kuleczka 22.11.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kuleczka no to szczesciara z Ciebie z tymi babolami tiaaaaa a Ty masz fajosko z rozanielonym S.... piwo i w ogóle pozazdrościć, mój chrapie na kanapie aż szyby w oknach dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 patrz kuleczka - ten cytat z klasyka to wypisz wymaluj do szafy sie odnosil a filozofowie sie jakiegos drugiego dna duszukiwali AnSi - u mnie bardziej w rowy marianskie poszlo. z drapaniem pomysl przedni . zaproszenie przyjete 2 klapsy moge dołozyc do imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 patrz kuleczka - ten cytat z klasyka to wypisz wymaluj do szafy sie odnosil a filozofowie sie jakiegos drugiego dna duszukiwali ja myślę, że ta myśl jest bardziej uniwersalna i ponadczasowa to był jednak geniusz!!! braza, dawaj te ogóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 rozumiem, że Gospodyni śpi, a Wy z Majutkiem pilnujecie obejścia kurka, miałabym blizej to już bym leciala w podomce i papuciach na imprę ..... No Kochana, cos bysmy poradzili na ten Twoj 3-tygodniowy odwyk TYlko, abys znowu na migreny sie nie skarzyla Zochna, czy ja dobrze glowkuje, ze chcesz nam krzyczec "KLAPS, ujecie pierwsze, scena pierwsza martini wjezdza na stol?" brazuniu, ogory to i na i po imprezie dobre beda Zagrycha i lekarstwo w jednym ... moze kulce nawet migrena bokiem przejdzie BTW migreny, mialam kiedys bardzo, bardzo kulturalna (ze szczegolnym naciskiem na bardzo) znajoma w pracy, ktora tak srednio raz na dwa tygodnie przez 2-3 dni migrenowala. Wtedy bez broni nawet nie podchodz ... siedziala w zaciemnionym gabinecie, a jej sekretarka bezszelestnie przynosila kolejna porcje mikstur. Podczas jednego takiego ataku, widzac jakie cierpienie rysuje sie na jej licu, ze wspolczuciem rzucilam "no i co Kochana, znowu migrena?", a ona na to"migrene to ma ksiezna, mnie to lep nap...dala..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Was zostawic na chwile to zaraz impreza . I dobrze , ze chlopow na noc nie sprowadzilyscie Jeszcze taka Kulka jedna bedzie mi moje zawory na swiatlo dzienne wyciagala , kurna jego mac I to z jakims szacunkiem.Slowo honoru , ze z zadnym szacunkiem nigdy nie mialam nic wspolnego. Zawsze z jednym chlopem sypiam i nie nazywa sie szacunek , tylko Majster U nas znowu zmrozone za oknem. Z tym zaznaczeniem sosen to rozumiem , ze trzeba zaznaczyc , ale jak ? Kotki to sikaja na swoje , a AnSi co niby mialaby zrobic ?Bo jak tak sobie wyobraze w ten zamroz Ja nieboge zaznaczajaca to mnie trzesie z zimna Moze Dpsia wie jak to sie jakos prosciej znaczy te sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No proszę, mój net wczoraj nie chciał już wieczorem pracować i mnie imprezka ominęła! No dziewczyny, jak znowu sobie wyobraziłam Majutka w spazmach i piejącą, wczepioną w okolice kastrowania i ze szczękościskiem... Po prostu dawno tak nie płakałam z radości - całe lata!!!! Całą resztę scenki też sobie wyobraziłam - drący się wniebogłosy i latający po pomieszczeniu delikwent z uczepionym Majutem, za nimi bezradnie kręcąca się Amber, popiskująca na Majuta, żeby puścił (popiskująca bez większego przekonania), usiłujacy opanować mordercze zapędy delikwenta w kierunku Majuta Amberny... Haaaaaaaaaaaa, ale ubaw!!! W dywanie to zaraz dziura wykulana będzie!!! Z tym zaznaczaniem sosen to ja nie wiem. Trochę trudno byłoby chyba AnSi sikać (nie ma otworu z wyrzutem w bok), to może mogłaby obgryzać, jak bobry? Trzeba by się tylko ciepło ubrać i można spróbować. Amber, tak na poważnie - chyba musisz innego fachowca poprosić o diagnozę (ja to już wiem, kogo bym poprosiła ) i wtedy podjąć jakieś kroki prawne w kierunku nienależytego wykonania umowy czy jakoś tak. Trzeba z prawnikiem to skonsultować jszcze. Przecież niemożebne jest tak marznąć całą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Amber, tak na poważnie - chyba musisz innego fachowca poprosić o diagnozę (ja to już wiem, kogo bym poprosiła ) Dobrze gadasz , z tym , ze nasz wielebny 1950 tez nie lokalny jest. Hydraulik instalator musi byc miejscowy i juz . Pomylka zdarzyc sie moze kazdemu. Trzeba to jednak szybko i sprawnie moc poprawic. W sumie to jakby dojechal to ja sie z obiadkiem ofiarowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Was zostawic na chwile to zaraz impreza . I dobrze , ze chlopow na noc nie sprowadzilyscie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Z tym zaznaczaniem sosen to ja nie wiem. Trochę trudno byłoby chyba AnSi sikać (nie ma otworu z wyrzutem w bok), to może mogłaby obgryzać, jak bobry? Trzeba by się tylko ciepło ubrać i można spróbować. Depsiu, Majut na kroczu to jeszcze nic, ale AnSi jako bobr znaczacy sosny, to jest dopiero hicior Co do mojej bolaczki, to czas urzedowy musi minac ... dopiero wtedy interwencja jest sluszna i zgodna z prawem Ja wiem, ze to moze byc jakis trudny i wyszukany problem ... Sama gdy takie miewem, mowie ok teraz nie wiem, ale doczytam, podpytam madrzejszych i przyjde jutro badz za dwa dni i wyjasnie, czy zrobie ... Rzecz ludzka, nie? Nie denerwuje mnie wiec, ze taka wade ma moja instalacja ... Wkurzam sie, ze ona wciaz jest a problem pierwszy raz byl zgloszony 5 pazdziernika ... Poza tym to powazny problem i kosztowny ... Nie tylko w cenie 6mp drewna, ktore poszly z kominem i bez efektu, ale rowniez naszej dlugiej z Markusem choroby, co ani przyjemne, ani tanie nie bylo ... No i to schizofreniczne owijanie sie polarami Czy tak powinno byc w domu, ktory lubimy? No dobra, dosc narzekan bo od gadania cieplej nie bedzie rrmi, zamroz, ale kolejny dzionek slonka Salon mi sie nagrzeje!!!!! A brykiecik w kominku to cud, miod i orzeszki! Skonczyly sie trudy rozpalania, a potem podrzymywania konkretnego ognia, aby dobrze nagrzac plaszcz. Teraz jest prawie bezobslugowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ...Z tym zaznaczaniem sosen to ja nie wiem. Trochę trudno byłoby chyba AnSi sikać (nie ma otworu z wyrzutem w bok), to może mogłaby obgryzać, jak bobry? Trzeba by się tylko ciepło ubrać i można spróbować. ... No ja wypraszam sobie rozsiewanie plotek na temat rzekomego mego wybrakowania w kwestii otworu Nieco gorzej z wyrzutnia boczna....moze jaki polski hydraulik by pomogl U nas mrozu niet, nawet slonko czasem blysnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 A ja chcialam dzisiaj byc szpachlujaca. Niestety mam zakaz szpachlowania po tym jak wyszpachlowalam nasza sypialnie. Wiec nie wiem co mam zrobic . Chyba sie zrobie na ladnie i posiedze AnSi Moze sie ta wyrzutnia Tobie jakos sama naprawi , no nie wiem co radzic Ale dowalilas Dpsia , nie wytrzymam z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 W kwestii hydraulików to ja nie mogę pomóc AnSi - nam pomaga stary niemiecki instalator, zawsze nam bardzo ładnie robi. A to się da zmienić kierunek wypływu na przykład na boczny? Bo ja może byłabym zainteresowana. Mam parę rzeczy do olania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 A to się da zmienić kierunek wypływu na przykład na boczny? Moim zdaniem centralny strumien jest lepszy. I jakby mocniejszy, bardziej zdecydowany. Mam jednak swiadomosc ,ze moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No dziewczyny, jak znowu sobie wyobraziłam Majutka w spazmach i piejącą, wczepioną w okolice kastrowania i ze szczękościskiem... Po prostu dawno tak nie płakałam z radości - całe lata!!!! boszzz, ja też sobie nieraz lubię tak powyobrażać a jak mnie głupawka ogarnie, to nie ma zmiłuj rrmi, z tym strumieniem to ja bym powiedziała, że najlepszy górski taki świeży, chłodny, orzeźwiający, prawie jak morska bryza Majster najwyraźniej nie doceniają Cię i Twego poiągu w kierunku szpachlowania oni to w ogóle rzadko nas doceniają żeby kobiety szpachlującej w butach prady nie dopuscić skaranie z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 żeby kobiety szpachlującej w butach prady nie dopuscić skaranie z nimi Moze kiedys dopusci , kto to dzisiaj zgadnie I tak dobrze , ze Prada nie wie o tych mokasynach , bo nie wiem co by bylo Aaaa Kulka Tobie sie strumienie pomylily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 rrmi, Wez Ty sie ubierz w mala czarna, moze mokasyny se daruj, ale jakies inne eleganckie szczudla wloz, usiadz na oslawionym stole, noga na noge, cieniutki papieros trzymany od niechcenia, karminowe usta, trzepocace rzesy i ... i ponegocjuj w sprawie szpachlowania ... My niedoceniane som, ale wdziecznym wdziekom trudno sie oprzec, nawet takim perfekcyjnym Majstrom jak Twoj Oczyma wyobrazni widze ta scene ... no kadry same mi sie przesuwaja Rano byli glazurnicy. Dwa kafle odpadaja w hollu Popatrzyli, cos tam podyskutowali ... musial ktos na nie wejsc jak klej wiazal ... zdarza sie, nie? Kupia paczke kafli i w poniedzialek albo wtorek wymienia ... To mi sie podoba ... jak sie tyle robi, to zawsze latwo o jakas pomylke lub wypadek, ale sprawa bedzie zalatwiona jak trzeba. Polecac bede dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Polecac bede dalej ... Oczywiscie , ze tak. Wazna sprawa jest sposob w jaki zalatwia sie reklamacje. Bledow nie popelniaja tylko ci , ktorzy nic nie robia. Ty sobie az tak nie wyobrazaj. Poza tym moje male czarne nawet nie wiem gdzie sa. Tyle tych we workow stoi po calym domu , ze nawet nie staram sie znalezc. Jedna to pamietam taka calkiem tego jest. Z duzym dekoltem , tak zmyslnie obszytym czyms blyszczacym. Jak raz na sywestra bedzie Jak tam rozklad temperatur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dzisiaj to slonko nas ogrzewalo Jak wstalismy w domu bylo 20 st., potem popalilam kominkiem od 8 do 11 i poszlam spac W nocy spalam tylko 4 godziny tak bylam poruszona Gdy wstalam ok. 14.00 kominek mial juz tylko zar, wiec popmy nie pracowaly, ale na gorze bylo 19 st. a na dole 22 Dom mam caly dzien nasloneczniony, a dzien byl przepiekny i w sumie cieply Nawet Majut wesolo machal na spacerze ogonkiem Bylo wiec dobrze, nawet bardzo dobrze, chociaz wiemy, ze jest zle No nic ide robic placuszki z jablkiem To akurat robic lubie i umiem Pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tez bym zjadla takie placuszki. Chyba jutro zrobie. A mowilas , ze masz dwie lewe . Dobrze , ze nie uwierzylam . W koncu kazdy ma jakies ukryte talenty A Majut lubi placki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 rrmi, Trza bylo podjechac Nastepnym razem zrobie jak przyjedziecie Czasami cos mi sie udaje ... ale tylko czasami Majut lubi wszystko ... przeciez wiesz Zapomnialam doniesc, ze wczoraj byli tez u nas Znajomi i pieknie wyregulowali nam okna Teraz chodza jak ta lala. Ale ... ale odkryto, ze musimy jeszcze raz zapiankowac dol od okna tarasowego Jutro czeka wiec nas dzien pracy u podstaw. Marek dokonczy sciane kominkowa paciac struktura, a ja pojade po pianke do okien. Szykuje sie tez wielkie sprzatanie, bo jakos tak szybko balaganimy a od chodzenia w butach piachu mamy juz cala piaskownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts