rrmi 25.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Co konkretnie Tobie nie wychodzi ? Powiedz , moze cos poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zeljko Czy chcesz z nami porozmawiac o tych zyrandolach i dlaczego takie akurat wyszukujesz ? Jak bede chciala to w psychologu a nie tutaj. A tak to przypadkiem mi sie trafilo a nie od razu, ze wyszukiwalam. p.s. Co do roz, takiej jak Ty chcesz na cala sciane to amator jak ja nie odwazy sie zrobic. Jak ja bym to umiala zrobic, to bym nie byla kobieta co do meza mowi - kupisz mi.... tylko bym trzaskala tak nie zaleznie od humoru mojego faceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Co konkretnie Tobie nie wychodzi ? Powiedz , moze cos poradzimy. Amatorszczyzna Program ma niewiele opcji a żeby kupić dobry to trza mieć więcej, niż mogę teraz wydać Poszukam jeszcze w sieci, może na jakiś trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Co konkretnie Tobie nie wychodzi ? Powiedz , moze cos poradzimy. Amatorszczyzna Program ma niewiele opcji a żeby kupić dobry to trza mieć więcej, niż mogę teraz wydać Poszukam jeszcze w sieci, może na jakiś trafię nasz pan od kuchni ma fajoski program do projektowania wnętrz, projekt wyglada jak zdjęcie Niestety, program kosztuje około 6000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 dobry wieczor mialam mala niewydolnosc ukladu , mojego wlasnego wewnetrznego, spowodowanego przyczyna , co to Kulka o niej wspominala. ale doszlam widze ze idzie ku dobremu Zeljka na wykonczeniu jest , u Amber temperatury wzrosly, kot sie pasie, depsia w podrozy, nasz majster dzisiaj zapytal jakich perfum uzywam .. jako ze stosunki, za przeproszeniem, mamy familiarne - to mu powiedzialam zgodnie z prawda ze Bvlgari .. strasznie sie zawiodl i mowi : eee ..bulgarskie.. myslalem ze szefowa to jakies francuskie I teraz nie wiem - chcial mi kupic czy sie popsikac Dalismy majstrom flaszke na wieczor - mam nadzieje , ze jutro powstana. Piec sie ciagle montuje razem z rurkami i do wtorku ma sie zamontowac. Trojdrozne juz zamontowane rrmi ja juz cwicze rwania i podrzuty. do pieca oczywiscie strasznie sie rozpisalam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Amatorszczyzna Program ma niewiele opcji a żeby kupić dobry to trza mieć więcej, niż mogę teraz wydać Poszukam jeszcze w sieci, może na jakiś trafię braza - nie wiem czy "trafiam w temat " - ale zajrzyj moze tu : http://forum.muratordom.pl/programy-do-wizualizacji-wnetrz,t117193.htm TOMMEX poleca edukacyjna wersje (30dniowa chyba) archicada + artlantisa, ktora mozna sciagnac tutaj : http://www.archicadownia.pl/documents/208.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Bylam tez jako widz na zawodach obedience jako ze stosunki, za przeproszeniem, mamy familiarne - to mu powiedzialam zgodnie z prawda ze Bvlgari .. strasznie sie zawiodl i mowi : eee ..bulgarskie.. Sztachnalem sie wielkim swiatem, to prosze teraz o wytlumaczenia, zebym mogl kolegom zaimponic... rrmi jak u Ciebie bywam, to zrobie sie bywalcem Ja chciałam powiedzieć, że mnie od jutra może czasem nie być, bo mam cały tydzień na wyjazdach i jadę na wieś zapadłą, więc nie wiem, jak będzie z zasięgiem netu, a i z czasem może być krucho. Do mnie przyjezdzasz? nasz pan od kuchni ma fajoski program do projektowania wnętrz, projekt wyglada jak zdjęcie Niestety, program kosztuje około 6000 zł A jak sie nazywa ten program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 ten program to archicad, chyba dobrze zapamiętałam nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zochna bardzo dziękuję. Zajrzę na pewno. Teraz ściągam demo wersję PRO100. Na 6 tysiączków to sobie teraz nie mogę pozwolić A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Sztachnalem sie wielkim swiatem, to prosze teraz o wytlumaczenia, zebym mogl kolegom zaimponic... rrmi jak u Ciebie bywam, to zrobie sie bywalcem z tym bywalcem to prawda mmmad ale wielki swiat ... Bulgaria to za miedza prawie jest poza tym ja bylam w gumofilcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 to bym nie byla kobieta co do meza mowi - kupisz mi.... Chyba jednak masz dar przekonywania. Taki piekny samochod Ci kupil Brazuniu Czy nie da rady po prostu brac za takie , powiedzmy amatorskie aranzacje mniej kasy , nazbierac w ten sposob na jais fajny program. Popatrz na ebay amerykanskim. Jestem pewna , ze tam taniej kupisz cos dobrego. Moj Synek pomoglby Tobie tlumaczyc , jesli nie znasz angielskiego ? Bywalo ,ze juz pomagal komus z forum Zosiu Normalnie nie wiem dlaczego wypytywal o prefumy. Moze chcial w prezencie na koniec pracy zrobic Ci prezent ? Faktycznie bulgarskie to tego sa Dla baby we filcach jak raz ps.Zabierzcie do rozplalania jakies krzeselka , bo bedzie trzeba posiedziec i popatrzec jak sie pali. Pozabawiac sie z ustawieniami mmmadziu No jestes bywalcem , stalym na dodatek. Mam nadzieje ,ze sie posikaja z zazdrosci. dlugi na przeklad moze , bo u Niego w swiatowym office trzeba z kluczem chadzac do kibelka , to moze nie zdazy. To milego dnia zycze bywalcom salonowym . U mnie wieje , ze strach wysadzic leb za drzwi. Moze porwac , a nie chce zeby sie o mnie u nas na wsi plotkowalo , t ta co wiatr ja powial. Kulke chyba powialo na jakies pijanstwo znowu , mam nadzieje , ze film ogladala. Ze ten Mike wyjechal tak w nocy cholera i nie zaczekal. Ta Idi to strzaszna zdzira jest jednak To ja do obrzadku pojde poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Faktycznie, wczoraj zakropiłam nieco wieczorny wieczór ale to na okoliczność tartowych urodzin (tego od strasznych pająków ) U nas też wieje, że strach, a mam sporo do załatwiania dziś na mieście oczywiście oglądałam gospodynie i mam żal do Mike'a, jak on mógł..... ale dobrze, że ten rozmemłany Ijen poszedł, bo okropnie nudny był ciekawe czy się Gabriele chajtnie z tym wiesz, bo oni to się jednak kochają z mężem nie Zosia, popłakałam się ze śmiechu że też nie francuskie, no wstydź się co do problemu, to czy szło o piec i dmuchawę? nie mam pewności, o czym wspominałam bo znana jestem ze swej ogólnej wiedzy i pomagam bardzo szerokopasmowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 i pomagam bardzo szerokopasmowo chyba raczej dalekosieznie i kompleksowo Tak poza tym o jakiej Ty dmuchawie mowisz ? U Zosi to jeszcze nie chodzi , przeciez chlopcy wciaz pracuja Tez wlasnie sie ciesze , ze ten Ien poszedl , ale mi go szkoda . On taki w sumie dobry Moj kot to ma apetyt . Chyba ,ze nie jest w pojedynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Taki piekny samochod Ci kupil He,he, bo sam ma w tym interes. A wczoraj na przyklad chcialam takiego aniolka bialego, recznie robionego na szydelku, to powiedzial, ze sie spieszy i co mu glowe zawracam glupotami. Co prawda, pare byl chciala a nie jednego.... Innym razem kupie jak pojedziemy znowu tam po nasze klamki. p.s. lampy wczorajsze maja swoja nazwe i popatrz co za przypadek, ze wlasnie takie mi wpadly w oko - Stefano sie nazywaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ten program to archicad, chyba dobrze zapamiętałam nazwę Moze Ty (albo ktos z Bywalcow) pracuje na uczelni i skorzystasz z tego: http://www.archicad.pl/documents/208.html Wersja edukacyjna, darmowa - nie do celow komercyjnych. Swego czasu sciagalem tez jakies hamerykanskie programy, ale w koncu z nich nie korzystalem. (Design Workshop) Do Pro100 braklo mi serca (tzn. i tak to, co ja moglbym zaprojektowac nie spodobaloby sie mmmad-ness). Ona za to korzystala z IKEA Kitchen Planner - wiadomo w jakim celu. W kwestii imponienia jest juz lepiej. Nadal nie wiem, skad sa te Bvlgari, ale juz wiem, ze jest meska wersja? Moze majster tez wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Tak poza tym o jakiej Ty dmuchawie mowisz ? U Zosi to jeszcze nie chodzi , przeciez chlopcy wciaz pracuja kurcze, zmylił mnie ten problem, o którym rzekomo wspominałam...... niech się Zosia wypowie Moj kot to ma apetyt . Chyba ,ze nie jest w pojedynke ten co do nas przychodzi, to też niewiarygodny żarłok może koty tak mają z natury Zeljko, nie wiem jak to ująć, ale te stefano mi się nie tego nie to, że się kojarzą, chociaż też ale tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.11.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Moj kot to ma apetyt . Chyba ,ze nie jest w pojedynke A majstrowi dalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A majstrowi dalas? Znaczy niby co? Sniadanie i kolacje to jak najbardziej. Przeciez dbam o Niego , chyba nie masz watpliwosci Majster wie jakie to te bulgarskie , raz nawet mial , ale woli D&G i Armaniego . Ten meski Chanel jest piekny[Pltinuim] , mniam Mi te lampy to tez sie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A majstrowi dalas? Znaczy niby co? Sniadanie i kolacje to jak najbardziej. Przeciez dbam o Niego , chyba nie masz watpliwosci Oczywiscie, ze Ci wierze. Gdybym mial jakies watpliwosci, to bym zapytal Majster wie jakie to te bulgarskie , raz nawet mial , ale woli D&G i Armaniego . Ten meski Chanel jest piekny[Pltinuim] , mniam Mi chodzilo o Zosinego majstra. BTW: ciacha to sie kupuje ze wzgledu na smak, czy raczej wyglad i zapach? Mi te lampy to tez sie tego Ja tez uwazam, ze taki zielony kolor to nawet w dzieciecym pokoju nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Hello o wietrznym poranku Siem zastanawiam, czy mojego po dewno do salonu nie wyslac ... zima idzie, trza robic nadzwyczajne zapasy Ale sie tutaj swiatowo zrobilo i pachnie zagramanica Odkad poznalam zapach gumy Donald z przesiaknietej, wyzyskujacym kapitalizmem zagramanicy, juz wiedzialam ze na obce zapachy pozostane czula i wrazliwa rrmi, cos mi sie wydaje, ze jak na jesieni mialas stado myszy, to teraz kroi Ci sie legion obroncow Ale dobrze trafili ... glod im w oczy nie zajrzy brazuniu, powodzenia w nowym biznesie Ja to bardzo lubie ludzi, ktorzy maja jakis fajny pomysl na siebie i starcza im sil, aby te plany zrealizowac Fakt poczatki bywaja trudne i kosztowne, ale warto ... My na 4 kompach pracujemy tylko na legalu, wiec wszystkie systemy operacyjne, pakiety i PS kosztowaly nas majatek ... ale jak mniem juz zwrocilo sie wielokrotnie, tak ze inwestycja udana i pomysl okazal sie sluszny czego i Tobie zycze mmmad, tak, tak troche obcymi rzucami i juz sie tak podniosle robi Lubie tak od niechcenia rzucic jakies haslo, ktorego sensu chyba dobrze sie domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts