kuleczka 27.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Obawiam sie ze bym piecowego jutro o ten reczny termometr zapytala nie przejmuj się, ja kiedyś jeździłam po sklepach w poszukiwaniu "krykietu" do grilla panowie mieli niezły ubaw ja mam węglarkę no name, z markietu nie powiem, bo dobrze mi służy rrmi, kierowcy ni mam, ale może kogo skuszę na te dobre opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 to sie dobrze komponuje - po krykiecie mozna cos grillowanego przekasic moja kolezanka to marzyla o pierscionku z cykoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 moja kolezanka to marzyla o pierscionku z cykoria wielkie mi halo Moze chciala go zjesc, a nie nosic Czy tylko ja sie tu wlocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 moja kolezanka to marzyla o pierscionku z cykoria wielkie mi halo Moze chciala go zjesc, a nie nosic Czy tylko ja sie tu wlocze? Jeszcze trochę ja, ale chyba zaraz chyba poserfuję w kierunku mocno pożadanym przez mój organizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ja się jeszcze szwędam jak zwykle guza szukam pierścionek z cykorią hie hie lubię takie smaczki dziś u fryzjera pani zagaiła moją koleżankę rozmową o klipsach dopiero po jakimś czasie zorientowała się bidula, że chodzi o tipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 27.11.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ja się jeszcze szwędam jak zwykle guza szukam pierścionek z cykorią hie hie lubię takie smaczki dziś u fryzjera pani zagaiła moją koleżankę rozmową o klipsach dopiero po jakimś czasie zorientowała się bidula, że chodzi o tipsy ja rowniez - "ja zawsze chcialem biec pod wiatr.....bo jestes ty, zaczynasz ze mna dzien....bo jestes ty" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Housik, rozbrajasz mnie ile w Tobie poezji zaskoczyłeś mnie, szczególnie z tym wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 27.11.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Housik, rozbrajasz mnie ile w Tobie poezji zaskoczyłeś mnie, szczególnie z tym wiatrem staram sie i jak zawsze nozki caluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 to ja się jak zwykle rumienię i grzecznie nóżką dygam to ze skromności, wresztą rrmi może potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 28.11.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 to ja się jak zwykle rumienię i grzecznie nóżką dygam to ze skromności, wresztą rrmi może potwierdzić brrrrrrrrr , dreszcze mnie przechodza , znaczy sie te pozytywne zaspiewam Tobie jeszcze raz "....bo jestes Ty........" i wina sie napije "....bo jestes Ty...... zaczynasz ze mna dzien....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Nocne rozmowy , flirty , no prosze Amber tutaj masz historie Jagusi Zosia by pewnie nie znalazla , bo przeciez majstrami zajeta jest Kurcze , Kulka jak ja niby mamTwoja skromnosc potwierdzic , no jak ? Trzymam kciuki okolo 10.oo za Muszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 bardzo się mylisz mmmad Twoje myślenie trąci naiwnością i utopią..... Oczywiscie, ze sie myle. Czesto, ale nie powiem, zebym to robil z namietnoscia. Ale ze przytocze klasyka, to jest moja opinia i ja sie z nia osobiscie zgadzam. Naiwny to moje czwarte imie Ale z ta utopia to przesadzilas... A co powiesz na twierdzenie, ze pomagamy innym, zeby poprawic SOBIE samopoczucie? W kwestii karpia, jak juz kiedys nadmienilem, ryba jest ryba, moze byc karp, moze byc losos, mintaj, pstrag... A jak sa wszystkie razem, to wtedy jest piatek. Ale glupio to brzmi... (To tak, dla potwierdzenia, ze sie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 dreszcze mnie przechodza siem dzialo dobrze, ze zaordynowalam nocna impregnacje fug, bo chyba calkiem by mnie zgorszylo rrmi, Dzieki za wywatek Piekna jest Jagusia, no i szczesciara jakich malo! Zosiu, nie bede sie rozpisywac jaka to szlachetnosc i w ogole, ale wiesz, ze teraz to juz o Tobie tylko dobrze mysle mmmad, Eeee tam piatek U nas i u rrmisiow co to im do talerzy na odleglosc zagladnelam bylo tak wczoraj .. mniaaammmm. Oczywiscie u Nich hand made, a u nas zaledwie made in market, no ale coz ... i tak dobre bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A co powiesz na twierdzenie, ze pomagamy innym, zeby poprawic SOBIE samopoczucie? mmmadziu no wlasnie poprawiamy . Czy nie przyjemnie myslec , ze sie komus w czyms pomoglo ? I ze ktos sie cieszy ? Tylko nie zeby zaraz sobie poprawic samopoczucie , nie dlatego. Tak sie chyba nie da. I nie gadaj !!!!, ze jak pomozesz staruszce przejsc przez ulice czy niewidomemu to tylko po to , a nie z checi pomocy.Tak zwyczajnie. Nie zebym byla jakas specjalnie dobra , bo nie jestem ,ale to taki odruch przeciez jest. Amber Fajna Jagusia jest , nie? Czytalas , jak to miala smaka na wikline ? Poza tym jaka Zosia jest to juz trudno Ale ciesze sie , ze bedziesz o Niej tylko dobrze myslala. W koncu moze bedziecie jeszcze sasiadkami. Z tym , ze Ty chcialas nad morzem , a Ona mowi ,ze maja Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 mmmad, już była taka dyskusja w psychologu n.t. egoistycznych pobudek człowieka, bardzo zażarta to skomplikowany temat, powiem, tylko tyle, że w ten sposób można wytłumaczyć wszystko miłość, oddanie, dobro, szlachetność, ot chemia i reakcje chemiczne w mózgu........ wolę myśleć inaczej, jak np, że człowiek jest dobry z natury wiem, wiem, utopia Musia już po zabiegu bidulka ma ranę na pół brzucha, zapsikaną takim srebrnym, zasuszającym nie dostała kołnierza, więc zrobiłam jej wg sugestii wet. taki kaftan, żeby nie lizała ze swetra, ale nie wiem czy to odpowiedni materiał ostatecznie jest w domku, w przedsionku taki zamróz dzisiaj, a tę pare dni niech poleży w cieple jeszcze śpi, ale merda ogonem jak do niej mówić poza tym posiusiała mnie w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Malutka ,biedna. Tak myslalam o Was kolo 10.oo . Mysle , ze ten sweter to nie najlepszy pomysl. I tak musisz cos pomyslec na zmiane. Mze cos z recznika albo scierki , przewiewniejsze bedzie , bo tak to jakby nie tego. Dostep powietrza byc musi , zeby sie lepiej goilo. Zrob zdjecie w koncu i pokaz nam jak ona wyglada Chyba juz czas majtki z glofem wyciagac , wyszlam na podworko , normalnie szok takie zimno. Dpsia A Ty juz jestes z powrotem czy w ciagu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kulka trzymałam kciukasy za Musię. A że ogonkiem na śpiąco machała to nie dziwota - moja porzednia psunia jeszcze pod wpływem narkozy jak usłyszała mój głos to mało ogona sobe urwała, tak nim falowała!!!! One nas czują i wiedzą, że jesteśmy przy nich!!!! Sweter - nie!!!! Coś bawełnianego, nawet zwykły T-shirt byle z czystej bawełny. I niech w cieple przebywa dopóki dobrze na nogi nie stanie. Będzie fajnie, zobaczysz.Uwaga tylko na jedzenie - po sterylizacji psuczki mają tendencje do tycia!! Pieknie się zrobiło w Perle Bałtyku - jadę na koniska - do pogadania wieczorkiem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 idę więc narychtować jej kaftanik z prześcieradła tak sobie pomyślałam, że to nie najlepszy pomysł, ale ze swetra było najłatwiej zrobić kurde padł mi aparat, nowia Minolta dobrze, że jeszcze na gwarancji a od drugiego siostra mi zabrała kabel USB pokazałabym jak leży bidulka w tym swetrze to są zdjęcia robione latem, jeszcze w trakcie leczenia tych pogryzień nie mam żadnego z otwartym pyskiem, jak dyszy z gorąca ślicznie wówczas wygląda http://images34.fotosik.pl/61/31f7d45ec7aa380bm.jpg http://images31.fotosik.pl/61/987a7846871682b3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kulka Mam nadzieje , ze w swetrze zrobilas i pokazesz jak kabel wroci Cudna , na tym drugim zdjeciu widac te zabki. No super Ty jej dorob jakies szeleczki do tego kaftanika , bo inaczej sciagnie sobie . Nie pownna miec do rany dostepu , bo pozdejmuje szwy. Brazuniu Tak zimno a Ty na konika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 28.11.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kulka Mam nadzieje , ze w swetrze zrobilas i pokazesz jak kabel wroci Cudna , na tym drugim zdjeciu widac te zabki. No super Ty jej dorob jakies szeleczki do tego kaftanika , bo inaczej sciagnie sobie . Nie pownna miec do rany dostepu , bo pozdejmuje szwy. Brazuniu Tak zimno a Ty na konika ? Najlepsza jest satelita, pies tylko futryny obija nia przez pierwsze 2 dni. Jednak szybko sie przyzwyczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts