rrmi 25.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 uwazaj na Soltysowa, bo cos slyszalam, ze czesto na rowerze sie kreci Myslisz , ze leci na Niego ? Tak , my na goscinki to pierwsi jestesmy , w rzeczy samej Zeljko Najtansze zarowki sa w Ikea. Ciesze sie , ze kupilas juz czesc lamp. Taka teraz wazna bedziesz , bo z lampami. Przewaznie kazdy z zarowkami swoje odmieszkuje Dpsiu W piecu sie pali , az huczy. W domu cieplo. Kulka Gdzies sie szwandrolila po nocy , ze tak fajnie sie napilas Zosia to chyba z majstrami zapila , bo cos nic nie gada . Pewnikiem zaworow trojdroznych pilnuje A , chyba mamy wlasnego kota na podworku. Czarny jest i przychodzi jesc , znaczy przychodzil to dawalam rozne rzeczy do jedzenia i sie chyba przychowal. Niech bedzie Jak wracalismy wczoraj z Amberowa to malo szczura nie przejechalismy. A lisow po nocy chodza cale tabuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Kurna... szkoda, żeście tego szczura nie trafili... Byłoby jednego szkodnika mniej. Fajnie, że kota macie - gratuluję!!! Mam nadzieję, że Twojny jakoś sobie poradzi z alergią. Kulka to chyba dzisiaj odwyk robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 erermisia...pozdrowka Buziaki najslodsze Ja to nawet bylam u Ciebie , ale Wy macie takie tematy [ jak najbardziej powazne nie to co u ciebie same pierdoly :piece na groszki, drzwi , zarowki kogo to interesuje ??? dobrze, ze tu jeszcze od czasu do czasu cos wypic mozna , bo zanudzilabym sie na smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Z raportem sie stawiam Pompy chodza w przedziale 30 - 40 st. caly czas. Dol tem. 21, gabinet 22, cala gora jakies 19,5 Podloga wydaje sie byc lekko ciepla ... taka akurat Grzejniki caly czas cieple Spadlo lekko zuzycie, ale mocno wzrosla efektywnosc. Grzejemy od 9.00 Ranek byl dla Markusa ciezki ... zaordynowalam nowa dostawe drewna do salonu Bylam tez jako widz na zawodach obedience ... wygwizdow okrutny Nie dotrwalam do konca ... zwinelam znajomych i wyladowalismy u nas w domu Temat przewodni oczywiscie "jak to z ogrzewaniem bylo" Majster i Majstrowa okrzyknieci zostali duetem nadchodzacej zimy Przy okazji przypomnialam sobie, ze Majstrowej zapomnialam oddac talerz, w ktorym ostatnio przywloklam spcjaly dla Markusa Poprawie sie w przyszlosci ... byle nie na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.11.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 wiesz co Frosia pocałuj mnie w ten no...... ja tam do Ciebie też zaglądam, ale tam zgorszenie i upadek obyczaju dajcie lepiej jakiej maślanki do napicia bo mnie suszi trochę się wewczoraj poszwandroliłam, jak słusznie gospodyni zuważyli tak sobie dedukuję, że tego mi było trzeba problemy moje ostatnie zdrowotne minęły jak ręką rrmisia, pokaż kotka do nas przycodzi taki biały puchaty już od roku nawet radzi sobie z naszą podwórkową kundelką Muszką na początku to nawet się jej bał, a teraz robi tylko prrrryyyyycchhhhhh........ i Mucha robi w tył zwrot Ambercia!!! wreszcie napisz co było powodem niewydolności układu (ale to fachowo zabrzmiało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 kulka , co ty powiesz ??? no coz.... moje komenty przepelnione sa ostatnio wiedza encyklopedyczna domyslam sie , ze zagladasz tam w poszukiwaniach intelektualnych zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Fajnie, że kota macie - gratuluję!!! Mam nadzieję, że Twojny jakoś sobie poradzi z alergią. Kotek jest na dworzu ,zjadl teraz . Wiem , ze do domu go nie zabiore , poza tym mysle , ze do kogos nalezy Moj wiec bezpieczny jest , a kotem sie chwali kazdemu Frosiu Piece na goszek i zawory trojdrozne sa tematem pasjonujacym Amber Nie wiem co rozumiec przez duet zimowy. Bym wolala jakies miss czegos albo jakies takie Moze byc miss obslugujacych piece na groszek , z tym , ze Zosia tez bedzie w blokach startowych to nie wiem Pytanie jest o grzejniki na gorze czy tez ? Kulka Ale dalas w palnik Dobrze , dobrze tak trzeba raz na jakis czas. Kotkowi zrobie zdjecie to wkleje. Zgadzam sie z Toba co do dziennika Frosi , moralny upadek Poza tym to fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Boshe ... ok. 15.00 poszlam spac ... Ale mialam sen ... kominek pelen drewna tak, ze zamknac nie moglam ... no zla bylam na Markusa, ze taki nieobyty i rozrzutny ... Ale z drugiej strony, mysle dobry Chlopak, chce aby mi w koncu cieplo bylo, to dlatego wypchal tak to moje cudo, wiec nie wychlostam, ale na drugi raz, niech sie opamieta . Jakos w koncu zamknelam i jak nie rozbucha sie ognisko, plomien walil o szybe, tak ze az pisnelam Lece na zewnatrz, aby zobaczyc czy ogien kominem nie ucieka, potem znowu do salonu, i tak w kolko ... Ugrzalam sie jak norka ... wtem ... jaka ulga, oczy otwieram sen przeganiam, cala od ogniskowej aktywnosci rozkopana ... koldra za materacem, spiwor pod glowa ... Ale co to ... cieplo ... lece do termometra na gorze i ... TADAMMMM 21,5 st Kaloryferki cieple jak ta lala, zbiegam na dol salon i holl 22, gabinet 24 ... czas zmienic kufajke na cos bardziej kobiecego kulka, Trzy tygodnie bez imprezy jakos trza bylo odreagowac ... Sponiewieralas sie, to fakt ... ale maslanka, kefirem, czy nawet zurkiem z torebki poratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ja chciałam powiedzieć, że mnie od jutra może czasem nie być, bo mam cały tydzień na wyjazdach i jadę na wieś zapadłą, więc nie wiem, jak będzie z zasięgiem netu, a i z czasem może być krucho. Kulka, mam nadzieję, że już ozdrowiałaś i aspiryna niepotrzebna. Amber - ja Wam serdecznie gratuluję normalnych temperatur w domu!!!! Dobrze, że macie znajomego Majstra i Majstrową!!! Ale sen to miałaś, rany... Czy Zoia z Majstrową już wystartowały z tych bloków? Bo ja bym chciała pokibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Przewaznie kazdy z zarowkami swoje odmieszkuje No,tylko ja mialam zamieszkac juz rok temu wiec na pewno do teraz byly by zarowki. Szukajac w necie lamp znalazlam cos takiego i jakos nie wiem do jakiego to pokoju pasuje... http://www.lamp-art.com/images/zoom/LOTXTF/1038_3X_GR.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Szukajac w necie lamp znalazlam cos takiego i jakos nie wiem do jakiego to pokoju pasuje... http://www.lamp-art.com/images/zoom/LOTXTF/1038_3X_GR.JPGTen zyrandol mi sie kojarzy Pokaz lepiej jakie kupilas? Zaczynam sie na parapetowe wpraszac powoli , jak z mieszkaniem sytuacja ? Amber Majster sie zastanawia jak Ty sie odwdzieczysz Super , ciesze sie bardzo i domyslam , ze w malej czarnej wystepujesz na ramiaczkach , no moze w jakies pelerynce. O kurde , znowu mi sie House przypomnial w przebraniu Dpsiu Czuj sie zwolniona i usprawiedliwiona , bede tesknila I prezenty jakies przywiez , jak z zapadlej wsi to kope jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dpsiu Czuj sie zwolniona i usprawiedliwiona , bede tesknila I prezenty jakies przywiez , jak z zapadlej wsi to kope jaj worek ziemniakow i pol swiniaka! Sklecimy jakas impreze i kazdy bedzie zadowolniony Depsiu, milych i cieplych wizyt Zeljka, Mnie tez sie jakos tak kojarzy ... tylko kolor jakis taki malo cieply ... U mnie chyba zupelnie by nie pasowal rrmi, Pierwszy raz od szczesliwego zamieszkania moglam z dresu wyskoczyc Trza to jakos spozytkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Pierwszy raz od szczesliwego zamieszkania moglam z dresu wyskoczyc Trza to jakos spozytkowac Nawet sie nie domyslam co bedziecie robili. I lepiej , zeby proboszcz z soltysowa sie nie dowiedzieli. Na zdrowie Kulka gdzies znowu sie powlokla , moze z Brazunia na koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Przewaznie kazdy z zarowkami swoje odmieszkuje No,tylko ja mialam zamieszkac juz rok temu wiec na pewno do teraz byly by zarowki. Szukajac w necie lamp znalazlam cos takiego i jakos nie wiem do jakiego to pokoju pasuje... http://www.lamp-art.com/images/zoom/LOTXTF/1038_3X_GR.JPG Cośw tym jest, bo i mi się tak jakoś skojarzyło ... Amberciu cieszę się, że już Wam tyłeczki nie odmarzają i najważniejsze, że Majutek ma ciepełko!!!! Ja dla Eremisi tytuł bym jakowyś zafasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 rrmi Nic nowego w sprawie mieszkania. Pewnie na wiosne jak sie wyniesiemy stad cos ruszy, sama juz nie wiem. Aby moc w domku pomieszkac przez nocke lub pare, trzeba by jeszcze; zalozyc wszystkie kontakty i zarowki zalozyc klamki podlaczyc szambo podlaczyc kuchenke gazowa zamontowac kran w zlewozmywaku zalatwic jakies lozko albo chociaz materac do zycia nie potrzebne ale dokonczyc trzeba; malowanie - zostala jedna sciana w sypialni, caly korytarz, spizarnia, klatka schodowa, kuchnia O balaganie totalnym w garazu i kotlowni nie wspomne. Szukam do sypialni i goscinnego jakies ratanowe lub wiklinowe lampy, ale cos nigdzie nie spotkalam... p.s. wkurza mnie klawiatura, znowu musialam czyscic i spacja slabo chwyta musze walic w sam srodek 4 palcami Moje dziecko ma smykalke (czy jak mu tam) do niszczenia klawiatur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 O jak ktos nie przepada za wyszacymi to sa i takie, kolor cieplejszy http://www.lamp-art.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=26&page=view&catid=16&PageNo=1&key=3&hit=1 Ale dalej nie wiadomo do jakiego to pokoju, nic nie pisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 wkurza mnie klawiatura, znowu musialam czyscic i spacja slabo chwyta musze walic w sam srodek 4 palcami U mnie to samo i bez Twojego Stefka Czasem jesli nie przeczytam co stworze radosnie to jakis jeden ciag znakow wysylam Zeljko Czy chcesz z nami porozmawiac o tych zyrandolach i dlaczego takie akurat wyszukujesz ? Przez zime zdazycie wykonczyc wszystko z Twojej listy , jestem pewna. Jesli potrzebujesz wsparcia daj znac. Co do przespania jedna czy kila nocy w domu, to moze kupcie jakies tanie lozko i pozniej bedzie jak znalazl do gosinnego ? Brazuniu Ja tytulom mowie stanowcze nie , nawet prosilam o zdjecie tej gory z olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Jesteś Oświecona i nic na to już nie poradzisz, Złociutka Mi tam ten Olimp nie wadzi Tytułom stanowcze nie A mnie chcesz umoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Brazuniu Tytulom dla siebie mowie nie , nie lubie sie w oczy rzucac , ale Ty zaczynasz sie biznesowac to dla Ciebie taka nawet troche reklama Tak wiec moja droga nie zamierzalam Cie umaczac Gdziez bym smiala Jak sie Tobie o 7 rano wstaje w Niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 O 7 rano wstaje mi się do d ... y To horro i kolejnym takim doświadczeniom mówię stanowcze nie!!!! Chyba masz rację z tym tytułem, tylko coś mi to biznesowanie nie bardzo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts