Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Ładne rzeczy :roll:

i to pod okiem Młodego :p

nie dziwota, że się potem niewinnych nauczycielów czepia :D

ja mam takie wyszczuplające lustro w hollu

całkiem przypadkiem kupione, nie że specjalnie.......

lubię się w nim przeglądnąć od czasu do czasu :D

Amber, zaintrygowała mnie rozwojowa sprawa Twego ogrzewania 8)

mówisz, że widać światełko w tunelu :wink:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

mówisz, że widać światełko w tunelu :wink:

Ona zaczyna widziec te swiatelko po jednym grzancu :D

Kiedys bylo po dwoch , strach pomyslec co bedzie dalej :lol:

Bałdzo smieszne 8) :lol: Swiatelko to ja widziec, ale tylko jak se w kominku rozpale ;)

Chyba skonczylismy dlubac przy scianie kominkowej ... jeszcze tylko wizyta hydraulika (mam nadzieje, rzecz jasna, ze nastapi) i mozemy to poskladac do kupy, rewizje pozamykac, odkurzacz uruchomic, a potem napawac sie cieplem, cisza i spokojem 8) :lol:

Bylam dzisiaj w LM i droga kupna nabylam pianke do okien. Potem wydlubalam czesc zle wtloczonej pianki z dolu okna tarasowego i zapiankowalam ponownie. Jesli w tych czynnosciach tkwi gdzies jakis "kruczek" o ktorym nic wiedziec nie moglam, to pewnie czeka nas kolejne piankowanie. Acha ... rosilam woda, bo tak na piance napisano :roll: Powinnam wiedziec cos jeszcze? 8)

Wszystkie czynnosci wykonywalam w gustownych, kuchennych, pomaranczowych (mam sklonnosc do oczojebnych dodatkow :oops: :lol: ) rekawicach wzbudzajac chyba lekkie zdziwienie ekipy za plotem :p

To by bylo na tyle ... zwienczeniem dobrej roboty bylo wspolne rozpalanie kominka ;) i odgrzanie gotowca w piekrniku 8)

To Ty Amberska to juz budowlaniec :D

Nie mam pojecia o piankowaniu okien , :roll:

U nas Stary piankowal .W sumie nie wiem co piankowaliscie , bo wydawalo mi sie , ze macie juz porobione te gify czy jak to zwal :roll:

Fajnie , ze dokonczyliscie juz kominek. :p

Rozumiem , ze przerobiliscie ta jakby plastikowa czesc na ta druga normalna.

Wygladalo to naprawde nie tego :roll: Tak na malym kawaleczku w sklepie to moze i nawet wyglada , ale na wiekszej powierzchni jak plastikowe wiaderko :roll:

Nie masz zadnych newsow od Rafiego w kwestii kiedy bedzie jego wielki come back ?

rrmi, dokladnie tak! Pozbylismy sie tego paskudnego plastiku :evil: Okropienstwo, mimo ze w sklepie bylo calkiem fajowskie. Teraz juz wszystko mamy matowe, strukturalne ... fajne, ale bedzie jeszcze lepiej, jak juz bede mogla pozakrywacte rurki, naczynia i pompy za kominkiem.

Jasne, wszystko z oknami bylo skonczone ... w piatek byl znajomy, co to na oknach sie zna i orzekl, ze musimy wydlubac pianke z dolu okna tarasowego, bo jest zle polozona, nie trzyma tak jak trzeba i jak przyjda wiatry to nam nawieje :o Zrobilam co kazal ... Na szczescie ta pianka poszla od zewnatrz, wiec nic w srodku nie widac. Mysle, ze to nie jest trudne, tak fragmentarycznie piankowac i rosic ;)

Ale kto to wie .. mnie nawet gotowanie budyniu zaskakuje :lol:

W poniedzialek bede wiedziec co dalej z cieplo-zimno ... Bo czas jest juz odliczany .... 8)

Ale kto to wie .. mnie nawet gotowanie budyniu zaskakuje :lol:

Twoje problemy rozwiaze budyn Slodka Chwila.

Ponoc specjalizujesz sie w gotowych :D

Co robisz , moze jakas imprezke skolujemy ? :D

Lopaty i szpadle mam w pogotowiu w razie czego :roll:

Grabie tez 8)

No za skuryczysyna nie bedziemy 8)

Ale moj Stary wlasny to jest jednak debesciak i jestem z Niego dumna :D

, co nie ?

Dziekujemy 1950 za mila pogawedke :p :p

Ty Wiesz ,ze ja Ciebie love :D

Majusia kazala pozdrowic wszystkie ciotki i wujostwo [to do mmmadzia przed wszystkim , zeby sie nie poczul] :roll:

Sie naplotkowalismy i ta raza :D

Amberowy kominek wyglada superancko :D

aaai poki pamietam ,nasza Amber to tak sie tylko tego , ze nie umie gotowac.

Zapiekanki zrobila :D

Zosiu

Czekamy na relacje z placu boju

rrmi,

No baaa ... Majstra masz wyjatkowo lebskiego :D 8) A jaki do tego wygalantowany ... ten fryz, ho, ho, ho ... uwazaj na Soltysowa, bo cos slyszalam, ze czesto na rowerze sie kreci :roll:

A zapiekanka to taka przypominajka lat 80 ;) Przy schabowym z odzysku i szynce z kolejek, to byl prawdziwy hicior!

1950,

Jeszcze raz dziekujemy :-) Teraz to juz mus, o stol sie sprawa oprze i chyba niezle damy czadu na tej mojej wsi :-) ZAPRASZAM :-)

rrmisiowie, tez przyjada ... 8)

Szefowa wstawac w piecu trzeba napalic :wink:

A tak przy okazji, jade dzis do Janek, gdzie kupowaliscie te swoje zarowki? cos d-bestciak mowil, ze w Jankach sa najtansze.., chyba, ze cos pokrecialm :oops:

p.s. wczoraj udalo nam sie kupic pare lamp i klinkietow :D

jak wchodze do sklepu i widze lampy to mi sie nie dobrze robi, cala noc dzis mi sie snily :roll: a jeszcze nawet pol nie ma... :roll:

Ale fajnie macie z tymi spotkaniami. :D

Dobrze, że Rrmisiowy już znalazł co. :roll:

Widać, że łebski chłopak. :D

Kulka - gdzieś Ty piła, że Ci się tak język plącze? :lol: Z długim gdzieś się zaprawiłaś? :roll: 8)

Szefowa, Zeljka ma rację, trza wstawać i w piecu palić! :p

U nas już śnieg pada i on do Was idzie. :wink: