rrmi 26.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wiesz Amber, sama jesteś, że każdy widzi, o! nawet podejrzane pierogi kuopujesz, z jakimś dziwnym farszem ciekawe....... To jest nic. Powiem Ci w sekrecie , ze maja wanne duza w domu Ty sobie wyobrazasz co sie tam dzieje Pada u Was , bo u mnie to nie wiem , nie chce mi sie do okna wstac i zobaczyc Slysze tylko jak wieje Zeljko Tak sie zastanawiam czego Ty tak naprawde szukasz w necie ? Jesli takie rozne lampy znajdujesz. Bo domki to wiadomo Kulka Dlaczego tak dokuczasz wiadomemu osobnikowi Kulka Daj spokoj , przeciez mu nie zagladalam Badzmy powazni ...przeciez ona sroce spod ogona nie wypadla! .A Ty skad to mozesz wiedziec skad sie ta Kulka taka naprawde urwala ? Bo ja pewnosci nie mam. Moze z budki z lodami Kulkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Zeljko Tak sie zastanawiam czego Ty tak naprawde szukasz w necie ? Jesli takie rozne lampy znajdujesz. No lamp szukam, a co Ty myslalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wiesz Amber, sama jesteś, że każdy widzi, o! nawet podejrzane pierogi kuopujesz, z jakimś dziwnym farszem ciekawe....... To jest nic. Powiem Ci w sekrecie , ze maja wanne duza w domu Ty sobie wyobrazasz co sie tam dzieje nie mów, że jeszcze z bombelkami ale nie Amber, tylko ta wanna boszzzzz...... oświadczam, że ja jestem od mamusi spod spódnicy żadne tam lody na sam dźwięk słowa lody, czuję zgorszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 26.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ale lody tu krecicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 To jest nic. Powiem Ci w sekrecie , ze maja wanne duza w domu Ty sobie wyobrazasz co sie tam dzieje Eeee to jeszcze nic Mialam kiedy znajomego fotografa, co to w swoim domu zupelnie zmienil znaczenie slowa salon i sypialnia Wprost z wiatrolapu wchodzilo sie do poteznej sypialni, z ogromnym lozkiem na srodku, i wielkim lustrem wiszacym nad nim przy suficie. Lustro w zloconej oprawie wisialo na grubych mosieznych lancuchach ... Obok sypialni zamiast kuchni bylo wypasione studio i az strach myslec, jakie tam sesje sie odbywaly Byl tez maly aneks, zamiast kuchni z zadziwiajacym wyborem wszelakich wspomagaczy weny i tfforczosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 House Nie zabijaj. Jutro wysle , bo i tak musze za telefon zaplacic , wiec poczta bedzie Lezy na stole kuchennym , zaadresowane Zdazy , badz spokojny i nie denerwuj sie . Pooddychaj Kulka Babelkow nie pokazali mi A co Ty tak z tymi lodami , nie lubisz kulkowych ? Boshhh ile my tu bzdur nawypisujemy Amber No gosc wiedzial po co zyje wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 nie mów, że jeszcze z bombelkami ale nie Amber, tylko ta wanna boszzzzz...... no z bombelkami a na dodatek wszystko pulsuje i wibruje ... Juz nic nie powiem ... za bardzo sie wzruszam w tem temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 rrmi, słusznie zauważyłaś schodzimy na psy po co tam do Froschki chodziłaś może to jaki wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Brazuniu Prosze bardzo http://shopping.yahoo.com/ Nie, laski, na edukacje Was nie stac a na wywalenie kilku patykow tak? Zdecydowanie prosze najpierw sie zapoznac z wersja edukacyjna w celach niekomercyjnych. Mmmadziu a ta wersja edukacyjna w celach niekomercyjnych to gdzie jest?? I z czym to się podaje Zainteresowana taka jestem ... Może jakieś bliższe szczególy Boshhh ile my tu bzdur nawypisujemy Ale jakże cennych i edukacyjnych ... niekoniecznie w celach niekomercyjnych Prawda Mmmad W takiej wannie z bombelkami to dopiero jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 za bardzo sie wzruszam w tem temacie Patrz, zebys sie nie zruszyla calkowicie Majuta ucaluj , pewnie nie wyprzytulana tak jak za zimnych czasow bywalo Kulka Masz racje , ze to Frosi wina. Zobacz , nawet Brazunia sie rozmarzyla Wiesz co chyba sie nawalil , jak slowo ten Twoj wiadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 biedny,ale myślisz, że z żalu, czy złości??? nie dziwota, że Housik woła tłumacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Bo mi się marzy ... bombelki nie muszą byc "z wanny", wcale!!!http://malgosiapiotrowska1.blox.pl/resource/ludmila_finisz.jpg Niech ten Szanowny mój już wraca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 brazuniu, A Ty na pewno potrzebujesz tego ArchiCad'a? Troche o nim poczytalam, mozna sciagnac wersje demo ze wszystkimi opcjami na 30 dni, nie mniej uwazam ze to program-kombajn bardziej przydatny architektom w projektowaniu od podstaw domow, czy innych budowli, a nie do finezjowania wnetrz ... Moge sie mylic, albo sa jakies inne wersje tej aplikacji do ktorych nie dotarlam ... Zerknij tutaj masz przeglad programow do wizualizacji wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 brazuniu, A Ty na pewno potrzebujesz tego ArchiCad'a? Troche o nim poczytalam, mozna sciagnac wersje demo ze wszystkimi opcjami na 30 dni, nie mniej uwazam ze to program-kombajn bardziej przydatny architektom w projektowaniu od podstaw domow, czy innych budowli, a nie do finezjowania wnetrz ... Moge sie mylic, albo sa jakies inne wersje tej aplikacji do ktorych nie dotarlam ... Zerknij tutaj masz przeglad programow do wizualizacji wnetrz Dzięki Amberciu Znalazłam dwa programy, o których nie miałam pojęcia, że istnieją ArchiCad faktycznie jest pioruńsko skomplikowany Przeglądałam jego wersję demonstracyjną ... to nie mój poziom, niestety! Spróbuję jutro poszukać tych dwóch, może cena nie zwali mnie z nóg!! Lecę do koja! Majutka w nos cmoknij - moja psuka śpi na fotelu twardym bykiem!! Waży prawie 40kg, długości ma prawie tyle co ja wzrostu, zwija się jak żmija w tym fotelu i wcale nie sprawia wrażenia, że jej niewygodnie Dobranoc wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.11.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 nazwij tę kotkę marycha To prawie jak marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Moze byc i Marjucha ,bo koty sa sztuk 2 Dzis rano czekaly grzecznie na sniadanie. Drugi tez czarny.Chyba to dziecko tego pierwszego , bo mniejszy. Moze matka z synkiem ? boshhh , ale zima. Amber Dzisiaj Twojny sam poleci chyba po zapasy drzewa brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Z imieniem na AnSi trza czekac Przyjmuje jednak propozycje.... Brzemie odpowiedzialnosci na mnie zaciazylo...no nie wiem, jak to powiedziec, ale cos tak przeczuwam, ze to kotka raczej...z tym, ze imie Zosine - Groszek bardzo adekwatne i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Moze byc i Marjucha ,bo koty sa sztuk 2 Dzis rano czekaly grzecznie na sniadanie. Drugi tez czarny.Chyba to dziecko tego pierwszego , bo mniejszy. Moze matka z synkiem ? ... Ooo. zapoznona jestem w odczytywaniu njusuf...jak sa dwa - to Guzik z Petelka niech sie nazywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Czesc Kochaniutka Guzik z Petelka dobrze brzmi , i mam wrazenie , ze zawsze jeden jest panienka , a inny chlopcem. Masz wolne ? Moze lec do Zosi , zeby instalator nam Jej nie wywachal Krzeselko do kotlowni podrzuc jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Amber Dzisiaj Twojny sam poleci chyba po zapasy drzewa brrr Boshe, jak zerknelam na zewnatrz, to juz wiedzialam ze kolejne zapasy trzeba robic Chociaz nie moge narzekac, wstalam a tu dalej 20 st. Oczywiscie moj ulubiony hydraulik wczoraj nie dzwonil ... nic to, ma czas urzedowy, a potem to juz tylko prawne posuniecia ... rrmi, To juz wlasciwie mozesz mowic, ze to Twoje koty Poki co dwa, ale u kotow to ze tak powiem w ilosci zawsze do przodu Na nasza dzialke tez przychodzi kot. Taki czarno-bialo-brazowy. Zdecydowanie polujacy. Zasadza sie na cos co tkwi w trawie i cap! Jak mniemam woli polowac naziemnie, niz nadrzewnie Dzisiaj dzien porzadkow ... skoro swit strzelilam takiego babola, ze az mna trzesie Na slepaka robilam kawe i jakos tak szturchlo mna, ze pare kropel kawy z mlekiem poplynelo na gres ... No i zostala prawie plama ... Tarlam ja specjalnym plynem i wlasciwie nie widac, ale i tak w koncu dzisiaj zaimpregnuje to moje jasne cudo Czeka mnie wiec dzien na kolanach, ze szmata i obledem w oku, aby to dokladnie wymazac i wypolerowac ... Ehhhh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts