Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rrmisia, no ja przez Ciebie dzisiaj się wykończę!!!

Otwór do szczekania i piała!!!! Dywan już wykulany do gładkiego, słowo daję!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Laski, a co Wy ogladacie? Dlaczego ja tego nie ogladam? :roll:

Mam nadzieję, że u Amber idzie ku dobremu. :roll:

zawor trojdrozny. dziekuje bardzo - zapamietam.

nie bardzo moglam S calowac, bo okolicznosci byly niesprzyjajace .

majster za nim chodzil :D

ale pozdrowienia gorace przekazalam, ma sie rozumiec od Wszystkich.

zapomnialam ze Wy macie podlogowke wszedzie.

My mamy (znaczy mamy miec) grzejniki na poddaszu .

Bedziesz robila kolacje tym panom? :D

ekhm... oczywiscie 8)

Zosiu

Mialals o Kulce plotkowac z tego co pamietam :D

Pilnuj tego zaworu , a pozniej sie odwdzieczysz za przypomnienie. :roll:

U sasiada fachowiec z takim przekananiem mowil , ze nie jest potrzebny,

ze daloby rade uwierzyc.

Kazal jednak sila zamontowac i zle zamontowali , niech wiec wlaczy sie Tobie lampka jak beda sie dasac.

Mam jednak nadzieje , ze nie trafia sie Tobie partacze :D

Aaa, wlasnie

Jeszcze mam sprawe o kulce i o rozy ;) ale to w nastepnym poscie :D

tam gdzie roza tam i kulce :)

znaczy nic odkrywczego to nie mam do powiedzenia, tylko chcialam potwierdzic,ze atrakcyjnosc kuleczki nawet po charakterze pisma widac - a tak po prawdzie to widzialam zdjecie 8)

a w sprawie rozy - to tez rozwazam ja na scianie w sypialni :) - ale tak bardziej w ksztalcie makow czy innej konwalii. albo moze storczyka . no chyba, ze malwy .

widzialam tez fajna rzecz : taka wneka - szafe w holu na ciuchy "wierzchnie ,

ze stylowym ladnym wieszakiem.do tego szklane przezroczyste drzwi - takie ze widac wnetrze. I na "plecach" tej wneki i tak troche na bocznej scianie - namalowany akwarela (chyba ) piekny kwiat.tak sprytnie byl namalowany , ze nawet jak wisialy ciuchy to nie zaslanialy tego kwiata. bardzo pieknie to wygladalo .

jest tylko jeden klopot - ciuchy ktore tam wisza tez powinny byc stylowe i chyba kolorystycznie dopasowane ;) no przynajmniej porzadnie odprasowane -

a nie wiem czy moge na siebie liczyc w tej kwestii :roll:

naprawde - bardzo ciekawie to wygladalo. mozna zgapiac - prosze bardzo.

jak juz namaluje - to pokaze . tak za jakies 3 lata to bedzie ;)

ps. o zaworze wrylam w pamiec - jak moj wroci to sie podziele :)

Polaczmy sie duchowo z Rodzina Amberow , bo chyba potrzebuja . :-?

Potrzebuja i dlugo jeszcze beda potrzebowali :-?

Jest jak bylo ... nie ma ani lepiej, ani gorzej ... Nie ma tez pomyslu na to, co jest zle, bo to ze cos jest nie tak, to wszyscy wiemy ...

Kolejna wizyta w przyszlym tygodniu, czyli jak mniemam tydzien walenia po kilka taczek dziennie drewna, a temaperatura ... no sami wiecie :roll:

rrmisiowie, wiedza wiecej na tematy bolesne, a w szczegolnosci Majster .. jak beda mozliwosci, o przyjada :-) Poczujemy sie lepiej z takim wsparciem ... poki co ja, ze "instalacja jest niewydolna", a on "bo tak ma byc" :evil: :cry:

Kto chce Martini z cytrynka? Mam tez sklepowego murzynka, a zaraz wstawimy pieczywo czosnkowe :-) Spac nie idziemy, nerwa mi nie daje wiec zapraszam glodnych i spragnionych

8) 8)

Czesc :)

No to zaczne od dobrej wiadomosci - w mikolajowy weekend mam jakos tak mniej zajec w sobote i niedziele, to zapraszam na wizytacje.

Pompa sprawuje sie - odpukac - bez zastrzezen, w domu cieplutko - a progu jeszcze przy drzwiach wejsciowych nie mamy...Nic nie powiem na temat zuzycia pradu, bo na budowlanym jeszcze jestesmy (geodeta jakies tam mapki potrzebne do odbioru od pol roku juz chyba robi :evil: )

Z tymi sosnami to rzeczywiscie do wiosny chyba poczekam :-?

A...a w domu ciagle wszystko poprawiamy, wciaz jakies kiksy budowlane sie objawiaja...a to sufit niegladki, a to na scianach gory i doliny, a to podbitka s...ona ( na wiosne bedziemy poprawiac) No samo zycie...pobudowlane

anSi,

A ja myslalam, ze tylko u mnie wychodza takie babole :evil: 8) Na szczescie glazurnicy na poprawki przyjada jutro, a ekipa od malowania i gladkosci sufitow w przyszlym tygodniu ...

Tylko to ogrzewanie, niczym lodowaty wrzod na tylku 8) :evil:

Uprzejmie informuje, ze rrmi wlasnie polozylam spac 8) Poleguje pewnie w sypialni i jeno roze Jej w glowie ... albo co innego :roll: :D

Jednym slowem, chcialam przez to powiedziec, ze mozemy se tu niezla impreze zrobic 8) Martini, bagietke i czosnek to ja wykladam 8)

Zapomnialabym...S. jakis taki rozanielony chodzi...pozdrawia Was ochoczo i...nawet piwo mi przyniosl.

Zosiu no Ty z tym kwiatem we wnece zainspirowalas mni mocno

Amber...ja mam grzybki i chinszczyzne w torebkach - nie wiem, czy panstwo gustuja :D

Rrmi niechaj spoczywa w lozu, a malwy i insze bratki niech sie jej we snie maluja...

zajrzałam tak przy wieczorze i już mi się gęba śmieje :D :D

rrmi, z tym zaworem to mi zaimponowałaś

naprawdę szacunek 8)

Zosia, ja tą szafę już widzę oczyma wyobraźni

łechce ona me synapsy i w piękny obraz się układa 8)

tylko z tym prasowaniem miałabyś utrapienie i w ogóle w takiej szafie to musi być ład i porządek

powtarzam ład i porządek :p

a najlepiej żeby nie było niczieeego........ :D

a z tymi 3 latami to dałaś, przecie już wzrok nie ten sam będzie

ale cóż.....przyjdzie przeczekać :wink:

anSi, wiesz u nas jakoś żadnych baboli po zamieszkaniu nie ma :roll:

żadnych tam nierównych sufitów, czy inszych krzywych płytek

jeno mi pseudodrewniana obudowa brodzika zbutwiała, a wanny dopiero butwieje ##$$%& wymysł arch wnętrz :roll:

przyznam jednak, że fliziarzy miałam prima sort, a gładzie, sufity to mi robiła firma brata mego rodzonego

zresztą, ja może za mało wybredna jestem w tej kwestii, nie wiem

Amber, nie powiem bo trudne jest Twe położenie

i wcale bym się nie zdziwiła jakbyś z tą łopatą na serio

oby się wszystko jakoś dało naprawić, podrasować, sama nie wiem........

a na imprezę bym poszła, dawno już nie byłam

będzie ze 3 tyg :roll: :p

AnSi - przyjdz sobie chociaz naznacz te sosny - coby na wiosne bylo wiadomo ktore Twoje.

to przez te tynki minaralne te gory i doly . a przeciez pan ostrzegal , ze beda brzydkie ;) :p

ja tez mam gory i doly. dobrze ze swiatlo budowlane punktowe to sie nie przygladam za bardzo :D

anSi,

A ja myslalam, ze tylko u mnie wychodza takie babole :evil: 8) Na szczescie glazurnicy na poprawki przyjada jutro, a ekipa od malowania i gladkosci sufitow w przyszlym tygodniu ...

Uprzejmie informuje, ze rrmi wlasnie polozylam spac 8) Poleguje pewnie w sypialni i jeno roze Jej w glowie ... albo co innego :roll: :D

Jednym slowem, chcialam przez to powiedziec, ze mozemy se tu niezla impreze zrobic 8) Martini, bagietke i czosnek to ja wykladam 8)

rozumiem, że Gospodyni śpi, a Wy z Majutkiem pilnujecie obejścia :D

kurka, miałabym blizej to już bym leciala w podomce i papuciach na imprę .....

anSi,

Ogóry kiszone mam, własne, w kołobrzeskiej solance kiszone :D

Kuleczka no to szczesciara z Ciebie z tymi babolami :)

Zosiu no niby majster mowil, ale nie o Himalajach, takie bieszczadzkie pagorki to jeszcze bym przezyla. Powiem Ci, ze dopoki oswietlenia sufitowego nie bylo, to tez w nieswiadomosci zylam. Za to plecy mozna sobie na moich scianach podrapac. Zapraszam