kuleczka 28.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 satelita właśnie nie wiem, czemu nie założono jej nic to, idę pokombinować z prześcieradłem najlepiej to by było gotowe kupić, tylko gdzie... cieszę się, że Ci się podoba rrmi moja sucz wczoraj rozmawiam z bratem i mówię mu, że na operację z Muszką wybieram się na to on, "aaaa będziecie jej szczękę prostować" pierwsze o czym pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Twoj Brat to jest Klapa mi opadla od laptopa ,tak sie pochichralam I jak tam nasza chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 no mówię Ci, i to na poważnie było Musia już wstaje, ale na moment i zaraz kładzie się z powrotem nic nie pije, odwraca głowę, jak jej podtykam pod nos wodę ogonem merda, jak się do niej mówi i patrzy takim zdziwionym wzrokiem..... widzę, że będzie dobrze a co tam u Państwa słychać? zima trzyma i nie odpuszcza, ciekawe jak u Amber kominek sobie radzi PS. w której to reklamie Majutek gwiazdorzy tak bym chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Znakiem zyc bedzie i tego sie trzymajmy Ciesze sie Starak sie ta wode jakos jej dwac , a chociaz buzie namoczyc , lzej jej bedzie , na pewno , to jak czlowiekowi po operacji . Majut to nie w jednej. Ona calkiem gwiazda. Nawet dzien dobry mowie jak widze , bo trzeba sie jakos zachowac , sama Wiesz jak jest. W reklamie Allegro i z Pudzianem byla. Ale zna gwiazdrski swiat , a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hej hej!!!! Ale fajna ta Musia i ząbki ma takie jak ja!!!! Byłam na konikach, bo u nas fajnie ciepło było!!! A później się znarowiło i znowu zimny wiatr wieje - mówią, że sztormu ciąg dalszy ma być Jeśli to prawda (a na to się zapowiada) to bleeee ... Ja Majutka też jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Czesc rrmi Ale fajnie jest u Ciebie, prawie rodzinnie.Troche nie mam czasu tak czesto zagladac, ale juz nadrobilam wszystkie zaleglosci. . kuleczka Moja mala suczke czeka to samo juz za dwa miesiace, starsza suczka miala taki zabieg przeprowadzany pare lat temu i strasznie cierpiala. Nie ufam amerykanskim lekarzom, ale coz nie mam wyjscia.Ja zrobilam taki gorset z przescieradla i przyszylam z kazdej strony po trzy tasiemki i zawiazywalam je na psich plecach. Caly brzuch byl zasloniety, przescieradlo lekko zwisalo pod brzuchem, nie dotykajac go.Suczke masz przepiekna, a zabki najfajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kulka, Ja to myslalam, ze Ty niczym Siostra z prywatnej sluzby zdrowia zajmiesz sie Musia, jak trzeba Jak nie chce pic wody, znaczy sie jej nie smakuje! Ugotuj chorej wywaru na kurczaku, ale bez przypraw, najlepiej z marchewka sam wywar, ostudz i podaj do picia, kurczaka obierz dokladnie z kosci (kosci z gotowanego/pieczonego kurczaka i psy to moga byc wielkie problemy medyczne), zmieszaj z drobno rozpackana marchewka i karm malymi porcjami. No! I zamiast swetra, naloz jej koszulke bawelniana, z rekawkami na tylnich lapach. No ze Ci ten wet nie dal kolnierza Dzielne jestescie Dziewczyny! Szybkiego powrotu do zdrowia dla Musi ... Piekna jest! Zgryz czyni ja wielce oryginalna rrmi, Z Majuta to burek podworkowy a nie gwiazda Najszczesliwsza jest, gdy moze poryjkowac za myszami, obwachac zakamarki dzialki, albo pobiegac za aportkiem ... Noooo ... wtedy gdy Pudzian karmil ja hamburgerem tez byla wniebowzieta Generalnie catering na planie zawsze jest lepszy niz w domu A tu Majut dla Allegro http://allegro.pl/photos/files/tv/allegro_30.mpg brazuniu, U nas taki ziab, ze nawet na chwilke na dwor nie chce sie wychodzic ... Tylko slonko piekne bylo! Codziennie rano z gesia skorka spogladam na budowniczych, co to za plotem uwijaja sie z jednym domem. Nie maja letko no ale chyba zaprawieni w bojach, bo szybko im idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazuniu Majut jest nawet gdzies tutaj , ale ja bym chciala Amber poprosic , zeby jej zrobila zdjecie w czerwonym polarku. Wyglada jak Czerowny Kapturek Cudna jest. Kulka jak nasza chora ? Raporty musza byc czestsze , zrobilas kaftanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Czesc rrmi Ale fajnie jest u Ciebie, prawie rodzinnie.Troche nie mam czasu tak czesto zagladac, ale juz nadrobilam wszystkie zaleglosci. . Czesc Kochana , jak tam zyjesz ?? Zagladaj czesciej. Moze wklej zdjecie swojej w tym kaftanie , bo ja mysle, ze Kulce konceptu zabraklo Jak tam Black Friday ? Ile kasy wydalas Brazuniu Ja tam Ci tego sztormu nie zycze Zosiu Over Chyba ., ze w kotlowni siedzicie , fajnie tak posiedziec , nie powiem Amber Zadna tam podworkowa.To Ty sie taka zrobilas wlasnie , ze tylko drzewo na opal , kominek , rury [grzewcze znaczy oczywiscie] , weglarka. A ona ma inne mysli , ktore kraza wokol innego zycia Wielki swiat , Hollywood Dlaczego tu sa takie duze litery? Ja nie powiekszalam tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Nie moge otworzyć stronki - pokazuje mi, że się nie da Dlaczego??? Rzadko oglądam TV a reklamy to już chyba tylko w czasie "Gotowych ....", a chciałam na "prawie znajomą gwiazdę" popatrzeć A że woli myszkować gdzieś po zakamarkach to tym bardziej ją lubię Znalazłam dzisiaj (bo w końcu dostałam z naprawy) na karcie pamięci aparatu zdjęcia z września córci i psuki, jak się miziają. Mogę jedno wrzucić, jeśli RRmisia pozwoli (Albo może lepiej do się polezę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazuniu Dawaj , bedziemy podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Wlasnie nie mam zadnego zdjecia , ale taki prosty sposob polecil mi moj lekarz z Polski i swietnie sie sprawdzil. Trzeba tylko wyciac odpowiedniej wielkosci kwadrat z przescieradla.W Black Friday bylam na zakupach , ale sama wiesz ,ze to co sie chce kupic nie jest przecenione. Najwiecej to chyba jest ludzi i brak miejsca na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To ja sie musze pochwalic , ze Majusie juz widzialam w aktorskich wystepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 brazuniu, skoro nasza Gospodyni pozwala to wklejaj! Chetnie obaczymy foty! Jak tylko Majutowi zrobie nowe zdjecie w kubraku, to tez wkleje ... Ten kubrak to nie tak, od parady ... Sucz ma wloski na ok. 3 - 5 mm, zadnego podszerstka, wiec po prostu marznie ... Nasza trenerka, kazala jej uszyc kombinezon z puchowki, aby w zimie posluszenstwo mogla trenowac ... Ale zabraklo mi talentow, wiec zima treningow niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To ja sie musze pochwalic , ze Majusie juz widzialam w aktorskich wystepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To ja sie musze pochwalic , ze Majusie juz widzialam w aktorskich wystepach. Mi to nawet przybijala piatke . Tylko , ze przekupna bardzo jest ,ale to nie jest jej wina , tak ja nauczyli 1950 Powiedz mi czy u nas to temperatura na powrocie towciaz powinna byc 20 stopni? Przeciez juz tyle grzejemy Na zasilaniu wychodzi 30. Mysle ,ze cos jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 kuleczka Mozna tez taki gorset zrobic ze sciereczki takiej do naczyn lnianej. Przyszyc trzeba tylko te tasiemki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kulka sie chyba za szycie wziela , bo cos Jej nie widac. Bonnie Pamietam 2 lata temu BF , jezdzilismy po parkingu z godzine i w koncu zaczelo padac i wroclismy do domu , bo za daleko bylo w deszcz isc do wejscia . Te zakupy to bardziej mit chyba , bo pozniej ceny tez spadaja. No ale butow to mozna bylo zawsze nakupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Mi to nawet przybijala piatke . Ale fajnie to musi wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 rrmi Mi tez sie wydaje , ze z tym piatkiem to tylko mit, tzn.sa przeceny ale na towary , ktore nie sprzedaja sie wcale. Za butami akurat nie chodzilam , bo kupilam duzo wczesniej, myslalam raczej o kupnie komputera, ale tak jak myslalam co dobre to nie w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts