kuleczka 28.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 witaj bonnie dziękuję za rady i miłe słowo dla Muszki Ja to jestem pomysłowa, (no trochę mnie bonnie naprowadziła na ten plan ) kupiłam paczkę pieluch tetrowych - 10szt pięknie wycinam dziurę na łapki i wiążę rogami na karku i niżej kole ogona będą jednorazowe i przez te kilka dni będzie miała codzień świeże i czyste zdjęcia porobione..... w swetrze też boszzzz, ja to musiałam w wielkiej panice być, że jej ten sweter zamotałam myślałam, że się nagle obudzi, wstanie i już się nie da ubrać w nic a to taki aniołek, cierpliwie znosi wszystkie me zabiegi pić podałam jej strzykawką, wypiła duużo, a od miski odwracała głowę dziś mam nie podawać jedzenia, ale jutro jej nagotuję dobroci, wedle Amberowych zaleceń ale, że Majutka nauczyła przekupstwa to mi podchodzi pod CBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Przepraszam, dopiero wróciłam do rzeczywistości - wizualizowałam Dwa takie miziane mam - reszta pewnie gdzieś na płytach (nie wiem, gdzie ). Obie chwilami doprowadzają mnie na zmianę do płaczu albo do furii ale ... http://images24.fotosik.pl/118/9d9191f98db0185amed.jpg http://images33.fotosik.pl/62/95f30e30238a5841med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazunia No co za widoki Cudne. Twoja Mloda tutaj tak jakos na starsza wyglada niz kiedy na koniku smiga. Fajne sa dzieci wychowywane ze zwierzetami Moje koty pojadly cieplego obiadku. Chyba wypada im dawac cos cieplego , kto to wie gdzie one biedne spia w taki mroz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kaski jeździeckie mają to do siebie, że mocno odmładzają A i koń to spora bestia to i mamy wytłumaczenie tego cudownego odmłodzenia Kotom można tak raz dziennie coś ciepłego - byle nie za gorące! Z drugiej strony, jeśli one takie dzikawe są, to sobie poradzą i bez gotowanego!!! Grunt, że mają dostęp do michy obstalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 braza, super zdjęcie rozumiem, że obydwa to twoje przychówki?? słuchajcie, a mój starszy przychówek miał dziś w szkole Andrzejki baaaaardzo chętnie poszedł, kazał sobie zrobić czuba żelem na włosach, potajemnie psiknął się dezodoro ojca i rzucił hasło: teraz jestem gotowy przyszłam go trochę wcześniej odebrać i podglądałam jak tańczy mój mały synek tańczył z dziewczynamiiii No i oto tym sposobem dotarło do mnie, że moje osobiste i rodzone dziecko: 1) starzeje się 2) nie jest już tylko moje, tylko jeszcze paru koleżanek z klasy... a tak w ogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Braza, super to widok rrmi, ja mojej też zawsze ciepłe, bo na dworzu jest ale ta królewna zanim zje, nawybrzydza, nosem pokręcie, to już 5 razy zdąży wystygnąć idę spać, bo Mojny nogą tupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazuniu Dzieki za porady , nie mialam nigdy kota i sie ucze obslugi. Wiem , ze dzikie sa to dadza rade , ale jesli mozna potraktowac je lepiej to bym chciala. Rano czekaly i nie mialam czasu todalam im bulke z maslem i tez zjadly. Kasia Co Ty tam dziamgolisz Wiem , wiem , zatkalo Cie . Na pocieszenie powiem , ze nie ostatni raz. Ja to mowe , eremia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazuniu Dzieki za porady , nie mialam nigdy kota i sie ucze obslugi. Wiem , ze dzikie sa to dadza rade , ale jesli mozna potraktowac je lepiej to bym chciala. Rano czekaly i nie mialam czasu todalam im bulke z maslem i tez zjadly. Kasia Co Ty tam dziamgolisz Wiem , wiem , zatkalo Cie . Na pocieszenie powiem , ze nie ostatni raz. Ja to mowe , eremia domyślam się, że nie ostatni, przecież mam jeszcze młodszy przychówek w postaci córki, która kochliwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 rrmi Ja to juz chyba na stare lata dewocieje. Tez dokarmiam trzy dzikie koty, tylko ja im daje kocia puszke i suche jedzenie.Nie wiedzialam , ze trzeba dawac cos cieplego. Tez jest mi ich bardzo szkoda, tylko nie wiem jak to bedzie jak sie wyprowadze.braza Fajne zdjecia.kuleczka Bardzo dobry pomysl z tymi pieluchami. Najwazniejsze , zeby nie miala dostepu do brzucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 tylko nie wiem jak to bedzie jak sie wyprowadze. To co? Polska czy Florida ? Nie dasz wiary jak tu fajnie jest Kasia Mlody Cie jeszcze nie raz zaskoczy tez. A ze tak zapytam ile ewentualna synowa ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 tylko nie wiem jak to bedzie jak sie wyprowadze. To co? Polska czy Florida ? Nie dasz wiary jak tu fajnie jest Kasia Mlody Cie jeszcze nie raz zaskoczy tez. A ze tak zapytam ile ewentualna synowa ma lat? No tyle co Synuś, czyli całe 8............ jeszcze u Kumuni nie byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 rrmi Nie pytaj , bo ja naprawde nie wiem. I tu bym chciala i tu. A musze wybrac jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 1950 Powiedz mi czy u nas to temperatura na powrocie towciaz powinna byc 20 stopni? Przeciez juz tyle grzejemy Na zasilaniu wychodzi 30. Mysle ,ze cos jest nie tak wszystko w porządku jak ocieplisz cały dom to Ci się (powrót), dzwignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 wszystko w porządku jak ocieplisz cały dom to Ci się (powrót), dzwignie Na zewnatrz juz ocieplone , tylko sufity zostaly. Nie chce sie jakos teraz robic Dziekuje Ci Bonnie Zycze zebys miala tak jak najbardziej Wam pasuje. A w razie czego to czekamy z imprezami Dobry film byl na tv1 .Tylko placzacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazuniu Dzieki za porady , nie mialam nigdy kota i sie ucze obslugi. Wiem , ze dzikie sa to dadza rade , ale jesli mozna potraktowac je lepiej to bym chciala. Rano czekaly i nie mialam czasu todalam im bulke z maslem i tez zjadly. Instrukcji obsługi kota też nie czytałam, ale liznęłam trochę w stadninie - całe tabuny tam chodza!! I wiecznie głodne!!!! Zazwyczaj coś dla nich mamy, biegną wtedy jak pieski przy nodze!! Prawda jest taka, że kocio jak raz dostanie jeść od jakiejś litościowej duszy, to nie odpuści i będzie przychodzić zawsze! One mądre są, te koty i wiedzą, kogo moga omotać Ale jak się zwinie w kłębek na kolanach i mruczeć zacznie to im odpuszczam fakt, że i tak uważają mnie za głupszą od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 bylam w sweeming pool'u kolo fitness'u co jest w tym spa obok cotton club . i tego spozniona jestem . To tak jakby, na ten przyklad, mmmad sie pytal musialam odreagowac po wykladzie, bo moj piec przerasta mnie intelektualnie Kuleczka - dzielna jestes z tymi pieluchami szkoda ze nie zdazylam Ci doradzic. Caluj Muszke ode mnie i niech sie szybko rekonwalescentuje. No cudna jest i bardzo jej do twarzy ze z ta szczeka, coby tam Brat nie wymyslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Braza - fajne masz Dziewczyny rrmi jak Ty ten wewatek wykopalas Ale chudziak z Jagi byl troche sie odpasla no, ja tez dziekuje Ci - wzruszylam sie zletka rrmi - jestem coniebadz zakrecona z tym piecem - moze przez noc mi sie pouklada.Ale poki co to wydaje mi sie ze nasz piecowy mowil ,ze do podlogowki ma byc redukcja do 30 C - a na powrocie okolo 20-25 C .. czyli jakby tak jak u Was .Czemu Ciebie to martwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 nie mialam nigdy kota i sie ucze obslugi. Wiem , ze dzikie sa to dadza rade , ale jesli mozna potraktowac je lepiej to bym chciala.Rano czekaly i nie mialam czasu todalam im bulke z maslem i tez zjadly. rrmi instrukcja obslugi niewazna - liczy sie serce bula z maslem na sniadanie brzmi pysznie. koty lubia szproty Amber - dziekuje za mile slowa, odwzajemniam Twoje myslenie - ale Ty mnie kochana nie zawstydzaj. My mamy wielka wyreke z Jaga - do roznych prac domowych sie garnie, nawet nieproszona . znaczy zwlaszcza nieproszona I towarzyska jest niezmiernie . Tak mysle, jak by ja z Twoja Majutka spiknac - moze by troche obycia nabrala No to ide - bo co tak sama bede siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2007 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 rrmi Ja na imprezki bardzo chetnie . Jednak mysle, ze mozliwe jest spotkanie w przyszlym roku.Tak mi cos serce podpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bonnie Czekamy wiec na Ciebie musialam odreagowac po wykladzie, bo moj piec przerasta mnie intelektualnie Moj mnie rowniez Wciaz z nim przebywam , wciaz wychowuje a on swoje 50 kg na dobe zzera Pewnie ta chciwosc na jedzenie po mnie ma Najgorsze jest to , ze wciaz nie rozumiem jak ustawic , zeby sie szybciej nagrzewala woda w nim , zmienialam juz na krotkie podawnie i odwrotnie. Tyle , ze wciaz mam na uwadze ., ze jednak nie wszystko wykonczone wiec tak pewnie byc musi. U Ciebie to co innego , wszystko pewnie luksusowe Na poolu bylas to pewnie i wykapana , pachnaca . W sam raz zeby w kotlowni zasiasc Kurna kotow nie ma cos na sniadaniu , salatka z tunczyka czeka powczorajsza Kulka Over , jak tam nasza chora? Pokaz te zdjecia w koncu Buziaki dla Muszki Brazuniu Na kolanach kot nie posiedzi niestety , bo alergie -3 na zewnatrz, cieple gacie to juz mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts