DPS 23.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ...z tym strumieniem to ja bym powiedziała, że najlepszy górski taki świeży, chłodny, orzeźwiający, prawie jak morska bryza... Kuleczka, a Ty masz receptę na produkcję chłodnego orzeźwiającego strumienia moczu? Centralnie to ja mam. Chciałabym mieć opcję boczną, bo wypiąć się tak daleko nie potrafię. Z tym, że to może być grawitacja, że wszystko na dół leci. Amber, cieszę się, że chociaż dzisiaj nie było tak źle. Kiedy będzie kontynuacja dochodzenia do diagnozy? Proszę podziękować Majusi ode mnie za kulanie po dywanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Aaaa Kulka Tobie sie strumienie pomylily tak sądziłam, że tu chodzi raczej o strumień świadomości nic to, następnym razem zgadnę Amber, macie już widzę niezłe osiągi w kwestii temperatury oby tak dalej placki z jabłkami też uwielbiam, ale jezdem obecnie na diecie udusiłam sobie na kolacje 3 jabłka z cynamonem zamiast zaplanowanych warzyw na patelnie tak mi się jakoś jabłek zachciało Depesia, w kwestii fizjologii, diurezy znaczy, to się nie wypowiadam tyle tylko że czasem to olewam sikiem prostym wszystko w sumie to często nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 czasem to olewam sikiem prostym wszystko w sumie to często nawet to ja podobnie, z tym, że ja cienkim parabolicznym cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Amber - ciesze sie ze slonce do Was zajrzalo Kulka , depsia & Co - ciesze sie ze Was widze rrmi kochana - tez sie ciesze ze Cie widze i z duma donosze, ze jestem posiadaczem dwoch zaworow trojdroznych. jeden robi cos tam dobrze podlogowce a drugi tez dobrze temu drugiemu ogrzewaniu . hawgh a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 kulka, Staramy sie jak mozemy W gabinecie mam wciaz 22 st. a nie pale Zupelnie tego nie rozumiem ... moze na dworze jest cieplo Moge w koncu siedziec bez polara Depsiu, Majusia od Ciebie wymiziana ... ale mowie Ci, lepsze bylo to bobrowe podgryzanie A kontynuacja moze bedzie, jak Bog da, w przyszlym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Zosia, jak Ty ładnie nas nazwałaś! Dobrze, że masz dwa trójdrożne. Tylko nie wiem, czy regulacja ruchu i drogówka nie będa potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jeden robi cos tam dobrze podlogowce a drugi tez dobrze temu drugiemu ogrzewaniu . hawgh a co. tez bym tak chciala, aby u nas robily dobrze Pozytywnie ZAZDRASZCZAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Zosia, ale czy wsjo działa po bożemu??? oczywiście, mnie też miło Cię widzieć, znaczy vice cersa Amber, mnie to jednak Majutek w kroczu spokoju nie daje nie gniewasz się mam nadzieję Kasia, pozwól,l że w imieniu Gospodyni przywitam i Ciebie a gdzie to nasza rrmi zapodziała się może walczy z małą czarną, w szale wory przekopuje będzie miał Majster używanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 a gdzie to nasza rrmi zapodziała się może walczy z małą czarną, w szale wory przekopuje będzie miał Majster używanie Kochana, to sie nazywa, ze po rozum do glowy poszla Skoro taka wyrywna do szpachlowania, to niech sie postara, aby do fuchy zostala dopuszczona A Majut w kroczu, to wcale nie jest rzecz niemozliwa Mala ... ale skoczna okrutnie ... no i zdeterminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dziewczyny, proszę!!! Bo to ja dostaję spazmów zamiast Majuta!!! W dywanie już prawie dziurę wykulałam!!!Piejąca, w spazmach, dzierżąca niewymowne w szczękościsku!!!!! Za nią Amber i za nimi Amberny!!! Wrzeszczący hydraulik!!!! Haaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!Nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 A Majut w kroczu, to wcale nie jest rzecz niemozliwa Mala ... ale skoczna okrutnie ... no i zdeterminowana http://www.jonquille1960.com/gifs.htm/images/gifs6.htm/chien5.gif Dobry wieczór przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Zosia, ale czy wsjo działa po bożemu??? oczywiście, mnie też miło Cię widzieć, znaczy vice cersa a bo to tam wiadomo. do srody, jak nic zejdzie, zanim strumien bedzie mozna wypuscic. mam nadzieje ze rura pojdzie, a nie na przyklad bokiem. ja Cie tez kulka vice versa A Majut w kroczu, to wcale nie jest rzecz niemozliwa Mala ... ale skoczna okrutnie ... no i zdeterminowana no bardzo przepraszam.. ja nie do konca bylam w temacie z tym kroczem i prawie bym o jakims schorzeniu pomyslala bardzo Majute przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Majuta nie tak latwo obrazic chyba , chco nerwowa jest jak sie zdenerwuje oczywiscie. Ja jestem i witam wszystkich na wieczoranej imprezie piatkowej. Z tym , ze nie tak jak tydzien temu ,bo tak to ja sie dlugo nie napije Poza tym tak fajnie w kuchni posiedziec ze Starym i pogadac o starych polakach. No!!! Zosiu Jestem dumna z Twpich zaworow. Oby dobrze trzymaly I co tam w swiecie ? Bo u nas na wsi spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 23.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Poza tym tak fajnie w kuchni posiedziec ze Starym i pogadac o starych polakach. No!!! Nie wątpię .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 O!!! Stary Siemanko , co nie dzwonisz do mnie i nie pytasz czy moge ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 rrmi, no choćże w końcu do mnie zobaczyć nasz dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 23.11.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 O!!! Stary Siemanko , co nie dzwonisz do mnie i nie pytasz czy moge ? A możesz???? To dlaczego siedzimy tyle czasu, juz mnie półdupki przylgły do krzeseł.... a przecież na nich siedzieć nie kazano dlaczego my gadamy przy świadkach jak siedzimy w kuchni i nikto nie je doma? spora ta kuchnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 rrmi, no choćże w końcu do mnie zobaczyć nasz dach No patrz , akurat jak zdjecia sobie ogladalam to przyszlas W miedzyczasie kanapki robilam. Bo Stary zglodnial I Mlody tez Stary Wypaplales , teraz plotki zaczna krazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Stary Wypaplales , teraz plotki zaczna krazyc no baaa Teraz to juz chyba calkiem nie zasne Sprawa jak z moim ogrzewaniem, wydaje sie mocno rozwojowa To Wy sobie nie przeszkadzajcie, a ja z okiem utkwionym w dziurce od klucza dokladnie sie temy przygladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 O jaka Ty chetna do podgladania. U nas dziurki nie trzeba uzywac. Cale drzwi przeszklone przeciez sa. BTW . Drzwi sa swietnym lustrem jednoczesnie , weczorem przy swietle. Bardzo wyszczuplaja. Stary wiedzial jakie szyby dolozyc , zebym miala choc chwile radosci zem taka laska Majut juz pewnie od koldra siedzi , to i ja sie uloze Ale mialam spiek w piecu. Rozwalilam go przecinakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts