pokoju . Wiadomo , dom bez klamek , jedna dyzurna zostala za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.11.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ja slyszalem, ze Kulka to jest, ze dech zapiera. Ja nie chce byc laska. Ty slyszales od dlugiego , ale powiem Ci , ze moj Stary pewnie tez tak uwaza Ty nie jestes laska , nie mozesz byc . Bym cos powiedziala , ale nie moge Popatrz, a myslalem, ze Długi przesadza... Nie krepuj sie, u siebie we watku jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No jak to? A mój poprzedni awatar z moją gębą na żaglowcu? Nie zauważyłaś? Chyba bałaś się patrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ...jak nie po mojej mysli bedzie, to trza gdzies cialo ... Ambercia, czy Ty ze szpadlem już po okolicach Piaseczna ganiasz szukając miejsca dla pewnego pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts