Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

satelita :lol:

właśnie nie wiem, czemu nie założono jej :roll:

nic to, idę pokombinować z prześcieradłem

najlepiej to by było gotowe kupić, tylko gdzie...

cieszę się, że Ci się podoba rrmi moja sucz

wczoraj rozmawiam z bratem i mówię mu, że na operację z Muszką wybieram się

na to on, "aaaa będziecie jej szczękę prostować" :o :lol:

pierwsze o czym pomyślał

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

no mówię Ci, i to na poważnie było :D

Musia już wstaje, ale na moment i zaraz kładzie się z powrotem

nic nie pije, odwraca głowę, jak jej podtykam pod nos wodę

ogonem merda, jak się do niej mówi i patrzy takim zdziwionym wzrokiem.....

widzę, że będzie dobrze :wink:

a co tam u Państwa słychać?

zima trzyma i nie odpuszcza,

ciekawe jak u Amber kominek sobie radzi

PS. w której to reklamie Majutek gwiazdorzy :D

tak bym chciała zobaczyć

Znakiem zyc bedzie i tego sie trzymajmy :D

Ciesze sie :p :p Starak sie ta wode jakos jej dwac , a chociaz buzie namoczyc , lzej jej bedzie , na pewno , to jak czlowiekowi po operacji .

Majut to nie w jednej. :roll:

Ona calkiem gwiazda.

Nawet dzien dobry mowie jak widze , bo trzeba sie jakos zachowac , sama Wiesz jak jest.

W reklamie Allegro i z Pudzianem byla.

Ale zna gwiazdrski swiat , a jak :D

Hej hej!!!! Ale fajna ta Musia i ząbki ma takie jak ja!!!!

Byłam na konikach, bo u nas fajnie ciepło było!!! A później się znarowiło i znowu zimny wiatr wieje - mówią, że sztormu ciąg dalszy ma być :-? Jeśli to prawda (a na to się zapowiada) to bleeee ...

Ja Majutka też jeszcze nie widziałam :cry:

Czesc rrmi

Ale fajnie jest u Ciebie, prawie rodzinnie.Troche nie mam czasu tak czesto zagladac, ale juz nadrobilam wszystkie zaleglosci. :D .

kuleczka

Moja mala suczke czeka to samo juz za dwa miesiace, starsza suczka miala taki zabieg przeprowadzany pare lat temu i strasznie cierpiala. Nie ufam amerykanskim lekarzom, ale coz nie mam wyjscia.Ja zrobilam taki gorset z przescieradla i przyszylam z kazdej strony po trzy tasiemki i zawiazywalam je na psich plecach. Caly brzuch byl zasloniety, przescieradlo lekko zwisalo pod brzuchem, nie dotykajac go.Suczke masz przepiekna, a zabki najfajniejsze.

Kulka,

Ja to myslalam, ze Ty niczym Siostra z prywatnej sluzby zdrowia zajmiesz sie Musia, jak trzeba :evil: ;) Jak nie chce pic wody, znaczy sie jej nie smakuje! Ugotuj chorej wywaru na kurczaku, ale bez przypraw, najlepiej z marchewka sam wywar, ostudz i podaj do picia, kurczaka obierz dokladnie z kosci (kosci z gotowanego/pieczonego kurczaka i psy to moga byc wielkie problemy medyczne), zmieszaj z drobno rozpackana marchewka i karm malymi porcjami.

No! 8)

I zamiast swetra, naloz jej koszulke bawelniana, z rekawkami na tylnich lapach. No ze Ci ten wet nie dal kolnierza :o

Dzielne jestescie Dziewczyny! Szybkiego powrotu do zdrowia dla Musi ... :-)

Piekna jest! Zgryz czyni ja wielce oryginalna :D :D

rrmi,

Z Majuta to burek podworkowy a nie gwiazda :lol: Najszczesliwsza jest, gdy moze poryjkowac za myszami, obwachac zakamarki dzialki, albo pobiegac za aportkiem ... Noooo ... wtedy gdy Pudzian karmil ja hamburgerem tez byla wniebowzieta :lol: Generalnie catering na planie zawsze jest lepszy niz w domu :lol:

A tu Majut dla Allegro ;)

http://allegro.pl/photos/files/tv/allegro_30.mpg

brazuniu,

U nas taki ziab, ze nawet na chwilke na dwor nie chce sie wychodzic ... Tylko slonko piekne bylo! Codziennie rano z gesia skorka spogladam na budowniczych, co to za plotem uwijaja sie z jednym domem. Nie maja letko no ale chyba zaprawieni w bojach, bo szybko im idzie :-)

Czesc rrmi

Ale fajnie jest u Ciebie, prawie rodzinnie.Troche nie mam czasu tak czesto zagladac, ale juz nadrobilam wszystkie zaleglosci. :D .

Czesc Kochana , jak tam zyjesz :D ??

Zagladaj czesciej.

Moze wklej zdjecie swojej w tym kaftanie , bo ja mysle, ze Kulce konceptu zabraklo :D

Jak tam Black Friday ?

Ile kasy wydalas :lol:

Brazuniu

Ja tam Ci tego sztormu nie zycze :roll:

Zosiu

Over

Chyba ., ze w kotlowni siedzicie , fajnie tak posiedziec , nie powiem :D

Amber

Zadna tam podworkowa.To Ty sie taka zrobilas wlasnie , ze tylko drzewo na opal , kominek , rury [grzewcze znaczy oczywiscie] , weglarka.

A ona ma inne mysli , ktore kraza wokol innego zycia :roll: :D

Wielki swiat , Hollywood :roll:

Dlaczego tu sa takie duze litery? :o :o

Ja nie powiekszalam tekstu :roll:

Nie moge otworzyć stronki - pokazuje mi, że się nie da :( Dlaczego??? Rzadko oglądam TV a reklamy to już chyba tylko w czasie "Gotowych ....", a chciałam na "prawie znajomą gwiazdę" popatrzeć :wink: A że woli myszkować gdzieś po zakamarkach to tym bardziej ją lubię :D

Znalazłam dzisiaj (bo w końcu dostałam z naprawy) na karcie pamięci aparatu zdjęcia z września córci i psuki, jak się miziają. Mogę jedno wrzucić, jeśli RRmisia pozwoli :oops: (Albo może lepiej do się polezę)

Wlasnie nie mam zadnego zdjecia , ale taki prosty sposob polecil mi moj lekarz z Polski i swietnie sie sprawdzil. Trzeba tylko wyciac odpowiedniej wielkosci kwadrat z przescieradla.

W Black Friday bylam na zakupach , ale sama wiesz ,ze to co sie chce kupic nie jest przecenione. Najwiecej to chyba jest ludzi i brak miejsca na parkingu.

brazuniu, skoro nasza Gospodyni pozwala to wklejaj! Chetnie obaczymy foty! Jak tylko Majutowi zrobie nowe zdjecie w kubraku, to tez wkleje ...

Ten kubrak to nie tak, od parady ... Sucz ma wloski na ok. 3 - 5 mm, zadnego podszerstka, wiec po prostu marznie ... Nasza trenerka, kazala jej uszyc kombinezon z puchowki, aby w zimie posluszenstwo mogla trenowac ... Ale zabraklo mi talentow, wiec zima treningow niet :(

To ja sie musze pochwalic , ze Majusie juz widzialam w aktorskich wystepach.

:D :D :D

Mi to nawet przybijala piatke .

Tylko , ze przekupna bardzo jest ,ale to nie jest jej wina ,

tak ja nauczyli :D

1950

Powiedz mi czy u nas to temperatura na powrocie towciaz powinna byc 20 stopni?

Przeciez juz tyle grzejemy :roll:

Na zasilaniu wychodzi 30.

Mysle ,ze cos jest nie tak :roll:

Kulka sie chyba za szycie wziela , bo cos Jej nie widac. :roll:

Bonnie

Pamietam 2 lata temu BF , jezdzilismy po parkingu z godzine i w koncu zaczelo padac i wroclismy do domu , bo za daleko bylo w deszcz isc do wejscia .

Te zakupy to bardziej mit chyba , bo pozniej ceny tez spadaja.

No ale butow to mozna bylo zawsze nakupowac :roll:

rrmi

Mi tez sie wydaje , ze z tym piatkiem to tylko mit, tzn.sa przeceny ale na towary , ktore nie sprzedaja sie wcale. Za butami akurat nie chodzilam , bo kupilam duzo wczesniej, myslalam raczej o kupnie komputera, ale tak jak myslalam co dobre to nie w promocji.