Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

wiesz Amber, sama jesteś, że każdy widzi, o!

nawet podejrzane pierogi kuopujesz, z jakimś dziwnym farszem

ciekawe.......

:lol: :lol:

To jest nic.

Powiem Ci w sekrecie , ze maja wanne duza w domu :roll:

Ty sobie wyobrazasz co sie tam dzieje :roll:

Pada u Was , bo u mnie to nie wiem , nie chce mi sie do okna wstac i zobaczyc :D Slysze tylko jak wieje :-?

Zeljko

Tak sie zastanawiam czego Ty tak naprawde szukasz w necie ? :roll: :roll: Jesli takie rozne lampy znajdujesz.

Bo domki to wiadomo :wink:

Kulka

Dlaczego tak dokuczasz wiadomemu osobnikowi :D

Kulka

Daj spokoj , przeciez mu nie zagladalam

Badzmy powazni

...przeciez ona sroce spod ogona nie wypadla!

.

A Ty skad to mozesz wiedziec skad sie ta Kulka taka naprawde urwala ?

Bo ja pewnosci nie mam.

Moze z budki z lodami :roll:

Kulkowymi :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wiesz Amber, sama jesteś, że każdy widzi, o!

nawet podejrzane pierogi kuopujesz, z jakimś dziwnym farszem

ciekawe.......

:lol: :lol:

To jest nic.

nie mów, że jeszcze z bombelkami

ale nie Amber, tylko ta wanna :roll:

boszzzzz...... 8)

oświadczam, że ja jestem od mamusi spod spódnicy :D

żadne tam lody

na sam dźwięk słowa lody, czuję zgorszenie :lol:

To jest nic.

Eeee to jeszcze nic ;)

Mialam kiedy znajomego fotografa, co to w swoim domu zupelnie zmienil znaczenie slowa salon i sypialnia :lol: Wprost z wiatrolapu wchodzilo sie do poteznej sypialni, z ogromnym lozkiem na srodku, i wielkim lustrem wiszacym nad nim przy suficie. Lustro w zloconej oprawie wisialo na grubych mosieznych lancuchach ... Obok sypialni zamiast kuchni bylo wypasione studio i az strach myslec, jakie tam sesje sie odbywaly :oops: 8)

Byl tez maly aneks, zamiast kuchni z zadziwiajacym wyborem wszelakich wspomagaczy weny i tfforczosci :lol:

House

Nie zabijaj.

Jutro wysle , bo i tak musze za telefon zaplacic , wiec poczta bedzie :oops: Lezy na stole kuchennym , zaadresowane

:p

Zdazy , badz spokojny i nie denerwuj sie .

Pooddychaj :roll:

Kulka

Babelkow nie pokazali mi :D

A co Ty tak z tymi lodami , nie lubisz kulkowych ? :o

Boshhh ile my tu bzdur nawypisujemy :lol:

Amber

No gosc wiedzial po co zyje :D

wow

Brazuniu

Prosze bardzo

http://shopping.yahoo.com/

Nie, laski, na edukacje Was nie stac a na wywalenie kilku patykow tak? Zdecydowanie prosze najpierw sie zapoznac z wersja edukacyjna w celach niekomercyjnych.

Mmmadziu a ta wersja edukacyjna w celach niekomercyjnych to gdzie jest?? I z czym to się podaje :roll: Zainteresowana taka jestem ... Może jakieś bliższe szczególy :oops:

Boshhh ile my tu bzdur nawypisujemy :lol:

Ale jakże cennych i edukacyjnych ... niekoniecznie w celach niekomercyjnych :wink: Prawda Mmmad :D

W takiej wannie z bombelkami to dopiero jest ... :oops:

za bardzo sie wzruszam w tem temacie :oops: :lol:
Patrz, zebys sie nie zruszyla calkowicie :roll:

Majuta ucaluj :p , pewnie nie wyprzytulana tak jak za zimnych czasow bywalo :D :lol:

Kulka

Masz racje , ze to Frosi wina.

Zobacz , nawet Brazunia sie rozmarzyla :D

Wiesz co chyba sie nawalil , jak slowo ten Twoj wiadomy :o

brazuniu,

A Ty na pewno potrzebujesz tego ArchiCad'a? Troche o nim poczytalam, mozna sciagnac wersje demo ze wszystkimi opcjami na 30 dni, nie mniej uwazam ze to program-kombajn bardziej przydatny architektom w projektowaniu od podstaw domow, czy innych budowli, a nie do finezjowania wnetrz ...

Moge sie mylic, albo sa jakies inne wersje tej aplikacji do ktorych nie dotarlam ... :roll:

Zerknij tutaj masz przeglad programow do wizualizacji wnetrz :-)

brazuniu,

A Ty na pewno potrzebujesz tego ArchiCad'a? Troche o nim poczytalam, mozna sciagnac wersje demo ze wszystkimi opcjami na 30 dni, nie mniej uwazam ze to program-kombajn bardziej przydatny architektom w projektowaniu od podstaw domow, czy innych budowli, a nie do finezjowania wnetrz ...

Moge sie mylic, albo sa jakies inne wersje tej aplikacji do ktorych nie dotarlam ... :roll:

Zerknij tutaj masz przeglad programow do wizualizacji wnetrz :-)

Dzięki Amberciu :D Znalazłam dwa programy, o których nie miałam pojęcia, że istnieją :D

ArchiCad faktycznie jest pioruńsko skomplikowany :-? Przeglądałam jego wersję demonstracyjną ... to nie mój poziom, niestety! Spróbuję jutro poszukać tych dwóch, może cena nie zwali mnie z nóg!!

Lecę do koja! Majutka w nos cmoknij - moja psuka śpi na fotelu twardym bykiem!! Waży prawie 40kg, długości ma prawie tyle co ja wzrostu, zwija się jak żmija w tym fotelu i wcale nie sprawia wrażenia, że jej niewygodnie :D

Dobranoc wszystkim!!

Moze byc i Marjucha ,bo koty sa sztuk 2 :D

Dzis rano czekaly grzecznie na sniadanie.

Drugi tez czarny.Chyba to dziecko tego pierwszego , bo mniejszy.

Moze matka z synkiem ? :roll:

boshhh , ale zima.

Amber

Dzisiaj Twojny sam poleci chyba po zapasy drzewa :D

brrr

...

Z imieniem na AnSi trza czekac :D

Przyjmuje jednak propozycje....

Brzemie odpowiedzialnosci na mnie zaciazylo...no nie wiem, jak to powiedziec, ale cos tak przeczuwam, ze to kotka raczej...z tym, ze imie Zosine - Groszek bardzo adekwatne i w ogole...

Moze byc i Marjucha ,bo koty sa sztuk 2 :D

Dzis rano czekaly grzecznie na sniadanie.

Drugi tez czarny.Chyba to dziecko tego pierwszego , bo mniejszy.

Moze matka z synkiem ? :roll: ...

Ooo. zapoznona jestem w odczytywaniu njusuf...jak sa dwa - to Guzik z Petelka niech sie nazywaja :D :D

Amber

Dzisiaj Twojny sam poleci chyba po zapasy drzewa :D

brrr

Boshe, jak zerknelam na zewnatrz, to juz wiedzialam ze kolejne zapasy trzeba robic 8)

Chociaz nie moge narzekac, wstalam a tu dalej 20 st. Oczywiscie moj ulubiony hydraulik wczoraj nie dzwonil ... nic to, ma czas urzedowy, a potem to juz tylko prawne posuniecia ... :-?

rrmi,

To juz wlasciwie mozesz mowic, ze to Twoje koty :D Poki co dwa, ale u kotow to ze tak powiem w ilosci zawsze do przodu ;)

Na nasza dzialke tez przychodzi kot. Taki czarno-bialo-brazowy. Zdecydowanie polujacy. Zasadza sie na cos co tkwi w trawie i cap! Jak mniemam woli polowac naziemnie, niz nadrzewnie 8)

Dzisiaj dzien porzadkow ... skoro swit strzelilam takiego babola, ze az mna trzesie ;) Na slepaka robilam kawe i jakos tak szturchlo mna, ze pare kropel kawy z mlekiem poplynelo na gres ... No i zostala prawie plama ... :( Tarlam ja specjalnym plynem i wlasciwie nie widac, ale i tak w koncu dzisiaj zaimpregnuje to moje jasne cudo :p Czeka mnie wiec dzien na kolanach, ze szmata i obledem w oku, aby to dokladnie wymazac i wypolerowac ... :roll:

Ehhhh ...