rrmi 22.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ambercia, czy Ty ze szpadlem już po okolicach Piaseczna ganiasz szukając miejsca dla pewnego pana? Cos Jej nie ma Nie dzwonila Moze jedzie do mnie ze ..ekhmm , lece lopaty szukac Paczki trzeba bedzie wysylac pewniedo Fordonu. To i Maxi bedzie mogla odwiedzac BTW ta to sie wziela i zabozyla Dpsiu Nie wiedzialam , ze to Ty bylas na avatarze Myslalam , ze to jakis obrazek Z panienka na zaglowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Amber Czyzbys byla zajeta ? Daj znac co i jak!! Jakbys zgadla Okolo poludnia, umarla we mnie nadzieja na przyjazd serwisowy (a zupelnie nieslusznie, taki czlek malej wiary ze mnie, ale o tym pozniej ) zebralam szpargaly i pojechalam na zakupy. Zawinelam tez po brykiet rrmisiu, jeszcze raz bardzo dziekuje Ci za kontakt! Bliziutko, az grzechem byloby nie jechac! Obsluga super, pan zrzucil mi do bagaznika trzy wory. Po przyjezdzie wyprobowalam to cudo! Pieknie rozbuchalo mi takie troche palace sie, troche tlace drewno. Ogien jak zywy! Ale to nie koniec niespodziewanek. Moze dlatego, ze mamy Swieto Dziekczynienia Wprawdzie hamerykanskie, ale chyba i na mnie to Swieto dobrymi fluidami splynelo. No i pojawil sie ... no jest ... jakas walka sie odbywa z pulsacyjnym grzaniem i wyziebianiem ... cos widze bezradnosc w oczach ... nie wiem jak bedzie ... badz w czuwaniu, bo sprawa rozwojowa Depsiu, rrmini obiecala przygarnac, jako spulchniacz do pomnika przyrody, czy jakos tak ... Zapewnia swierze powietrze, slonko i spiew ptakow. No full inkluziv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Amber No nareszcie odezwalas sie Za namiar nie dziekuj , policzymy sie przy nastepnym spotkaniu Tak wiec spoko Trzymam kciuki , jak co to dzwon , przybedziemy jesli bedzie potrzeba . Choc mam nadzieje , ze jakos to dobrze sie skonczy. Telefon do 1950 masz. On fachowiec . Nam bardzo sie przysluzyl , nawet Mu nie powiedzialam co i jak , poza sprawami oczywistymi , ze projekt i krok po kroku jak zrobic Kiedy bylismy w sklepie , w czasie tych montazy CO , to stwierdzil , ze to co nam sprzedano to nie to co potrzeba i kazal oddac. Pojechalismy wiec do sklepu i mowimy grzecznie co i jak i , ze chcemy odac. W tym momencie dzowni 1950 pyta sie co i jak i mowie , ze facet nie chce przyjac tego. Na co nasz bohater jak sie rozdarl do telefonu , to bylo slychac w calym sklepie. Mowil brzydko , a nawet bardzo brzydko i ten pan w sklepie uslyszal. I juz byl jakos tak bardziej przyjaznie do nas nastawiony . Moze nie byl pewny z kim rozmawiam i tak na wszelki wypadek postanowil , ze bedzie bardziej przyjazny dla klientow. 1950 masz naprawde u nas flaszke za to . Zdawaj relacje czesto z tego co sie dzieje. Macie lancuch ? Jak co to Majutem szczuj Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 rrmi, Na Majuta zawsze w takich akcjach liczyc mozna ... no normalnie dziob jej sie nie zamyka Gdybym z kolan wypusciala, to jak nic dopadlaby delikwenta Wciaz trwa zabawa w cieplo-zimno i poki co nikt nic nie wie No czekam ... przeciez wiecie, ze cierpliwa jezdem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Amber A co on gada ? To , ze my nie wiedzielismy gdzie co podlaczyl to zrozumiale . Ani fachowcy , a i kotlownia u nas inna . Sam jednak powinien wiedziec jak ruszyc ten kosmos , ktory zrobil Ty zamknij dom i klucz wloz do kieszeni. Tak dla wszystkiego. Twojny z nim tam chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Oto porcja humoru na wieczor, bo sie jakos rozerwac musze czyli cytaty z mojego ulubionego watku Ja swoją Tarnavką przez 2h dziennie mógłbym nagrzać dom do 25 stopni i nie spadłoby mi do następnego dnia poniżej 21 i znów napaliłbym na 2h... W ten sposób na ogrzewanie gazu zużyłbym 0 m/d... ale to tez jest dobre, z cyklu S-F i bajek wspolczesnych ..u mnie jak pisałem już wczesniej grzeje od zeszłego miesiąca. Jak narazie max to ok 3 dm3/d. Średnia z zeszłego i obecnego miesiąca to ok 2 dm3/d. Kominkiem dogrzewam niedużo ok 2 godz dziennie a tutaj, mamy male potrzeby i male zuzycie ale czy rzeczywiste??? średnio 6,75m3 gazu na dobę (z gotowaniem i podgrzewaniem wody użytkowej - 2 osoby w domu). Temp dzienna: 19,5, nocna 18,5. rrmisiu, moj jest pilnuje i widze, ze az ma ochote warknac, ale kultura mu nie pozwala Nie mniej jak zobaczylimy ta bezsilnosc w oczach, ze tak zagadkowo jest, to siedzimy w gabinecie i konca czekamy. Pojde moze drzwi zaryglowac i psy sasiada spuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Lubie te cytaty. Mi najbardziej podobalo sie jak ktos we watku o zuzyciu gazu napisal , ze placi 185 pln na miesiac za gaz I jeszcze sie klocil jak ktos mu powiedzial , ze malo prawdopodobne Sluchaj , powiedz co sie dzieje , cos on musi mowic . Odpowietrzyl ? Nauczyl Was jak to robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Sluchaj , powiedz co sie dzieje , cos on musi mowic . Odpowietrzyl ? Nauczyl Was jak to robic ? Poki co moge tylko napisac ... nie mam drzwi, wiesz ... Skrobne PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć!! Rany!!! Czytając o dzisiejszym dniu czuję się jak na froncie - toż to prawdziwa wojna o ciepło!!!! Amberciu mam nadzieję, że będzie dobrze! Pozdrawiam wszystkich odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazuniu Co tam u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazuniu Co tam u Ciebie ? Nie jest najgorzej, ale mogłoby być lepiej!!!! Zaraz napiszę u się, nie będę Ci tu śmiecić! Tylko kolacyję dziecku osobistemu zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.11.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ale mi tu PR robią już teraz to napewno nie pojade na żaden zlot se ludzie nawyobrażają bógwieco, a tu kicha Amber, już sobie wyobrażam Ciebie z tą łopatą jak bonydydy rrmi, powiedz lepiej, że Cię Twojny zatrzasł cobyś spokorniała nieco w kozie i łatwiejsza była w obejściu i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 już teraz to napewno nie pojade na żaden zlot se ludzie nawyobrażają bógwieco, a tu kicha W sumie to jak do mnie zajedziesz to zawsze kogos spotkasz Dom otwarty Nie zamknal , nie zamknal , ciekawe kto obiad by ugotowal. Rozpuszczeni sa do granic nieprzyzwoitosci. Codziennie swiezy obiadek Mroz sie bierze. Zosia Over . Dojechal piec ? AnSi Ciekawa jestem nie ukrywam jak Twoja pompa. Napisz co nie co . Pozdrowka dla S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jak co to Majutem szczuj http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a080.gif RRMI!!! RADOŚNIE KWICZAŁAM, KULAJĄC SIĘ PO PODŁODZE!!! Oczęta łzami mi się splynęły były całkiem!!! Buahahahahaha!!!!!!!! Mam nadzieję, że Majusia i jej Pańcia nie obrażą się na mnie!!!! O Jesoooo, dobrze, że odkurzyłam dywan, nie upaprałam się jak się kulałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć Widzę, że LASKI się przyjęły i mają się dobrze I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ale mi tu PR robią już teraz to napewno nie pojade na żaden zlot Tak tak, jakbys juz na jakims kiedys byla... Na stole widzialem identyfikator Kuleczka. Jak wychodzilem - tez byl. Ja np. place 100 zl za gaz miesiecznie*. *np za lipiec i sierpien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dpsia Ty sie nie smiej , bo nie ma z czego. Musialabys widziec jak ona dawala u nas na Mlodego. Az tak zawodzila Amber jej zatkala otwor do szczekania to az piala No nie dasz wiary jak slowo. Polaczmy sie duchowo z Rodzina Amberow , bo chyba potrzebuja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A więc - ze tak rozpoczne bardziej po miastowemu , AnSi zapracowana przez 7dni w tygodniu - bo wszystkie swieta wstecz i naprzod odrabia ku chwale ojczyzny temu malo czasu ma zagladac. Ansiowego S spotkalam w okolicznosciach zakupow budowlanych - takze wiem ze tyciu poprawiaja po majstrach estetyke - ale juz idzie ku dobremu. Mam nadzieje, ze zajada jak juz AnSi troche spoleczenstwo wyksztalci i bedzie mogla odetchnac. rrmi - dziekuje , piec zajechal ladny jest. z piecem zajechalo dwoch panow i zostaja podobno do wtorku Znaczy -jak dla mnie moga zostac nawet do srody - byle wszystko sie popodlaczalo Za to odjechaly grzejniki - bo jakies takie nie teges byly. Takze szukam na gwalt grzejnikow - bo panowie te ktore nam sie podobaja to moga dopiero w styczniu dowiezc niby nie ma az takiego strachu - bo podlogowka bedzie grzala - ale lepiej zeby byly. Czy polecacie jakies grzejniki ? Tylko bez technicznych pytan prosze Jeszcze mam sprawe o kulce i o rozy ale to w nastepnym poscie Acha- pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 mmmadziu A Twoja znowu oglada ? Zosiu To cieszymy sie razem z Toba . Pamietaj , co nie jest calkiem oczywiste, zeby podlaczyli Wam zawor trojdrozny i do tego dobrze .Tak mowi moj Maz , zeby powiedziec. Nie jest to oczywiste, bo u 2 sasiadow podlaczyli zle a komus wcale. Moze 1950 potwierdzi co pisze lub zaprzeczy , ale cos na rzeczy jednak z tym zaworem jest- to pilnuj. Moglas tego AnSiowego S ode nie ucalowac. Wiem , pewnie nie pomyslalas Co do grzejnikow to nie mam zadnego , a te co pamietam z dawnych lat to juz nie pamietam chyba nawet dobrze jak sie nazywaly. Mam jedynie uraz do regulusow , ze wzgledu na ekhmm..wiadomego osobnika o dzwiecznym imieniu boguslaw. Bedziesz robila kolacje tym panom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 rrmi, oglądasz?? bo ja poraz 123456787777 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts